Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım buzluğa nasıl atıyorsun .
neye koyuyorsun. ezilme durumu oluyor mu.
sen hangi tarifi yapıyorsun .bana atsana video .
Buzluga küçük bir tepsiye duzup koyuyorum, 1 saat sonra da posetleme koyuyorum. Yaparken de 15 dk önce çıkartıp buzluktan, kizartip yada hasliyorim,

Al bir makine, masa altında yap 1 dk da
Bende türk kahvesi gunde bir kez içerim mutlaka çok eserim.
aslında var makinam . evde .
onu da evde içeyim şeker ya
burda nescafee , hibiskus , yeşil çay , siyah çay var . zaten bi hayli içiyorum.
onun için makina getirmeyeyim. yerim dar.

Buzluga küçük bir tepsiye duzup koyuyorum, 1 saat sonra da posetleme koyuyorum. Yaparken de 15 dk önce çıkartıp buzluktan, kizartip yada hasliyorim,
tamam canım sağ olasın
teşekkür ederim canımcım.

kızlar nasılsınız gelemiyorum bir kaç gündür bildirim yapmaya işlerimiz yoğun dün mesai bile yaptım ve gece mide ağrısından öldüm çok mu sıktım kendimi bilemedim naptığımı bilmiyorum bir kaç gündür ama toparlanıcam Allahın izniyle öpüyorum sizi

@demirleke gündüz kızım aa ara ok surdu gece de öksürük krizi tuttu. Gece kalktım sabaha hazır olsun diye, soğan bal karisimindan yaptım. Sabah verdim.

Akşam da versem aynı sudan olur mu, bozulur ku, buzdolabında mi muhafaza etmem gerekiyor ?

hayır bozulmuyor .
evin aşırı sıcak değilse bi şey olmaz
ben 2 gün kullanıyorum o şekilde. evimde mutfak hiç güneş almaz . kaloriferim de kapalı mutfakta zaten.
sabah öğlen akşam verebilirsin .

amin cnm bnde senin kikolara gelince arada kacamaklar yapip yerim cikolata falan :)

sana da afiyet olsun kuzum.bnde ara ogun olarak arkadasla kahve ictik ve hurma yedim kahvenin yanina da icdden cok iyi gdiyor begeniyorum ben

masallah sana dokturmussun cnimcim

Memleketin çok sicakkkkkk
Gerçi şimdi hatayda sucaktir
Biz de hafta sonu rüyaya gidecez, 2 gece 3 gün olarak planladık, 23 nisan tatilini değerlendirelim dedik. Balıklı halfeti felan geçeceğiz biraz,
Ayyy bizdeeee haftasonu urfa antep turu yapcaz insallah esim izin alablirse o yuzden bu hafta dengelemem lazim ki haftasonu kezzetleri kacirmayayim dimi ama
Ege nin yemek kültürünü de çok beğeniyorum.
Manisalı arkadaşımız vardı, ondan tattım öğrendim. Enginar hiç yemedim ama.
cok guzeldir bizim oralar ne severim enginari babannem ne cok yapardi doguda bulmak zor gerci gordum dun ama tapmaya usendim

Urfada karşılaşırız belki
Benim eşim 8-5 çalışıyor 2 senedir çok şükür. Ondan resmi tatillerde tatil çoğunlukla.

SAbah 1 biberli ekmek arası haşlanmış yumyrta yedim
1 kahve içtim
Üstüne bir kahve daha içtim, 1 küçük eklerle birlikte
Şimdi bir dilim ekmekle yoğurt kaymağı yiyeceğim.
Üzerine de bitki çayı içerim.

Akşam da sanırım mercimekli kofte yapacağım. Ekmek siz yerim.

ah bebişim . ne yedim .
1 büyük kase mercimek çorba
1 karnıyarık
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1 tabak elbasan tava
1 tombik ekmek
1 kare kadayıf tatlısı
tatlı ise son vuruş oldu. resmen patlayana kadar zorladım kendimi. nasıl bi pis boğazlık bilemedim. gözüm döndü.
akşamı çok hafif geçiştiririm umarım . inşallah . 3 kaşık yoğurt yesem yeterli . başarabilirsem. bu mide akşama kadar erimez zaten .

Bnde oglen pwynirli salata yedim ama nasil aciktim anlatamam snra bir avuc badem ceviz karisimi yedim bir dioim ekemk ve biraz da zeytinle valla insan sofradayken karnini doyurmali bnce

Bnde oglen pwynirli salata yedim ama nasil aciktim anlatamam snra bir avuc badem ceviz karisimi yedim bir dioim ekemk ve biraz da zeytinle valla insan sofradayken karnini doyurmali bnce
canım benim haklısın . özellikle ana öğünleri yemelisin .
ara öğün gibi beslenme canım benim . ana öğününün hakkını ver .
aşırıya kaçmadan yaparsın . sen biliyorsun bu işi.

kv nin yolladığı enginarlar gelmiş . eşim aradı az önce. akşama pişiririm artık. taze soğan , limon ve dereotunu aldım.
inşallah güzel olur.
koli yi merak ediyorum. inşallah içinden çikolata çıkar .

canım benim haklısın . özellikle ana öğünleri yemelisin .
ara öğün gibi beslenme canım benim . ana öğününün hakkını ver .
aşırıya kaçmadan yaparsın . sen biliyorsun bu işi.
evet cnm dgrubaz yiyim deeken insan doymuyor bu kez baska birseye saldiriyor

aaaaaaaaaa ne gıcıklar ya. ayıp bee. yeni nesilde bi alem .onların da yaşı gelsin . onlar da yaşayacaklar bunları. zaman şu gibi geçiyor . onlar da 40 olsun hele bi.
yaniii ..elbet onlarda bu yaşa gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…