- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Bizim orada sınırsız :)Ya sen espresso yazdikca benim içim gidiyor çık severim
Benim de evde espresso makinem var. Ama tablet kahve ile çalışıyor. Tablet stogumda sınırlı olduğu için, bazi günlerde kendimi simartmak için içiyorum, her bu çıkmıyorum malesef
Bakla cnm zeytinyağliyoğurtlu olan ne şekerim .
sagol ficanscim. Evet canim madal ve ben yarisiyoruz en bugun bir de yuruyuse ciktim.on bin adim cepte yaza az kaldi her gecen gun bizim aleyhimize oysa her gun biraz daha hedefimize yaklasablirizMenü spor harika canım ben de başlıyacağım yürüyüşe ama 2 gündür gribim geçince inşallah
Yarış mı dediniz acaba canım senin kilon kaçtı ben de katılabilirim ben 75.5 civarı cumaya tam netleşir
Canım ben yarış olmadan veya hedef olmadan yapamıyorum sağolsun adacımda bana uydu yarış yapıyoruz cumadan sonra sende katıl güzel olur herkes kilo vermek için yarışıyor ben hepinizden fazlayim geçen cuma 79,8 di ama yakında sana yetisirimMenü spor harika canım ben de başlıyacağım yürüyüşe ama 2 gündür gribim geçince inşallah
Yarış mı dediniz acaba canım senin kilon kaçtı ben de katılabilirim ben 75.5 civarı cumaya tam netleşir
Canim 7 leri gormen cok guzel bisey bence siradaki hedef 6 larCanım ben yarış olmadan veya hedef olmadan yapamıyorum sağolsun adacımda bana uydu yarış yapıyoruz cumadan sonra sende katıl güzel olur herkes kilo vermek için yarışıyor ben hepinizden fazlayim geçen cuma 79,8 di ama yakında sana yetisirim
sagol ficanscim. Evet canim madal ve ben yarisiyoruz en bugun bir de yuruyuse ciktim.on bin adim cepte yaza az kaldi her gecen gun bizim aleyhimize oysa her gun biraz daha hedefimize yaklasabliriz
Son ara öğün
4 adet eti hosbes gofret
1.5 çay kaşığı nutella
Regl olcgm deli gibi tatlı krizine girdim
Canım ben yarış olmadan veya hedef olmadan yapamıyorum sağolsun adacımda bana uydu yarış yapıyoruz cumadan sonra sende katıl güzel olur herkes kilo vermek için yarışıyor ben hepinizden fazlayim geçen cuma 79,8 di ama yakında sana yetisirim
canım benim .canim oyle donemlerimiz oluyor inanki o yuzden besmele cek yeniden basla
kizlar caniniz cok cikolata cektiginde meyve yerine 2 parca bitter yiyin benim cok sevfgim kakao orani yuzde 70 olan bir isvec xikolatasi var biraz pahali ama madem yiyorum degsin dimi
evet çilek varmış tabi. sera çileği. güzel ise afiyet olsun canım.
canım benim . benim de dikkat ettiğim bir şey oldu. sanıyorum 2 yıl oldu. leblebi ile gram kilo veremedim. yani öğün olarak leblebi yedim 1 avuç. yanı bana sorsan aç kaldım . leblebi dişimin kovuğuna yetmedi. ama çakılı kaldım. sen ne zamandır leblebi yiyorsun .kiz cakildim kaldim kac gundur her yontemi deniorum yok canm son ogun olarak 1 avuc leblebi bir bardak kefir ictim 6 7 tane de fistik
geçmiş olsun . kızının neyi var .sonuçlar nasıl çıktı.Ben de şaşırdım canım resmen doymak bilmiyorum sonrasıda pişmanlık
Al benden de o kadar düzene girmemiz şart
Güzel menü canım daha ne olsun
Gelirim inşallah kızım ultrasona girecekti onun için gittik 2.5 saat de sonuç için bekledik
Çok güzel menü canım afiyet olsun
kuzum afiyet olsun.Selam kızlar
Öğlen gelebildik eve arkadaşım da çaya çağırmıştı biraz kaçtı ama hem yorgun hem de açtım
Az gözleme 1 tost kısır kahvaltılık ve tahin pekmez
Akşam 1 biber 1 kabak dolması yoğurt az zeytinyağlı pırasa az rus salatası
Az önce de mandalina ve portakal
Bugün böyle geçti kızlar
yine eski menülere dönmüşsün şükür .Sabah
Eki Görüntüle 2113807
Ara
Yarım kağıt bardak espresso
3 adet eti form
Öğlen
1.5 kepçe soğan çorbası
1 parça salçalı tavuk kalça
1 dilim salçalı patates
Ara
1 portakal
Akşam
Eki Görüntüle 2113808
Şimdi
1 fincan sade türk kahvesi
hımm. bakla çıktı mı canımcım.Bakla cnm zeytinyağli
afiyet olsun . sağlıklı gidiyorsun . kaçamak oluyor mu arada . nasıl giidiyor
Bu ne kız böyle yarış mı olur sen tamamen aç yaşıyorsun hemen kalk akşam yemeği ye bakim
okuyucuu canım senin bugün öğle yemeği benim akşam yemeği oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?