Fen edebiyat fakültesi kimya bölümü canımcanım senin bölümün ne. Allah yardımcın olsun . olur inşallah . Allah gönlüne göre versin.
Denedim canim o da cok guz3l oluyorof . güzel . s ağlıklı atıştırmalık.
bi de yulaf ezmesi . muz . kuruyemiş ile yapılan var. pişirmiyorlar. onu istiyorum . bi gün yapsam diyorum. sen denedin mi onu
Coookkkhecmis olsunnn
canimmm cok gecmis olsunn kiyamam ben sanaaaaaaaKız ben başarmayı geçtim o kiloda olmak istemiyorum ben 60 ı görsem öpüp başıma koyarım zor ama ömrümüz olursa neden olmasın
inşallah canım . neden olmasın .hele 60 lara gel inşallah , hayırlısıyla.Kız ben başarmayı geçtim o kiloda olmak istemiyorum ben 60 ı görsem öpüp başıma koyarım zor ama ömrümüz olursa neden olmasın
bence olur . çalışmana bağlı . inşallah onu da yaparsın .Fen edebiyat fakültesi kimya bölümü canım
Ev işi nankör yap yap bitmiyorAmin canım inşallah sınavda başarılı olursun da çocukta yaparsın kariyer de ben çocuklarla sınava hazırlanamıyorum hiç boşuna sınava girmeyeceğim zaten 90 dan aşağısı beni kurtarmiyor bende 90 alamam biraz büyüdüklerinde özelde iş bakarım diye düşünüyorum ilk hamilelik döneminde benim iş hayatı sona erdi Allah çalışan annelere yardım etsin ben evdeyken hiçbir şeye yetişemiyorum
Allah ım sana da nasip etsin . hayırlısıyla inşallah
Ben 32 yaşında atan din su an 36 lardasin diye tahmin etmiştim.Allah ım sana da nasip etsin . hayırlısıyla inşallah
2 çocukla 36 yaşımda atandım . bölümümden kadro açılmıyordu. düz memurluğa razı idim . fakat 2. atamalarda 1 kişilik kadro açıldı. ona da ben atandım . Allah ım nasip etmiş . oldu. binlerce şükür .
20 gün sonra 41 oluyorum. bana sorsan hala 20 yaşındayım . ve yıllar nasıl geçti anlamadım desem . inanır mısınız .
Ekmek yemedecek misin ?öğlene lahana sarması. acı kırmızı biber.1 limon getirdim . üstüne sıkacağım . bol ekşili ve acılı.
1 greyfurt. 2 kapya biber getirdim ama bunları yiyemem sanırım. fazla abartmışım gibi geldi mamaları
Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin canım evlatlarınla inşallahAllah ım sana da nasip etsin . hayırlısıyla inşallah
2 çocukla 36 yaşımda atandım . bölümümden kadro açılmıyordu. düz memurluğa razı idim . fakat 2. atamalarda 1 kişilik kadro açıldı. ona da ben atandım . Allah ım nasip etmiş . oldu. binlerce şükür .
20 gün sonra 41 oluyorum. bana sorsan hala 20 yaşındayım . ve yıllar nasıl geçti anlamadım desem . inanır mısınız .
Aranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsunEv işi nankör yap yap bitmiyor
Kimse de eline sağlık evini temiz tutmussun da demiyor
Ben 32 yaşındayım benim de son denemem artık. Olursa olur olmazsa allah kerim. Hayat devam ediyor
Ben 32 yaşında atan din su an 36 lardasin diye tahmin etmiştim.
Maşallah
Ama gerçekten göstermiyorsun, tamam 20 de g ostermiyorsun ama 35 gibisin
2.5 yıl önceki baby show er resimlerine istinaden söyledim.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, iyiki doğuşun şimdiden doğum günün kutlu olsun
ekmek yemiyorum canım . zaten içinde pirinç var .Ekmek yemedecek misin ?
Merak ettim bu fotoğraflarıBen 32 yaşında atan din su an 36 lardasin diye tahmin etmiştim.
Maşallah
Ama gerçekten göstermiyorsun, tamam 20 de g ostermiyorsun ama 35 gibisin
2.5 yıl önceki baby show er resimlerine istinaden söyledim.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, iyiki doğuşun şimdiden doğum günün kutlu olsun
Canm benm cok yipratyin kendini insallah rabbim gnlune gore vercekEv işi nankör yap yap bitmiyor
Kimse de eline sağlık evini temiz tutmussun da demiyor
Ben 32 yaşındayım benim de son denemem artık. Olursa olur olmazsa allah kerim. Hayat devam ediyor
bnde sirek atandim canm mezun olur olmaz ama hayirkisi tabikiAranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsunbende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet
Sen nerdesin canım hangi kurumda çalışıyorsun meslek ne çok mu sordum ne :))))Canm benm cok yipratyin kendini insallah rabbim gnlune gore vercek
bnde sirek atandim canm mezun olur olmaz ama hayirkisi tabiki
Yok cnmcm:) ben ogretmenim izmirliyim ama esimin dgu gorevi oldgu icin dgudayiz ama bu yaz bitiyor gorevimiz senin kurumun hangisiSen nerdesin canım hangi kurumda çalışıyorsun meslek ne çok mu sordum ne :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?