Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
dün akşam 3.5km yürüdüm ..toplamda işe gel git ve aradakilerle 8.5 km etti

sabah

1 dilim çavdar
yumurta
peynir

öğlen

karışık sebze haşlama
yoğurt
ton baığı

1 gibi de şefimiz tayin oldu onun vedası vardı 1 dilim pasta

akşam

şehriye çorbası

Bugünkü menüm:

7.30
1 bardak süt
Yarım muz
Peynirli omlet

12.30
1 tabak bamya
1 kase ruşeymli yoğurt

15.00
Birkaç dut kurusu birkaç çiğ fındık

16.00
Bir avuç beyaz leblebi
Adaçayı

18.15
2/3 kıymalı pide
Ayran

Akşamki pidenin 1/3’ünü eşime vermeme rağmen çok geldi, artmasın diye yedim mecbur. Dışarda yedik, biraz da kutlama yemeği gibiydi fazla detaya girmek istemedim yedim gitti:)) daha bir şey yemem (inşallah)

bnce iyi gdiyorsun sersumcum

Iyi tapmissin cnm arada olur boyle gunler

Bacım nazar değdi sana galiba

Bende gün içinde yediklerimi yazayım
Sabah
Mantarlı soğanlı yumurta
Tahin pekmez
Pide
4 siyah zeytin
2 dilim salatalık
2 dilim domates
2 dilim salam
Çay

Öğle
1 adet muz
2 galeta
1 kase ruşeymli yoğurt

1 sade Nescafe
1 bardak süt

Akşam
1 kaşık kiniş otu
1 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kaşık zeytinyağlı enginar 4-5 tane mercimek köftesi
Çok az ekmek

Çay
Sade Türk kahvesi
1 galeta

vay bee. senin menülerin çok hoşuma gidiyor. kararını bulmuşsun . abartmadan . maşallah . düzenli gidiyorsun hem.

güzel olmuş dün canım . maşallah . sen canını sıkma. bebek küçük ve senin de hızla zayıfladığın günler gelecek inşallah.

Slm kizlar bu sabah kahvalti yapmak cok icimden gelmedi ama okulda da yiyemem diye yedim
Sabah
Yarim yumurta
5 zeytin
1 kasik lor
Domates salatalik
Azcik kayisi cekirdegi ve bikac fistik
canım . güzel . maşallah . hepimiz güzel besleniyoruz aslında. sağlıklı gidiyoruz en azından . maşallah

dün burda öğlen yemeği yiyince . tabi akşam yemiyeceğim diye gittim.

kv dem enginar yollamış . 24 adet küçük boy . temizletmiş . vakumlatmış.
12 tanesini pişirdim. taze soğan dereotu limon ve piriç ile.
tadına baktım. 1 kaşık gibi.
sonra 2 kaşık yoğurt yedim.
okula gittim çocuk almaya .
kız da kucakta. ağladı arkamdan .
ayakkabı giydirmedim. 15 kiloyu kucakta taşıdım. 20 dk . çok hızlı yürüdüm. 4. katta evim. yani 20 dk kardiyo yaptım desem yeridir.
oğlanın sınıfı da 3. katta.
geberdim kızla .
neyse dedim. dilek . öğlen o kadar yedin . bence hiç hayıflanma. sana müstehak. yediklerin belki erir .
kadayıfı yediğime çoook pişman oldum. çünkü zaten tatlı olarak hiç haz etmediğim bir tatlı. zorla yedim . yemiş olmak için .
sütlü tatlılar seviyorum çünkü. şerbetli tatlıları yiyemem ama işte pis boğazlık yedim . zorla yedim.

neyse eve vardık . kv paketten çikolatalar da çıktı. alman çikolatası. bi sürü.
yemeden olmaz . yedim gitti.
sonra dışarı çıktık . 1 buçuk saat kadar . geç kaldık evde oyalanırken. 8 gibi döndüm eve.

oğlanlar ile dalaştım. büyük oğlan ile.
akıl almam lazım. burda bilir kişi var mı bilmiyorum.

büyük oğlum bana düşkün . belli etmez ama fotolardan farkediyorum ki. öyle. her resimde hayran gibi sarılır .
şimdi küçük oğlan 1. sınıfa başladı. başarılı .iyi gidiyor .öğretmen memnüniyetini dile getiriyor .
büyük oğlan bunu kıskanıyor anladığım kadarıyla.( büyük oğlan da çok başarılı , ortalaması 97. küsür ) . Neyse kardeşini sürekli bi aşağılama çabasında. bir de kızdığında vuruyor . sarılıp çelme takıyor falan.
ben de dün büyük ile itiştim . dayanamadım. evde sıkıntı istemiyorum. bu sebepten yani. güzel güzel geçinip harika zaman geçirmek varken .

o da benimle itişti.
baktım ki yol olarak izlediğim yol doğru değil. yani bana karşı tutumu hoşuma gitmedi. ama küçük oğlanı da ezdirmemem lazım. nasıl yapmalıyım. bilir kişiler var mı. öğretmen olanlar . özellikle A aaadddaaa
ya da tecrübe sahipleri.

Gunaydinlar
Ben yine hastayım
Bogazim çok ağrıyor
Gece ağırdan kaç kez uyandım
Ilaca başladım

Akşam 8 tane mercimek kofte yetiştim truşuyla. son komşuya gittim, hala yemek yiyorlardi, boğazın agriyor diye bir kase yayla çorbası koydu önüme, devamlı sıcak birşeyler yeme içme ihtiyacında olduğum için yedim, bir tane de tulumba tatlısı.

Sabah
1 biberli ekmek, bitki çayı.

Canim kardeş kıskançlığı normal bir tutum, anne burada çok önemli denge kurmada.

Nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum ama ardes kıskançlığı her evde olan birşey.

Küçüğü takdir ederken başbaşa olmaya dikkat et bir süre, büyüğün yanında takdir etme.

1. Sınıf zor bir sınıf, 2 kat ilgi gerekiyor odevler vs, sen de daha fazla onla vakit geçirdiğim için yapıyor sanırım.

canım benim . özellikle o yokken övüyorum. sarılıp öpüyorum. aslan oğlum . yakışıklım . bi tanem . sen harikasın diye.
çünkü zaten içine kapanık biraz . öyle şımarık değil . o yüzden bolca överim onu.

1. sınıf ama okuma yazma biliyordu. toplama çıkarma biliyordu. o yüzden hiç ilgilenmedik. öğretmedik. okutmadık.

ama okuma yazmayı abisi sayesinde 3 yaşında öğrendi . abi yine işte . o olmasa uğraşacaktık.

bilsem sınavına girdi küçük . bireysel değerlendirmeye hak kazandı. onun için kağıt abisine verildi. okula o almaya gitmişti kardeşini. küçüğün öğretmeni abisine vermiş . neyse bunları görüyor . biliyor. çünkü kendisi de bilsem sınavlarına girdi.

büyük oğlan devlet bursluluk sınavını kazandı 5. sınıfta. ki o sınavı herkes kazanamaz . yani kendisi de başarılı bir çocuk .

öyle işte. yani kendi başarırız olsa neyse ...

itişmek faydasız . ama kardeşini ezdirmemek için ne yapmalı. konuştum anlattım . olmadı. konuşmanın da bi can alıcı noktası olmalı ki beni dinlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…