Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..bugün iş yerime gittim 5 gün daha rapor aldım iğnelerimi vuruldum geldim..belimin üstüne bir de boğazım şişti iyi mi...aile hekimi de gördü antibiyotik verdi hemen kullanma artarsa kullan dedi...ben gene deposilinimi yaptırdım üstüne bir de ağrı kesici kas gevşetici iğne..totomda yer kalmadıhemşire arkadaşım da ne çektin be bu ay sen bi kurşun döktürelim sana dedi..gerçekten de hastalıklı bir ay oldu..Allah beterinden saklasın...
sabah

1 dilim çavdar arası peyir

öğlen

et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı

akşam

terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası
tavuk haşlama

sonrasında yarım elma yarım armut
portakal

1 kağıt bardak Yeşilçay

ara

1 avuç leblebi
1 hurma
yarım yeşil elma
1 çay bardağı şekersiz çay

akşam

yemekten sonra

1 fincan sade türk kahvesi
1 kupa papatya çayı
sade soda

Son ara

Sıkma Portakal suyu ile yaptım enfes oldu

Cok iyi bir menu canim bravo

Kızlar
Karatay diyeti yapan bir sayfa var mi burda, ben bulamadım da, pazartesi başlayacağım örnek menullere ihtiyacım var

Menüm
Sabah
Haşlanmış patates

Sade soda
Nescafe
Yeşil çay

Akşam
1 kaşık kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık pırasa

1 dilim mısır ekmeği
1 avuç kuruyemiş
Cay

Kızlar
Karatay diyeti yapan bir sayfa var mi burda, ben bulamadım da, pazartesi başlayacağım örnek menullere ihtiyacım var
Karatayla ilgili birşeyler buldun mu canım burada da Karatay yapan arkadaşlar vardı aaadddaaa ve sersum yapıyordu sanırım görünce yardımcı olacaklardır

Karatayla ilgili birşeyler buldun mu canım burada da Karatay yapan arkadaşlar vardı aaadddaaa ve sersum yapıyordu sanırım görünce yardımcı olacaklardır
Yok canim
Diyet sayfalarına hep baktım ama karatay die bir başlık yok şaşırdım
Sayfaların içine girip karatay yapan var mi diye de incelemek te çok zamanımı alır
ASLINDA fayed güzel gruplar var menü paylaşan sorulara hemen yanıt veren ama sinav hazırlık süresinde akıllı tel kullanmıyorum girip bakamıyorum bu yüzden.

Burdan birilerini bulsam iyi olacakti

Hayırlı Sabahlar kızlar
Dün ki Menülerim ;

Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran

Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi

Saat : 17.00
1 çay

Saat : 20.00
Çay
2 adet Sarma

Saat : 22.00

Artık gaz mıdrı nedir rahatlayamadım dün kardeşim süt ile muz verdi ne alaka ama bildiğiniz rahatladımmmm :) yatmadan yoksa uyuyamayacaktımm şükür :)

canım aslında kahvaltı çok severim ama fırsat bulamadım dün. bugün de aynı şey oldu. kahvaltı yapamadım. kahve içeceğim .çay vs .

öğlene kurufasulye. acı biber (kırmızı)
1 kırmızı elma, 1 greyfurt

Cuma akşamı eşim gelecek cumartesi sabahı ben memleketime uçuyorum 3 hafta oradayım 1 ay sonra denerim artık ama aklıma yazdım bide akşam yemeğinde sebze demişsin çiğ sebze mi yedin ?
neresi eşinin memleketi ki . iyi yolculuklar şimdiden. bavul hazırladın mı.

Kızlar
aslında karatay diyeti çok katı bir diyet . bize göre yani.
ablam kitaplarını almıştı.
75 kilodan 55 kiloya düştü. ve sanıyorum 25 yıldır 75 kiloydu ve veremiyordu. ince kemikli olduğu için 90 kilo gibi duruyordu kilosu , şimdi çıtır oldu. 2 yıldır koruyor kiloyu. almadı hiç. sağlıklı besleniyor vs . ama eskisi kadar katı diyete bağlı değil . dengeliyor .

Yok kuzum buharda sebze yapiyorum brokoli karnibahar ve kabak
sen bu hafta 2 kilo flaan vereceksin gibi geliyor .
ben 2. doğum sonrası emzirme dönemim bitince buraya gelmiştim .ve haftada 2 kilo veriyordum. 1 ay gibi bi sürede ya da 1,5 ay kadar bi sürede tüm fazlalığımı atmıştım. 10 kiloya yakın vermiştim.

akşam şişkinlikten yememişsin ama yatma vaktinde muz yemişsin ve süt .neyse ki rahatlamışsın. :)

dün waffle makinam gelmişti . sabah denedim .çeyrek kadar yedim. evden çıktım.
makina mini bi şey . korkmazz ın. gayet hızlı ve her tarafı eşit pişti. ben sabah geç kalıyorum diye acele ettim .buna rağmen iyiydi. memnun kaldım . maşallah diyim. bozulmasın makinacağğğğğzııııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…