Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşbulduk canım 17 gün diyeti diye bi diyet yaptım listelerde konum da var 30 kasımdan beri devam ediyorum 3. aşamaya geçtim bugün :)
aaa. hiç duymadım .
zor mu . bi bakayım .
oruç tutarken sanıyorum yapamam ama.
ama sonrası için araştırıyorum hemen .

Herşey kısmet canım Allah hayırlısını versin.. Maşallah bak ne güzel büyümüş bile :) Allah sağlıklı ömürler versin

17 gün diyeti kolaymış aslında . yani katı değil . katı sınırlar yok . sevdim.

aaa. hiç duymadım .
zor mu . bi bakayım .
oruç tutarken sanıyorum yapamam ama.
ama sonrası için araştırıyorum hemen .
Diyet listelerinde en üst sıralarda aktif canım zaten dur ben seni etiketliyim bulamazsan Ben çok rahat yaptım oruçken olmaz da normal zamanda çok rahat yaparsın

ay ben bu katı diyetleri hiç beceremiyorum ya, sadece öğünümü kısıyorum ekmek yemiyorum falan, birde bizim burda yemek kültürü o kadar iyi ki çeşit çeşit gel de yeme, direniyoruz bakalım

aaa. bak o yazmıyordu baktığım yerde.
ilk 17 gün yoğurt vs yumurta yeniyor. bol sebze mi ilk başlarda
Ben şu an 3. evredeyim karbonhidratlı evre yani.. Daha az kilo kaybını hedefliyo ama bünyeyi yüksek kalorili beslenmeye hazırlıyo..

heee. 4. evrede ne var ri. yüksek kalorili beslenme mi var . kilo almayasın o zaman
4. evre koruma evresi canım haftaiçi ilk 17 gün gibi beslenip haftasonu 2 gün normal insanlar gibi istediğimizi yiyebiliyoruz Ama eğer 3 evrenin sonunda istenilen kiloya erişmediysek son evreyi veya 2-3. evreleri sırasıyla tekrarlayıp istediğimiz kiloya gelince koruma evresine geçiyoruz :)

Ben muhtemelen 3. evreyi tekrar yapıcam çünkü şu an daha yeni başladım 61,6 yım 3,5 kilo bu evrede gitmez çünkü tahminime göre bakalım :)

anladım . senin istediğn kilo ne ki. kaç olursan korumaya geçeceksin

aslında itiraf etmeliyim ki . hiç sebze pişirmiyorum .
bu aralar gelen giden olduğu için hep hamur işi yapmışım .
kuru fasülye çorba vardı dün.
kurufasülyeden çok az kaldı. yanına pilav yaptım . o şekilde yenir dedim .
yani sebzeyi çok sevmeme rağmen yapmıyorum .
yeni taşındım ya bu eve. önceden her gün marketten geçiyordum eve geçerken . ama şimdi market terste kaldı. uğramaz oldum markete.
ondan oluyor sanırım bunlar .
ama en yakın zamanda brokoli almak istiyorum .çok seviyorum . özledim .
ıspanak ve pırasa da tabi.
kereviz aldım geçen gün ama salatasını yaptım . onu yedim . onu da tabi ekmekle yiyorsun . ne kadar az yemek istesen de. yeniyor işte.

anladım . senin istediğn kilo ne ki. kaç olursan korumaya geçeceksin
58 canım korumaya geçiceğim kilo ama yavaş gitsin önemli değil porsiyon küçültürsem aç kalırım sıkıntıya girmeye gerek yok bi kez daha yaparım yavaş gitsin temelli gitsin :) ben şu 5 kiloyu 2 evrede verdimya buna şükür :)

e
evet yani 5 kilo gitmiş

benim bugün suçum var zaten, öğlen döner yedim akşama cezalıyım

Sebze konusunda ben de tembelim yaa o yüzden hep salataya yükleniyorum.. Pilav ve bi et türü de yapıyorum bi de çorba eşim gelen misafirler de böylece aç kalmıyo ben de hem sebzemi( salata) hem proteinimi almış oluyorum.. eşim hiç hamur işi yemez ben de zaten hiç yapmayı bilmem o konuda şanslıyım biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…