Afiyetle ye güle güle kullan canımdün waffle makinam gelmişti . sabah denedim .çeyrek kadar yedim. evden çıktım.
makina mini bi şey . korkmazz ın. gayet hızlı ve her tarafı eşit pişti. ben sabah geç kalıyorum diye acele ettim .buna rağmen iyiydi. memnun kaldım . maşallah diyim. bozulmasın makinacağğğğğzııııııııııım
Hayranım düzenine şekerim maşallaaahhh sana, ben gelişine ne varsa ama porsiyonlar az napalım1 kağıt bardak Yeşilçay
ara
1 avuç leblebi
1 hurma
yarım yeşil elma
1 çay bardağı şekersiz çay
akşam
Eki Görüntüle 2122819
yemekten sonra
1 fincan sade türk kahvesi
1 kupa papatya çayı
sade soda
Son ara
Sıkma Portakal suyu ile yaptım enfes oldu
Eki Görüntüle 2122820
akşam şişkinlikten yememişsin ama yatma vaktinde muz yemişsin ve süt .neyse ki rahatlamışsın. :)
çok geçmiş olsun canım . iğneler antibiyotikler .selam kızlar..bugün iş yerime gittim 5 gün daha rapor aldım iğnelerimi vuruldum geldim..belimin üstüne bir de boğazım şişti iyi mi...aile hekimi de gördü antibiyotik verdi hemen kullanma artarsa kullan dedi...ben gene deposilinimi yaptırdım üstüne bir de ağrı kesici kas gevşetici iğne..totomda yer kalmadıhemşire arkadaşım da ne çektin be bu ay sen bi kurşun döktürelim sana dedi..gerçekten de hastalıklı bir ay oldu..Allah beterinden saklasın...
sabah
1 dilim çavdar arası peyir
öğlen
et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı
akşam
terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası
tavuk haşlama
sonrasında yarım elma yarım armut
portakal
mamalar yine çok güzel. afiyet olsun. nasıl gidiyor iş hayatın . mutlu musun1 kağıt bardak Yeşilçay
ara
1 avuç leblebi
1 hurma
yarım yeşil elma
1 çay bardağı şekersiz çay
akşam
Eki Görüntüle 2122819
yemekten sonra
1 fincan sade türk kahvesi
1 kupa papatya çayı
sade soda
Son ara
Sıkma Portakal suyu ile yaptım enfes oldu
Eki Görüntüle 2122820
bnde dun esime kek yaptim bir isirik aldim ve biraktim cok sukurrrakşam bol pul biber ile yedim. çok güzeldi yaaa. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. çok acıkmıştım.
ardından kakaolu kek yedim 1 parça.
az bi şey fındık yedim. akşam kavurduk.
ay masallah ne iyi vermis yaaa bravo peki meyve olagini nasil yapiyordu ya aslinda en iyisi iki ogun cnm ne kadar aclik o kadar fazla yag yakiyoraslında karatay diyeti çok katı bir diyet . bize göre yani.
ablam kitaplarını almıştı.
75 kilodan 55 kiloya düştü. ve sanıyorum 25 yıldır 75 kiloydu ve veremiyordu. ince kemikli olduğu için 90 kilo gibi duruyordu kilosu , şimdi çıtır oldu. 2 yıldır koruyor kiloyu. almadı hiç. sağlıklı besleniyor vs . ama eskisi kadar katı diyete bağlı değil . dengeliyor .
ayy keske canm ama ben oyle degilim ya nedense yavas yavas gdiyir sen harika vermissin tebrik ederim emzirmenin de etkisi olablir gerci bnde spor yapiyorum amasen bu hafta 2 kilo flaan vereceksin gibi geliyor .
ben 2. doğum sonrası emzirme dönemim bitince buraya gelmiştim .ve haftada 2 kilo veriyordum. 1 ay gibi bi sürede ya da 1,5 ay kadar bi sürede tüm fazlalığımı atmıştım. 10 kiloya yakın vermiştim.
