- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Çok geçmiş olsun.Ah bu kuzular neden hep anneanneye gidince hasta oluyor bilmiyorum sanki buzda yatırıyoruz evden dışarı çıkmıyor bronşioit olmuş zatürre ye doğru gidiyormuş çocukların hiçbiri hasta olmasın ya
Listemiz hayırlı olsun
Kilo verenler
1.ficans
2.aaaddaaa
3.sersum
4.nadalvanos
Kilo alanlar
Svltr
mesmeser
Sabit kalanlar
Sabahvesen
Okuyucuu
Sarfansari
Ah bu kuzular neden hep anneanneye gidince hasta oluyor bilmiyorum sanki buzda yatırıyoruz evden dışarı çıkmıyor bronşioit olmuş zatürre ye doğru gidiyormuş çocukların hiçbiri hasta olmasın ya
Maalesef canım şimdide alerji oldu sanırım ne alerji yaptı onu bulmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun.
Yeni nesil sanki fanusta yetişiyor, her şeyden hasta oluyorlar maalesef.
evet canımcım
geçmiş olsun canımMaalesef canım şimdide alerji oldu sanırım ne alerji yaptı onu bulmaya çalışıyorum
İnşallah canım kendini korursan işe yarıyor ben boyum fıtığım için iki kez gördüm epey rahatlama oldu, ilk hafta ağrılar biraz artıyor 2. hafta rahatlama başlıyor, şifa olur inşallahgünaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
İnşallah şifa bulursun canım gelen misafirler yabancı mı fizik tedavi sürerken biraz dinlenmek gerekgünaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
Kolay gelsin canım bende bugün yediklerime daha fazla dikkat edeceğim zaten çocuk hasta olduğunda bende iştah gittiCanlarım affınıza sığınıyorum yoğunluktan haftasonunu okuyamıyorum malesef, ben bu hafta yeniden başlıyorum bakalım hep spora da başlayacağım inşallah, kronik bel ağrılarımın sebebi belli oldu malesef romatizma başlamış dr spor önerdi, dün kahvaltıda altın vuruşu yaptım son olarak yöresel bir kahvaltı ile, inşallah ödemler ve alınan artılar gider bakalım tarçınlı suya başlıyorum bugün
Canım çok geçmiş olsun kuzuya, benimde ovülasyon döneminde çok iştahım açılıyor aynı regl dönemindeki gibi, cumadan beri zor tuttum hatta tutamadım kendimi ama artık duuurrr dedimKolay gelsin canım bende bugün yediklerime daha fazla dikkat edeceğim zaten çocuk hasta olduğunda bende iştah gitti
şalgam suyu da çok iyi geliyor bağısaklara..ben 2 haftadır boğazım acıdığı için yakıyor içemiyorum..dene istersen..
benim bildiğim verdiğim linke tıklarsan açılıyor hesabın olmasa da diye biliyorum ama..dene istersen
Bugun benim dogum günümmmmmmmmm
canım ben cuma günü 20GÜNAYDIN FISTIKLARIMMMMMMMMM
Bugün tartıldım 57.1'den 56.4'e düşmüşüm.
Diyetsiz gidiyorum 600 gram vermişim. Karın bölgesinden baya bir incelme oldu. 2 gündür kürümü yapamadım bu akşam devam ettiricem.
@demirleke Nice yıllaraaa fıstığım benim <3 Squat challenge başladın mı? Ben yapamadım bugün başlayalım istersen.
afiyet olsun canım .kızlarım hayırlı sabahlar iyi bir hafta olsun inşaallah
pazar günü
saat 11 de
klasik kahvaltı
saat 5 de
çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık türlü
1 dilim kepek ekmek
saat 20.00
2 çay
Ben dun yapmayi unuttum. Ondan bugün 20 ile yeniden başlıyorum. Cizele hazirlayacip buzdolabına alacağım unutmamak içincanım ben cuma günü 20
cumartesi 25
pazar 30 yaptım.
bugün yok .
yarın devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?