Bende de bugün dolma ve lahana sarma var etli yanına da salata yada cacık yaparım heraldeakşama kurufasülye yemeğim var .
biraz yerim.
yoğurt da yerim sanıyorum.
bol acı biber ile yerim fasülyeyi. inşallah .
Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayı
vallahi lokanta gibi kadınsın . harika menülerin var.Bende de bugün dolma ve lahana sarma var etli yanına da salata yada cacık yaparım heralde
Teşekkür ederim hayatım, seninde kalır yanın yok hani maşallahvallahi lokanta gibi kadınsın . harika menülerin var.
tek çaren gazını çıkartman .
Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayı
kimyon iyi gelir canım haklısın .
yeşil mercimek yemeğini pişirdikten sonra 1 tatlı kaşığı kadar kimyon koyarım . 1 taşım daha kaynatır .kapatırım. kv öyle yapar.
lezzeti de daha güzel oluyor öyle .
yemeklerin yanında ( gaz yapan yemekler) kimyon yenmeli. üzerine serpmeli.
bebişim . limon da gaz yapıyor .limonlu su içtim şimdi sadece bakalım hayırlısı artık :)
@demirleke canım kuru fasulyeye dikkat evet :)
Canm sakin sakin gdelim insallah verecgiz karatay iyidir her zamanMerhaba kızlar
Adetime 1 hafta var bm 59 ,5 geliyorum
Geçen hafta daha 58 dim
Hafta sonu lahana sarması yaptım, onun suyunu içiyorum şimdi için limon sıktım.
Inşallah dönemdir 2 ileri bir geri bıktım
Bu hafta detoks yapacaktım ama hafta sonu pazara gidip malzemeleri alamadım
Burası küçük bir yer olduğu için marketlerde pazar malzemeleri pek yok yani bu haftaki detoks fırsatını kaçırdım
Bu hafta menü bildirimi yapmayacağım
Ama cuma kilo bildirimi yaparım
Haftaya detoks yapıp karatay ile devam edeceğim
Böyle bir karar aldim
kahvaltin guzel canm afiyet olsunHaftasonu toplanmalar oldu ama en azından akşam yemek yemedim yeme saatlerim en geç 5 de bitti sonrasında birşey yemedim tek tesellim bu birde şu sıra kardeşlerim dahil yememize dikkat ediyoruz yarışa girdik hedefimiz çok kasmadan ramazan a kadar istenilen hedeflere ulaşmak sonrasında korumakk inşaallah :)
Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Ohh masallah kuzuma:) ben sutlac sevemem ama esim.seve4 ona da pirincle degil yulafla yaptim harika olduKızlar sabah;
1 dilim ekmek
1 bardak çay
4-5 tane zeytin
4-5 parça peynir
Salatalık yedim birde
Öğlen;
Acıkmamıştım çok ama yinede dayanamadım
Kendim yağtığım mini kuru pastalardan 3-4 tane attım ağzıma
Birde söylemesi ayıp enfes sütlaç yapmışım ondan yedim yarım kase
sende benm gbi sabah kahvalti yerine kahve icen tayfadansin cnmcim
öğlen yemeğim.
fırında yapmıştım. köfteli .
dün pişirmiştim.
acı biber doğradım içine. kırmızı .
baya baya acıydı.
bunu yedim.
kahvaltı yapamamıştım.
aç geldim işe.
kahve içtim . çay içtim. papatya çayı içtim ve öğlen oldu. bunu yedim.
ama yetmedi her zamanki gibi
üstüne 1 greyfurt.
1 koca avuç kan üzümü yedim. çekirdekli. ama çekirdeklerini hiç canım istemedi bu kez . ayıkladım attım.
yemekten sonra yeşil çay içtim 1 bardak
şimdi su içmeyi planlıyorum. hiç içmemişim sabah beri.
limon getirdim 1 tane . onu sıkıp içeceğim .
Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım
canm pilav fasulye tursu ve ayran yapmistir onlari :)Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran
Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi
kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmmyemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım
Bak onu hiç denemedim çok daha sağlıklı deneyim kuzumCanm sakin sakin gdelim insallah verecgiz karatay iyidir her zaman
kahvaltin guzel canm afiyet olsun
Ohh masallah kuzuma:) ben sutlac sevemem ama esim.seve4 ona da pirincle degil yulafla yaptim harika oldu
canm pilav fasulye tursu ve ayran yapmistir onlari :)
ben bi kez süt ile yulaf pişirdim . az şeker attım . bi paket vanilya koydum. şahane olduBak onu hiç denemedim çok daha sağlıklı deneyim kuzum
bebişim . limon da gaz yapıyor .
Canm sakin sakin gdelim insallah verecgiz karatay iyidir her zaman
kahvaltin guzel canm afiyet olsun
Ohh masallah kuzuma:) ben sutlac sevemem ama esim.seve4 ona da pirincle degil yulafla yaptim harika oldu
canm pilav fasulye tursu ve ayran yapmistir onlari :)
Haklısın canım bide ben pek dışarda yemek yiyen biri değilim :)nice senelere olsun canım. ye gitsin . ben de öyleyim . fırsatları kaçırmam. hazır y emek bulmak kolay değil.
