Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşama kurufasülye yemeğim var .
biraz yerim.
yoğurt da yerim sanıyorum.
bol acı biber ile yerim fasülyeyi. inşallah .

kimyon iyi gelir canım haklısın .
yeşil mercimek yemeğini pişirdikten sonra 1 tatlı kaşığı kadar kimyon koyarım . 1 taşım daha kaynatır .kapatırım. kv öyle yapar.
lezzeti de daha güzel oluyor öyle .
yemeklerin yanında ( gaz yapan yemekler) kimyon yenmeli. üzerine serpmeli.
Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayı

tek çaren gazını çıkartman .

Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayı

limonlu su içtim şimdi sadece bakalım hayırlısı artık :)

@demirleke canım kuru fasulyeye dikkat evet :)

Canm sakin sakin gdelim insallah verecgiz karatay iyidir her zaman
kahvaltin guzel canm afiyet olsun

Ohh masallah kuzuma:) ben sutlac sevemem ama esim.seve4 ona da pirincle degil yulafla yaptim harika oldu
sende benm gbi sabah kahvalti yerine kahve icen tayfadansin cnmcim

Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım

canm pilav fasulye tursu ve ayran yapmistir onlari :)

emzirme döneminde bu besinlere dikkat ettiğim için biliyorum . ilk çocuğum kolikti.

Bak onu hiç denemedim çok daha sağlıklı deneyim kuzum

aynen fena yakalandımm :)

nice senelere olsun canım. ye gitsin . ben de öyleyim . fırsatları kaçırmam. hazır y emek bulmak kolay değil.
Haklısın canım bide ben pek dışarda yemek yiyen biri değilim :)

Benim için bu rakamlar çok ütopik

Allah iyiliğini versin emi.
Kız ben bugünü de salı gibi yaşıyorum eşim dün sabah erken gitti ondan öyle oldum sanırım tüm haftayı bir gün önden gideceğim ben

Sağol canım benim

Keşke bu hafta da temizlik yapmasaydın be canım bazen boşvermekte güzel akşamları yavaş yavaş yapardın kendini bu kadar yorma

evet ya 62 falandım
şükür o zamanlar bitti. emzirme dönemindeydim ondan öyle olmuştum.
şükür halimize
of şu şeker .
çocukları da kesmek lazım . ama nasıl.
Çok mu yiyorlar canım

Evet esas cocuklardan kesmeknlazim cnm esimde kesti beyaz sekeri ona ek falan yapcagimda icine bal veya pekmez koyarak yapiyorum
Nasıl güzel oluyor mu acaba olurmu diye aklımdan geçiyordu

Haftasonu uğraştırıcı yemek yapmayı hiç sevmiyorum sen iyi yapmışsın maşallah

Umarım hepiniz başarırsınız en zoruda korumak zaten

Ellerine sağlık benimde uzun süredir sütlaç aklımda ama kendimi alamam diye yapmıyorum

Canım arada oluyor öyle hele PMS döneminde, motivasyonunu düşürme regl olup bittiği zaman daha iyi hissedersin, tarçın çayı iç bu ara hem ödemini atar hem rahatlatır seni
Tarçın çayına tarcindan başka ne koyuyorsun canım

Fasulye yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…