Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ihlamurun ne oldugunu benden ogrendiler :))
Zaten cay tarzi seyleri cok icmiyolar amerikan kahvesi iciyolar filtrelenmis oda benim midemi agritiyor. nadiren cok canim cekerse starbucksta falan denk gelirse iciyorum cok duskunu oldugum bisey degil.

Gunaydin kizlar yine cok hafif bir kahvalti yaptim dun aksamda 1 kase bol yogurtlu manti yedim.
malum bizim evde en cok sevilen yemek manti. cocuklarim istahsiz oldugu icin mecburen haftada 1 yapiyorum yesinler diye.
burasi baya soguk bugun ceketlerimizi giyip geldik ama gunesli ve cok guzel. oranin nisan ayi gibi. herkes oksuruyor
biz ihlamura devam tabii.

Ara

Az light sütlü espresso
Çikolatanın kalan yarısı
1 ufak ceviz içi
1 bayramlık çikolata

Akşam

Salata
2 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yarım.kase yoğurt
3-4 kaşık mantar

Merhaba kızlar bu hafta pek gelemedim 1 haftadır hastalıklarla uğraştım 2 çocuk eşim herkes hastaydı bende hastaydım ama onlara bakmaktan kendimi bilemedim çok şükür şimdi herkes iyileşme sürecine girdi doğru düzgün yemek yapamadım hep yemekleri geçiştirdim kendimde hep onlarla birlikte kalorili şeyler yedim bide geçen hafta hormon hapı kullandım ilacı kesince 1 hafta içinde regl olmam gerekiyordu onuda daha olamadım çok fena sisligim var sanki adet olmuş gibi sancım var ama gelen giden birşey yok 2 gündür oğluma ek gıda tadimlarına başladım artık kendimde onunla birlikte sebze haşlar yerim diye düşünüyorum blw yöntemi uygulamayı düşünüyorum ama bizimki pek eline alıp yeme taraftarı değil bakalım bu maceramız nasıl geçecek

Günaydın kızlar.

İyice sistim ama daha regl olamadım bugün yarın olacağım bakalım. Odem topladı vücut haliyle. Pazartesi gününden itibaren fazlasıyla dikkat edeceğim artık

Rumuz:sabahvesen
Başlangıç kg: 75.5
Geçen hafta : 60.6
Bu hafta :61
Fark:+400

geçmiş olsun.
ortanca da bizim istiyordu mantı.
hafta sonu diye söz verdim .
hafta içi yapmak zor oluyor .

günaydın kızlar
ben de dün akşam incir uyutması yaptım yedim.
tadı güzeldi. sevdim . ama kalorili bi şey mi acaba
400ml süt ve 3 adet kuru incir kullandım
çok şekerli olmuş gibi geldi
yedim .
dikkat ediyorum geçen haftadan beri yediklerime güyya. ama bu sabah 55.4 geldim. kilo almışım . regl yeni bitti. hani onun şişliği var desem . diyet yapıyorum diye daha mı çok yedim ki.

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimi yapayım maalesef ki yine artıralım hafta başı normal kilodaydim ama regl öncesi patlayacak gibiyim hele bu defa kötü oldum
Geçen haftaki kilo 67.7
Bu haftaki kilo 68.0
Fark +200

kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ;

resmen kilo vermemişim ben şok halbuki hastalıktan yemedim bile

Rumuz: okuyucuu
Geçen Hafta: 60.5 kg
Bu hafta: 60.5 kg
Fark: 0
canım . ben de güyya daha sağlıklı daha kalorisiz yedim . kilo aldım .
normalde hamur işi poğaça yerdim . artık yemiyim dedim . kilo aldım . ama bugün pişi yedim . yiyince veriyorum ben . tuhaf oldu

o nasil bir yontemmis cnm
Bu arada cok gecmis olsun cocuklarina da sana da cnku o siskinligi cok iyi blirim

A aaadddaaa canım tatile giriyorsun sen de bugün iyi tatiller canim
canm benm cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…