anladım canım.
ben de 6 gibi yiyorum . işten gelince hemen yiyorum.
miden bulandıysa şeker mi var sende acaba canım .baktırdın mı.
akşam eve gidince 1 adet lahana dolması yedim. 1 küçük kase ev yoğurdu
1 küçük kare bitter.
kahve içtim.
yatmadan önce 10 gibi 1 greyfurt yedim.
ben sabahtan yapıyorum yemeklerimi. büyük oğlan öğlen eve geliyor diye.Ne güzel erken yiyormusun
Ablam işten gelip hazırlaması saat 8 i buluyor
Dün akşam sohbet ediyoruz biz yemeğimizi yedik çayımızı içtik meyvemizi yerken tel de konuştuk o yemek yapıyordu
Dedi çalışmaya baslarsin sen de böyle olacaksın.
Akşam en fec 7 de yenmeli yemek bence
Öğlen sadece kozlenmis patlucan salatası yemistim
Akşam da yogurtla pirasa yeni ce sadece sebze yedim 2 ogün bu yüzden sanırım açlıktan midem bulandı.
1 yumurtalı omlet 5 zeytin 2 dilim ekmek peynir ile kahvaltı yaptım.
Başım ağrıyor ağrı kuşçu aldım türk kahvemi yaptım büyük bir fincan. Inşallah geçer hemen ders çalışmam gerek.
Geçmiş olsun canımselam kızlar...gelemedim gene ..cumartesi de kızım hastalandı isal kusma gece bizim acile götürdüm.arkadaşlar serum taktılar..bugün daha iyi çok şükür..p.tesi de okula gidemedi..ama düzeldi..Allah beterinden saklasın ..
probiyotik olarak kefir aldım ..zorla da olsa içti..üstüne de turşu...
bu sıralar çok salgın var aman sizler de bol bol probiyotik içeren besinler yiyin...
regl oldum nihayet bugün..acayip şişim...
Canım ben öğleden hazırlık yaptığım için en zor yemekte olsa en geç 7 de hazır oluyor dediğin gibi erken yemek önemli, mesela dolma yaptığım zaman kuruma getiriyorum malzemeyi oyuyorum burda fırsat bulduğumda, mutafğımız var, öğlende içini hazırlayıp dolduruyorum akşam gidince sadece ocağa koyuyorumNe güzel erken yiyormusun
Ablam işten gelip hazırlaması saat 8 i buluyor
Dün akşam sohbet ediyoruz biz yemeğimizi yedik çayımızı içtik meyvemizi yerken tel de konuştuk o yemek yapıyordu
Dedi çalışmaya baslarsin sen de böyle olacaksın.
Akşam en fec 7 de yenmeli yemek bence
Öğlen sadece kozlenmis patlucan salatası yemistim
Akşam da yogurtla pirasa yeni ce sadece sebze yedim 2 ogün bu yüzden sanırım açlıktan midem bulandı.
1 yumurtalı omlet 5 zeytin 2 dilim ekmek peynir ile kahvaltı yaptım.
Başım ağrıyor ağrı kuşçu aldım türk kahvemi yaptım büyük bir fincan. Inşallah geçer hemen ders çalışmam gerek.
gerçekten kurumunuz rahatmış . burada mümkün değil . kıyameti koparırlar . ben de sanıyorum buralara kadar taşımam malzeme vs . zaten uzak yerdeyim. 2 araç değiştiriyorum işe gelirken . senin nasıl . zor olmuyor mu .Canım ben öğleden hazırlık yaptığım için en zor yemekte olsa en geç 7 de hazır oluyor dediğin gibi erken yemek önemli, mesela dolma yaptığım zaman kuruma getiriyorum malzemeyi oyuyorum burda fırsat bulduğumda, mutafğımız var, öğlende içini hazırlayıp dolduruyorum akşam gidince sadece ocağa koyuyorum
4.5 ay kaldıben sabahtan yapıyorum yemeklerimi. büyük oğlan öğlen eve geliyor diye.
aslında kolaylık oluyor . akşam gidince yemeğim hazır oluyor .
nadir akşamları gidince yaparım. kolay yemekler yaparım ama uzun sürecek şeyler değil . hemen kızaracak , hemen kavrulacak şeyler.
