- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
Buzluga küçük bir tepsiye duzup koyuyorum, 1 saat sonra da posetleme koyuyorum. Yaparken de 15 dk önce çıkartıp buzluktan, kizartip yada hasliyorim,canım buzluğa nasıl atıyorsun .
neye koyuyorsun. ezilme durumu oluyor mu.
sen hangi tarifi yapıyorsun .bana atsana video .
aslında var makinam . evde .Al bir makine, masa altında yap 1 dk da
Bende türk kahvesi gunde bir kez içerim mutlaka çok eserim.
tamam canım sağ olasınBuzluga küçük bir tepsiye duzup koyuyorum, 1 saat sonra da posetleme koyuyorum. Yaparken de 15 dk önce çıkartıp buzluktan, kizartip yada hasliyorim,
teşekkür ederim canımcım.https://cahidesultan.net/2013/12/23/haslama-icli-kofte-tarifi/
Benim çoğu tarifler cahide nin. Şimdiye kadar yanıltmadı sağolsun. Ben haslama yapınca bu hamur tarifini kızartma yapınca bunun içine bir de yumyrta kiriyorum.
Canım o bahar yorgunluğu olsa gerek aman dikkat et tam hastalık havası var
hayır bozulmuyor .@demirleke gündüz kızım aa ara ok surdu gece de öksürük krizi tuttu. Gece kalktım sabaha hazır olsun diye, soğan bal karisimindan yaptım. Sabah verdim.
Akşam da versem aynı sudan olur mu, bozulur ku, buzdolabında mi muhafaza etmem gerekiyor ?
amin cnm bnde senin kikolara gelince arada kacamaklar yapip yerim cikolata falan :)afiyet olsun şekerim.
az öz yemişsin .
ben 1 hamburger ekmeği arası çikolata yedim.
1 tuzlu kurabiye.
2 bardak yeşil çay,
sabah 5.45 de kalktım.
6 da kahvaltımı bitirmiştim.
acele ettim . gün ağarmadan sabah namazını kılayım.
ama şimdi acıktım bilem.
evden çıkmadan yemeyi düşündüm bi şeyler ama karnım toktu . canım istemedi. saat 6.55 de çıkıyorum zaten . acıkmam imkansız o saatte. neyse elma getirdim . onu yerim .
öğlen yemeğimde nohut yemeği, 3 kaşık yoğurt var.
süt getirdim. kahve yaparken içine koyarım diye.
böyle
şükür bugünümüze. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah.
sana da afiyet olsun kuzum.bnde ara ogun olarak arkadasla kahve ictik ve hurma yedim kahvenin yanina da icdden cok iyi gdiyor begeniyorum benafiyet olsun adaaa
benim de dün sabah 2 yumurtalı taze soğanlı omlet.
öğlen 1 elma , 3 kaşık yoğurt, 1 paket ruşeym, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 tatlı kaşığı chia, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zencefil karışımı.
akşam 2 yumurtalı salçalı omlet. 1 dilim kepek ekmeği, 1 hurma.
masallah sana dokturmussun cnimcimCanım içli
Canım içli köfteyi yapıp buzluğa atıyorum, içini ben hazırlıyorum dışını arkadaşla yapıyoruz canım, malum zaman alıyor, öğle arası gittim biraz hazırlıkta yaptım, sağolasın şekerim
Ayyy bizdeeee haftasonu urfa antep turu yapcaz insallah esim izin alablirse o yuzden bu hafta dengelemem lazim ki haftasonu kezzetleri kacirmayayim dimi amaMemleketin çok sicakkkkkk
Gerçi şimdi hatayda sucaktir
Biz de hafta sonu rüyaya gidecez, 2 gece 3 gün olarak planladık, 23 nisan tatilini değerlendirelim dedik. Balıklı halfeti felan geçeceğiz biraz,
cok guzeldir bizim oralar ne severim enginari babannem ne cok yapardi doguda bulmak zor gerci gordum dun ama tapmaya usendimEge nin yemek kültürünü de çok beğeniyorum.
Manisalı arkadaşımız vardı, ondan tattım öğrendim. Enginar hiç yemedim ama.
Ne yedinkızlar yemekhanede yemeye karar verdim . yemekler güzel
Urfada karşılaşırız belkiamin cnm bnde senin kikolara gelince arada kacamaklar yapip yerim cikolata falan :)
sana da afiyet olsun kuzum.bnde ara ogun olarak arkadasla kahve ictik ve hurma yedim kahvenin yanina da icdden cok iyi gdiyor begeniyorum ben
masallah sana dokturmussun cnimcim
Ayyy bizdeeee haftasonu urfa antep turu yapcaz insallah esim izin alablirse o yuzden bu hafta dengelemem lazim ki haftasonu kezzetleri kacirmayayim dimi ama
cok guzeldir bizim oralar ne severim enginari babannem ne cok yapardi doguda bulmak zor gerci gordum dun ama tapmaya usendim
ne yemek varmis cnmkızlar yemekhanede yemeye karar verdim . yemekler güzel
bnm de oyle calisyordu cnm ama o zaman da izin aliyordu polis oldgu icin sehir disina cikacagimiz zamanUrfada karşılaşırız belki
Benim eşim 8-5 çalışıyor 2 senedir çok şükür. Ondan resmi tatillerde tatil çoğunlukla.
ah bebişim . ne yedim .Ne yedin
canım benim haklısın . özellikle ana öğünleri yemelisin .Bnde oglen pwynirli salata yedim ama nasil aciktim anlatamam snra bir avuc badem ceviz karisimi yedim bir dioim ekemk ve biraz da zeytinle valla insan sofradayken karnini doyurmali bnce
evet cnm dgrubaz yiyim deeken insan doymuyor bu kez baska birseye saldiriyorcanım benim haklısın . özellikle ana öğünleri yemelisin .
ara öğün gibi beslenme canım benim . ana öğününün hakkını ver .
aşırıya kaçmadan yaparsın . sen biliyorsun bu işi.
Kızlar bugün erkenciydim bende 3 öğün yedim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
5 siyah zeytin
Az peynir
1 ince dilim çikolatalı pasta (Bim)
Öğle
3 küçük ev yapımı lahmacun
Ayran
1 sade türk kahvesi
1 kare çikolata
Akşam
Ketçap mayonez eşliğinde 1 porsiyon spagetti
1 sade Nescafe
Gün içinde 1 litre Dukan içeceği
Başka birşey yemeyeceğim sadece içeceğim
yaniii ..elbet onlarda bu yaşa gelecekaaaaaaaaaa ne gıcıklar ya. ayıp bee. yeni nesilde bi alem .onların da yaşı gelsin . onlar da yaşayacaklar bunları. zaman şu gibi geçiyor . onlar da 40 olsun hele bi.
Günaydın kızlarrr
Dün yemeğe misafirim vardı
Söylemesi ayıp döktürmüşümçok kaçtı galiba
Akşam
Yöresel tepsi kebabımızdan yedim çokta değildi az da değildi 80 gr kadar et yedim
6-7 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 tane oruk (içli köfte)
2 bardak ayran
çok az iki üç parçada sıcak pide kaçamağı yaptım
sonra da şam tatlısı yapmıştım dayanamadım 2 dilim yedim
bugün telafi edeceğim inşallah
Kahvaltı
haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim ekmek getirdim
İlk fırsatta yiyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?