Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

burası soğuk ondan hasta oluyoruz biz hadi de sizi de klimalar çarpıyor sanırım canım
Burda insanlar daha cok hasta oluyolar hava sicak ama nem orani yuksek birde denizin getirdigi alerjiler var. esimin hastalarindan geciyor yada cocuklar okuldanda tasiyorlar derken surekli hastayiz.

kızlar tünaydın;

dün iftarda bayağı yedim galiba kuru fasulye 2 tabak yemişim
yarım tabak makarna
yoğurt
bol acı tuşu biber

sohbete gittim ordada çay içtim bol bol karnım şişti bayağı :)

bu sabah ta işe geç geldim uyuyakalmışım . kahvaltı geç yaptım tost ekmeği arasına kaşar koyup yedim
2 adet de çay

Tünaydın kızlar bütün kemiklerim ağrıyor başım gözlerim dün akşam üstünden sonra paylaşım yapamadım
DÜN

Dun 4 gibi ara öğün

Akşam

Son ara öğün

Dün eve gelip yemeğimi yer yemez uyudum sonra.kalkip yarım kupa ıhlamur ile elma yedim tekrar yattım ama hâlâ tüm kemiklerim sızlıyor başım ağrıyor gözlerim yanıyor

Sabahtan beri kosturuyorum sonunda gelebildim kizlar cok mutluyum. bugun saglik sigortasi meselesini hallettim. web dekilerin yari fiyatina hemde.
Eski telefonlarimi cok iyi fiyata sattim.
Gun benim icin guzel basladi Elhamdulillah.
Kahvalti pek yapamadim ama simdi ofiste somon fumeli sandvich yiyorum. yaninda cay.
Gecmis olsun yazarhanim35 hastalar kulubune hos geldin diyemiycem insallah hasta olmazsin.

Teşekkür ederim canım inşallah olmam. Gözün aydın iyi bir şekilde hallettigine sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…