Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sagol ficanscim. Evet canim madal ve ben yarisiyoruz en bugun bir de yuruyuse ciktim.on bin adim cepte yaza az kaldi her gecen gun bizim aleyhimize oysa her gun biraz daha hedefimize yaklasabliriz

Canım ben yarış olmadan veya hedef olmadan yapamıyorum sağolsun adacımda bana uydu yarış yapıyoruz cumadan sonra sende katıl güzel olur herkes kilo vermek için yarışıyor ben hepinizden fazlayim geçen cuma 79,8 di ama yakında sana yetisirim

Canim 7 leri gormen cok guzel bisey bence siradaki hedef 6 lar

sagol ficanscim. Evet canim madal ve ben yarisiyoruz en bugun bir de yuruyuse ciktim.on bin adim cepte yaza az kaldi her gecen gun bizim aleyhimize oysa her gun biraz daha hedefimize yaklasabliriz

Çok güzel yürümüşsün canım az kaldı ama tam da zamanı iradeli olursak iyi gider yaza kadar

Son ara öğün

4 adet eti hosbes gofret
1.5 çay kaşığı nutella

Regl olcgm deli gibi tatlı krizine girdim

Gene de hafif atlatmışsın canım kendimi düşününce

Motive eder gerçekten canım iyi düşünmüşsünüz çok da fark yokmuş aramızda bu ara 76 ları da gördüm ben bıraksam 8 leri görücem
O zaman gelsin cuma

canım benim .
ben de bitter %70 alıyorum .aşağışı kurtarmıyor .çikolata yememiş gibi oluyorum. buldukça stokluyorum onu.
ben etii alıyorum yüzde 70 olanı

ama çok zaman çocukların yarım kalan gofret , krovasan , aburcuburlarını da yiyorum işte. o da evde oluyor .işte değil .

evet çilek varmış tabi. sera çileği. güzel ise afiyet olsun canım.

kiz cakildim kaldim kac gundur her yontemi deniorum yok canm son ogun olarak 1 avuc leblebi bir bardak kefir ictim 6 7 tane de fistik
canım benim . benim de dikkat ettiğim bir şey oldu. sanıyorum 2 yıl oldu. leblebi ile gram kilo veremedim. yani öğün olarak leblebi yedim 1 avuç. yanı bana sorsan aç kaldım . leblebi dişimin kovuğuna yetmedi. ama çakılı kaldım. sen ne zamandır leblebi yiyorsun .
kaynımın düğününe doğru kilo vermek istediğim dönemde leblebi yemiştim.

geçmiş olsun . kızının neyi var .sonuçlar nasıl çıktı.

kuzum afiyet olsun.

kahvaltım bol baharatlı peynirli omlet. 2 yumurtalı

dün akşam yarım lahmacun. 1 küçük kase kurufasülye.bol pulbiberli

ardından malesef 2 yağlı gevrek. 6-7 adet fındık. yarım kruvasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…