Geçmiş olsun canım, süte kimyon katıp iç iyi geliyor, birde ayağını sıcak tut
senden de canımsüte kimyon tamam cnm Allah razı olsun
kaslar yipranmasin doyeymis canmcimmetabolizmayı şaşırtmak için sanıyorum dinlenme var sende. 2,5 saat da çok zaten . iyi
senden de canımsütün sıcak olursa daha iyi olur canım
Afiyet olsun.Öğlen için oğluma domatesli biberli spagetti yapıcam çok sever bende tabağıma biraz koyarım yanına da taze kabak ve kuşkonmazı sotelerim sarımsakla. En fazla 250-300 kalori
sağol canım..evet geçen hafta içi de ben hastaydım...geçmiş olsun canım . sen de hasta değil miydin geçenlerde aynı şekilde. yoksa annen miydi ki.
çok geçmiş olsun
öğlen ev yapımı yoğurt getirdim .bolca hem de.
sağol canım..Geçmiş olsun canım
oh oh maşallahCanım ben öğleden hazırlık yaptığım için en zor yemekte olsa en geç 7 de hazır oluyor dediğin gibi erken yemek önemli, mesela dolma yaptığım zaman kuruma getiriyorum malzemeyi oyuyorum burda fırsat bulduğumda, mutafğımız var, öğlende içini hazırlayıp dolduruyorum akşam gidince sadece ocağa koyuyorum
amin inşallahRabbim boyle bir kurum bana da nasip et
Dolma oyalabileegim
Ya aklıma çok komik birşey geldi
Ablamjn üniversite puanları açıklandığında yazın el işi yapıyordu
Bir komşumuz dedi ki, sen ebelik tercihi yap, benim yengem ebe akşama kadar sağlık ocağında örgü orer çok rahatlar.
Ablam da elişi yapmaya sever, iyi bari rahat mi orayı yazayım dedi.
Asljnda aklında kimya okumak vardı puani oraya da yetiyordu, fen edebiyat. Iyi ki olmamış bu arada
Neyse ebelikte yazdı, geldi gitti okudu hemen atandı ki.
Hastaneye atandı sağlık ocağına değil bırak örgü ormeyi yemek bile zor yiyordu yorgunluktan, çocuk dogurtmaktan
8 yıl öyle çalıştı, sonra kurum değiştirdi de, şimdi örgü oremese de is yerinde, başa basinda artık
geçmiş olsun.bende de regl geldi bugün ağrı varçok ağrım var yaa regl son günleri halbuki
Evet eşimin muhasebe işlerini yapıyorum saatleri genelde çok esnek. Klinikteki tek doktor olduğu için çok muhasebe işi olmuyor. Gerektiğinde evden bile idare edebiliyorum. Hatta yazları Türkiye’den hallediyorum malum teknoloji çağındayız internet olan heryer ofis bana.Afiyet olsun.
Seylan eşinle birlikte mı çalışıyorsunuz
İş saatlerin esnek olduğu için sordum ?
hangi diziyi izliyorsun. ben de 3. sezona geldim . bitirmek üzere dizim. başka önerilere açığım.Kahvaltım 1 dilim ekmek ve 8 siyah zeytin. Sonrasında bir kaç kereviz sapı ve humus.
Günlük sporumu henüz yapmadım benim küçük oğlan hasta gibi okula göndermedim evde onunlayım.
Bugün sevdiğim dizi var o başlayınca treadmill de yürümeyi istiyorum. Dizinin heyecanıyla bol bol yürürüm.
oy seyla cım . kereviz sapını fazla kaçırsan ne olur . kalorisi çok mu ki.Akşam için zeytinyağlı kereviz yaptım. Birde Izgarada tavuk göğsü yapıcam yanına çok aç değilim humusla kereviz sapını biraz fazla kaçırdım.
canım benim güzel mamalar yemişsinEki Görüntüle 2120658 Eki Görüntüle 2120659
Ara öğün ve öğlen yemeğim.
Bir de garip bir özelliği var kerevizin. Derler ki Kereviz yerken harcanan kalori kerevizin kendi kalorisinden daha fazladır.
afiyet olsun . güzel mamalar . oy oy . nefisSabah
Eki Görüntüle 2120665
Kalpli olan i yulaf unu ile yaptım :)
ara
espresso
yarım cappicino
yarım paket Eti form
1 adet eti gong
cay
öğlen
ezogelin çorbası
zeytinyağlı pırasa
ara
çay
yarım muz
yeşil elma
akşam
Eki Görüntüle 2120667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?