Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamam cnm doğru diyorsun o şekilde yapayım ben teşekkürler :)

saat: 15:45

1 türk kahvesi
3 kaşık irmik tatlısı

öğlen yemeğini yazmamışım ..

saat: 12:45

yayla çorbası
sebzeli bulgur pilavı
5 6 adet patates kızaatması
salata bol ca

Selam kızlar saldıkça saldım bu aralar konsantre olamıyorum bu aralar
canim oyle donemlerimiz oluyor inanki o yuzden besmele cek yeniden basla

akşama ne yiyceniz . var mı plan
kizlar caniniz cok cikolata cektiginde meyve yerine 2 parca bitter yiyin benim cok sevfgim kakao orani yuzde 70 olan bir isvec xikolatasi var biraz pahali ama madem yiyorum degsin dimi

Slm kizlar bugun ogleni baya gec yedim yumurta bir tane 4 tane hindi fume az cokelek yedim evde hemen yiuecegim bunlar vardi az once de yogurt ve 3 adet kayisi yedim bitti

bebişim çilek nereden buldun . bu mevsimde yenir mi bilemedim . yemesen daha iyi olur sanki.
Kız bende öyle diyordum ama eşim pazardan oğlum için bir çilek bulmuş mis gibi kokusu var sera cilegiymiş fiyatıda uygundu bende şaşırdım

Akşamları az ye canım zaten erken uyuyormuşsun acikmaya zaman olmaz

Hoşgeldin hemen sende yarışa gel A aaadddaaa sağolsun sayesinde silkelendim

Slm kizlar bugun ogleni baya gec yedim yumurta bir tane 4 tane hindi fume az cokelek yedim evde hemen yiuecegim bunlar vardi az once de yogurt ve 3 adet kayisi yedim bitti
Bu ne kız böyle yarış mı olur sen tamamen aç yaşıyorsun hemen kalk akşam yemeği ye bakim
okuyucuu canım senin bugün öğle yemeği benim akşam yemeği oldu :)

Tüm gün yediklerim
Sabah
4 tane tuzlu kurabiye
1 dilim az şekerli bol kakaolu kek
Öğle
1 ayva
Yarım armut
5 çilek
1 mandalina

Yeşil çay

Akşam
1 kase yayla çorbası
6 kaşık sebzeli bulgur pilavı

Az sonra kahve içeceğim Allah kısmet ederse sudan başka birşey yemeyeceğim
Şuan yürüyüş yapıyorum 15 dk sonra 1 saat yürüyüş yapmış olacağım

Izmirli hanımlar zeytinyağı satıyorum yeni tedavim için litre fiyatı 16 lira ,boğazı yakmaz kendi yağlarımız,destek olmak istersiniz diye yazdım,

Bu ne kız böyle yarış mı olur sen tamamen aç yaşıyorsun hemen kalk akşam yemeği ye bakim
okuyucuu canım senin bugün öğle yemeği benim akşam yemeği oldu :)
kiz cakildim kaldim kac gundur her yontemi deniorum yok canm son ogun olarak 1 avuc leblebi bir bardak kefir ictim 6 7 tane de fistik

Ben de şaşırdım canım resmen doymak bilmiyorum sonrasıda pişmanlık

Al benden de o kadar düzene girmemiz şart

ben öğlen çeyrek muz
1 küçük kase yoğurt
1 küçük paket çubuk kraker
2 haşlanmış yumurta yedim

Güzel menü canım daha ne olsun

hoş geldin . gel yine olur mu.
hastanede ne işin var . geçmiş olsun

Gelirim inşallah kızım ultrasona girecekti onun için gittik 2.5 saat de sonuç için bekledik

Çok güzel menü canım afiyet olsun

Selam kızlar

Öğlen gelebildik eve arkadaşım da çaya çağırmıştı biraz kaçtı ama hem yorgun hem de açtım

Az gözleme 1 tost kısır kahvaltılık ve tahin pekmez

Akşam 1 biber 1 kabak dolması yoğurt az zeytinyağlı pırasa az rus salatası

Az önce de mandalina ve portakal

Bugün böyle geçti kızlar

Menü spor harika canım ben de başlıyacağım yürüyüşe ama 2 gündür gribim geçince inşallah

Yarış mı dediniz acaba canım senin kilon kaçtı ben de katılabilirim ben 75.5 civarı cumaya tam netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…