- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsunbende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet
Aranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsunbende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet
atayım sana resim .Merak ettim bu fotoğrafları
Tarım Bakanlığındayım canım bendeYok cnmcm:) ben ogretmenim izmirliyim ama esimin dgu gorevi oldgu icin dgudayiz ama bu yaz bitiyor gorevimiz senin kurumun hangisi
Gönlüne göre olsun inşallah canım hayırlısı ileMaşallah canim ne güzel
Bende çalışmaya baslarsam şöyle avuruyorum kendimi
4 yıl özelde çalıştığım için sigorta var, emeklilik iş günü 20 sene olduğu için 16 sene çalışır, sonra evde emeklilik yaşını beklerim diyorum.
Tabi o zaman ne şartlar olacak tabi bilemeyiz.
Bende ilkiyle atandım canım 2012 de girdim 2013 ocakta atandım, rızık gelip buluyor kızlar, zamanı var herşeyin, Allahım hayırlı ve iyi olanı nasip etsin inşallah hepimizeben geç atandım. ama ilk girdiğim kpss de oldu. 36 yaşımda ilk kez girmiştim .
Atarım tabi hayatım, bekliyorumatayım sana resim .
sen de bana at resmini ama.
ben de 2012 de girdim 2013 haziran atamasında atandım . ağustosta başladım.Bende ilkiyle atandım canım 2012 de girdim 2013 ocakta atandım, rızık gelip buluyor kızlar, zamanı var herşeyin, Allahım hayırlı ve iyi olanı nasip etsin inşallah hepimize
attım .Atarım tabi hayatım, bekliyorum
inşallah . bahar geliyor. salatalık domates çıkınca bol bol yeriz umarım.Kizlar kafayi rahat birakin ve vucudunuza iyi gelen besinlerle beslenin inanin o zaman gdicek kilo
bnde 2012 girdim ve atandim sanirim hepimiz 2012 liyiz:)Bende ilkiyle atandım canım 2012 de girdim 2013 ocakta atandım, rızık gelip buluyor kızlar, zamanı var herşeyin, Allahım hayırlı ve iyi olanı nasip etsin inşallah hepimize
demirlekecim benim olayil spormus ya nasil severek yapiyorum anlatamam olculer alindi bakalim ay sonu yazarim diyet yapmayinca daha az yiyorum inaninşallah . bahar geliyor. salatalık domates çıkınca bol bol yeriz umarım.
galiba öyle olmuş. hahah.bnde 2012 girdim ve atandim sanirim hepimiz 2012 liyiz:)
demirlekecim benim olayil spormus ya nasil severek yapiyorum anlatamam olculer alindi bakalim ay sonu yazarim diyet yapmayinca daha az yiyorum inan
Şu sporu bir ben düzene koyamadım :))galiba öyle olmuş. hahah.
zaten spor seratonin salgılatıyor . mutluluk hormonu yani
uf . çeyrek yemişsin . baya az . demi. yoksa normal mi.
aynen de oyle salgilatti vallahi:)galiba öyle olmuş. hahah.
zaten spor seratonin salgılatıyor . mutluluk hormonu yani
canm al ye biraz sutlu kahvetle ozellikle tarcinli sutle inanilmaz kesiyorŞu sporu bir ben düzene koyamadım :))
Kızlaarr regl yakın ya canım bir tatlı çekiyor bir çikolata çekiyor şuan anlatamam
küçük bi şey yerdim ben . ya da meyve var mı yanında. portakal . elma.Şu sporu bir ben düzene koyamadım :))
Kızlaarr regl yakın ya canım bir tatlı çekiyor bir çikolata çekiyor şuan anlatamam
çok iyi. afiyet olsun. miktarlar nasıldı.Öğlen Yemeğim;
Saat : 12:45
Şehriye Çorbası
Sebzeli Bulgur Pilavı
Saat: 13:15
1 Çay
Ahh ah bide ben yapıp yemesem nasıl güzel olacak haftasonu poğaça yaptım eşim 3 tane yedi ben 4. Bende kızdım artık poğaça yapmak yokcanım . yaptım işte. mecbur yapılıyor.
mayalı hamur , hamur işi seviyorum.
yemem pek ama yaparım.
Sağol canımof canım . geçmiş olsun
kendine dikkat etmelisin canımcım.
her gün mutlaka 1 elma ya da portakal ya da greyfurt ya da kivi yada ......
Sağol canım sanada geçmiş olsun ama ben bildiğin grip olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?