canım benim afiyet olsun . süpermiş . kaçamaksız mı geçti dün yoksa . maşallahAra
1 kağıt bardak sütlü espresso
1 ufak golden Elma
Öğlen
Ev yapımı lahana turşusu
Kuru fasulye
Salata( salatami evden götürdüm pilav yememek için )
Ara
Yarım paket Eti form
Yarım kağıt bardak şekersiz sade espresso
evet ya. bunu içilim canım akşam yemek öncesinde falanaynen bnde ne zaman icsen istahim kapaniyor
yoğurtlu olan ne şekerim .Akşam
Eki Görüntüle 2113345
Akşam yemeğinden sonra
1 fincan sade türk kahvesi
Ara
Yarım muz
Şimdi
1 kupa form cay
canım iyiyiz elhamdüllilahHayırlı sabahlar kızlar, yoğun iş temposu sebebiyle yazamadım geçmişi de okuyamadım, hepiniz iyisinizdir inşallah
bebişim çilek nereden buldun . bu mevsimde yenir mi bilemedim . yemesen daha iyi olur sanki.Akşam
1 kase patates salatası
1 kase yoğurt
4 yk pirinç pilavı
3 dilim ayva
5 adet çilek
Ihlamur
Yatarken de kahve içerim sanırım
Ya sen espresso yazdikca benim içim gidiyor çık severimAra
1 kağıt bardak sütlü espresso
1 ufak golden Elma
Öğlen
Ev yapımı lahana turşusu
Kuru fasulye
Salata( salatami evden götürdüm pilav yememek için )
Ara
Yarım paket Eti form
Yarım kağıt bardak şekersiz sade espresso
bence oğlen yemegi için normal
sabah kahvaltın iyi güzelkızlar size durumumdan bahsedicem yardımcı olurmusunuz
şimdi ben sabah kahvaltımı 8-9 arası yapıyorum. öğlen yemek saatimiz 12:30 - 12:45 oluyor değişmiyor. sonra akşam 18:30 a kadar bir şey yemiyorum çünkü acıkmıyorum hep su çay içiyorum. Akşam 19:00 - 19:30 arası evdeyim ve yemek yiyorum abartmadan sonrasında o kadar yorgun oluyorum ki dinlenip uyuyorum.
size bu saatler normal mi yaaa ?
Bence güzel ama aksamla öğle arası bir elma gibi ara yaparsan, akşamı daha az yediğini farkedecelsin.kızlar size durumumdan bahsedicem yardımcı olurmusunuz
şimdi ben sabah kahvaltımı 8-9 arası yapıyorum. öğlen yemek saatimiz 12:30 - 12:45 oluyor değişmiyor. sonra akşam 18:30 a kadar bir şey yemiyorum çünkü acıkmıyorum hep su çay içiyorum. Akşam 19:00 - 19:30 arası evdeyim ve yemek yiyorum abartmadan sonrasında o kadar yorgun oluyorum ki dinlenip uyuyorum.
Canım yoğunluktan daha yiyemedim ki, simit yiyecem inşllah şimdi çayım geldicanım iyiyiz elhamdüllilah
sen nasılsın
kahvaltı yapamadım . süt getirdim kahve yaptım onu içiyorum
sen ne yedin kahvaltıda
afiyet olsunCanım yoğunluktan daha yiyemedim ki, simit yiyecem inşllah şimdi çayım geldi
sabah kahvaltın iyi güzel
öğlen de iyi güzel
ama akşam biraz geç kalıyor .bir de yemekten sonra yattığını varsayarsak .akşam iyi değil .ben de akşam 7 den 8 e kadar şekerleme yaptım .çocuk sesinden dalamadım .ama çok iyi geldi. haftasonunun yorgunluğu muydu benimki bilmem ama her akşam erken yatmayı planlarsam akşam 1 kase çorba içsem yeterli diye düşündüm .çünkü uyuyorsun .
saat 10 da kızı uyutayım diye gittim . uyumuşum kalmışım .yarım saat tepikledi kız beni gerçi. 10 buçukta uyumuşumdur. dün akşam garip bi akşamdı. hiç böyle erken uyumazdım . ama dayanamadım.
tlc de ilk evim açtım . ki çok severim . onu bile izleyemedim .gözlerimi açamadım. zorladım kendimi olmadı.
Bence güzel ama aksamla öğle arası bir elma gibi ara yaparsan, akşamı daha az yediğini farkedecelsin.
Zaten ara günlerin maksadı bu, bir sonraki o gunu azaltmak için.
Canim diyetisyenler en geç 8 de yemek yeyin diyorlar.evet acıkmasam da ara öğün mü yapmalıyım canım ? öyle geçermi çünkü akşam üzeri yiyip yatmak kilo verdirmiyor
canm bana yemek satlerin gayet normal geldi ikindide ara ogun sana kalmis bazilarini aciktirir bazilari aksama daha tok girer aslinda bedenlerimiz parmak izimiz gibidir neyin dogru neyin yanlis oldugunu kendimiz bulacagiz bikca gun ksami erkene cek tartil ya da bir gun ara ogun yap ole tartil bakalim sana ne iyi geliyorkızlar size durumumdan bahsedicem yardımcı olurmusunuz
cnm hosgeldin gun icinde xok yorulup aksam saldirman cok normal.gun icinde ne olursa olsun karnini doyir canimcimSelam kızlar nasılsınız
Gelemedim bi türlü yoğunluktan kilolar da aldı başını gidiyor
Tekrar başlıycam inşallah
Bu hafta bildirim yaparım haftaya da listeye girerim
Kilom 75.4 cuma güncellerim bi değişiklik olursa
Sizler de iyisinizdir inşallah
Şu an daha kahvaltı yapmadım hastane işleri vardı aslında gündüz iyi gidiyorum da akşam ve gece bişeyler oluyor deli gibi yiyorum asıl onu halletmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?