Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eşim 23 nisan programı na gidince güzel bezelye bulmuş ama kocam sağolsun abartmayı sever tam millet gitti dinlenecem dedim bir çuval bezelye getirdi salı günü tüm gün bezelye ayikladim halalarda yardım etti çok şükür bitti artık gözümü kapatınca bile bezelye görüyordum

Ay benimde böyle cezaya ihtiyacım var ama bebisten dolayı bu kadar kati olamıyorum

allah korusun cnim dogal yontemlere baslamakla iyi etmissin bur de doktora gorun bakakim o ne diyecek

Sabah canim bisey istemedi. Buyuk kupa sute kahve attim.steviya koydum.oyle ictim.canim bi sey istemiyor.insallah bulasmamistir bana hastalik
bnde stevia kullaniyorum bazen en dogal tatlandirici dikkat et cnm bol sebze meyve sirkeli suda bekletilmis

Ay benimde böyle cezaya ihtiyacım var ama bebisten dolayı bu kadar kati olamıyorum
dostum yemekle odul veya cez vermemelisin kitaplarimda bu yaziyor

:))
Canım sen emziriyordun galiba, ben de kuzularımı 4 yıl emzirdim ve diyet diyerek sütüm azalsaydı vicdanım çok rahatsız olurdu o yüzden sen bana bakma ilerde istiyorsan ceza verirsin kendine:)

Canım sana katılıyorum benimki 2-3 günlük bir şey ve tamamen tatilde çok yememden kaynaklı, yani bir nevi depodan harcıyorum:) dengeyi kurunca eski düzene devam edeceğim inşallah

merhaba kızlar nasılsınız dün babam geldi 1 aydır şehırdışındaydı gelir gelmez dediği şey kızım sen kilomu aldın
regl oldum şişim tabi de demekki kiloda almışım Allahım moralim bozuldu yaa bu sabah kahvaltı yapmadım su içiyorum aç da değilim ağrıdan dolayı ama nasıl moralim bozuldu anlatamam ananem falan da kızım maşaallah etine doygun oluyosun falan dedii koptum gidiyorum

canım benim . hiç üzülme. fazla kilon yok. bence kilolu değilsin . verirsin rahatlıkla . adet geçsin hele bi

midem kötü.
dışarı çıktım midem daha kötü oldu.
amirim git eve dedi. 1 gün de rapor alabiliyorsan al dedi. bakalım . nasip

hayal_hatun bende senin gibi cezalandırabilsem kendimi keşke ama nefsime dur diyemiyrum
Canım fotoğrafından hatırlıyorum da gayet iyisin. Ama burdaki pek çok kişi gibi birkaç kiloya takmış olabilirsin:) yoksa kilolu falan değilsin.
Öğünlerini toplu yazabilirsen belki burada daha fazla fikir veren çıkabilir, belki gözden kaçan birşeyler vardır. Ayrı ayrı yazınca sadece o öğünü değerlendirebiliyorum ben, bütün günü aklımda tutamıyorum. Bir de öyle bakalım acaba nerede yanlış giden bir şey var. Ona rağmen veremiyorsan hormonal bir durum da olabilir.

aa geçmiş olsun ne oldu cnm birden

ay tamam canım öyle yapayım ben ya bir rayına oturturamadık gitti aynen kısa hedef tuttum zaten ilk önce 57 olmaz istiyorum bir türlü 58 e bile inemedim

Geçmiş olsun canim
Pekmez baslamakla çok iyi et misin, inşallah eğer biran once

:))
Canım sen emziriyordun galiba, ben de kuzularımı 4 yıl emzirdim ve diyet diyerek sütüm azalsaydı vicdanım çok rahatsız olurdu o yüzden sen bana bakma ilerde istiyorsan ceza verirsin kendine:)
senin kuzucuklar kaç yasinda canim ??
Demek salgın sana da bulaştı, kızdan da edize bulaştı belki
Çok geçmiş olsun
Sen biran önce toparlan ki kutulara da iyi bakabilirsin.
Ne yaptın gittin mi eve?
Amirin de böyle demis kin fırsatı kacirmasaydin keske

Canım benim kızlarım 5.5 ve 3 yaşındalar

Evet yoksa sen de mi:)

Canım sana katılıyorum benimki 2-3 günlük bir şey ve tamamen tatilde çok yememden kaynaklı, yani bir nevi depodan harcıyorum:) dengeyi kurunca eski düzene devam edeceğim inşallah
evet cnimcim bnde yeni geziden geldim.bliyorsun ama 3 gun snra iniyor insan gercekten

Aman sakin deyim cnimcim kendine eziyet etme ben her yil ailemden hic duymadgim seyleri gorumcem ve kayinvalidemden duydum beni goren obez sanir nasil uzuluyordum anlatamam snra eve dnunce hemen ke dimi ac birakiyordum yikiliyordum derken yeme ataklari ve daha snra daha fazla kilo almayla sonuclaniyordu simdi sakin ol bu yil boyle derler ama seneye ne kadar zayifsin derler kendimize zaman vermeliyiz
Üstteki cevabım bu soru içindi:)
nde 2011 de evlwnenlerdenim:)

Kizlar sabah nasil ax uyandim
2 dilim peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek
1 kasik cikolata
1 adet kayisi
Oglen ogrencileri kermese goturduk
2 adet haslanmis minik icli kofte ve ayran
Simdi
Sade kahve
1 avuc kuruyemis
1 adet kayisi
Aksam da insallah ton balikli salata dusunuyorum ama bakalim bedenim ne isterse

Canim eve geldim.biraz yattim uyudum
Vitamin zincdayy verdi.suya koydum erittim ictim.
Sabah beri 1 bardak sut ve o vitamin tabletiyle duruyorum.
Iyiyim sanki.
Bulanti onleyici yazdi
2 gun de rapor.
Yarin da evdeyim insallah .
Birazdan enginar yemeyi dusunuyorum.midem iyi gjbi

Esimde ayni benim gibi
Ilaclardan o da icer
Ates yok sukur

Aynen katılıyorum tüm mesajlarına

Geçmiş olsun canım, maşallah diyorum ben hep sana, ilaçlarını tabii ki al ama kendine ve çocuklara bol bol oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…