tebrik ederim. su böreğini yememişsin .Haftasonu tam düzenli olmuyor. Yine fazla kaçmadı. Önümde su börekleri duruyordu ama yemedim. Ha suböreğine de bayılmam gerçi ama dikkat etmesem ekmek yerine börek yerdim.
O anda ne varsa elimin altında onu yiyorum aslında:))) yani benim ara öğün anlayışım çok yok. Ama mesela yemek saatime daha varsa ve acıkmışsam o zaman ara öğün niyetine elimin altında ne varsa onu yiyorum.bebişim.
badem vs gibi şeyleri sabah yesen çok süper olur sanki. sen bilirsin tabi yine de .
anladım zaten . yemek yememişsin.O anda ne varsa elimin altında onu yiyorum aslında:))) yani benim ara öğün anlayışım çok yok. Ama mesela yemek saatime daha varsa ve acıkmışsam o zaman ara öğün niyetine elimin altında ne varsa onu yiyorum.
Mesela dün bir komşuma uğradım Elmalı kurabiye yedim akşam da bir arkadaş çağırmıştı orda da bir şey ikram eder akşam yemeği yemeyeyim dedim ama acıkmıştım da, beni tutacak ne olabilirdi? Belki yoğurt veya meyve mi? Hiç düşünmedim bak şu anda bile düşününce tam bulamadım :)))
yoğurt ben de çok seviyorum ama aniden karar verdiğim gibi yiyemiyorum. çünkü soğuk oluyor . kış günü de insanın canı istemiyor.O anda ne varsa elimin altında onu yiyorum aslında:))) yani benim ara öğün anlayışım çok yok. Ama mesela yemek saatime daha varsa ve acıkmışsam o zaman ara öğün niyetine elimin altında ne varsa onu yiyorum.
Mesela dün bir komşuma uğradım Elmalı kurabiye yedim akşam da bir arkadaş çağırmıştı orda da bir şey ikram eder akşam yemeği yemeyeyim dedim ama acıkmıştım da, beni tutacak ne olabilirdi? Belki yoğurt veya meyve mi? Hiç düşünmedim bak şu anda bile düşününce tam bulamadım :)))
Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki yoğurt beni tok tutmuyor. Aslında bak bir kase yoğurda o buğday ruşeyminden koyup yiyebilirmişim. Neyse fikir oldu ilerde lazım olur:)anladım zaten . yemek yememişsin.
ben de senin gibi yapıyorum.
elimin altındakileri yerim genelde.
öğün niyetine
hatta çocuklar kızar . anne sen hiç yemek yemiyorsun diye.
ben de yoğurt çok severim.Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki yoğurt beni tok tutmuyor. Aslında bak bir kase yoğurda o buğday ruşeyminden koyup yiyebilirmişim. Neyse fikir oldu ilerde lazım olur:)
Aslinda tabağa koyunca soğukluğunu alıyor biraz.yoğurt ben de çok seviyorum ama aniden karar verdiğim gibi yiyemiyorum. çünkü soğuk oluyor . kış günü de insanın canı istemiyor.
yazın her daim yoğurt yerim. aklıma geldikçe. yemek yemek istemiyorsam vs . ama kışın öyle olmuyor. karar verdiğim gibi yiyemiyorum . çıkardıktan yarım saat sonra yerim ancak. ona da sabrım olmuyor . acıkmış oluyorum vs
evet yerim.@demirleke günlük üç yumurta filan yiyorsun sanki
aklısın hemen aşılmaz . kademe kademe gidebilirsin.Gunaydinlar
Yine bogazim felaket agriyor hemen kahvaltı yapıp ilaç alacağım
Sabah
2 yumurta köy peyniri 8 zeytin 8 fıstık 2 marul
Ara kahve
Akşam
Pizza yapacağım eşim istedi. Ben de dünden kalan mercimek yemegi yerim, pizzadan da az birsey yerim. Karatay dışına çıkıyorum ama hemen alisilmiyor
Tesekkurler cnimcim senin menu de gayet guzel tramisu var onu da ideal kilonda olmana biraktim:)ada . ayakta alkışlıyorum . maşallah .
benim dünkü menum.
sabah domatesli 2 yumurtalı omlet
yarım dilim ekmek . tavayı sıyırmak için kullandım. :)
öğlen kereviz yemeği.
1 küçük kase yoğurt
1 greyfurt
ara . çay , kahve
akşam 1 yumurta
kereviz salatası 2 kaşık
1 dilim tiramisu
1 adet közlenmiş kapya biber
çay
bnde bu zamana kadar hep sacma diyetler yaptgim icin her diyet oncesi markete gdiyordum snra bir baktim ki cok yanlis evde ne varsa yiyorum simdianladım zaten . yemek yememişsin.
ben de senin gibi yapıyorum.
elimin altındakileri yerim genelde.
öğün niyetine
hatta çocuklar kızar . anne sen hiç yemek yemiyorsun diye.
kendim mayalarım ben de . süt olmadığında hazır aldığım da olur .Aslinda tabağa koyunca soğukluğunu alıyor biraz.
Ben de yoğurt çok severim, hazır yiyemem kendim mayaliyirum hep.
evet . ideal kilom demi. :)Tesekkurler cnimcim senin menu de gayet guzel tramisu var onu da ideal kilonda olmana biraktim:)
bnde bu zamana kadar hep sacma diyetler yaptgim icin her diyet oncesi markete gdiyordum snra bir baktim ki cok yanlis evde ne varsa yiyorum simdi
Aa bak degisikmis ben denerim hemen :)evet . ideal kilom demi. :)
markete gidince ben de marul , roka, nane, taze soğan reyonuna dalıyorum. en sevdiğim.
taze soğanlı yumurta hele. oy oy . mutlaka deneyin ben de seyfi dursunoğlu ndan öğrenmiştim onu.
Aklıma ne geldibnde bu zamana kadar hep sacma diyetler yaptgim icin her diyet oncesi markete gdiyordum snra bir baktim ki cok yanlis evde ne varsa yiyorum simdi
taze soğanı doğra .Aa bak degisikmis ben denerim hemen :)
Ahh o tiramisu olmasa ornek menu :))ada . ayakta alkışlıyorum . maşallah .
benim dünkü menum.
sabah domatesli 2 yumurtalı omlet
yarım dilim ekmek . tavayı sıyırmak için kullandım. :)
öğlen kereviz yemeği.
1 küçük kase yoğurt
1 greyfurt
ara . çay , kahve
akşam 1 yumurta
kereviz salatası 2 kaşık
1 dilim tiramisu
1 adet közlenmiş kapya biber
çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?