Sağol cnmafiyet olsun kuzum.
Cok iyi bir menu canim bravoselam kızlar..bugün iş yerime gittim 5 gün daha rapor aldım iğnelerimi vuruldum geldim..belimin üstüne bir de boğazım şişti iyi mi...aile hekimi de gördü antibiyotik verdi hemen kullanma artarsa kullan dedi...ben gene deposilinimi yaptırdım üstüne bir de ağrı kesici kas gevşetici iğne..totomda yer kalmadıhemşire arkadaşım da ne çektin be bu ay sen bi kurşun döktürelim sana dedi..gerçekten de hastalıklı bir ay oldu..Allah beterinden saklasın...
sabah
1 dilim çavdar arası peyir
öğlen
et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı
akşam
terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası
tavuk haşlama
sonrasında yarım elma yarım armut
portakal
Karatayla ilgili birşeyler buldun mu canım burada da Karatay yapan arkadaşlar vardı aaadddaaa ve sersum yapıyordu sanırım görünce yardımcı olacaklardırKızlar
Karatay diyeti yapan bir sayfa var mi burda, ben bulamadım da, pazartesi başlayacağım örnek menullere ihtiyacım var
Yok canimKaratayla ilgili birşeyler buldun mu canım burada da Karatay yapan arkadaşlar vardı aaadddaaa ve sersum yapıyordu sanırım görünce yardımcı olacaklardır
var canm var ben takip ettim bir donem baya da bir yazmislardi karatay diyeti yapanlar diyeKızlar
Karatay diyeti yapan bir sayfa var mi burda, ben bulamadım da, pazartesi başlayacağım örnek menullere ihtiyacım var
canım aslında kahvaltı çok severim ama fırsat bulamadım dün. bugün de aynı şey oldu. kahvaltı yapamadım. kahve içeceğim .çay vs .Canm sakin sakin gdelim insallah verecgiz karatay iyidir her zaman
kahvaltin guzel canm afiyet olsun
Ohh masallah kuzuma:) ben sutlac sevemem ama esim.seve4 ona da pirincle degil yulafla yaptim harika oldu
sende benm gbi sabah kahvalti yerine kahve icen tayfadansin cnmcim
canm pilav fasulye tursu ve ayran yapmistir onlari :)
şekeri çok yemezler aslında ama yerler işte her çocuk kadar .Haklısın canım bide ben pek dışarda yemek yiyen biri değilim :)
Çok mu yiyorlar canım
akşam bol pul biber ile yedim. çok güzeldi yaaa. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. çok acıkmıştım.Bugün bende de kuru fasulye var
neresi eşinin memleketi ki . iyi yolculuklar şimdiden. bavul hazırladın mı.Cuma akşamı eşim gelecek cumartesi sabahı ben memleketime uçuyorum 3 hafta oradayım 1 ay sonra denerim artık ama aklıma yazdımbide akşam yemeğinde sebze demişsin çiğ sebze mi yedin ?
aslında karatay diyeti çok katı bir diyet . bize göre yani.Kızlar
sen bu hafta 2 kilo flaan vereceksin gibi geliyor .Yok kuzum buharda sebze yapiyorum brokoli karnibahar ve kabak
akşam şişkinlikten yememişsin ama yatma vaktinde muz yemişsin ve süt .neyse ki rahatlamışsın. :)Hayırlı Sabahlar kızlar
Dün ki Menülerim ;
Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay
Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran
Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi
Saat : 17.00
1 çay
Saat : 20.00
Çay
2 adet Sarma
Saat : 22.00
Artık gaz mıdrı nedir rahatlayamadım dün kardeşim süt ile muz verdi ne alaka ama bildiğiniz rahatladımmmm :) yatmadan yoksa uyuyamayacaktımm şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?