benim oğlanlar hazır yemiyor mantıyı.Bugün ekmek yememisken akşam da mantı yapmaya karar verdim. Dolapta vardı onu pisiririm. Biraz dayanarak sarması pisiririm.
maşallah canım .Gol yemegim
4 kaşık yoğurt, biraz baharatlı tavuk. Bu ogün de ekmek yemedim. Maşallah bana
Ara olarak bir tane muz yiyeceğim.
Ben buraya başlamadan önce 3 hafta karatay yaptım ve 2 kilo verdim. 62 idim 60 oldum memlekete gittik 11. Ayda, o zaman 2 hafta ara verdim gelince de buraya başladım, karar ayı bıraktım. Diyetisyen liste hazırlattım . Ondan sonra 4 ayda 2 3 kilo verebildi m görüyorum ki ben karatayla daha çabuk kilo veriyorum, ondan tekrar başlayacağım.karatay kahvaltısını hiç yapmadın galiba sen canım .
o kahvaltıyı yapınca mümkün olmuyor ac kalman . öğlene kadar ağzına lokma koyamazsın tokluktan . bence incele karatay ı.
diyet değil zaten aslında karatay . beslenme şekli. aç kalmıyorsun
Bizim martılar çok küçük olur ugrastirici, annem yada k aynanam geldiğinde buzluga atıyoruz, uzun sure yiyoruz. En çok kızıma yapıyorum. Ben de hazır mantı hiç yemedim daha. Biz kaydediliyor, hazır mantiyla işimiz olmazbenim oğlanlar hazır yemiyor mantıyı.
evde yapıyorum.
mantı aparatı ile daha kolay oluyor .
sen kendin yapıp buzluğa atıyorsun galiba canımcım.
Liseye giderken bir komşum vardı, be ya peynir üzerine reçel sürer yerdi, o zaman çok garibime giderdimaşallah canım .
afiyet olsun . güzel menü. az öz . sağlıklı
benim 2 salatalık.
2 haşlanmış yumurta
1 büyük domates
ayvalık loru 150 gr kadar. çok yağlı bi peynir türü . ricotta peyniri ile aynı aslında. bizimki türk versiyonu .
bu lor tuzsuz oluyor . pekmez döküp yiyeceğim birazdan .
Ben buraya başlamadan önce 3 hafta karatay yaptım ve 2 kilo verdim. 62 idim 60 oldum memlekete gittik 11. Ayda, o zaman 2 hafta ara verdim gelince de buraya başladım, karar ayı bıraktım. Diyetisyen liste hazırlattım . Ondan sonra 4 ayda 2 3 kilo verebildi m görüyorum ki ben karatayla daha çabuk kilo veriyorum, ondan tekrar başlayacağım.
Bizim martılar çok küçük olur ugrastirici, annem yada k aynanam geldiğinde buzluga atıyoruz, uzun sure yiyoruz. En çok kızıma yapıyorum. Ben de hazır mantı hiç yemedim daha. Biz kaydediliyor, hazır mantiyla işimiz olmaz
evet . ben de zeytin ile reçel çok severim.Liseye giderken bir komşum vardı, be ya peynir üzerine reçel sürer yerdi, o zaman çok garibime giderdi
Şimdi peynir ile tatlı benim de sevdiğim sevdiğim lezzet oldu
Ne yedin ki 550 kalori canımcımöğlen sanıyorum 550 kalori kadar aldım.
sabah 350 kaloru kadar almışımdır.
şimdiden 900 kalori yaptı.
akşamı çok boş geçirmeliyim yine.
dün de böyle yaptım .
gündüze yaydım tüm kaloriyi. akşama altın süt.
bakalım bilmiyorum . akşamı verimli geçiririm inşallah . spor yapmak istiyorum . çocuklar dışarı isteyemez . full yağmur var bugün . hava soğuk.
Benim de aklımdaydın inan ki. Ne zamandır sesin çıkmıyordu. İnşallah rabbim selamet versin.slm kızlar iki haftadır gelemedim bir süre daha gelemeyebilirim bazi sıkıntılarım var bana dua edin hepinizi öpüyorum.
insallah cnim benm simdiden cok gecmis olsunHayırlısı canım ney yapacaksın Urfa nın tam mevsimi şuan benimde planımda bu hafta yada öbür hafta gitmek vardı ama ameliyat işi olunca kaldı nasip olursa sonra giderriz inşallah
Canim inan ben ilk doktora gttgmde adet duzensizligmdn doktor bana sende pso var arbobhidrati tamamen kes ama sakin ac kalma cok hizli bir sekilde kilo verceksn dedi ilk o zaman karataya baslamistim ve cidden de veriyordum ama snra biraktim istanbula tatile gtmistik ben dger diyetleri toplasan 5 gun bile yapamiyorum en az 8 diyetisyene gttim ilk hafta guzel ama snra cok ac kaliyorum karatayda saglikli yag yedgin icin doyuyorsun bir de ne dicem sen leptine takilma cnku karatay kitabnda cok acikirsaniz bir bardak ara ogunlerde ceviz veriyor zaten yeni baslayanlar icin o yuzden ilacini ic bisey olmazBende karataya başlamak istedim ama hastalıklar bir yakamı bırakmadı, ilaç almam gerekiyor, ilaç aldinç da karatayda leptin bozuluyor ından uygulayan adım.
