Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün ekmek yememisken akşam da mantı yapmaya karar verdim. Dolapta vardı onu pisiririm. Biraz dayanarak sarması pisiririm.
benim oğlanlar hazır yemiyor mantıyı.
evde yapıyorum.
mantı aparatı ile daha kolay oluyor .
sen kendin yapıp buzluğa atıyorsun galiba canımcım.

Gol yemegim
4 kaşık yoğurt, biraz baharatlı tavuk. Bu ogün de ekmek yemedim. Maşallah bana
Ara olarak bir tane muz yiyeceğim.
maşallah canım .
afiyet olsun . güzel menü. az öz . sağlıklı

benim 2 salatalık.
2 haşlanmış yumurta
1 büyük domates
ayvalık loru 150 gr kadar. çok yağlı bi peynir türü . ricotta peyniri ile aynı aslında. bizimki türk versiyonu .
bu lor tuzsuz oluyor . pekmez döküp yiyeceğim birazdan .

Ben buraya başlamadan önce 3 hafta karatay yaptım ve 2 kilo verdim. 62 idim 60 oldum memlekete gittik 11. Ayda, o zaman 2 hafta ara verdim gelince de buraya başladım, karar ayı bıraktım. Diyetisyen liste hazırlattım . Ondan sonra 4 ayda 2 3 kilo verebildi m görüyorum ki ben karatayla daha çabuk kilo veriyorum, ondan tekrar başlayacağım.
benim oğlanlar hazır yemiyor mantıyı.
evde yapıyorum.
mantı aparatı ile daha kolay oluyor .
sen kendin yapıp buzluğa atıyorsun galiba canımcım.
Bizim martılar çok küçük olur ugrastirici, annem yada k aynanam geldiğinde buzluga atıyoruz, uzun sure yiyoruz. En çok kızıma yapıyorum. Ben de hazır mantı hiç yemedim daha. Biz kaydediliyor, hazır mantiyla işimiz olmaz

Liseye giderken bir komşum vardı, be ya peynir üzerine reçel sürer yerdi, o zaman çok garibime giderdi

Şimdi peynir ile tatlı benim de sevdiğim sevdiğim lezzet oldu

afiyetle yiyin canım.
Liseye giderken bir komşum vardı, be ya peynir üzerine reçel sürer yerdi, o zaman çok garibime giderdi

Şimdi peynir ile tatlı benim de sevdiğim sevdiğim lezzet oldu
evet . ben de zeytin ile reçel çok severim.
ama ayvalık loru zaten tatlılarda kullanılır . bir de peynir olarak yiyeceksen üzerine tatlı bi şeyler dökersin. reçel . bal gibi. tuzlu şeylere uygun değil . omlet yapınca çok lezzetsiz oluyor mesela.
o tarafa gidersen . mutlaka lor tatlısı yemelisin . tavsiyemdir.

öğlen sanıyorum 550 kalori kadar aldım.
sabah 350 kaloru kadar almışımdır.

şimdiden 900 kalori yaptı.
akşamı çok boş geçirmeliyim yine.
dün de böyle yaptım .
gündüze yaydım tüm kaloriyi. akşama altın süt.

bakalım bilmiyorum . akşamı verimli geçiririm inşallah . spor yapmak istiyorum . çocuklar dışarı isteyemez . full yağmur var bugün . hava soğuk.

Kilo bildirimi
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 75,3
Güncel kilom 76
Fark+ 700 g
Yüzde +0,929

Ne yedin ki 550 kalori canımcım

Hayırlısı canım ney yapacaksın Urfa nın tam mevsimi şuan benimde planımda bu hafta yada öbür hafta gitmek vardı ama ameliyat işi olunca kaldı nasip olursa sonra giderriz inşallah
insallah cnim benm simdiden cok gecmis olsun

Canim inan ben ilk doktora gttgmde adet duzensizligmdn doktor bana sende pso var arbobhidrati tamamen kes ama sakin ac kalma cok hizli bir sekilde kilo verceksn dedi ilk o zaman karataya baslamistim ve cidden de veriyordum ama snra biraktim istanbula tatile gtmistik ben dger diyetleri toplasan 5 gun bile yapamiyorum en az 8 diyetisyene gttim ilk hafta guzel ama snra cok ac kaliyorum karatayda saglikli yag yedgin icin doyuyorsun bir de ne dicem sen leptine takilma cnku karatay kitabnda cok acikirsaniz bir bardak ara ogunlerde ceviz veriyor zaten yeni baslayanlar icin o yuzden ilacini ic bisey olmaz
evet cnm bnde sana katiliyorm baska hcbirsey insani doyurmuyor yoksa zaten ben ilk zamanlar karatayla cok yag yiyorum kilo alirim veremem diye birakmistim ama smdi yune o tartz besleniyorum senin de o diyetle zayiflaman bana umit verdi

Ben de maratayin kitabını almıştım
Örnek metinlerde hep öğle yemeği var, fayed k aratayla ilgili grupları takibe başlamıştım, onlar kesinlikle karşı öğle yemeğine,

@demirleke karatay yaptığını hatırlamıyorum, ablası tam karatay diyeti uygulayıp kalıcı iyi kilo verdi diye biliyorum

canım sen bildirim yapmadın mı yada gözümden mi kaçtı acaba

6 yıl önce ikinci çocuktan sonra verdim.
o zaman gurubumuz karatay ile eğlenerek zayıflıyorumdu.

1,5 ayda 10 kilo karatay ile verdim gerçekten

saat : 9.00
sandwiç domates salata peynir
1 çay

saat : 11.00
1 filtre kahve

saat : 12.45
çorba bol acılı
2 kaşık pilav
2 kaşık patates
ayran

saat : 15.00
1 türk kahvesi

Kızlar yola çıkacağım vakit bulmuşken listeyi paylaşayım yazmayanları ekleriz artık

1.ficans (-1100 gr)

2. hayallperisi (-500 gr)

3.Svltr (-200 gr)

4.okuyucuu (-100 gr)

5.sersum (-0 gr)

6.nadalvanos (+700 gr)

7. sarfansari (+1000 gr)

Kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim veremeyenleride haftaya listenin başlarına bekliyoruuuuzzz

Ellerine sağlık canım 1.olmuşum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…