çalış canım .
senin için önemli olan o.
sınava ne kadar var .kaç ay kaldı
Kızlar hayırlı sabahlar, bu gün kurumda herkes birşeyler getirmiş öyle bir kahvaltı sofrası kurduk ki, herşey yöresel hatayı duyduysanız bilirsiniz kahvaltıları meşhurdur, benim yerimde olsanız sizde tutamazdınız kendinizi, ve uzun zamandır böyle diyet bozmamıştım, yedim yedim yedimm ama mutluyum epeydir midem böyle bayram etmemişti
Öğlene yemek yok akşama da hafif şeyler yerim muhtemelen
Canım ben öğleden hazırlık yaptığım için en zor yemekte olsa en geç 7 de hazır oluyor dediğin gibi erken yemek önemli, mesela dolma yaptığım zaman kuruma getiriyorum malzemeyi oyuyorum burda fırsat bulduğumda, mutafğımız var, öğlende içini hazırlayıp dolduruyorum akşam gidince sadece ocağa koyuyorum
Ya aklıma çok komik birşey geldigerçekten kurumunuz rahatmış . burada mümkün değil . kıyameti koparırlar . ben de sanıyorum buralara kadar taşımam malzeme vs . zaten uzak yerdeyim. 2 araç değiştiriyorum işe gelirken . senin nasıl . zor olmuyor mu .
Ya aklıma çok komik birşey geldi
Ablamjn üniversite puanları açıklandığında yazın el işi yapıyordu
Bir komşumuz dedi ki, sen ebelik tercihi yap, benim yengem ebe akşama kadar sağlık ocağında örgü orer çok rahatlar.
Ablam da elişi yapmaya sever, iyi bari rahat mi orayı yazayım dedi.
Asljnda aklında kimya okumak vardı puani oraya da yetiyordu, fen edebiyat. Iyi ki olmamış bu arada
Neyse ebelikte yazdı, geldi gitti okudu hemen atandı ki.
Hastaneye atandı sağlık ocağına değil bırak örgü ormeyi yemek bile zor yiyordu yorgunluktan, çocuk dogurtmaktan
8 yıl öyle çalıştı, sonra kurum değiştirdi de, şimdi örgü oremese de is yerinde, başa basinda artık
Canım eşimde bende aynı kurumda olunca rahatız biraz daha sabah çocuğu kreşe bırakıp işe geliyoruz, iş 5-6 km mesefade çok uzak değil ama burda trafik çok yoğundur 15 dk sürüyor gitmek, zor olmuyor yani canım öğlen ya evde işimi hallederim, ya komşularıma kahveye giderim 1 saat ara ama değerlendiriyorumgerçekten kurumunuz rahatmış . burada mümkün değil . kıyameti koparırlar . ben de sanıyorum buralara kadar taşımam malzeme vs . zaten uzak yerdeyim. 2 araç değiştiriyorum işe gelirken . senin nasıl . zor olmuyor mu .
amiinn canım inşallah, benim şube müdürüm çok anlayışlı birde biz ek binadayız il müdürümüz diğer binada onun için daha rahat kahvaltılar, kahveler, hatta işte yemek hazırlığı yapıyorum, ama yeni binamız yapılıyor hep birlikte oraya gidince bu rahatlık olmayacak4.5 ay kaldı
Rabbim bunda nasip etsin inşallah hayırlı hayırlı sekilde
Yazın gaziantep e gittik halaamlara, antepin de yemekleri cok guzel ama halam kahvaltı kahvaltı kahvaltı hatay in bjberli ekmeğini yapmıştı, nefisti
Hataylı bir arkadaşımız var, o memelekete gidince 5 kiloluk bidonlarda kuru postala lahmacunlarjni icli koftelerini getirirdi, çok güz oranın da yemek kulturu
Kayseri liyim ben, kayserie gore marasin da ye ek kültürü çok güzel, herseylerini ekmek fırınların yapıyorlar ne güzel, ben de alıştım herşeyi fırın gönderiyorum.
Bugün de ıspanak gönderip lahmacun yaptiracam
Rabbim boyle bir kurum bana da nasip et
Dolma oyalabileegim
Geçmiş olsun. Üşüttün mu acabaçok ağrım var yaa regl son günleri halbuki
Geçmiş olsun canım, süte kimyon katıp iç iyi geliyor, birde ayağını sıcak tutçok ağrım var yaa regl son günleri halbuki
üşütmüş olabilirsin . sıcak su torbası yapıp ayaklarının altına koy . çok iyi gelir .çok ağrım var yaa regl son günleri halbuki
Geçmiş olsun. Üşüttün mu acaba
üşütmüş olabilirsin . sıcak su torbası yapıp ayaklarının altına koy . çok iyi gelir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?