- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Ben nedense seni matematik öğretmeni diye hayal ediyordumEvet cnm aslinda reglimiz topikce yakinlasmis
Ben ihl de meslek derslerine giriyorum cnm arapca kuran hadis vb
Eminim hafta içi dengeleriniGunaydin kizlar,
Hafta sonu giremiyorum bilgisayarim olmadigi icin. malesef cok saglikli seyler yemedim
Bu sabah 1 dilim ekmekle beyaz peynir yedim hastayim sanirim hic istahim yok. simdide yandaki kafeye latte siparis ettim unuttular heralde nerdeyse 1 saat oldu gelen giden yok.
Ameliyat cok basarili olmus canim test yapildi sonuc cok iyi cikti Elhamdulillah.nasılsın canım..ameliyattan sonraki durumdan memnun musun?
Hosbuldum canim..tedavisi var ilac kullanacagim olene kadar..tamamen tesaduf cikti tsh inizi olcturun muhakkak..birde ceviz kadar nodulum var :))hoş geldin .
ne iyi ettin . bak burda aburcuburcular ve ayaküstü yemek yiyenler çoğunluktaydı.
öncelikle ben.
ama baya baya törpülendim.
ben dilek. kullanabilirsin.
haşimoto traidinin tedavisi var mı . ilaç kullanıyor musun . kilo almamak için yani.
verdiğimi geri aldım demişsin çünkü.
oğluşuna başarılar . dilerim. güzel bir liseye gider inşallah. hayırlısıyla.
ortalaması ne durumda. stres yaptığına göre gayet başarılı
Hosbildummm amin..hep beraber..Hoşgeldin canım, dilediğince zayıflarsın inşallah
Hosbulduuumm..bende 3.oluuorum o zaman ayakustucu..hosgeldin aramiza aykustu dedin mi demirleke ve ben geliriz cok severim asla bir duzenim yoktur benim
afiyet olsun canımcım.Arkadaşlar 50 mesaj birikmiş okuyamadan atlamak zorunda kaldım.
Dünkü menüm
11.00
1 üçgen peynir
1 Sucuklu yumurta
2 ince dilim esmer ekmek
8 zeytin
5-6 lokma peynir
Domates salatalık
Yarım dilim su böreği
Çay
13.30
Limonata
16.30
Az şekerli türk kahvesi
1 çay bardağı çiğ badem
18.00
Yarım kase çorba
1 tabak yeşil fasülye yemeği
1 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
2. Çocuk planlıyor musunuz acaba ?Hosbulduuumm..bende 3.oluuorum o zaman ayakustucu..
Aksam menumu yarinda kilomu yazarim..usenmezsem spora baslayacagim.
Aslinda isterim ama gozum yemiyor..oglum kucukken cok istedi simdi sakin oyle birsey yapmayin istemiyorum kardes falan diyor..2. Çocuk planlıyor musunuz acaba ?
Bunu mera ettim nedense
Arada baya yas farkı açılmışAslinda isterim ama gozum yemiyor..oglum kucukken cok istedi simdi sakin oyle birsey yapmayin istemiyorum kardes falan diyor..
Olsa deli olur evet..alistim rahata sanirim ..Arada baya yas farkı açılmış
Ama bence 10 yaşındaki çocuğun sözleri için ertelemenin eğer siz de istiyorsunuz
Emi im doğduktan sonra kimseylempaylasmaz kardesini
Gecmis olsun canimAmeliyat cok basarili olmus canim test yapildi sonuc cok iyi cikti Elhamdulillah.
senin yemekler harikaymış benim yemeklerin yanında. afiyet olsun
geçmiş olsun . nodul alınacak mı.Hosbuldum canim..tedavisi var ilac kullanacagim olene kadar..tamamen tesaduf cikti tsh inizi olcturun muhakkak..birde ceviz kadar nodulum var :))
Oglum icin dileklerine cok tesekkur ederim.
oy oy en sevdiğim dersEvet cnm aslinda reglimiz topikce yakinlasmis
canım benim . her zaman hazırsın bence.Calisiyorum hafta içi
Hafta sonu çok fırsat olmuyor, deneme cozuyorum sadece bir kaç haftadır
Her dersten 5 er kitap bitirdim yaklaşık
Ama hiç tamam hazır olarak görmüyorum kendimi
Bazen çok umutlu oluyorum bazen umutsuz
4 aydan biraz az zaman kaldı.
Bitse de kurtulsam, kendimi hiç önemsemiyorum, kızım artık kresten sıkılma belirtileri gösterdi diye çok uzuluyorum
hoş geldin canım .Gunaydin kizlar,
Hafta sonu giremiyorum bilgisayarim olmadigi icin. malesef cok saglikli seyler yemedim
Bu sabah 1 dilim ekmekle beyaz peynir yedim hastayim sanirim hic istahim yok. simdide yandaki kafeye latte siparis ettim unuttular heralde nerdeyse 1 saat oldu gelen giden yok.
maşallah arkadaşıma. ne kadar güzel haber .Ameliyat cok basarili olmus canim test yapildi sonuc cok iyi cikti Elhamdulillah.
Geçmiş olsun Allah başka göstermesin canımAmeliyat cok basarili olmus canim test yapildi sonuc cok iyi cikti Elhamdulillah.
Maşallah canım, ben mahalle camilerinde öğrendim kuranı okurum hep ama tecvid çok az biliyorum tecvidli öğrenemedik malesef, yakın olsak öğretirdin banaEvet cnm aslinda reglimiz topikce yakinlasmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?