Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah kahvaltı yapamadım . koşturmaktan . yanıma süt aldım. onunla kahve yaptım içiyorum şimdi.
kalkınca yoğurt çorbası pişirdim . nohutlu (buzluktan çıkardım ) . pirinçleri akşamdan haşlamıştım.

çocuklara sucuklu yumurta pişirdim. beslenme ve mataraları doldurdum. kendime sut aldım 2,5 bardak alan bi matara vardı. ona koydum. akşam eşim getirmişti sütü . kaynatmıştım. 4 litreyi yoğurt yaptım sabah .
karışık oldu biraz galiba yazım.

öğlen yemeğimi de getirdim . sabah hazırladım.
yarım litre yoğurt
1 çorba kaşığı chia
1 çorba kaşığı keten tohumu
1 çorba kaşığı keçiboynuzu tozu
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşğı tarçın
1 çorba kaşığı kuru üzüm
1 adet kırmızı elma.

hazırladım . tupper e koydum işe getirdim.

Ne güzel erken yiyormusun
Ablam işten gelip hazırlaması saat 8 i buluyor
Dün akşam sohbet ediyoruz biz yemeğimizi yedik çayımızı içtik meyvemizi yerken tel de konuştuk o yemek yapıyordu

Dedi çalışmaya baslarsin sen de böyle olacaksın.
Akşam en fec 7 de yenmeli yemek bence

Öğlen sadece kozlenmis patlucan salatası yemistim
Akşam da yogurtla pirasa yeni ce sadece sebze yedim 2 ogün bu yüzden sanırım açlıktan midem bulandı.

1 yumurtalı omlet 5 zeytin 2 dilim ekmek peynir ile kahvaltı yaptım.

Başım ağrıyor ağrı kuşçu aldım türk kahvemi yaptım büyük bir fincan. Inşallah geçer hemen ders çalışmam gerek.

ben sabahtan yapıyorum yemeklerimi. büyük oğlan öğlen eve geliyor diye.
aslında kolaylık oluyor . akşam gidince yemeğim hazır oluyor .
nadir akşamları gidince yaparım. kolay yemekler yaparım ama uzun sürecek şeyler değil . hemen kızaracak , hemen kavrulacak şeyler.
çalış canım .
senin için önemli olan o.
sınava ne kadar var .kaç ay kaldı

Geçmiş olsun canım

Kızlar hayırlı sabahlar, bu gün kurumda herkes birşeyler getirmiş öyle bir kahvaltı sofrası kurduk ki, herşey yöresel hatayı duyduysanız bilirsiniz kahvaltıları meşhurdur, benim yerimde olsanız sizde tutamazdınız kendinizi, ve uzun zamandır böyle diyet bozmamıştım, yedim yedim yedimm ama mutluyum epeydir midem böyle bayram etmemişti

Öğlene yemek yok akşama da hafif şeyler yerim muhtemelen

Canım ben öğleden hazırlık yaptığım için en zor yemekte olsa en geç 7 de hazır oluyor dediğin gibi erken yemek önemli, mesela dolma yaptığım zaman kuruma getiriyorum malzemeyi oyuyorum burda fırsat bulduğumda, mutafğımız var, öğlende içini hazırlayıp dolduruyorum akşam gidince sadece ocağa koyuyorum

gerçekten kurumunuz rahatmış . burada mümkün değil . kıyameti koparırlar . ben de sanıyorum buralara kadar taşımam malzeme vs . zaten uzak yerdeyim. 2 araç değiştiriyorum işe gelirken . senin nasıl . zor olmuyor mu .

4.5 ay kaldı

Rabbim bunda nasip etsin inşallah hayırlı hayırlı sekilde

Yazın gaziantep e gittik halaamlara, antepin de yemekleri cok guzel ama halam kahvaltı kahvaltı kahvaltı hatay in bjberli ekmeğini yapmıştı, nefisti

Hataylı bir arkadaşımız var, o memelekete gidince 5 kiloluk bidonlarda kuru postala lahmacunlarjni icli koftelerini getirirdi, çok güz oranın da yemek kulturu

Kayseri liyim ben, kayserie gore marasin da ye ek kültürü çok güzel, herseylerini ekmek fırınların yapıyorlar ne güzel, ben de alıştım herşeyi fırın gönderiyorum.
Bugün de ıspanak gönderip lahmacun yaptiracam

Rabbim boyle bir kurum bana da nasip et
Dolma oyalabileegim

Ya aklıma çok komik birşey geldi
Ablamjn üniversite puanları açıklandığında yazın el işi yapıyordu
Bir komşumuz dedi ki, sen ebelik tercihi yap, benim yengem ebe akşama kadar sağlık ocağında örgü orer çok rahatlar.
Ablam da elişi yapmaya sever, iyi bari rahat mi orayı yazayım dedi.
Asljnda aklında kimya okumak vardı puani oraya da yetiyordu, fen edebiyat. Iyi ki olmamış bu arada
Neyse ebelikte yazdı, geldi gitti okudu hemen atandı ki.
Hastaneye atandı sağlık ocağına değil bırak örgü ormeyi yemek bile zor yiyordu yorgunluktan, çocuk dogurtmaktan
8 yıl öyle çalıştı, sonra kurum değiştirdi de, şimdi örgü oremese de is yerinde, başa basinda artık

Hayırlı Sabahlar;
Saat : 9:15

1 adet tuzsuz halk top ekmek var onun arasına kaşar domates koydum
1 dilim üzerine karper peynir üzerine bal
1 kupa çay

saat : 10:00
1 çay

ağrım var biraz bugün şiş hissediyorum akşam çok mu geldi.

hoş hikayeymiş

Canım eşimde bende aynı kurumda olunca rahatız biraz daha sabah çocuğu kreşe bırakıp işe geliyoruz, iş 5-6 km mesefade çok uzak değil ama burda trafik çok yoğundur 15 dk sürüyor gitmek, zor olmuyor yani canım öğlen ya evde işimi hallederim, ya komşularıma kahveye giderim 1 saat ara ama değerlendiriyorum

amiinn canım inşallah, benim şube müdürüm çok anlayışlı birde biz ek binadayız il müdürümüz diğer binada onun için daha rahat kahvaltılar, kahveler, hatta işte yemek hazırlığı yapıyorum, ama yeni binamız yapılıyor hep birlikte oraya gidince bu rahatlık olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…