sana da sorayim meyve isini ne yapiyordu yer miydi acep@sarfansari canım Karatay diyetini eltim yapmıştı, iyi de kilo verdi ama yanında hergün 1 saat zumba yapıyordu, şimdi hiç görmediğim kadar zayıf ama resmen çökmüş yüzü ve böyle hastalıktan zayıflamış gibi duruyor, dikkat etmek lazım zayıflarken de, o diyordu leptin hormonu falan sabah yiiyorum akşam 6 ya kadar yemiyorum, ay hiç bana göre değil ölürüm açlıktaaaannnnn
Canım bilmiyorum desem, çok sık görüşmüyoruz açıkcası ben genel hatlarını biliyorum ama abartmadan yiyordur sanırımbnde dun esime kek yaptim bir isirik aldim ve biraktim cok sukurrr
ay masallah ne iyi vermis yaaa bravo peki meyve olagini nasil yapiyordu ya aslinda en iyisi iki ogun cnm ne kadar aclik o kadar fazla yag yakiyor
ayy keske canm ama ben oyle degilim ya nedense yavas yavas gdiyir sen harika vermissin tebrik ederim emzirmenin de etkisi olablir gerci bnde spor yapiyorum ama
sana da sorayim meyve isini ne yapiyordu yer miydi acep
Benim de aklımdaydı suya kabuk tarçın atmak ama hala alamadım. Teşvik oldu teşekkürler:)@nadalvanos aklıma getirdin tekrar hayatım başladım yenidenbu şişe işte biter inşallah, evdede içiyorum 2,5 litreyi bulur bugün içtiğim inşallah
Eki Görüntüle 2122996
Rica ederim şifa olsunBenim de aklımdaydı suya kabuk tarçın atmak ama hala alamadım. Teşvik oldu teşekkürler:)
sen de 1 ısırıkla bırakmışsınbnde dun esime kek yaptim bir isirik aldim ve biraktim cok sukurrr
ay masallah ne iyi vermis yaaa bravo peki meyve olagini nasil yapiyordu ya aslinda en iyisi iki ogun cnm ne kadar aclik o kadar fazla yag yakiyor
ayy keske canm ama ben oyle degilim ya nedense yavas yavas gdiyir sen harika vermissin tebrik ederim emzirmenin de etkisi olablir gerci bnde spor yapiyorum ama
sana da sorayim meyve isini ne yapiyordu yer miydi acep
Süpermiş yaa ben senin metabolizmaya hayran kaldımsen de 1 ısırıkla bırakmışsın
ablam meyve olayını nasıl yapıyordu bilmiyorum ama . diyetine bağlı kaldı. karatay kitapta ne yazıyorsa uyguladı. bana katı gelmişti hatta diyet olayı. ama öylelikle verdi. kalıcı olarak verdi şükür. sonra o kadar katı değil tabi şu an .
dikkatli az öz yiyor. ama her öğün yiyor .
emzirme dönemim bitince başlamıştım burda . yani 1 buçuk yaşına girmişti . emmeyi bıraktı oğlan . ben de diyete başladım. emzirirken diyet yapamadım. ama 62 kiloydum zaten en kilolu halimle. sonra 53 -52 olmuştum hemen 1buçuk ayda
Senin metabolizma hızlı demek ki canım maşallah nazarımız değmesinsen de 1 ısırıkla bırakmışsın
ablam meyve olayını nasıl yapıyordu bilmiyorum ama . diyetine bağlı kaldı. karatay kitapta ne yazıyorsa uyguladı. bana katı gelmişti hatta diyet olayı. ama öylelikle verdi. kalıcı olarak verdi şükür. sonra o kadar katı değil tabi şu an .
dikkatli az öz yiyor. ama her öğün yiyor .
emzirme dönemim bitince başlamıştım burda . yani 1 buçuk yaşına girmişti . emmeyi bıraktı oğlan . ben de diyete başladım. emzirirken diyet yapamadım. ama 62 kiloydum zaten en kilolu halimle. sonra 53 -52 olmuştum hemen 1buçuk ayda
benim meto hızlı çalışıyor galibaSüpermiş yaa ben senin metabolizmaya hayran kaldım
Allah sağlık versin önce. kilo falan da önemli değil . sağlıklı olalım da kilolu olalım . nolcak diyorum bazen.Senin metabolizma hızlı demek ki canım maşallah nazarımız değmesin
Yedin mi canım yemek ?kahve içiyorum . açlığım gitti. oysa çok açtım
kahveyi yemek sonrası içeyim dedim . baktım yemek saatine yarım saat var.
kahveyi yaptım. ama bitiremedim. bardağım büyük. şimdi de iştah gitti.
1 de başlıyor mesaimiz . o saate yakın yiycem mecburen. mesai başlayınca bi şey yiyebilmem mümkün değil. yani yemek anlamında bi şey yiyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?