Hoşgeldin canım, dilediğince zayıflarsın inşallahHosbuldummm.
Adim Hulya..kullanabilirsiniz..uzun yillar calistim simdi calismiyorum artik..43 yasindayim (gostermiyorum ama oyle diyorlar :))) oglum 1 tane orta sonda..sinav stresi yasiyorum cok..
Gecen sene aslinda guzel kilo verdim sonrasinda hasimoto troidi cikti..o lanet hastalikta kilo aldiriyor..verdigimi aldim geri .
Benim sorunum ayakustu atistirma..oturup ydmek yedigim azdir..ayakustu olunca insan bilmiyor ne yedigini.
Cok istikrarli degilim ama diyete baslayinca acik bufeye donup bakmam..
Diyet yaparken acikinca yerim o an canim ne istiyorsa ..duzenli yemem yani..bu kadar simdilik
afiyet olsun canım.Kızlar öğlen;
1 büyük kase yoğurda
Elma, 3te 1 muz, 3-4 tane çilek doğradım
1 pakette buğday ruşeymi koydum afiyetle yedim :))))
Epey tok hissediyorum bakalım şuan, tarçınlı suya devam
Afiyet şeker olsun kuzum, bende acıkırsam tuzsuz kabak çekirdeği alayım diyorum yağlı biraz ama faydası da çok az yiyeceğim inşallahafiyet olsun canım.
ben de öğlen kereviz yemeği. ıspanaklı.
pek hoş değildi ama yedim. yanında küçük kase yoğurt ile
1 paket eti formm ve yanında
şimdi kahve içiyorum. şekersiz
senin yemekler harikaymış benim yemeklerin yanında. afiyet olsunÖğlen Yemeğim;
Saat : 12.45
çorba
2 kaşık pilav
2 kaşı nohut
yarım salatalık turşusu
ayran
çok faydalı kesinlikle. kabuklarıyla yiyebiliyorsan kabukla ye.Afiyet şeker olsun kuzum, bende acıkırsam tuzsuz kabak çekirdeği alayım diyorum yağlı biraz ama faydası da çok az yiyeceğim inşallah
hosgeldin aramiza aykustu dedin mi demirleke ve ben geliriz cok severim asla bir duzenim yoktur benimHosbuldummm.
Adim Hulya..kullanabilirsiniz..uzun yillar calistim simdi calismiyorum artik..43 yasindayim (gostermiyorum ama oyle diyorlar :))) oglum 1 tane orta sonda..sinav stresi yasiyorum cok..
Gecen sene aslinda guzel kilo verdim sonrasinda hasimoto troidi cikti..o lanet hastalikta kilo aldiriyor..verdigimi aldim geri .
Benim sorunum ayakustu atistirma..oturup ydmek yedigim azdir..ayakustu olunca insan bilmiyor ne yedigini.
Cok istikrarli degilim ama diyete baslayinca acik bufeye donup bakmam..
Diyet yaparken acikinca yerim o an canim ne istiyorsa ..duzenli yemem yani..bu kadar simdilik
Önemli birsey yok canimKizlar okuldayim nobet sinavlar derken valla anca geldim inanin ki nasilsiniz bakalim.gecmisi cok okuyamadim o emli bisey varmi
canım . kolay gelsin .Kizlar okuldayim nobet sinavlar derken valla anca geldim inanin ki nasilsiniz bakalim.gecmisi cok okuyamadim o emli bisey varmi
evet ya. ayaküstücüler.hosgeldin aramiza aykustu dedin mi demirleke ve ben geliriz cok severim asla bir duzenim yoktur benim
napıyorsun. kız nasıl oldu canımcım. iyi mi.Önemli birsey yok canim
Yemisiz icmisiz haftasonu
Kızım daha iyi canim çok sağolcanım . kolay gelsin .
kaçıncı sınıfları okutuyorsun. branş öğretmeni miydin ki.
önemli bir şey yok.
evet ya. ayaküstücüler.
napıyorsun. kız nasıl oldu canımcım. iyi mi.
Bahar havasından da olurkarnım şişti kızlar .
acaba adet günü mü geliyor. tarihleri de aklımda tutamıyorum . takvimime de işaret koymamışım. neden bu gaz ve şişlik
geçmiş olsun canım benim .dikkat et sen de.Kızım daha iyi canim çok sağol
Buru akıntısı var sadece
Ama ben hafta oldum hafta sonu
Bogazim agriyor 3 gündür ve grip oldum.
I laca başladım hemen.
hımmm. bilmiyordum.Bahar havasından da olur
Telefonun uygulama indir bence
Ben de hiç takip etmezdim unutirdum hep, 1 yıldır program var daha güzel takip edebiliyorum
Afiyet bal seker olsunÖnemli birsey yok canim
Yemisiz icmisiz haftasonu
Leseyi okituyorum canimcimcanım . kolay gelsin .
kaçıncı sınıfları okutuyorsun. branş öğretmeni miydin ki.
önemli bir şey yok.
evet ya. ayaküstücüler.
napıyorsun. kız nasıl oldu canımcım. iyi mi.
bnde de var aynisi adet olcam 3 veya 4 gun var sende de mi gaz oluyor canim ya al bnden dekarnım şişti kızlar .
acaba adet günü mü geliyor. tarihleri de aklımda tutamıyorum . takvimime de işaret koymamışım. neden bu gaz ve şişlik
acaba seninle mi aynı zamanlarda oluyorduk.Afiyet bal seker olsun
Leseyi okituyorum canimcim
bnde de var aynisi adet olcam 3 veya 4 gun var sende de mi gaz oluyor canim ya al bnden de
Evet cnm aslinda reglimiz topikce yakinlasmisacaba seninle mi aynı zamanlarda oluyorduk.
okuyucu ile miydi ki.
çok karıştı kafam .sanki daha yeni olduk gibi oysa . 1 hafta kala başlıyor şişlik bende
ne öğretmeniydin sen adaaa cım
Calisiyorum hafta içigeçmiş olsun canım benim .dikkat et sen de.
meyve ye mutlaka.
hımmm. bilmiyordum.
burda bi kaç hatun birlikte oluyorduk. belki onlar hatırlar tarihi, tam olarak ne zamandı
ders çalışmaların nasıl gidiyor .
artık senin bilgiler de pekiştikçe pekişti aslında.
demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?