Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@nadalvanos Ah canım kendi kendime olsa yapmazdım, kayınvalidemler buraya geldi yine onlar varken nasıl yapayım gelmeden aradan çıksın dedim yoksa ertelerdim, fıtığım var zaten nur topu gibi 5 tane, azdı ve ağrım kötü bi kaç gündür, sütlaç yap canım yaa az koy şekeri yine masum şerbetli tatlılardan afiyet şeker olsun
Canımcım tarçın çayına kiraz sapı diyorlar ödem için ama çok önce denemiştim iyi geliyor, ama ben bi ara günlük içtiğim su şişesine atıyordum tarçın baya ödem attırıyor şekeri de dengeliyor dene derim, ama tuvaletin yolundan gelemiyorsun

Afiyetle ye güle güle kullan canım

@sarfansari canım Karatay diyetini eltim yapmıştı, iyi de kilo verdi ama yanında hergün 1 saat zumba yapıyordu, şimdi hiç görmediğim kadar zayıf ama resmen çökmüş yüzü ve böyle hastalıktan zayıflamış gibi duruyor, dikkat etmek lazım zayıflarken de, o diyordu leptin hormonu falan sabah yiiyorum akşam 6 ya kadar yemiyorum, ay hiç bana göre değil ölürüm açlıktaaaannnnn

Sabah Kahvaltım;
Saat : 8:45

2 çeri domates
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek le
1 dilim ekmek üzeri karper peynir üzeri bal
1 meyve suyu

çok geçmiş olsun canım . iğneler antibiyotikler .
dikkat et kendine canım benim . hastalık zor . geçmiş olsun .
hasta çorbası içmişsin. bizde de hastalıkta hemen tavuk suyuna çorba pişer . karabiber serpip içeriz.

akşam bol pul biber ile yedim. çok güzeldi yaaa. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. çok acıkmıştım.
ardından kakaolu kek yedim 1 parça.
az bi şey fındık yedim. akşam kavurduk.
bnde dun esime kek yaptim bir isirik aldim ve biraktim cok sukurrr

ay masallah ne iyi vermis yaaa bravo peki meyve olagini nasil yapiyordu ya aslinda en iyisi iki ogun cnm ne kadar aclik o kadar fazla yag yakiyor

ayy keske canm ama ben oyle degilim ya nedense yavas yavas gdiyir sen harika vermissin tebrik ederim emzirmenin de etkisi olablir gerci bnde spor yapiyorum ama

sana da sorayim meyve isini ne yapiyordu yer miydi acep

Canım bilmiyorum desem, çok sık görüşmüyoruz açıkcası ben genel hatlarını biliyorum ama abartmadan yiyordur sanırım

sen de 1 ısırıkla bırakmışsın

ablam meyve olayını nasıl yapıyordu bilmiyorum ama . diyetine bağlı kaldı. karatay kitapta ne yazıyorsa uyguladı. bana katı gelmişti hatta diyet olayı. ama öylelikle verdi. kalıcı olarak verdi şükür. sonra o kadar katı değil tabi şu an .
dikkatli az öz yiyor. ama her öğün yiyor .
emzirme dönemim bitince başlamıştım burda . yani 1 buçuk yaşına girmişti . emmeyi bıraktı oğlan . ben de diyete başladım. emzirirken diyet yapamadım. ama 62 kiloydum zaten en kilolu halimle. sonra 53 -52 olmuştum hemen 1buçuk ayda

Süpermiş yaa ben senin metabolizmaya hayran kaldım

Senin metabolizma hızlı demek ki canım maşallah nazarımız değmesin

Süpermiş yaa ben senin metabolizmaya hayran kaldım
benim meto hızlı çalışıyor galiba
Senin metabolizma hızlı demek ki canım maşallah nazarımız değmesin
Allah sağlık versin önce. kilo falan da önemli değil . sağlıklı olalım da kilolu olalım . nolcak diyorum bazen.
yani kilo alabilmek de ,sağlıklı olduğunun göstergesi bi yerde.

kahve içiyorum . açlığım gitti. oysa çok açtım
kahveyi yemek sonrası içeyim dedim . baktım yemek saatine yarım saat var.
kahveyi yaptım. ama bitiremedim. bardağım büyük. şimdi de iştah gitti.
1 de başlıyor mesaimiz . o saate yakın yiycem mecburen. mesai başlayınca bi şey yiyebilmem mümkün değil. yani yemek anlamında bi şey yiyemem.

Yedin mi canım yemek ?

Sabah;
1,5 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
4 parça peynir
1 dilim ekmek ve 1 bardak çay

Ben öğle arası komşularımın yanına gittim kahve molası
Can komşucuğum ısrarla yemek koyayım demesine rağmen bir büyükçe kase yoğurt içine de bir tane elma doğradım afiyetle yedim, üzerinede medine hurması yedim 3 tane tatlı niyetine ve türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…