Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim . çok marifetli değilim ama ilgiliyim diyeyim.@demirleke o kadar marifetli bir hatunsun ki profilindeki bebeği senin yaptığını düşünmeye başladım:)
Çok geçmiş olsun canım
Tüh canım yaa buna bir çözüm bulunsa keşke fizik tedavi de her zaman sonuç vermiyor hayırlısı olsun inşallah Allah beterinden korusun
Öyle oldu canım
Tartını da getirdin o zaman galiba farklı olunca değişiyor çünkü iyi tatiller
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, dün epey bir toplayamadım kendimi ama bugün daha iyiyim hamd olsun, boğazlarım şiş biraz öksürüyorum mevsim geçişi bizi de vurdu onun dışında çok şükür, iş te çok yoğun bu ara okuyamadım yine uzun uzunKızlar sizi takipteyim ama tel sıkıntılı olduğu için çok zor yazıyorum
Menüler düzenli gidiyor sanırım bu hafta herkes kilo verecek @EceZ ne kadar kilo vereceksin çok merak ediyorumSvltr çok geçmiş olsun canım
sersum kendini koru canım hiç dikkat etmiyorsum
mesmeser nasıl oldun canım @demirleke maşallah yine döktürmüşsün @ficans yok canım kendimi kaplumbağa gibi hissettim iki çocuk bide eşyalar vardı o da kusur kalsın dedim ama annemin baskulle benimki aynı g oynamıyor
Tamam bekliyoruzDurakta beklerken kahalti remini atayim
canım benim . çok marifetli değilim ama ilgiliyim diyeyim.
o bebeklerden yapabilmek için araştırıyorum aslında bazı yerleri bir kaç yıldır.
videolar vs ler izliyorum.
çok hoş şeyler var.
ileride olabilir.
ama şu an öncelik başka şeyler dikiyorum. çocuklara pjama. kardeşimin oğlu 10 aylık. kızımın altlarından çok beğendi. ona bıraktık hatta bi tanesini. yanımıza 1 tane almıştık.
işte eve dönünce ona diktim 3 tane.
elime kumaş geçtikçe dikiyorum . kızıma spor elbise diktim.
resim çekerim.atarım ya akşama , ya yarına , inşallah.
geçmiş olsun canım benim .Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, dün epey bir toplayamadım kendimi ama bugün daha iyiyim hamd olsun, boğazlarım şiş biraz öksürüyorum mevsim geçişi bizi de vurdu onun dışında çok şükür, iş te çok yoğun bu ara okuyamadım yine uzun uzunhepiniz iyisinizdir inşallah, sabah içinde yumurta ve peynir getirdim 9 da toplantım var yapacağım onun için şimdi hemen
Sinema işi tamamdır desene:)
Hangi filme gidiyorsun?
sağol kuzum inşallah, maşallah dikişler falan on parmakta on marifet Allah esirgesin canım kendine okugeçmiş olsun canım benim .
beslenmene dikkat et canım bu aralar .
görmüştüm fragmanınıLara Croft: Tomb Raider gittim harikaydı :)
Ben hiç yabancı film seyredemem. Filmi mi izleyim alt yazıyı mı okuyum kafam karışır:))Lara Croft: Tomb Raider gittim harikaydı :)
görmüştüm fragmanını
arkadaş öldürme arzusuna gitmiş . çok beğenmiş . bruce willis
Ben hiç yabancı film seyredemem. Filmi mi izleyim alt yazıyı mı okuyum kafam karışır:))
Allah şifa versin canım ihmal etme sende hastalanırsın o zaman ona kim bakacakMerhabalar kızlarkizim.hasta bugün de krese göndermedim. Ne yiyorum ne içiyorum hiç bilmiyorum kızımla uğraşmaktan![]()
Sağol canım.Allah şifa versin canım ihmal etme sende hastalanırsın o zaman ona kim bakacak
çocuk hasta olunca çok zor biz bir şekil ayaktayız ama onlarınki ozr geçiyor Allah esirgesin düzelir inşallahSağol canım.
İnşallah iyileşir. Pazar günü yüksek ateşle başladı, hala kendine gelemedi.
canım çok geçmiş olsun .Merhabalar kızlarkizim.hasta bugün de krese göndermedim. Ne yiyorum ne içiyorum hiç bilmiyorum kızımla uğraşmaktan![]()
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin çocuk hasta olunca çok zorMerhabalar kızlarkizim.hasta bugün de krese göndermedim. Ne yiyorum ne içiyorum hiç bilmiyorum kızımla uğraşmaktan![]()