Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

7 .10 gibi merkez duragiana geldim.7.30 otobusunu bekliyorum.bekleme suresi sikintili.kisin cok soguklarda usuyorum.bugun deserin.ben i e giyinmisim.

Durakta beklerken kahalti remini atayim
@demirleke o kadar marifetli bir hatunsun ki profilindeki bebeği senin yaptığını düşünmeye başladım:)
canım benim . çok marifetli değilim ama ilgiliyim diyeyim.
o bebeklerden yapabilmek için araştırıyorum aslında bazı yerleri bir kaç yıldır.
videolar vs ler izliyorum.
çok hoş şeyler var.
ileride olabilir.
ama şu an öncelik başka şeyler dikiyorum. çocuklara pjama. kardeşimin oğlu 10 aylık. kızımın altlarından çok beğendi. ona bıraktık hatta bi tanesini. yanımıza 1 tane almıştık.
işte eve dönünce ona diktim 3 tane.
elime kumaş geçtikçe dikiyorum . kızıma spor elbise diktim.
resim çekerim.atarım ya akşama , ya yarına , inşallah.

Çok geçmiş olsun canım

Tüh canım yaa buna bir çözüm bulunsa keşke fizik tedavi de her zaman sonuç vermiyor hayırlısı olsun inşallah Allah beterinden korusun

Öyle oldu canım

Tartını da getirdin o zaman galiba farklı olunca değişiyor çünkü iyi tatiller
Kızlar sizi takipteyim ama tel sıkıntılı olduğu için çok zor yazıyorum
Menüler düzenli gidiyor sanırım bu hafta herkes kilo verecek @EceZ ne kadar kilo vereceksin çok merak ediyorum Svltr Svltr çok geçmiş olsun canım sersum sersum kendini koru canım hiç dikkat etmiyorsum mesmeser mesmeser nasıl oldun canım @demirleke maşallah yine döktürmüşsün @ficans yok canım kendimi kaplumbağa gibi hissettim iki çocuk bide eşyalar vardı o da kusur kalsın dedim ama annemin baskulle benimki aynı g oynamıyor
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, dün epey bir toplayamadım kendimi ama bugün daha iyiyim hamd olsun, boğazlarım şiş biraz öksürüyorum mevsim geçişi bizi de vurdu onun dışında çok şükür, iş te çok yoğun bu ara okuyamadım yine uzun uzun :( hepiniz iyisinizdir inşallah, sabah içinde yumurta ve peynir getirdim 9 da toplantım var yapacağım onun için şimdi hemen

Durakta beklerken kahalti remini atayim

canım benim . çok marifetli değilim ama ilgiliyim diyeyim.
o bebeklerden yapabilmek için araştırıyorum aslında bazı yerleri bir kaç yıldır.
videolar vs ler izliyorum.
çok hoş şeyler var.
ileride olabilir.
ama şu an öncelik başka şeyler dikiyorum. çocuklara pjama. kardeşimin oğlu 10 aylık. kızımın altlarından çok beğendi. ona bıraktık hatta bi tanesini. yanımıza 1 tane almıştık.
işte eve dönünce ona diktim 3 tane.
elime kumaş geçtikçe dikiyorum . kızıma spor elbise diktim.
resim çekerim.atarım ya akşama , ya yarına , inşallah.
Tamam bekliyoruz ;)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, dün epey bir toplayamadım kendimi ama bugün daha iyiyim hamd olsun, boğazlarım şiş biraz öksürüyorum mevsim geçişi bizi de vurdu onun dışında çok şükür, iş te çok yoğun bu ara okuyamadım yine uzun uzun :KK43: hepiniz iyisinizdir inşallah, sabah içinde yumurta ve peynir getirdim 9 da toplantım var yapacağım onun için şimdi hemen
geçmiş olsun canım benim .
beslenmene dikkat et canım bu aralar .

hayırlı sabahlar kızlarım :)

dün akşam kurufasulye salata yiyip çıktım evden çünkü eve varmadan 1 sade soda içmiştim acıktım sonrasında neyse karnımı fazla doldurmadan sinemaaya gittim su ve kraker aldım yanıma krakeri film boyu bitirmişim :)

Back
X