safrancım . bir de ben de ortanca çocuktum.Canim kardeş kıskançlığı normal bir tutum, anne burada çok önemli denge kurmada.
Nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum ama ardes kıskançlığı her evde olan birşey.
Küçüğü takdir ederken başbaşa olmaya dikkat et bir süre, büyüğün yanında takdir etme.
1. Sınıf zor bir sınıf, 2 kat ilgi gerekiyor odevler vs, sen de daha fazla onla vakit geçirdiğim için yapıyor sanırım.
Nefiss görünüyor çikolatalar
çikolatalarımız .
az yedim . yani 4 küçük kare falandır . toplamda.
Benim de kardeşiyle 7 yaş var aramda, hiç kıskançlığın olmadı, bu buraz yapıyla ilgili sanırımsafrancım . bir de ben de ortanca çocuktum.
büyük için . o senin ablan . onu dinle derdi büyükler.
küçük için . o senin kardeşin . onu üzme derdiler.
yani arada kalan çocuktum.
o yüzden ben büyürken hep çok çocuğum olursa dikkat edeceğim şeyin adalet olması konusunda çok şartladım kendimi.
hep dikkat ettim . adaletli davranmaya. öyle işte
kv min arkadaşı var.Nefiss görünüyor çikolatalar
Almanya kiminiz var ?
Benim de bir görünce almanya da, cikolata çok gelir sağolsun.
evet anne ve baba tutumu çok önemli.Benim de kardeşiyle 7 yaş var aramda, hiç kıskançlığın olmadı, bu buraz yapıyla ilgili sanırım
Bir ara bu kardeşler arası olması gereken yasa çok taktım kafayı, uzmanların yazılarını okudum, forumda felan bunla ilgili konuları okudum. Sonra baktım ki, herkeste farklı durumlar, anne baba ortam çocuğun kişiliği herşeyi etkiliyor kıskançlık,
Yaşayıp gorebilecegiz ancak.
evet cnim aalina bakarsan saglikli beslenmeyi ogrenmemiz onemli olancanım . güzel . maşallah . hepimiz güzel besleniyoruz aslında. sağlıklı gidiyoruz en azından . maşallah
enfes gorunuyorlar cnim yakv min arkadaşı var.
yeni gitti geldi.
sağ olsun çok getirir o da .
Ay o böcek çikolatalar tam benlik bayıldım :)))
çikolatalarımız .
az yedim . yani 4 küçük kare falandır . toplamda.
sağ ol bebişim . ama küçük ile hiç ders çalışmıyoruz. ödevlerini de ona bakan komşumda yapıyor . gidiyor okula.evet cnim aalina bakarsan saglikli beslenmeyi ogrenmemiz onemli olan
Canim cocuklar konusuna gekince sakin ola ki birini daha cok sevsen basarisini takdir etsen bile surekli dile getirme ikincisi de abisini de isin icine dahil et soyle ki kucuge odev yaotirirken buguyu cagir hadi bakalim agabeyin ve ben sana ogretecegiz de abi abi oldgunu sorumluluk verildgini farketsin kucukle ilgilenirken aslinda sen ve abisi birlikte ilgilenin demek istiyorum boylece buyuk de kendini dislanmis hissetmez
kuzum hepsini sildiler süpürdüler .Ay o böcek çikolatalar tam benlik bayıldım :)))
Canim esin geldikten sonra tüp bebek tedavi sürecine baslayacaktiniz, gündemde mi bu sıra ?@demirleke kuzum oğlun içinde ne diyeyim bilemedim aslında dengeli davranıyorsun belli, bunlarda bir süreç geçecek elbet insan doğası bu önemli olan çocuklar incinmeden atlatabilmek bir pedogoga danış derim, instagramda varmış öyle mesajla destek veren falan, yada yakınında varsa biri danış canımcım Allah kolaylık versin bu sürede
tamam. aslında aklıma doğan cüceloğlu geldi. takip ediyorum kendisini@demirleke kuzum oğlun içinde ne diyeyim bilemedim aslında dengeli davranıyorsun belli, bunlarda bir süreç geçecek elbet insan doğası bu önemli olan çocuklar incinmeden atlatabilmek bir pedogoga danış derim, instagramda varmış öyle mesajla destek veren falan, yada yakınında varsa biri danış canımcım Allah kolaylık versin bu sürede
Doğan beyi ben de takip ediyorum, ve yorumları da okuyorum, çok çok faydalandığı konular oldu. Sen de müsait bir zamanda nstigram sayfasını incele, belki benzer konu yazan bile olmuştur.tamam. aslında aklıma doğan cüceloğlu geldi. takip ediyorum kendisini
yazıp bi şansımı dememem lazım galiba.
okulda akıl alabileceğim kimse yok.
yani burdaki hocalar pedagojik formasyon almamış . akademisyenler ama davranış konusunda bilgileri yok .
Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesefCanim esin geldikten sonra tüp bebek tedavi sürecine baslayacaktiniz, gündemde mi bu sıra ?
canım ben de oradan takip ediyorum doğan cüceloğlunu. sağ ol. ne güzel sen de takiptesin. süpersin.Doğan beyi ben de takip ediyorum, ve yorumları da okuyorum, çok çok faydalandığı konular oldu. Sen de müsait bir zamanda nstigram sayfasını incele, belki benzer konu yazan bile olmuştur.
canım benim . benim de bir arkadaşım uzun zamandır istiyor .Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesef
Dün akşam üzüldüm biraz, aslında bu durumu ilk zamanlarda olduğu gibi kafama takmıyorum, 2 yıl oldu nede olsa hastalığımda çok umut vaad etmiyor ve zamanını beklediğine kesinlikle inanıyorum, oğlum dün avm de bir bebek arasında yatan bebeğin yanına gitti uzun uzun manalı manalı baktı ona döndü dedi ki anneee benimde kardeşim olsun lütfeenn
işte o zaman kötü oldumonun için istiyorum zaten kendim için değil ona bir can yoldaşı olsun kardeşlik duygusunu tatsın diye, çok şükür ben evlat sevgisini tattım rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin salih evlat eylesin inşallah, ne bileyim işte rabbimden olduğuna sonuna kadar iman ediyoruz hamd olsun ama böyle dedi mi bizim ufaklık biraz buruk oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?