geçmiş olsun cnmhayırlı sabahlar kızlar kaç gündür gelemiyorum bende mağlum soğuk algınlığına kapıldım her tarafım ağrıyor kaç gündür başımı kaldıramıyorumm
2 gündürr doğru düzgün birşey de canım istemiyor
canım benim yaa. çok geçmiş olsun . kıyamam .zencefil . bal karışımı yap ye.hayırlı sabahlar kızlar kaç gündür gelemiyorum bende mağlum soğuk algınlığına kapıldım her tarafım ağrıyor kaç gündür başımı kaldıramıyorumm
2 gündürr doğru düzgün birşey de canım istemiyor
geçmiş olsun cnm
canım benim yaa. çok geçmiş olsun . kıyamam .zencefil . bal karışımı yap ye.
Cok geçmiş olsun canim.ameliyat gunum 15 subata alindi. hayirlisi olsun artik.
hosgeldin cnm i sallah hayirlisiyla kazanirsin ve kilolari da verirsinMerhabalar kızlar
kızlar guzel çoğu kisi devam ediyor, fazlalasarak artmış grup
Ben bir başla bir bırak devam ettim hep ama kalıcı olmadı
Kpss ye hazırlanıyorum yine bu sene
Ondan hafta içi akıl telefonumu kapatıp eski model bir telefon kullanıyorum, sosyal medyadan hafta ici uzak durmak ve ders çalışırken ilgim in dağılmaması için.
Bu yüzden kk ya da uzun süredir düzenli girmiyordum
Ama motivasyon ihtiyacı duydum kpss konusunda ve burada bir topige yazmaya başladım.
Ondan dolayı buraya da tekrar dönüş yapacağım inşallah.
Cuma günü 1 haftalığına memlekete gideceğim geldikten sonra yazmaya başlar menü ve kilo mu inşallah
Diyetisyenle devam ediyorum artık, diyet listem çok güz hiç acikmiyorum.
60 kiloyu ve diyetisyenle 52 kilo hedefledik 3 ayda.
evet cnm fazlasıyla hareket edince ve güne erken başlayınca insan acıkıyoryazarhanim35 canm calismak daha cok aciktiriyor gun icindr cok hareketli oluyoruz aslinda ondan kaynakli
günaydınGunaydin kizlar.
Burdaki grip salgini dun 1 kisiyi oldurmus. 500 e yakin kisi hastanelerdeymis. insan korkuyo ister istemez malum cocuklar okuldalar ordan virus getirebilirler Allah korusun.
Hafif bir kahvalti yaptim dunde hafif yemistim butun gun ama hafta ici spor yapamiyorum, sadece cuma cumartesi ve pazar gunde 2 saate yakin en az 10 km yuruyus yapiyorum. yinede cok faydasi oldugunu dusunuyorum.
mamalariniz cok guzel masallah calisan biri olarak + 3 cocuk o kadar detayli mamalar yapamiyorum ben prtaik ne varsa onu yiyoruz hafta iclerinde. ama hazir yemek yada fast food hic yemeyiz.
ofisteyim simdi ihlamur yapmis sekreter onu iciyorum.
bu gavurlarida ihlamura alistirdim.
Ahh bu tatli krizleri de olmasaGünaydın kızlar
Akşam tahin pekmez kavanozuna düştüm sanırımregl öncesi tatlı krizi ona saldırdım direk ancak fark ettim ki bu krizleri savuşturursam o kadar koşturmaya kilo veririm çünkü ona rağmen dün sabah ki kilom dan az çıktım ama vücudum ödem topladı hissediyorum karnım davul gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?