Evet canım bugün 5. Günüm olucaktı ama bugünaalesef dayanamayarak bıraktım tam emin olmamakla birlikte 3 kilo verdiğimi düşünüyorum henüz tartılmaya vakit bulamadimMerhaba sanirim 5.gününüz ne kadar gitmiş şimdiye kadar. Bende 1 buçuk sene önce yapmıştım 13 günü tamamlamama rağmen 5 kilo gitmişti sonrasında da normal diyet yaptigim için geride gelmedi şimdide yapasım var ama çok sıkı yapamam bebiş emziriyorum dün günü bazı değişiklikler yaparak İsveç gibi geçirdim ama süt azaldı tabi dün pek su içmedim onunda etkisi vardır muhakkak. Bakalım bugün yine türk kahvesi içtim umarım devamı gelir
Bende bugün kahvaltı yaptim öğlen yemedim aksam hafif yerim toparlarim insallahOglen sebzeli kiyma yanina da ayran ictim yemek biraz yagliydi okulda yedim ama.mecbur aksam insallah hafif gecirecegim
afiyet olsun o zaman cicimYenmez olur mu çok güzel yeniyor hem bahanemde var adam 2 senede bir yapıyor
ah keşkeeeeeeSlm kizlar arkadasim vardi hafyasonu bizde kaldi sonra baska bir arkadasla bulustuk kacamakli bir gun oldu offf ya biktim.artik diyet yaomaktan cok skildim cidden kizlar azcik kacir hemen kilo yani keske bu isin basit bir formulu olsaydi
eskiden cok yerdim ama suanda midemi bulandiriyor cips yiyemiorum nedensekızlar
maalesef cips getirdiler dayanamadım 1 kase yedim çay la
dün temizlikten bayağı yorulmuşum çay içiyorum sürekliiiiiiiii
İlk defa duydum canımpatates ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?