Canım maşallah hayırlı olsun Allah kabul etsin bize de nasip olsun selam şöyle bizden oralaraKizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya
Kizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya
Maşallah canım ne mutlu sana, darısı başımıza inşallah, dualarında bizleri de unutma inşallahKizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya
geçmiş olsun canım...Merhaba kızlar bu hafta pek gelemedim 1 haftadır hastalıklarla uğraştım 2 çocuk eşim herkes hastaydı bende hastaydım ama onlara bakmaktan kendimi bilemedim çok şükür şimdi herkes iyileşme sürecine girdi doğru düzgün yemek yapamadım hep yemekleri geçiştirdim kendimde hep onlarla birlikte kalorili şeyler yedim bide geçen hafta hormon hapı kullandım ilacı kesince 1 hafta içinde regl olmam gerekiyordu onuda daha olamadım çok fena sisligim var sanki adet olmuş gibi sancım var ama gelen giden birşey yok 2 gündür oğluma ek gıda tadimlarına başladım artık kendimde onunla birlikte sebze haşlar yerim diye düşünüyorum blw yöntemi uygulamayı düşünüyorum ama bizimki pek eline alıp yeme taraftarı değil bakalım bu maceramız nasıl geçecek
Allah kabul etsin..iyi tatiller..Kizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya
konuyu takip ettigine emin ol canm belki ondandirKızlar hayırlı günler, konudan bana bildirim gelmiyor artık neden acaba ?? yoğunluktan takipte edemiyorum yazılmadı sanıyordum 2 gündür, bu hafta bende alanlardanım geçen hafta stresten birden gitmişti kilolarım bu hafta bir kısmını almışım.
Rumuz : Svltr
Geçen hafta : 67
Bu hafta : 67,8
Fark :+800
Neyse yine 67 lerdeyim ya bunada şükür :)
amin canim insallah olur basustuneCanım maşallah hayırlı olsun Allah kabul etsin bize de nasip olsun selam şöyle bizden oralara
ederim tabiki canim insallah kalbnden gecen hersey kabul olurrabbim kabul eylesin bizlere de nasip etsin inşaallah canım bize de dua et olurmu :)
insallah canimcim ne demek dualarimda olacaksnizMaşallah canım ne mutlu sana, darısı başımıza inşallah, dualarında bizleri de unutma inşallah
tabi bnde cocuk olmayinca bu konuda bilgisiz kaldim:):) bnce de rahat rahat yesim cocuklarA aaadddaaa Allah kabul etsin canım darısı başımıza inşallah
blw çocukların kendi kendine istediği kadar yemesi demek sebze ve meyv3leri yumuşatıp dilim halde eline veriliyor blender veya ezmeden veriliyor döke saça yemeyi öğreniyorlar youtube ta çok güzel videoları var ama biz pek uygulayamiyoruz kendi yemek istemiyor
merhaba kızlar işe başladım bugün gün içinde gelemiyorum artık :)
sabah 6.20
Poğaçalar tam buğday unundan diyete uygun :)
Eki Görüntüle 2095051
ara
2 ceviz
1 bardak espresso
öğlen
azıcık turşu
kuru fasulye
bulgur pilavi domatesli
ara
yarım kupa sıcak çikolata
4 adet yulaflı bisküvi
aksam
Eki Görüntüle 2095052
şimdi
1 fincan sade türk kahvesi
Selam kızlar dün öğlen kısır yedim bol marullu acı süs biberle akşam yemek yemedim tabi.
Bugün kendime kuru domatesli yoğurt yapacam tv de doktor söylemişti o sadece domates koydu içine ben pul biber ve corekotu da koyup yiyecem bağırsak çalıştırmak için sonucu size yazarim
teşekkür ederim cnm :) hoşgeldin sendeİşin hayırlı olsun canım
Tarif çok güzel görünüyor canım
Tedavi devam ediyor ama Çok şükür atlatmaya başladık rabbim çocuklarımızı korusunÇok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor
Yemeden kilo verilmiyor işte canım mühim olan sağlıklı yemekkızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ;
resmen kilo vermemişim ben şok halbuki hastalıktan yemedim bile
Üzgünüm ama ne kötü bir liste bu umarım haftaya böyle bir liste olmaz19 ocak 2018 listesi
veren yok
sabit kalanlar...
sersum:%00
okuyucuu:%00
Kilo alanlar
mesmeser:++%0.295
sabahvesen:++%0.660
svltr :++%1.194
nadalvanos:++%1.376
filiztoprak:gelmedi
ficans:??
Öyle olmuyor işte canım Allah nasip ederse ne zor bir iş olduğunu göreceksinkonuyu takip ettigine emin ol canm belki ondandir
amin canim insallah olur basustune
ederim tabiki canim insallah kalbnden gecen hersey kabul olur
insallah canimcim ne demek dualarimda olacaksniz
tabi bnde cocuk olmayinca bu konuda bilgisiz kaldim:):) bnce de rahat rahat yesim cocuklar
Çok geçmiş olsun canım memleket neresiydiMerhabalar arkadaşlar
Haftaya ben de aranıza katilacaktim.
Bir hafta memlekette olacaktım diye.
Ama giderken otobusumuz kaza yaptı malesef, dönmek zorunda kaldık, tekrar da karda gitmeye korktum. Gitmeyecegiz artık.
Pazartesiden itibaren menumu paylaşırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?