Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar merhaaba mağlum haftasonu olduğundan kendini kaybediyor insan yazamıyorum

dün ;
normal kahvaltı :))))) @nadalvanos

öğlen yemeğim ;
1 tabak yeşil mercimek
2 dilim ekmek

akşam ;
zeytinyağlı sarma
2 ısırık börek doğum günü vardı bunlarla kurtuldum
çay

bu sabah kahvaltım;
sandwiç
çay

Evet canım bugün 5. Günüm olucaktı ama bugünaalesef dayanamayarak bıraktım tam emin olmamakla birlikte 3 kilo verdiğimi düşünüyorum henüz tartılmaya vakit bulamadim
Gerçekten ciddi bir diyet bence emzirdiğin için yapmamalısın yengemde emziriyor bir kac gün denedi onun sütü cok geliyor ama kontrole gittiginde sütün besin değerinin azaldığını soylediler ve hemen mamaya baslattilar

Yenmez olur mu çok güzel yeniyor hem bahanemde var adam 2 senede bir yapıyor
afiyet olsun o zaman cicim

Slm kizlar arkadasim vardi hafyasonu bizde kaldi sonra baska bir arkadasla bulustuk kacamakli bir gun oldu offf ya biktim.artik diyet yaomaktan cok skildim cidden kizlar azcik kacir hemen kilo yani keske bu isin basit bir formulu olsaydi
ah keşkeeeeee

selam kızlar...
sabah

kaysı yumurta
1 dilim çavdar arası peynir

öğlen

et haşlama
2 kaşık bulgur
mor lahana üstüne yoğurt

az sonra da akşam yemeği yeriz onu da yazarım..

kızlar

maalesef cips getirdiler dayanamadım 1 kase yedim çay la

dün temizlikten bayağı yorulmuşum çay içiyorum sürekliiiiiiiii

gunaydin kizlar tatil bitti ofisteyiz yine.
kahvaltim cok hafif oldu hala hastayiz ailecek fazla istahim yok.
oglen icin zeytinyagli biber dolmasi getirdim evdebn, baskada bisey yok.
Herkesin mesajlarina biraz goz attim masallah diyet menuleri harika gorunuyor. sizden ilham aliyorum kizlar boyle devam edin.

Bende ikindide 3 kayisi 2 ceviz bikac badem ve bir avuc leblebi yedim aksam yemedim sut icecegim insallah

Oglen yemegi zamani.
Bizim sekreter banada corba aldi ekmekle corba yedim normalde yemiycektim ama bu corba aldigi yerin ekmegi cok guzel bende hepsini yedim. diyet falan kalmadi bugun.

Selam kızlar..
Akşama kadar güzel idare ediyorum ama.birkac gündür akşam azcık kaçamaklarım olmaya başladı bu ara.. canım tatlı biseyler çekiyor ve nefsimi koreltmek için atıyorum bikaç lokma bisey.. ama bazen fazla kacirabiliyirum. Neden oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…