Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ahahahahha teşekkürler :)

canısııı haftasonu hep oluyor böyle sonuçta tek değiliz ve toplaşmalar oluyor maalesef kii kaderimiz :))))

Haftasonu toplanmalar oldu ama en azından akşam yemek yemedim yeme saatlerim en geç 5 de bitti sonrasında birşey yemedim tek tesellim bu birde şu sıra kardeşlerim dahil yememize dikkat ediyoruz yarışa girdik hedefimiz çok kasmadan ramazan a kadar istenilen hedeflere ulaşmak sonrasında korumakk inşaallah :)

Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

Tek kelimeyle maşallah dedim:)

Kızlar sabah;
1 dilim ekmek
1 bardak çay
4-5 tane zeytin
4-5 parça peynir
Salatalık yedim birde

Öğlen;
Acıkmamıştım çok ama yinede dayanamadım
Kendim yağtığım mini kuru pastalardan 3-4 tane attım ağzıma
Birde söylemesi ayıp enfes sütlaç yapmışım ondan yedim yarım kase

Canım arada oluyor öyle hele PMS döneminde, motivasyonunu düşürme regl olup bittiği zaman daha iyi hissedersin, tarçın çayı iç bu ara hem ödemini atar hem rahatlatır seni

enfes sütlaç. ay çok severim. sütlü tatlılar favorimdir. dayanamam.

öğlen yemeğim.
fırında yapmıştım. köfteli .
dün pişirmiştim.
acı biber doğradım içine. kırmızı .
baya baya acıydı.
bunu yedim.
kahvaltı yapamamıştım.
aç geldim işe.
kahve içtim . çay içtim. papatya çayı içtim ve öğlen oldu. bunu yedim.
ama yetmedi her zamanki gibi
üstüne 1 greyfurt.
1 koca avuç kan üzümü yedim. çekirdekli. ama çekirdeklerini hiç canım istemedi bu kez . ayıkladım attım.

yemekten sonra yeşil çay içtim 1 bardak
şimdi su içmeyi planlıyorum. hiç içmemişim sabah beri.
limon getirdim 1 tane . onu sıkıp içeceğim .

enfes sütlaç. ay çok severim. sütlü tatlılar favorimdir. dayanamam.
Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım

Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran

Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi

kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmm yemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım

Kahveden olabilir canım az hava al camdan o da iyi gelir derin derin nefes, aslında azda yemişsin, ne dicem senin iş yerinde yemekhane mi var düzenli yiyorsun öğlenleri maşallah

Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım
ah şekerim ah.
ben de çok severim. çok yapardım bi ara. aklımda olsun . süt gelince yapayım ben de.

yediklerinden gaz yapmışsındır
turşu gaz yapar
kurufasülye yapar
ayran da yanar şişkinlik

Kahveden olabilir canım az hava al camdan o da iyi gelir derin derin nefes, aslında azda yemişsin, ne dicem senin iş yerinde yemekhane mi var düzenli yiyorsun öğlenleri maşallah

aynen canım yemekhanemiz var temiz ev yemekleri çıkıyor hep aynı saatte yiyorum. ama felaket ağrı yaa şimşek çakıyor sanki abdest alıp namaz kıldım ama hareket ve su da iyi gelmedi

aynen canım yemekhanemiz var temiz ev yemekleri çıkıyor hep aynı saatte yiyorum. ama felaket ağrı yaa şimşek çakıyor sanki abdest alıp namaz kıldım ama hareket ve su da iyi gelmedi
Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…