valla çok güzel yeniyo zaten mesele de o
ben de yaparım onu yalancı mantı deriz biz üzerine tereyağına salça da katarım ben bizimkiler öyle seviyor..üstüne sonradan nane sumak pulbiber serperim..mııımm afiyet olsun canım...benim kız mantı istiyor bu hafta sonu yapıcam mecbur..az yerim ben de yürüyüşle eritirim..
ellerine sağlık canımama dediğin gibi berbat bir liste kilo açısından..naaptık biz böyle topikçe
Kızlar siz kilo verin ben alanların olmadığı süper süslü bir liste yaparım sizecanim gayet guzel olmus ellerine saglik
Canım senin kızın kaç yaşında ne güzel kitap okumaya vakit bulabiliyorsun o kadar çok özledim ki kitap okumayı seni kıskandım iki küçük çocuk olunca bana 24 saat yetmez oldu ona yetişeyim buna yetişeyim derken kendime hiç vakit ayıramaz oldum akşam yatağa yattığımda ayaklarım zonkluyor tabi gece uykularıda bölük pörçük sabah 7de gün başlıyor bu günlerde geçecek inşallah Allah sağlık versin şikayetçi değilim benimki küçük serzenişgünaydın güzeller...bugün gene 5.30 da uyandım kitap oku falan sızmışım gene 10.30 a kadar uyumuşuz kızımla..
kahvaltım
Eki Görüntüle 2069212
resimdeki çavdardan üstte olan küçük dilimin yarısını yiyebildim
kuymak
pastırma
ve sebze meyveler
şimdi de çay keyfim
dün akşam yürüyüşe çıktım toplamda 5.5 km yürüyüş yapmış oldum..bugün sadece akşam çıkmayı planlıyorum..
dün hem temizlik hem yürüyüş..bugün dinlenicem azıcık..
canım benim kızım ocakta 18 olacak inşallah...Biz de atlattık o günleri..İnan özlemle anıyor o minik hallerini insan..yorgunluğun yanında kıymetini bil bol bol sarıl öp..Yoksa bizim gibi kocaman olunca zorla sarılabiliyorsun genelde.Canım senin kızın kaç yaşında ne güzel kitap okumaya vakit bulabiliyorsun o kadar çok özledim ki kitap okumayı seni kıskandım iki küçük çocuk olunca bana 24 saat yetmez oldu ona yetişeyim buna yetişeyim derken kendime hiç vakit ayıramaz oldum akşam yatağa yattığımda ayaklarım zonkluyor tabi gece uykularıda bölük pörçük sabah 7de gün başlıyor bu günlerde geçecek inşallah Allah sağlık versin şikayetçi değilim benimki küçük serzeniş
Ayran detoksunu öneririm canım..Bugün kendimi esefle kınıyorum yemek işini cozuttum benim acilen bir detoks yapmam lazım önerisi olan varmı
calisirken diyet biraz zor biraz da kolay zaman gecmesi acisindan iyi ama herkesin biseyler yerken bizim.bakmamiz kismi zor canim gercektengünaydın kızlar...bu hafta sabahçıyım 8-15 çalışıyorum..böyle çalışmak iyi oluyor..1 hafta uyuyorum 9 a kadar bir hafta da erkenden evde oluyorum...
sabah yanıma yumurta haşladım salata yapıp götürücem yanımda..umarım millet yerken simit falan kaçırmam..herkes yanında yerken çok zor oluyor diyet
Sen birde Amerikayi gorsen. Hersey kizartilmis asiri yagli yada asiri tatli. meyve sebze ates pahasi oldugu icin cok yenilmiyor insanlarin %80 i asiri kilolu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?