1. lik de bunun üstüne iyi gelmiştir..Tamam örtmenim
ellerine sağlık canım13.04.2018 TARİHLİ LİSTEMİZ
1. HAYALLPERİSİ % 1.565
2.AAADDDAAA % 0.31
3.FİCANS 0,27
4.NADALVANOS %0,266
AYNI KALANLAR
SVLTR
OKUYUCU
KİLO ALANLAR
SERSUM 0.721
SARFANSARİ 0.35
Önce 1. mizi sonra burda olduğunuz için hepinizi tebrik ederim kızlar haftaya bol eksili bir liste olur inşallah
selam kızlar...ayy bugün çok yorucu ve stresliydi..belim yüzünden bu ağır cihazları kullanamıyordum ya ben,onun için heyet raporu almak için başvurmuştum..Vermezler uğraştırırlar diye çok stresliydim ..Ama boşuna stres yapmışım..heyetteki dr dedi zaten ortada bunun için heyet raporuna ne gerek şefiin bile insiyatif gösterir..Ama gel gör ki ben de elimde resmi bir şey olsun istedim kimse laf söyleyemesin..Ohh çok şükür kızlar aldım...1 yıl rahatım..seneye kim öle kim kala
6 km yürümüşüm..ayakta bekle sert zeminde otur bayaa yoruldum..Ama deydi
sabah
1 elma
yarım dilim ekmek arası zeytin
öğlen
kabak yemeği
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
1 karnıyarık
3-4kaşık bulgurlu sulu köfte
yoğurt
turşu
çay demledim şimdi onun yanında da avuç içim kadar tatlandırıcılı yaptığım sütlü muhallebi..
13.04.2018 TARİHLİ LİSTEMİZ
1. HAYALLPERİSİ % 1.565
2.AAADDDAAA % 0.31
3.FİCANS 0,27
4.NADALVANOS %0,266
AYNI KALANLAR
SVLTR
OKUYUCU
KİLO ALANLAR
SERSUM 0.721
SARFANSARİ 0.35
Önce 1. mizi sonra burda olduğunuz için hepinizi tebrik ederim kızlar haftaya bol eksili bir liste olur inşallah
cok sevndim cnim cok sukur rahata erersin insallahselam kızlar...ayy bugün çok yorucu ve stresliydi..belim yüzünden bu ağır cihazları kullanamıyordum ya ben,onun için heyet raporu almak için başvurmuştum..Vermezler uğraştırırlar diye çok stresliydim ..Ama boşuna stres yapmışım..heyetteki dr dedi zaten ortada bunun için heyet raporuna ne gerek şefiin bile insiyatif gösterir..Ama gel gör ki ben de elimde resmi bir şey olsun istedim kimse laf söyleyemesin..Ohh çok şükür kızlar aldım...1 yıl rahatım..seneye kim öle kim kala
sabah
1 elma
öğlen
kabak yemeği
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
1 karnıyarık
yoğurt
turşu
çay demledim şimdi onun yanında da avuç içim kadar tatlandırıcılı yaptığım sütlü muhallebi..
ellerine saglik canimcim13.04.2018 TARİHLİ LİSTEMİZ
1. HAYALLPERİSİ % 1.565
2.AAADDDAAA % 0.31
3.FİCANS 0,27
4.NADALVANOS %0,266
AYNI KALANLAR
SVLTR
OKUYUCU
KİLO ALANLAR
SERSUM 0.721
SARFANSARİ 0.35
Çok iyi olmuş sersum iyileşmeni hızlandırır insallahselam kızlar...ayy bugün çok yorucu ve stresliydi..belim yüzünden bu ağır cihazları kullanamıyordum ya ben,onun için heyet raporu almak için başvurmuştum..Vermezler uğraştırırlar diye çok stresliydim ..Ama boşuna stres yapmışım..heyetteki dr dedi zaten ortada bunun için heyet raporuna ne gerek şefiin bile insiyatif gösterir..Ama gel gör ki ben de elimde resmi bir şey olsun istedim kimse laf söyleyemesin..Ohh çok şükür kızlar aldım...1 yıl rahatım..seneye kim öle kim kala
sabah
1 elma
öğlen
kabak yemeği
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
1 karnıyarık
yoğurt
turşu
sana da hayirli sabhlar canm sen nasilsinHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
Çok sevindim Can'ım rahat edersin inşallah
cok sevndim cnim cok sukur rahata erersin insallah
ellerine saglik canimcim
Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
İnşallah canımÇok iyi olmuş sersum iyileşmeni hızlandırır insallah
3 tane iyi kesmiş insan reklamdaki gibi başladı mı duramıyor hoşbeşeBiz de dun esimle spordan geldik canimiz tatli istedi sut ictik ben 3 tane hosbes yedim yaninda kesti cok sukur
bilerek sutle ictim cnm kessin diye:)
İnşallah canım3 tane iyi kesmiş insan reklamdaki gibi başladı mı duramıyor hoşbeşe afiyet olsun
Unuttum ben canım
Ellerine sağlık canım ama ben almıştım verenlerin arasında kendimi gördüm keşke dedim haftaya inşallah13.04.2018 TARİHLİ LİSTEMİZ
1. HAYALLPERİSİ % 1.565
2.AAADDDAAA % 0.31
3.FİCANS 0,27
4.NADALVANOS %0,266
AYNI KALANLAR
SVLTR
OKUYUCU
KİLO ALANLAR
SERSUM 0.721
SARFANSARİ 0.35
Ellerine sağlık canım ama ben almıştım verenlerin arasında kendimi gördüm keşke dedim haftaya inşallah
Gözünaydın canım bende almıştım öyle bir rapor belimden ameliyat olduğumdaselam kızlar...ayy bugün çok yorucu ve stresliydi..belim yüzünden bu ağır cihazları kullanamıyordum ya ben,onun için heyet raporu almak için başvurmuştum..Vermezler uğraştırırlar diye çok stresliydim ..Ama boşuna stres yapmışım..heyetteki dr dedi zaten ortada bunun için heyet raporuna ne gerek şefiin bile insiyatif gösterir..Ama gel gör ki ben de elimde resmi bir şey olsun istedim kimse laf söyleyemesin..Ohh çok şükür kızlar aldım...1 yıl rahatım..seneye kim öle kim kala
sabah
1 elma
öğlen
kabak yemeği
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
1 karnıyarık
yoğurt
turşu
günaydın canım .Günaydın kızlaaaaarrrr
Çok şükür kavuştuk babamızaenerjim iyi, ama bu hafta şubenin yarısı Antalyaya toplantıya gitti, bu hafta müdürlüğe bakıyorum o biraz yoracak beni
Toplantı olur diye evden bişey getirmemiştim ama iptal olmuş
Onun için ekmek arası peynir, domates, salatalık sandviç aldım onu yiyorum 1 kupa çayla
Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?