hımm. fit çikolata da hiç duymamıştım. afiyet olsunzüber mi cnm :) fit çikolata çilekli :)
Ihlamurun ne oldugunu benden ogrendiler :))günaydın
ben de ayrıntılı yemekler yapamıyorum.
kereviz salatası yapıyorum . yoğurtlu elmalı .bilirsin .
onu yapınca zaten 3 gün yetiyor. 1 orta boy kereviz ile yapsan bile yemeklerin yanına koyduğum için 3 gün yeterli geliyor .
o benim favorim.
Allah şifa versin hastalara.
grip salgını da kötü.
2 kış önce benim bulunduğum yerde de oldu. millet kırıldı geçti. o zaman da çok ölüm olmuştu burada.
ben de hamileydim o dönem . benim iki oğlan da kaptı mikrobu okuldan . çok ağır geçirdiler . 2 gün ateşli yattılar . kusma vs de vardı. eşime de bulaştı o da yattı evde falan . 3 kişi ağır gripti. ben ise 6 aylık hamileydim . hepsine ben baktım , tedavi vs . doktora gitmedik .
bana da bulaşacak diye bekledim . sonuçta eşime bile bulaştı ki o en dirayetlimizdir . ne hikmetse bana bulaşmadı. Allah korudu sanıyorum . çünkü ağır bir mikroptu. öyle işte.
ıhlamur yapmıyor muydu seyla amerikalılar
Sağol cnm ')hımm. fit çikolata da hiç duymamıştım. afiyet olsun
geçmiş olsun.Gunaydin kizlar yine cok hafif bir kahvalti yaptim dun aksamda 1 kase bol yogurtlu manti yedim.
malum bizim evde en cok sevilen yemek manti. cocuklarim istahsiz oldugu icin mecburen haftada 1 yapiyorum yesinler diye.
burasi baya soguk bugun ceketlerimizi giyip geldik ama gunesli ve cok guzel. oranin nisan ayi gibi. herkes oksuruyor
biz ihlamura devam tabii.
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyorMerhaba kızlar bu hafta pek gelemedim 1 haftadır hastalıklarla uğraştım 2 çocuk eşim herkes hastaydı bende hastaydım ama onlara bakmaktan kendimi bilemedim çok şükür şimdi herkes iyileşme sürecine girdi doğru düzgün yemek yapamadım hep yemekleri geçiştirdim kendimde hep onlarla birlikte kalorili şeyler yedim bide geçen hafta hormon hapı kullandım ilacı kesince 1 hafta içinde regl olmam gerekiyordu onuda daha olamadım çok fena sisligim var sanki adet olmuş gibi sancım var ama gelen giden birşey yok 2 gündür oğluma ek gıda tadimlarına başladım artık kendimde onunla birlikte sebze haşlar yerim diye düşünüyorum blw yöntemi uygulamayı düşünüyorum ama bizimki pek eline alıp yeme taraftarı değil bakalım bu maceramız nasıl geçecek
geçmiş olsun canım...
Allah korusun canım...bizde de salgın var ..açıklamıyorlar deniyor..hastaneler tıklım tıklım..
demek alıştırdın gavurları da
hoşgeldin canım..hayırlısı olsun bakalım
canım . ben de güyya daha sağlıklı daha kalorisiz yedim . kilo aldım .Rumuz: okuyucuu
Geçen Hafta: 60.5 kg
Bu hafta: 60.5 kg
Fark: 0
canım . ben de güyya daha sağlıklı daha kalorisiz yedim . kilo aldım .
normalde hamur işi poğaça yerdim . artık yemiyim dedim . kilo aldım . ama bugün pişi yedim . yiyince veriyorum ben . tuhaf oldu
o nasil bir yontemmis cnmMerhaba kızlar bu hafta pek gelemedim 1 haftadır hastalıklarla uğraştım 2 çocuk eşim herkes hastaydı bende hastaydım ama onlara bakmaktan kendimi bilemedim çok şükür şimdi herkes iyileşme sürecine girdi doğru düzgün yemek yapamadım hep yemekleri geçiştirdim kendimde hep onlarla birlikte kalorili şeyler yedim bide geçen hafta hormon hapı kullandım ilacı kesince 1 hafta içinde regl olmam gerekiyordu onuda daha olamadım çok fena sisligim var sanki adet olmuş gibi sancım var ama gelen giden birşey yok 2 gündür oğluma ek gıda tadimlarına başladım artık kendimde onunla birlikte sebze haşlar yerim diye düşünüyorum blw yöntemi uygulamayı düşünüyorum ama bizimki pek eline alıp yeme taraftarı değil bakalım bu maceramız nasıl geçecek
canm benm cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?