Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar hayırlı günler, konudan bana bildirim gelmiyor artık neden acaba ?? yoğunluktan takipte edemiyorum yazılmadı sanıyordum 2 gündür, bu hafta bende alanlardanım geçen hafta stresten birden gitmişti kilolarım bu hafta bir kısmını almışım.

Rumuz : Svltr
Geçen hafta : 67
Bu hafta : 67,8
Fark :+800
Neyse yine 67 lerdeyim ya bunada şükür :)

Kizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya
Canım maşallah hayırlı olsun Allah kabul etsin bize de nasip olsun selam şöyle bizden oralara

Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 79,9
Güncel kilom 81
Fark +1100 g
Yüzde +1,376
Maalesef regl şişliği ve gereksiz kalori aldım buda hazin sonu

A aaadddaaa Allah kabul etsin canım darısı başımıza inşallah
blw çocukların kendi kendine istediği kadar yemesi demek sebze ve meyv3leri yumuşatıp dilim halde eline veriliyor blender veya ezmeden veriliyor döke saça yemeyi öğreniyorlar youtube ta çok güzel videoları var ama biz pek uygulayamiyoruz kendi yemek istemiyor

geçmiş olsun canım...
Kizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya
Allah kabul etsin..iyi tatiller..

selam kızlar...liste sırası filizde ama yok malum biliyorsunuz bayaadır..ben yapacağım listeyi..son ficans geldi canım sen de bildir istersen yayınlayayım...

19 ocak 2018 listesi

veren yok

sabit kalanlar...

sersum:%00

okuyucuu:%00

Kilo alanlar

mesmeser:++%0.295

sabahvesen:++%0.660

svltr :++%1.194

nadalvanos:++%1.376

filiztoprak:gelmedi

ficans:??

konuyu takip ettigine emin ol canm belki ondandir

Canım maşallah hayırlı olsun Allah kabul etsin bize de nasip olsun selam şöyle bizden oralara
amin canim insallah olur basustune

rabbim kabul eylesin bizlere de nasip etsin inşaallah canım bize de dua et olurmu :)
ederim tabiki canim insallah kalbnden gecen hersey kabul olur

Maşallah canım ne mutlu sana, darısı başımıza inşallah, dualarında bizleri de unutma inşallah
insallah canimcim ne demek dualarimda olacaksniz

tabi bnde cocuk olmayinca bu konuda bilgisiz kaldim:):) bnce de rahat rahat yesim cocuklar

İşin hayırlı olsun canım

Tarif çok güzel görünüyor canım

Merhabalar arkadaşlar
Haftaya ben de aranıza katilacaktim.
Bir hafta memlekette olacaktım diye.
Ama giderken otobusumuz kaza yaptı malesef, dönmek zorunda kaldık, tekrar da karda gitmeye korktum. Gitmeyecegiz artık.

Pazartesiden itibaren menumu paylaşırım inşallah.

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor
Tedavi devam ediyor ama Çok şükür atlatmaya başladık rabbim çocuklarımızı korusun

kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ;

resmen kilo vermemişim ben şok halbuki hastalıktan yemedim bile
Yemeden kilo verilmiyor işte canım mühim olan sağlıklı yemek

19 ocak 2018 listesi

veren yok

sabit kalanlar...

sersum:%00

okuyucuu:%00

Kilo alanlar

mesmeser:++%0.295

sabahvesen:++%0.660

svltr :++%1.194

nadalvanos:++%1.376

filiztoprak:gelmedi

ficans:??

Üzgünüm ama ne kötü bir liste bu umarım haftaya böyle bir liste olmaz

Öyle olmuyor işte canım Allah nasip ederse ne zor bir iş olduğunu göreceksin

Çok geçmiş olsun canım memleket neresiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…