Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Haftasonu tam düzenli olmuyor. Yine fazla kaçmadı. Önümde su börekleri duruyordu ama yemedim. Ha suböreğine de bayılmam gerçi ama dikkat etmesem ekmek yerine börek yerdim.
tebrik ederim. su böreğini yememişsin .
maşallah canım.
sevmesen bile yenebilirdi yani.

sabah 2 haşlanmış yumurta
peynir
1 küçük dilim haşhaşlı çörek.

şimdi çay alacağım kantinden
sonra kahve yaparım kendime.

öğlene kereviz salatası . 1 küçük kase
yarım ayva
1 greyfurt yiycem
belki yarım paket eti form da yerim. tok tutması için . bilemiyorum.

akşama yayla çorbası var. sabah pişirdim. ondan içerim sanırsam.

bebişim.
badem vs gibi şeyleri sabah yesen çok süper olur sanki. sen bilirsin tabi yine de .
O anda ne varsa elimin altında onu yiyorum aslında:))) yani benim ara öğün anlayışım çok yok. Ama mesela yemek saatime daha varsa ve acıkmışsam o zaman ara öğün niyetine elimin altında ne varsa onu yiyorum.
Mesela dün bir komşuma uğradım Elmalı kurabiye yedim akşam da bir arkadaş çağırmıştı orda da bir şey ikram eder akşam yemeği yemeyeyim dedim ama acıkmıştım da, beni tutacak ne olabilirdi? Belki yoğurt veya meyve mi? Hiç düşünmedim bak şu anda bile düşününce tam bulamadım :)))

anladım zaten . yemek yememişsin.
ben de senin gibi yapıyorum.
elimin altındakileri yerim genelde.
öğün niyetine
hatta çocuklar kızar . anne sen hiç yemek yemiyorsun diye.

yoğurt ben de çok seviyorum ama aniden karar verdiğim gibi yiyemiyorum. çünkü soğuk oluyor . kış günü de insanın canı istemiyor.
yazın her daim yoğurt yerim. aklıma geldikçe. yemek yemek istemiyorsam vs . ama kışın öyle olmuyor. karar verdiğim gibi yiyemiyorum . çıkardıktan yarım saat sonra yerim ancak. ona da sabrım olmuyor . acıkmış oluyorum vs

öğün niyetine
Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki yoğurt beni tok tutmuyor. Aslında bak bir kase yoğurda o buğday ruşeyminden koyup yiyebilirmişim. Neyse fikir oldu ilerde lazım olur:)

Gunaydinlar
Yine bogazim felaket agriyor hemen kahvaltı yapıp ilaç alacağım

Sabah
2 yumurta köy peyniri 8 zeytin 8 fıstık 2 marul

Ara kahve

Akşam
Pizza yapacağım eşim istedi. Ben de dünden kalan mercimek yemegi yerim, pizzadan da az birsey yerim. Karatay dışına çıkıyorum ama hemen alisilmiyor

Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki yoğurt beni tok tutmuyor. Aslında bak bir kase yoğurda o buğday ruşeyminden koyup yiyebilirmişim. Neyse fikir oldu ilerde lazım olur:)
ben de yoğurt çok severim.
ama içine bi şeyler koyarsam yerim zaten.
bazen meyve.
bazen kereviz salatası yaparak.
bazen salatalık nane doğrayarak.

sana da fikir oldu . bi sonraki seferde yaparsın belki.

Aslinda tabağa koyunca soğukluğunu alıyor biraz.
Ben de yoğurt çok severim, hazır yiyemem kendim mayaliyirum hep.

evet h
aklısın hemen aşılmaz . kademe kademe gidebilirsin.

geçmiş olsun .
zencefil koy yemeklerine. karabiber.
hiç meyve yemiyorsun . dikkat ettim de.

Tesekkurler cnimcim senin menu de gayet guzel tramisu var onu da ideal kilonda olmana biraktim:)
öğün niyetine
bnde bu zamana kadar hep sacma diyetler yaptgim icin her diyet oncesi markete gdiyordum snra bir baktim ki cok yanlis evde ne varsa yiyorum simdi

Aslinda tabağa koyunca soğukluğunu alıyor biraz.
Ben de yoğurt çok severim, hazır yiyemem kendim mayaliyirum hep.
kendim mayalarım ben de . süt olmadığında hazır aldığım da olur .
karışık gidiyorum.

tabağa alınca soğukluğu yazın gidiyor bence.
kışın ya da bu mevsimde . mideme oturuyor . yerken zevk almıyorum.

Tesekkurler cnimcim senin menu de gayet guzel tramisu var onu da ideal kilonda olmana biraktim:)
bnde bu zamana kadar hep sacma diyetler yaptgim icin her diyet oncesi markete gdiyordum snra bir baktim ki cok yanlis evde ne varsa yiyorum simdi
evet . ideal kilom demi. :)

markete gidince ben de marul , roka, nane, taze soğan reyonuna dalıyorum. en sevdiğim.

taze soğanlı yumurta hele. oy oy . mutlaka deneyin ben de seyfi dursunoğlu ndan öğrenmiştim onu.

Aklıma ne geldi ben hamileyken diyetisyene gitmiştim, diyetisyen bana bir liste yaptı. Eşimle gittik markete. Bir ton şey aldık bir sürü para verdik. Eşim demişti bu ne biçim diyet hiçbir şey anlamadım diye:)))

Ahh o tiramisu olmasa ornek menu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…