Şu tatil donusune kadar inşallah iyilesebilirsem karataya başlayacağım doğru düzgün.
evet cnm bnde sana katiliyorm baska hcbirsey insani doyurmuyor yoksa zaten ben ilk zamanlar karatayla cok yag yiyorum kilo alirim veremem diye birakmistim ama smdi yune o tartz besleniyorum senin de o diyetle zayiflaman bana umit verdikaratay kahvaltısını hiç yapmadın galiba sen canım .
o kahvaltıyı yapınca mümkün olmuyor ac kalman . öğlene kadar ağzına lokma koyamazsın tokluktan . bence incele karatay ı.
diyet değil zaten aslında karatay . beslenme şekli. aç kalmıyorsun
Ben de maratayin kitabını almıştıminsallah cnim benm simdiden cok gecmis olsun
Canim inan ben ilk doktora gttgmde adet duzensizligmdn doktor bana sende pso var arbobhidrati tamamen kes ama sakin ac kalma cok hizli bir sekilde kilo verceksn dedi ilk o zaman karataya baslamistim ve cidden de veriyordum ama snra biraktim istanbula tatile gtmistik ben dger diyetleri toplasan 5 gun bile yapamiyorum en az 8 diyetisyene gttim ilk hafta guzel ama snra cok ac kaliyorum karatayda saglikli yag yedgin icin doyuyorsun bir de ne dicem sen leptine takilma cnku karatay kitabnda cok acikirsaniz bir bardak ara ogunlerde ceviz veriyor zaten yeni baslayanlar icin o yuzden ilacini ic bisey olmaz
evet cnm bnde sana katiliyorm baska hcbirsey insani doyurmuyor yoksa zaten ben ilk zamanlar karatayla cok yag yiyorum kilo alirim veremem diye birakmistim ama smdi yune o tartz besleniyorum senin de o diyetle zayiflaman bana umit verdi
canım sen bildirim yapmadın mı yada gözümden mi kaçtı acabainsallah cnim benm simdiden cok gecmis olsun
Canim inan ben ilk doktora gttgmde adet duzensizligmdn doktor bana sende pso var arbobhidrati tamamen kes ama sakin ac kalma cok hizli bir sekilde kilo verceksn dedi ilk o zaman karataya baslamistim ve cidden de veriyordum ama snra biraktim istanbula tatile gtmistik ben dger diyetleri toplasan 5 gun bile yapamiyorum en az 8 diyetisyene gttim ilk hafta guzel ama snra cok ac kaliyorum karatayda saglikli yag yedgin icin doyuyorsun bir de ne dicem sen leptine takilma cnku karatay kitabnda cok acikirsaniz bir bardak ara ogunlerde ceviz veriyor zaten yeni baslayanlar icin o yuzden ilacini ic bisey olmaz
evet cnm bnde sana katiliyorm baska hcbirsey insani doyurmuyor yoksa zaten ben ilk zamanlar karatayla cok yag yiyorum kilo alirim veremem diye birakmistim ama smdi yune o tartz besleniyorum senin de o diyetle zayiflaman bana umit verdi
6 yıl önce ikinci çocuktan sonra verdim.Ben de maratayin kitabını almıştım
Örnek metinlerde hep öğle yemeği var, fayed k aratayla ilgili grupları takibe başlamıştım, onlar kesinlikle karşı öğle yemeğine,
@demirleke karatay yaptığını hatırlamıyorum, ablası tam karatay diyeti uygulayıp kalıcı iyi kilo verdi diye biliyorum
kuzum .Ne yedin ki 550 kalori canımcım
Afiyet şeker olsun canımkuzum .
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 domates
150 gram ayvalık loru (ricotta )
5 kaşık üzüm pekmezi
2 dilim ekmek
Kızlar yola çıkacağım vakit bulmuşken listeyi paylaşayım yazmayanları ekleriz artık
Kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim veremeyenleride haftaya listenin başlarına bekliyoruuuuzzz1.ficans (-1100 gr)
2. hayallperisi (-500 gr)
3.Svltr (-200 gr)
4.okuyucuu (-100 gr)
5.sersum (-0 gr)
6.nadalvanos (+700 gr)
7. sarfansari (+1000 gr)
Tebrik ederiz seni canımEllerine sağlık canım 1.olmuşum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?