Kolay gelsin canım bence böyle bir böreğe dayanilmazYok canim el acmasi yapacağım.
Hamuru öğlen ogurduM dinlensin diye şimdi de kimyasını k avurdum.
Bu hamur yaglanip sonra sürdürülüyor incecik yol bir börek yapacam
Canim diyetisyenler en geç 8 de yemek yeyin diyorlar.
Eğer akşam 6 gibi yeniliyoruz da akşam 9 a ara ogün konuluyor,
Sen 7 buçuk gibi yeyip akşam ara ogunu yapmiyorsun.
Yani gayet normal yaptığın ama ilkindi ara ogunu yapmaya çalış sadece.
canm bana yemek satlerin gayet normal geldi ikindide ara ogun sana kalmis bazilarini aciktirir bazilari aksama daha tok girer aslinda bedenlerimiz parmak izimiz gibidir neyin dogru neyin yanlis oldugunu kendimiz bulacagiz bikca gun ksami erkene cek tartil ya da bir gun ara ogun yap ole tartil bakalim sana ne iyi geliyor
cnm hosgeldin gun icinde xok yorulup aksam saldirman cok normal.gun icinde ne olursa olsun karnini doyir canimcim
çocuklar da yiyor o zaman demi.@demirleke Canım mayali hamurdan yapıyorum iki kat araya iç koyuyorum bugün çökelek le yapacam
Evet canım hazır fırın açıkken biber de kozlerimçocuklar da yiyor o zaman demi.
oy oy .Evet canım hazır fırın açıkken biber de kozlerim
tatlı da yemişsin . irmik tatlısını çok severim ama kendime şekeri az koyarım .saat: 15:45
1 türk kahvesi
3 kaşık irmik tatlısı
tatlı da yemişsin . irmik tatlısını çok severim ama kendime şekeri az koyarım .
canim oyle donemlerimiz oluyor inanki o yuzden besmele cek yeniden baslaSelam kızlar saldıkça saldım bu aralar konsantre olamıyorum bu aralar
kizlar caniniz cok cikolata cektiginde meyve yerine 2 parca bitter yiyin benim cok sevfgim kakao orani yuzde 70 olan bir isvec xikolatasi var biraz pahali ama madem yiyorum degsin dimiakşama ne yiyceniz . var mı plan
Kız bende öyle diyordum ama eşim pazardan oğlum için bir çilek bulmuş mis gibi kokusu var sera cilegiymiş fiyatıda uygundu bende şaşırdımbebişim çilek nereden buldun . bu mevsimde yenir mi bilemedim . yemesen daha iyi olur sanki.
Akşamları az ye canım zaten erken uyuyormuşsun acikmaya zaman olmazkızlar size durumumdan bahsedicem yardımcı olurmusunuz
şimdi ben sabah kahvaltımı 8-9 arası yapıyorum. öğlen yemek saatimiz 12:30 - 12:45 oluyor değişmiyor. sonra akşam 18:30 a kadar bir şey yemiyorum çünkü acıkmıyorum hep su çay içiyorum. Akşam 19:00 - 19:30 arası evdeyim ve yemek yiyorum abartmadan sonrasında o kadar yorgun oluyorum ki dinlenip uyuyorum.
size bu saatler normal mi yaaa ?
Hoşgeldin hemen sende yarışa gel A aaadddaaa sağolsun sayesinde silkelendimSelam kızlar saldıkça saldım bu aralar konsantre olamıyorum bu aralar
Bu ne kız böyle yarış mı olur sen tamamen aç yaşıyorsun hemen kalk akşam yemeği ye bakimSlm kizlar bugun ogleni baya gec yedim yumurta bir tane 4 tane hindi fume az cokelek yedim evde hemen yiuecegim bunlar vardi az once de yogurt ve 3 adet kayisi yedim bitti
kiz cakildim kaldim kac gundur her yontemi deniorum yok canm son ogun olarak 1 avuc leblebi bir bardak kefir ictim 6 7 tane de fistikBu ne kız böyle yarış mı olur sen tamamen aç yaşıyorsun hemen kalk akşam yemeği ye bakim
okuyucuu canım senin bugün öğle yemeği benim akşam yemeği oldu :)
canm bana yemek satlerin gayet normal geldi ikindide ara ogun sana kalmis bazilarini aciktirir bazilari aksama daha tok girer aslinda bedenlerimiz parmak izimiz gibidir neyin dogru neyin yanlis oldugunu kendimiz bulacagiz bikca gun ksami erkene cek tartil ya da bir gun ara ogun yap ole tartil bakalim sana ne iyi geliyor
cnm hosgeldin gun icinde xok yorulup aksam saldirman cok normal.gun icinde ne olursa olsun karnini doyir canimcim
Selam kızlar saldıkça saldım bu aralar konsantre olamıyorum bu aralar
ben öğlen çeyrek muz
1 küçük kase yoğurt
1 küçük paket çubuk kraker
2 haşlanmış yumurta yedim
hoş geldin . gel yine olur mu.
hastanede ne işin var . geçmiş olsun
Slm kizlar bugun ogleni baya gec yedim yumurta bir tane 4 tane hindi fume az cokelek yedim evde hemen yiuecegim bunlar vardi az once de yogurt ve 3 adet kayisi yedim bitti
Evet cnm kacamaksiz gecticanım benim afiyet olsun . süpermiş . kaçamaksız mı geçti dün yoksa . maşallah
evet ya. bunu içilim canım akşam yemek öncesinde falan
Tüm gün yediklerim
Sabah
4 tane tuzlu kurabiye
1 dilim az şekerli bol kakaolu kek
Öğle
1 ayva
Yarım armut
5 çilek
1 mandalina
Yeşil çay
Akşam
1 kase yayla çorbası
6 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Az sonra kahve içeceğim Allah kısmet ederse sudan başka birşey yemeyeceğim
Şuan yürüyüş yapıyorum 15 dk sonra 1 saat yürüyüş yapmış olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?