Benim için bu rakamlar çok ütopikben de hep 52-53 düm . ilk çocuktan sonra, ikinci çocukltan sonra. ta ki üçüncüyü doğuruncaya kadar. hamilelikte falan kilo almadım. 3. yü doğurdum 57 kilo oldum doğumdan 1 hafta sonra . zaten 63 le girdim doğuma.
neyse emzirme dönemleri hep aldım kilo ben de.
şimdi 55 kilo civarıyım. bazen 56 yı görüyorum.
ideal kilom 53 benim de. hatta ramazan döneminde 48 falan oluyordum istemeden .
48 kilo ise vuuuuuuuuuuu. tam çıtır .kulağa çok çirkin gelebilir 48 . ama harika duruyordu.
neyse ben de acele etmeden böyle gidiyorum şimdilik . daha kıvama gelmedim galiba. yiyorum gidiyor .fazla almayayım da 55 e razıyım. şükür .
Kız ben bugünü de salı gibi yaşıyorum eşim dün sabah erken gitti ondan öyle oldum sanırım tüm haftayı bir gün önden gideceğim ben
Allah iyiliğini versin emi.
Sağol canım benim
Keşke bu hafta da temizlik yapmasaydın be canım bazen boşvermekte güzel akşamları yavaş yavaş yapardın kendini bu kadar yormaCanım bende bu hafta gezme olayını abarttım, dün 7 buçukta eve geldim iskenderundaydık oğlanı tutamıyorum illa denize gidelim diyor, ve o saatten sonra dip köşe temizlik yaptım 10 du oturduğum, yorgunluktan ayakta uyuyorum bugün
Çok mu yiyorlar canımevet ya 62 falandım
şükür o zamanlar bitti. emzirme dönemindeydim ondan öyle olmuştum.
şükür halimize
of şu şeker .
çocukları da kesmek lazım . ama nasıl.
Nasıl güzel oluyor mu acaba olurmu diye aklımdan geçiyorduEvet esas cocuklardan kesmeknlazim cnm esimde kesti beyaz sekeri ona ek falan yapcagimda icine bal veya pekmez koyarak yapiyorum
Haftasonu uğraştırıcı yemek yapmayı hiç sevmiyorum sen iyi yapmışsın maşallahMerhaba kızlar
Adetime 1 hafta var bm 59 ,5 geliyorum
Geçen hafta daha 58 dim
Hafta sonu lahana sarması yaptım, onun suyunu içiyorum şimdi için limon sıktım.
Inşallah dönemdir 2 ileri bir geri bıktım
Bu hafta detoks yapacaktım ama hafta sonu pazara gidip malzemeleri alamadım
Burası küçük bir yer olduğu için marketlerde pazar malzemeleri pek yok yani bu haftaki detoks fırsatını kaçırdım
Bu hafta menü bildirimi yapmayacağım
Ama cuma kilo bildirimi yaparım
Haftaya detoks yapıp karatay ile devam edeceğim
Böyle bir karar aldim
Umarım hepiniz başarırsınız en zoruda korumak zatenHaftasonu toplanmalar oldu ama en azından akşam yemek yemedim yeme saatlerim en geç 5 de bitti sonrasında birşey yemedim tek tesellim bu birde şu sıra kardeşlerim dahil yememize dikkat ediyoruz yarışa girdik hedefimiz çok kasmadan ramazan a kadar istenilen hedeflere ulaşmak sonrasında korumakk inşaallah :)
Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Ellerine sağlık benimde uzun süredir sütlaç aklımda ama kendimi alamam diye yapmıyorumKızlar sabah;
1 dilim ekmek
1 bardak çay
4-5 tane zeytin
4-5 parça peynir
Salatalık yedim birde
Öğlen;
Acıkmamıştım çok ama yinede dayanamadım
Kendim yağtığım mini kuru pastalardan 3-4 tane attım ağzıma
Birde söylemesi ayıp enfes sütlaç yapmışım ondan yedim yarım kase
Tarçın çayına tarcindan başka ne koyuyorsun canımCanım arada oluyor öyle hele PMS döneminde, motivasyonunu düşürme regl olup bittiği zaman daha iyi hissedersin, tarçın çayı iç bu ara hem ödemini atar hem rahatlatır seni
Fasulye yapmış olabilirSabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran
Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi
kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmmyemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım
Bugün bende de kuru fasulye varakşama kurufasülye yemeğim var .
biraz yerim.
yoğurt da yerim sanıyorum.
bol acı biber ile yerim fasülyeyi. inşallah .
Cuma akşamı eşim gelecek cumartesi sabahı ben memleketime uçuyorum 3 hafta oradayım 1 ay sonra denerim artık ama aklıma yazdım
Yok kuzum buharda sebze yapiyorum brokoli karnibahar ve kabakCuma akşamı eşim gelecek cumartesi sabahı ben memleketime uçuyorum 3 hafta oradayım 1 ay sonra denerim artık ama aklıma yazdımbide akşam yemeğinde sebze demişsin çiğ sebze mi yedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?