filizcim boyle saatler daha iyi olmus esim.gec gelcek nasil yapsam diordun canim kizinla yeme fikri iyi bu arada kahvaltilarin da cok hosselam kızlar gelemedim cuma akşamı çok rahatsızlandım annem geldi biraz ilgilendi benimle
şimdi daha iyiyim
kahvaltımı birazdan resimlicem
akşamada etli dolma yapıcam yanında yoğurt turp salatası artık kızımla yiyoruz yine eşim bazen gecikiyo 7 derken 7 buçuk oluyo bizde kızımla yiyoruz
ne guzel tatilde almiyorsun ben canim.ne cekiyorsa yedim.bikac gundurGunaydin kizlar ben geldim kusura bakmayin tatilde giremedim kilo bildirimide yapmadim ama ayni kilodayim ne verdim ne aldim. bu sabah kahvaltida 1 adet peynirli pogaca yedim simdi ofisteyim herkese sevgiler.
Unlu ve tatli yemedigim icmedigim icin almiyorum aslinda. bol deniz urunleri, meyve ve salatayi cok yiyorum. birde bol bol yurumeyi seviyorum tatildeyken.filizcim boyle saatler daha iyi olmus esim.gec gelcek nasil yapsam diordun canim kizinla yeme fikri iyi bu arada kahvaltilarin da cok hos
ne guzel tatilde almiyorsun ben canim.ne cekiyorsa yedim.bikac gundur
hosgeldin tabiki alirizDiyete bugün başladım beni de alır mısınız)
ben onu yazin yapiyorum tatli olarak sadece dondurma aksamlari balik ama kisin biraz daha fazla karbonhidrat oluyor tatillerdeUnlu ve tatli yemedigim icmedigim icin almiyorum aslinda. bol deniz urunleri, meyve ve salatayi cok yiyorum. birde bol bol yurumeyi seviyorum tatildeyken.
Haklisin aslinda burda kis olmadigi icin kolay. gittigimiz yerde yaz mevsimiydi sicaklar hafif seyler yediriyor insana .hosgeldin tabiki aliriz
ben onu yazin yapiyorum tatli olarak sadece dondurma aksamlari balik ama kisin biraz daha fazla karbonhidrat oluyor tatillerde
bir bilgim yok cnm fiyatlar hakkında ancak sanırım burada ki gibi kg usulü değilde tane imiş sanırım orada her şey.Sen birde Amerikayi gorsen. Hersey kizartilmis asiri yagli yada asiri tatli. meyve sebze ates pahasi oldugu icin cok yenilmiyor insanlarin %80 i asiri kilolu :))))
kışın vücut ısısı düştüğü için karbonhidrata ihtiyaç duyuyor aslında vücut canım ne yazık kihosgeldin tabiki aliriz
ben onu yazin yapiyorum tatli olarak sadece dondurma aksamlari balik ama kisin biraz daha fazla karbonhidrat oluyor tatillerde
aslında tam diyetlik köfteci yusuf :) ama o köftenin yanında getirdikleri ezme gibi birşey ayy ekmeğe sür sür ye canım çekti.Haklisin aslinda burda kis olmadigi icin kolay. gittigimiz yerde yaz mevsimiydi sicaklar hafif seyler yediriyor insana .
bugun hava 28 derece burda cok guzel tam yaz havasi. ama ne yalan sooliim simdi kofteci yusuf falan olsa gider yerdim.
aynencalisirken diyet biraz zor biraz da kolay zaman gecmesi acisindan iyi ama herkesin biseyler yerken bizim.bakmamiz kismi zor canim gercekten
geçmiş olsun canım.selam kızlar gelemedim cuma akşamı çok rahatsızlandım annem geldi biraz ilgilendi benimle
şimdi daha iyiyim
akşamada etli dolma yapıcam yanında yoğurt turp salatası artık kızımla yiyoruz yine eşim bazen gecikiyo 7 derken 7 buçuk oluyo bizde kızımla yiyoruz
Ayyy ben şimdiden daha küçük hallerini özlüyorum ki ufak olan bugün 4 aylık oldu inşallah her anlarında güzel bir anne olurum bugün büyük oğlum beni çıldırttı bende bir tokat attım ama çok vicdan azabı çekiyorum uyuduğundan beri gidip gelip öpüyorum içim çok huzursuz . Yarın daha misafirim var perşembe cuma yapayım bari sağol canım daha önce yapmıştım işe yaramıştıcanım benim kızım ocakta 18 olacak inşallah...Biz de atlattık o günleri..İnan özlemle anıyor o minik hallerini insan..yorgunluğun yanında kıymetini bil bol bol sarıl öp..Yoksa bizim gibi kocaman olunca zorla sarılabiliyorsun genelde..Tabii bugünlerin de ayrı bir güzelliği ,rahatlığı var ..Allah sana da nasip etsin inşallah..
Ayran detoksunu öneririm canım..
http://www.diyetevim.com/2014/04/ayran-detoksu-diyeti-ile-2-gunde-2-kilo.html
Canım ben en son isveçimi yine geçen sene seninle yapmıştım ama şimdi onu yapamam nedense İsveç deyince aklıma hep hüsran geliyor ben şimdi adet görmediğim için çok daha fazla şişiyorumGunaydin kizlar bende dondum tabi fazla kacirdim nadalcim benim de coookkk acil detoksa ihtiyacim var inanilmaz odem topladim cunku bana en iyi bikac gun isvec yapmak geliyor nedense tabi mide genisledi malesef nasil olur bilmiyorum suan
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etselam kızlar gelemedim cuma akşamı çok rahatsızlandım annem geldi biraz ilgilendi benimle
şimdi daha iyiyim
gidilirdi ben bu kez oraya vakit bukamadim ama boyoz gomdum baya:)Haklisin aslinda burda kis olmadigi icin kolay. gittigimiz yerde yaz mevsimiydi sicaklar hafif seyler yediriyor insana .
bugun hava 28 derece burda cok guzel tam yaz havasi. ama ne yalan sooliim simdi kofteci yusuf falan olsa gider yerdim.
ben de seninle yaptim cnm ama ben sonraki donemlerde hep 2 gun falan odem atmak icin yaptim hic devami yoktuCanım ben en son isveçimi yine geçen sene seninle yapmıştım ama şimdi onu yapamam nedense İsveç deyince aklıma hep hüsran geliyor ben şimdi adet görmediğim için çok daha fazla şişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?