Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filizcim boyle saatler daha iyi olmus esim.gec gelcek nasil yapsam diordun canim kizinla yeme fikri iyi bu arada kahvaltilarin da cok hos

Gunaydin kizlar ben geldim kusura bakmayin tatilde giremedim kilo bildirimide yapmadim ama ayni kilodayim ne verdim ne aldim. bu sabah kahvaltida 1 adet peynirli pogaca yedim simdi ofisteyim herkese sevgiler.
ne guzel tatilde almiyorsun ben canim.ne cekiyorsa yedim.bikac gundur

Diyete bugün başladım beni de alır mısınız)

filizcim boyle saatler daha iyi olmus esim.gec gelcek nasil yapsam diordun canim kizinla yeme fikri iyi bu arada kahvaltilarin da cok hos

ne guzel tatilde almiyorsun ben canim.ne cekiyorsa yedim.bikac gundur
Unlu ve tatli yemedigim icmedigim icin almiyorum aslinda. bol deniz urunleri, meyve ve salatayi cok yiyorum. birde bol bol yurumeyi seviyorum tatildeyken.

Diyete bugün başladım beni de alır mısınız)
hosgeldin tabiki aliriz

Unlu ve tatli yemedigim icmedigim icin almiyorum aslinda. bol deniz urunleri, meyve ve salatayi cok yiyorum. birde bol bol yurumeyi seviyorum tatildeyken.
ben onu yazin yapiyorum tatli olarak sadece dondurma aksamlari balik ama kisin biraz daha fazla karbonhidrat oluyor tatillerde

hosgeldin tabiki aliriz

ben onu yazin yapiyorum tatli olarak sadece dondurma aksamlari balik ama kisin biraz daha fazla karbonhidrat oluyor tatillerde
Haklisin aslinda burda kis olmadigi icin kolay. gittigimiz yerde yaz mevsimiydi sicaklar hafif seyler yediriyor insana .
bugun hava 28 derece burda cok guzel tam yaz havasi. ama ne yalan sooliim simdi kofteci yusuf falan olsa gider yerdim.

Haklisin aslinda burda kis olmadigi icin kolay. gittigimiz yerde yaz mevsimiydi sicaklar hafif seyler yediriyor insana .
bugun hava 28 derece burda cok guzel tam yaz havasi. ama ne yalan sooliim simdi kofteci yusuf falan olsa gider yerdim.
aslında tam diyetlik köfteci yusuf :) ama o köftenin yanında getirdikleri ezme gibi birşey ayy ekmeğe sür sür ye canım çekti.

calisirken diyet biraz zor biraz da kolay zaman gecmesi acisindan iyi ama herkesin biseyler yerken bizim.bakmamiz kismi zor canim gercekten
aynen
geçmiş olsun canım.daha iyisindir umarım....kızınla yemen iyi olmuş.,geç yemek yaramıyor hiç bize.....

selam kızlar...bugün 2.5 km işe gidiş geliş 2 km de yürüyüş yaptım toplamda 4.5 km cepte

öğlen

yoğurt çorbası
elbasan tava(sadece etlerini yedim)
2 çatal etimek tatlısı

akşam

çeyrek bazlamanın içine
hamburger(içi alınmış)
ayran

az önce kahve ve 1 napoliten

Ara öğün 3.15 gibi

Ara öğün de mısırı bilerek öğleden sonrakin de tüketmeyi tercih ettim kursa gidip gelirken yürüyeceğim için daha iyi oldu benim açımdan.

Akşam yemeği

Biraz önce bir sade soda

Ayyy ben şimdiden daha küçük hallerini özlüyorum ki ufak olan bugün 4 aylık oldu inşallah her anlarında güzel bir anne olurum bugün büyük oğlum beni çıldırttı bende bir tokat attım ama çok vicdan azabı çekiyorum uyuduğundan beri gidip gelip öpüyorum içim çok huzursuz . Yarın daha misafirim var perşembe cuma yapayım bari sağol canım daha önce yapmıştım işe yaramıştı

Gunaydin kizlar bende dondum tabi fazla kacirdim nadalcim benim de coookkk acil detoksa ihtiyacim var inanilmaz odem topladim cunku bana en iyi bikac gun isvec yapmak geliyor nedense tabi mide genisledi malesef nasil olur bilmiyorum suan
Canım ben en son isveçimi yine geçen sene seninle yapmıştım ama şimdi onu yapamam nedense İsveç deyince aklıma hep hüsran geliyor ben şimdi adet görmediğim için çok daha fazla şişiyorum

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

gidilirdi ben bu kez oraya vakit bukamadim ama boyoz gomdum baya:)

Canım ben en son isveçimi yine geçen sene seninle yapmıştım ama şimdi onu yapamam nedense İsveç deyince aklıma hep hüsran geliyor ben şimdi adet görmediğim için çok daha fazla şişiyorum
ben de seninle yaptim cnm ama ben sonraki donemlerde hep 2 gun falan odem atmak icin yaptim hic devami yoktu

Tünaydın kızlar ayy şaka gibi 15 yaşındaki kardeşimin giydiği pantolon a girebiliyorum ki kardeşim de kilolu değil aksine tüy siklet

12.15 gibi

Öğlen 13.30

İçinde köfte marul salatalık soğan ve domates var

Öğle yemeğinden sonra 1 şişe sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…