- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
canım nasıl oldu. iş yeriniz . geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah daha zak ayriliklardan korusun cnm bunlar gelip gecici hem ozlem olur heycan olur sadece cocuk icin biraz daha fazla zor oluyor cok haklisin cnimGünaydın kızlar
Akşam oğluma yumurtalı makarna yapmıştım o yoğurtla yedi
kendimde ondan yedim bir tabak yanında da biberli yoğurtlu meze yaptım bir kase
Oğlum fena halde babayı özledi onun gel gitleriyle ağlamalarıyla mücadele ediyorum kızamıyorum ama bir yandan da yorgunluk çok üstümde sabır göstermek çok zor oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta getirdim
1 dilim kek
çay içerim birde inşallah
Eşim sağlıkla gelsin inşallah biraz daha rahatlayacağım, rabbim başka ayrılık vermesin hiç kimseye inşallah, düzenimizi bozmasın![]()
hey maşallah .Günaydın kızlar
Akşam oğluma yumurtalı makarna yapmıştım o yoğurtla yedi
kendimde ondan yedim bir tabak yanında da biberli yoğurtlu meze yaptım bir kase
Oğlum fena halde babayı özledi onun gel gitleriyle ağlamalarıyla mücadele ediyorum kızamıyorum ama bir yandan da yorgunluk çok üstümde sabır göstermek çok zor oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta getirdim
1 dilim kek
çay içerim birde inşallah
Eşim sağlıkla gelsin inşallah biraz daha rahatlayacağım, rabbim başka ayrılık vermesin hiç kimseye inşallah, düzenimizi bozmasın![]()
Canım benimki önce bana sadece düşkündü şimdi ikimizede düşkün biri olmadı mı arıyor illa, gece çiş için kaldırdım yarı uyuyor yarı uyanık baba baba babacım hep böyle, içimi dağlıyor :) Allahım anasız babasız kalan yavrulara kolaylık versin, bir daha bu kadar uzun göndermeye niyetim yok inşallahhey maşallah .
benim oğlanlar asla baba aramazdı. varsa yoksa ana.
ama kızım . baba baba . babam gelcek mi. babam gelsin . ağlarsa baabaaaaa diye ağlar .
senin oğlan da düşkün maşallah . ne güzel.
Öyle canım çocuk özlemese sıkıntımız yok çok şükür ama artık krizler fena, napalım az kaldı 2 gün inşallah bugünü saymazsakallah daha zak ayriliklardan korusun cnm bunlar gelip gecici hem ozlem olur heycan olur sadece cocuk icin biraz daha fazla zor oluyor cok haklisin cnim
evet . her gün getiriyorum iş yerine.Amin cnm Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
ne guzel hergun yemegino gturuyorsun bravo cnm
afiyet olsun kanel.Merhaba kızlar dün yazamadım
Tüm gün evde yoktuk
Kızım birlikte pret parka gittim tüm gün oradaydık .. saatlerce yürüdük .. tabiki diyetime sadık kalamadım yürümem yanıma kar kaldı
Bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum
Kahvaltım :
1 dilim unsuz ekmek üzerine hindi
Kereviz sapı
4/5 çeri
Keçi peyniri
Ve çay
Sabah uyanınca bir fincan şade kahve
Hala fotoğraf yükleyemiyorum ;(
Teşekkür ediyorum canımafiyet olsun kanel.
ben de yükleme sırasında sıkıntı yaşıyorum. önce face ye yükleyip (sadece kendim ,seçeeneğini tıklıyorum, başkaları görmesin diye.). sonra oradan kopyalayıp buraya yapıştırıyorum.
afiyet olsun canım .Demirlek’e arkadaşım teşekkür ederim instigram a yükleyip oradan kayıt alınca resim kalitesi düşmüş oluyor ve buraya yüklenebiliyor :) teşekkürler
İşte kızlar benim kahvaltım
Bu normal kerevizin sapı mı? Ben bir defasında kereviz yemeği yaparken saplarını da pişirmiştim onda bile çok sertti bu şekliyle nasıl tüketilir bilemedim. Acaba kereviz olgunlaşmadan mı sapları koparılıyor?Demirlek’e arkadaşım teşekkür ederim instigram a yükleyip oradan kayıt alınca resim kalitesi düşmüş oluyor ve buraya yüklenebiliyor :) teşekkürler
Bu normal kerevizin sapı mı? Ben bir defasında kereviz yemeği yaparken saplarını da pişirmiştim onda bile çok sertti bu şekliyle nasıl tüketilir bilemedim. Acaba kereviz olgunlaşmadan mı sapları koparılıyor?Demirlek’e arkadaşım teşekkür ederim instigram a yükleyip oradan kayıt alınca resim kalitesi düşmüş oluyor ve buraya yüklenebiliyor :) teşekkürler
aynen . pişirirsen bile zor pişen tarafı sapı.Bu normal kerevizin sapı mı? Ben bir defasında kereviz yemeği yaparken saplarını da pişirmiştim onda bile çok sertti bu şekliyle nasıl tüketilir bilemedim. Acaba kereviz olgunlaşmadan mı sapları koparılıyor?
afiyet olsun kanel.
ben de yükleme sırasında sıkıntı yaşıyorum. önce face ye yükleyip (sadece kendim ,seçeeneğini tıklıyorum, başkaları görmesin diye.). sonra oradan kopyalayıp buraya yapıştırıyorum.
Kızla resmin ekran fotoğrafını çekip yukleyebilirsiniz, resim kalitesi düşüyor boyle de.Teşekkür ediyorum canım
Resim kalitesinin yüksek olmasından ötürü bende öyle yapacağım artık teşekkür ederim faydalı ipucun için![]()
Canım eşin nereye gitmişti Kaç gün oldu benimkide memlekette baba diye son haftayı burnumdan getirdi evimiz yokmu bizim neden gitmiyoruz diye ağladı halbuki el bebek gül bebek ne derse onu yaptırdı ama yine de özlüyor çocuklar eve gelince yerdeki halıyı bile öptü kuzum geleli 4 gün oldu hala evime doyamıyorum diyor Allah kimseyi anasız babasız evsiz bırakmasınCanım benimki önce bana sadece düşkündü şimdi ikimizede düşkün biri olmadı mı arıyor illa, gece çiş için kaldırdım yarı uyuyor yarı uyanık baba baba babacım hep böyle, içimi dağlıyor :) Allahım anasız babasız kalan yavrulara kolaylık versin, bir daha bu kadar uzun göndermeye niyetim yok inşallah![]()
Canım ben önce fotoğraf çekiyorum sonra screnshot görüntüsünü çekip foruma onu yüklüyorumMerhaba kızlar dün yazamadım
Tüm gün evde yoktuk
Kızım birlikte pret parka gittim tüm gün oradaydık .. saatlerce yürüdük .. tabiki diyetime sadık kalamadım yürümem yanıma kar kaldı
Bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum
Kahvaltım :
1 dilim unsuz ekmek üzerine hindi
Kereviz sapı
4/5 çeri
Keçi peyniri
Ve çay
Sabah uyanınca bir fincan şade kahve
Hala fotoğraf yükleyemiyorum ;(
Afiyet olsun canım ruşeymi hiçbir işlem yapmadan yogurdamı karıştırıyorsunKızlar öğle arası eve gittim
Bulaşık makinemi boşalttım evi süpürdüm duş aldım geldim
yemek yiyemedim tabi
öğlen için
1 büyük kase yoğurt
4 tane kuru incir
1 paket buğday ruşeymi getirdim birazdan yiyeceğim inşallah