- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
canım tatlı istediğin olduğu zaman çeyrek muzu doğra buzdolabı poşetine koy 1 çay kaşığı kakao at salla. aynı muzlu çikolata tadında oluyorSelam kızlar..
Akşama kadar güzel idare ediyorum ama.birkac gündür akşam azcık kaçamaklarım olmaya başladı bu ara.. canım tatlı biseyler çekiyor ve nefsimi koreltmek için atıyorum bikaç lokma bisey.. ama bazen fazla kacirabiliyirum. Neden oluyor anlamıyorum
Aaaaa evet.. senin fotolarda görmüştüm.. çok süper bi tavsiye.. teşekkürlercanım tatlı istediğin olduğu zaman çeyrek muzu doğra buzdolabı poşetine koy 1 çay kaşığı kakao at salla. aynı muzlu çikolata tadında oluyor
Canim lise zamanlarında kantinde az yemezdikİlk defa duydum canım
İlk defa duydum canım
kolay gelsin bebek... halledersin sıkıntı yapma..hayırlı sabahlar kızlar ;
birazdan sandwiç hazırlayıp yicam kendime bu hafta zorlu bir hafta benim için tek başımayım ofiste ve tüm sorumluluk bende dualarınızı bekliyorum canlar :)
Bizim kantinde yoktu :)Canim lise zamanlarında kantinde az yemezdik
Rica ederim canım :)Aaaaa evet.. senin fotolarda görmüştüm.. çok süper bi tavsiye.. teşekkürler
Çeyrek olarak tüketebilirsin canım :) herşeyi kısarak olmuyor maalesefKalorili bi meyve diye muz almıyordum ama alayım:)
senin öğünlerini büyük keyifle takip ediyorum.. çok dengeli ve lezzetli öğünler hazırlıyorsun.. tebrikler..11.30
1 kupa kayisili form çayı
12.30
Sade kahve
Ceviz
Eki Görüntüle 2072861
Öğlen
Eki Görüntüle 2072859
Ara öğün
Eki Görüntüle 2072860
Altta frambuaz taneleri üzerinde 2 YK çırpılmış yoğurt onun üzerine ezilmiş cennet elması ve ceviz
Teşekür ederim cnm benim önce gözüm doymali maalesef :)senin öğünlerini büyük keyifle takip ediyorum.. çok dengeli ve lezzetli öğünler hazırlıyorsun.. tebrikler..
Geçmiş olsun canım.. şimdi diyet düşünmeyi bırak bence.. hastalıktan kurtulunda gerisi kolay..vayyy herkesin ogunleri super!!!
gunaydin kizlar biz ailecek hastayiz yine.
sabah kucuk bir dilim tereyagli ekmek yedim hic istahim yok. istahim olmayinca diyetde yapamiyorum cunku canim hic bisey yemek istemiyor. isin garip tarafi kiloda vermiyorum cunku saglikli beslenemiyorum ve spor yapamiyorum.
demekki neymis, ac kalinarak kilo verilmezmis verilseydi simdi igne iplige donmem lazimdi. ben hala ayni kilodayim.
Geçmiş olsun canımvayyy herkesin ogunleri super!!!
gunaydin kizlar biz ailecek hastayiz yine.
sabah kucuk bir dilim tereyagli ekmek yedim hic istahim yok. istahim olmayinca diyetde yapamiyorum cunku canim hic bisey yemek istemiyor. isin garip tarafi kiloda vermiyorum cunku saglikli beslenemiyorum ve spor yapamiyorum.
demekki neymis, ac kalinarak kilo verilmezmis verilseydi simdi igne iplige donmem lazimdi. ben hala ayni kilodayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?