Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canim gayet guzel olmus ellerine saglik
Kızlar siz kilo verin ben alanların olmadığı süper süslü bir liste yaparım size

günaydın güzeller...bugün gene 5.30 da uyandım kitap oku falan sızmışım gene 10.30 a kadar uyumuşuz kızımla..
kahvaltım

resimdeki çavdardan üstte olan küçük dilimin yarısını yiyebildim
kuymak
pastırma
ve sebze meyveler

şimdi de çay keyfim

dün akşam yürüyüşe çıktım toplamda 5.5 km yürüyüş yapmış oldum..bugün sadece akşam çıkmayı planlıyorum..
dün hem temizlik hem yürüyüş..bugün dinlenicem azıcık..

Canım senin kızın kaç yaşında ne güzel kitap okumaya vakit bulabiliyorsun o kadar çok özledim ki kitap okumayı seni kıskandım iki küçük çocuk olunca bana 24 saat yetmez oldu ona yetişeyim buna yetişeyim derken kendime hiç vakit ayıramaz oldum akşam yatağa yattığımda ayaklarım zonkluyor tabi gece uykularıda bölük pörçük sabah 7de gün başlıyor bu günlerde geçecek inşallah Allah sağlık versin şikayetçi değilim benimki küçük serzeniş

canım benim kızım ocakta 18 olacak inşallah...Biz de atlattık o günleri..İnan özlemle anıyor o minik hallerini insan..yorgunluğun yanında kıymetini bil bol bol sarıl öp..Yoksa bizim gibi kocaman olunca zorla sarılabiliyorsun genelde..Tabii bugünlerin de ayrı bir güzelliği ,rahatlığı var..Allah sana da nasip etsin inşallah..
Bugün kendimi esefle kınıyorum yemek işini cozuttum benim acilen bir detoks yapmam lazım önerisi olan varmı
Ayran detoksunu öneririm canım..
http://www.diyetevim.com/2014/04/ayran-detoksu-diyeti-ile-2-gunde-2-kilo.html

günaydın kızlar...bu hafta sabahçıyım 8-15 çalışıyorum..böyle çalışmak iyi oluyor..1 hafta uyuyorum 9 a kadar bir hafta da erkenden evde oluyorum...
sabah yanıma yumurta haşladım salata yapıp götürücem yanımda..umarım millet yerken simit falan kaçırmam..herkes yanında yerken çok zor oluyor diyet

calisirken diyet biraz zor biraz da kolay zaman gecmesi acisindan iyi ama herkesin biseyler yerken bizim.bakmamiz kismi zor canim gercekten

Gunaydin kizlar bende dondum tabi fazla kacirdim nadalcim benim de coookkk acil detoksa ihtiyacim var inanilmaz odem topladim cunku bana en iyi bikac gun isvec yapmak geliyor nedense tabi mide genisledi malesef nasil olur bilmiyorum suan

selam kızlar gelemedim cuma akşamı çok rahatsızlandım annem geldi biraz ilgilendi benimle
şimdi daha iyiyim
kahvaltımı birazdan resimlicem
akşamada etli dolma yapıcam yanında yoğurt turp salatası artık kızımla yiyoruz yine eşim bazen gecikiyo 7 derken 7 buçuk oluyo bizde kızımla yiyoruz

Günaydın diyecem ama biraz geç oldu sanki..
işlere dalınca zaman nasıl geçti anlamamışım bile..

Sabah:
2 yumurta
1 yağsız kaşarlı tost
yarım bardak süt

10:30'da : 1 sade Türk Kahvesi

Tünaydın kızlar hafta başı tam gaz motivasyon ile diyete devam :) cuma günü tartı da eksiyi göreceğim :)

Sabah 10 gibi

Öğlen

Öğle yemeğinden sonra duble 1 fincan sade türk kahvesi

Gunaydin kizlar ben geldim kusura bakmayin tatilde giremedim kilo bildirimide yapmadim ama ayni kilodayim ne verdim ne aldim. bu sabah kahvaltida 1 adet peynirli pogaca yedim simdi ofisteyim herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…