aaa. hiç duymadım .Hoşbulduk canım 17 gün diyeti diye bi diyet yaptım listelerde konum da var 30 kasımdan beri devam ediyorum 3. aşamaya geçtim bugün :)
amin canım inşallah herşeyin hayırlısı öncelikle.. 36 yaşındayım canım
Herşey kısmet canım Allah hayırlısını versin.. Maşallah bak ne güzel büyümüş bile :) Allah sağlıklı ömürler versinhayırlısı olsun canım .
tüp bebek için yumurta toplanması lazım . onu da yapacaklar . sanıyorum 3-4 aylık bi süreç var önünde
benim de ikinci bebeği istediğim dönemde bi düşüğüm oldu. 10+2 olması gerekirken gelişmemiş 7+2 de kalmış . zaten kalbi durmuş . ama kalp atışlarını duymuştuk . iyiydi. ama ne oldu sonradan bilmem.
kürtaj oldum .
doktor ara ver . vucut dinlensin dedi. ama aceleci davrandım . hemen hamile kaldım .
hatırlıyorum 2 martta kürtaj oldum . 27 nisanda hamile olduğumu öğrendim .
doktora gittim tabi 6 haftalık olduğunda falan . doktor ne bu acele diye dalga geçmişti.
şükür o bebek 2 gün sonra 7 yaşında olacak . Allah hepsine uzun ömürler versin inşallah .
senden de güzel haberler gelecek inşallah .
Canım baktım da bu diyette akşam için balık yada tavuk diyor et yasak mıHoşbulduk canım 17 gün diyeti diye bi diyet yaptım listelerde konum da var 30 kasımdan beri devam ediyorum 3. aşamaya geçtim bugün :)
Diyet listelerinde en üst sıralarda aktif canım zaten dur ben seni etiketliyim bulamazsanaaa. hiç duymadım .
zor mu . bi bakayım .
oruç tutarken sanıyorum yapamam ama.
ama sonrası için araştırıyorum hemen .
Et ilk 17 günde yok canım ama sonraki 17 günlerde ekleniyo.. 2 tane Yumurta da olabilir eğer beyaz et yiyemiyosan..Canım baktım da bu diyette akşam için balık yada tavuk diyor et yasak mı
aaa. bak o yazmıyordu baktığım yerde.Et ilk 17 günde yok canım ama sonraki 17 günlerde ekleniyo.. 2 tane Yumurta da olabilir eğer beyaz et yiyemiyosan..
Ben şu an 3. evredeyim karbonhidratlı evre yani.. Daha az kilo kaybını hedefliyo ama bünyeyi yüksek kalorili beslenmeye hazırlıyo..aaa. bak o yazmıyordu baktığım yerde.
ilk 17 gün yoğurt vs yumurta yeniyor. bol sebze mi ilk başlarda
heee. 4. evrede ne var ri. yüksek kalorili beslenme mi var . kilo almayasın o zamanBen şu an 3. evredeyim karbonhidratlı evre yani.. Daha az kilo kaybını hedefliyo ama bünyeyi yüksek kalorili beslenmeye hazırlıyo..
4. evre koruma evresi canım haftaiçi ilk 17 gün gibi beslenip haftasonu 2 gün normal insanlar gibi istediğimizi yiyebiliyoruzheee. 4. evrede ne var ri. yüksek kalorili beslenme mi var . kilo almayasın o zaman
anladım . senin istediğn kilo ne ki. kaç olursan korumaya geçeceksin4. evre koruma evresi canım haftaiçi ilk 17 gün gibi beslenip haftasonu 2 gün normal insanlar gibi istediğimizi yiyebiliyoruzAma eğer 3 evrenin sonunda istenilen kiloya erişmediysek son evreyi veya 2-3. evreleri sırasıyla tekrarlayıp istediğimiz kiloya gelince koruma evresine geçiyoruz :)
aslında gider bu evrede de . sanıyorum ancak porsiyon küçülterek olabilirBen muhtemelen 3. evreyi tekrar yapıcam çünkü şu an daha yeni başladım 61,6 yım 3,5 kilo bu evrede gitmez çünkü tahminime göre bakalım :)
58 canım korumaya geçiceğim kilo ama yavaş gitsin önemli değil porsiyon küçültürsem aç kalırım sıkıntıya girmeye gerek yok bi kez daha yaparım yavaş gitsin temelli gitsin :) ben şu 5 kiloyu 2 evrede verdimya buna şükür :)anladım . senin istediğn kilo ne ki. kaç olursan korumaya geçeceksin
evet yani 5 kilo gitmiş58 canım korumaya geçiceğim kilo ama yavaş gitsin önemli değil porsiyon küçültürsem aç kalırım sıkıntıya girmeye gerek yok bi kez daha yaparım yavaş gitsin temelli gitsin :) ben şu 5 kiloyu 2 evrede verdimya buna şükür :)
benim bugün suçum var zaten, öğlen döner yedim akşama cezalıyımaslında itiraf etmeliyim ki . hiç sebze pişirmiyorum .
bu aralar gelen giden olduğu için hep hamur işi yapmışım .
kuru fasülye çorba vardı dün.
kurufasülyeden çok az kaldı. yanına pilav yaptım . o şekilde yenir dedim .
yani sebzeyi çok sevmeme rağmen yapmıyorum .
yeni taşındım ya bu eve. önceden her gün marketten geçiyordum eve geçerken . ama şimdi market terste kaldı. uğramaz oldum markete.
ondan oluyor sanırım bunlar .
ama en yakın zamanda brokoli almak istiyorum .çok seviyorum . özledim .
ıspanak ve pırasa da tabi.
kereviz aldım geçen gün ama salatasını yaptım . onu yedim . onu da tabi ekmekle yiyorsun . ne kadar az yemek istesen de. yeniyor işte.
Sebze konusunda ben de tembelim yaa o yüzden hep salataya yükleniyorum.. Pilav ve bi et türü de yapıyorum bi de çorba eşim gelen misafirler de böylece aç kalmıyo ben de hem sebzemi( salata) hem proteinimi almış oluyorum.. eşim hiç hamur işi yemez ben de zaten hiç yapmayı bilmem o konuda şanslıyım biraz :)aslında itiraf etmeliyim ki . hiç sebze pişirmiyorum .
bu aralar gelen giden olduğu için hep hamur işi yapmışım .
kuru fasülye çorba vardı dün.
kurufasülyeden çok az kaldı. yanına pilav yaptım . o şekilde yenir dedim .
yani sebzeyi çok sevmeme rağmen yapmıyorum .
yeni taşındım ya bu eve. önceden her gün marketten geçiyordum eve geçerken . ama şimdi market terste kaldı. uğramaz oldum markete.
ondan oluyor sanırım bunlar .
ama en yakın zamanda brokoli almak istiyorum .çok seviyorum . özledim .
ıspanak ve pırasa da tabi.
kereviz aldım geçen gün ama salatasını yaptım . onu yedim . onu da tabi ekmekle yiyorsun . ne kadar az yemek istesen de. yeniyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?