ayy soylemesi bilem.guzel dimi canimm:) kiz sen verdin ya daha ne verceksin ilk tanistigim.gnu hatirliyorum 60 lardan geldin buralara
berbat bisey cnm sekerle besleniyor herkesin bedeninde var ama su cok seker yiyenlerde ozellikle var tek sekerimiz meyve olsun insallah
ehhh hadi inandim kizzzzzz:))
ay kızlar . cumartesi pazar . gel keyfim gel. yedim içtim yattım. arkadaşlarla buluştum. parka gittim çocuklarla. oğlanlar halı sahaya gitti. ben kızla parktaydım. komşucuklarım geldi. onlarla oturduk , parkta çardak var. oraya kahve yapıp getirdiler . ben de içtim. pek güzel hafta sonu geçirdim şükür Allah ıma. bin şükür . bu güzel günleri bize verene. bu mutluluğu içimize verene. şükür.
Tek kelimeyle maşallah dedim:)ben de hep 52-53 düm . ilk çocuktan sonra, ikinci çocukltan sonra. ta ki üçüncüyü doğuruncaya kadar. hamilelikte falan kilo almadım. 3. yü doğurdum 57 kilo oldum doğumdan 1 hafta sonra . zaten 63 le girdim doğuma.
neyse emzirme dönemleri hep aldım kilo ben de.
şimdi 55 kilo civarıyım. bazen 56 yı görüyorum.
ideal kilom 53 benim de. hatta ramazan döneminde 48 falan oluyordum istemeden .
48 kilo ise vuuuuuuuuuuu. tam çıtır .kulağa çok çirkin gelebilir 48 . ama harika duruyordu.
neyse ben de acele etmeden böyle gidiyorum şimdilik . daha kıvama gelmedim galiba. yiyorum gidiyor .fazla almayayım da 55 e razıyım. şükür .
İnşallah cnmşekercim . almışsın bu hafta . olsun . verilir nolcak.
Canım arada oluyor öyle hele PMS döneminde, motivasyonunu düşürme regl olup bittiği zaman daha iyi hissedersin, tarçın çayı iç bu ara hem ödemini atar hem rahatlatır seniMerhaba kızlar
Adetime 1 hafta var bm 59 ,5 geliyorum
Geçen hafta daha 58 dim
Hafta sonu lahana sarması yaptım, onun suyunu içiyorum şimdi için limon sıktım.
Inşallah dönemdir 2 ileri bir geri bıktım
Bu hafta detoks yapacaktım ama hafta sonu pazara gidip malzemeleri alamadım
Burası küçük bir yer olduğu için marketlerde pazar malzemeleri pek yok yani bu haftaki detoks fırsatını kaçırdım
Bu hafta menü bildirimi yapmayacağım
Ama cuma kilo bildirimi yaparım
Haftaya detoks yapıp karatay ile devam edeceğim
Böyle bir karar aldim
Kızlar sabah;
1 dilim ekmek
1 bardak çay
4-5 tane zeytin
4-5 parça peynir
Salatalık yedim birde
Öğlen;
Acıkmamıştım çok ama yinede dayanamadım
Kendim yağtığım mini kuru pastalardan 3-4 tane attım ağzıma
Birde söylemesi ayıp enfes sütlaç yapmışım ondan yedim yarım kase
afiyet olsun kuzum.Sabah
Eki Görüntüle 2122602
ara
2 sade Nescafe
2 hurma
1 avuç leblebi
sade çay
öğlen
kuru fasulye
turşu
salata
Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatımenfes sütlaç. ay çok severim. sütlü tatlılar favorimdir. dayanamam.
Kahveden olabilir canım az hava al camdan o da iyi gelir derin derin nefes, aslında azda yemişsin, ne dicem senin iş yerinde yemekhane mi var düzenli yiyorsun öğlenleri maşallahSabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran
Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi
kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmmyemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım
ah şekerim ah.Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım
yediklerinden gaz yapmışsındırSabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran
Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi
kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmmyemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım
Kahveden olabilir canım az hava al camdan o da iyi gelir derin derin nefes, aslında azda yemişsin, ne dicem senin iş yerinde yemekhane mi var düzenli yiyorsun öğlenleri maşallah
yediklerinden gaz yapmışsındır
turşu gaz yapar
kurufasülye yapar
ayran da yanar şişkinlik
tek çaren gazını çıkartman .ayyyy bak gaz olabilir cnm doğru dedinnsoda da beni mahvediyor içsem
Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayıaynen canım yemekhanemiz var temiz ev yemekleri çıkıyor hep aynı saatte yiyorum. ama felaket ağrı yaa şimşek çakıyor sanki abdest alıp namaz kıldım ama hareket ve su da iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?