Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım, maşallah diyorum ben hep sana, ilaçlarını tabii ki al ama kendine ve çocuklara bol bol oku
Sag ol canim.okuyorum sik sik.ayetel kursi.baren surekli.dilime dolandi derler ya. Felak nas subhaneke salli barik rabbena. Namaz sureleri olmus oluyor yani.
Yine okuyayim canim.sag ol

geçmiş olsun canım

Haklısın canım benim ki tamamen suçluluk psikolojisi
:))
Canım sen emziriyordun galiba, ben de kuzularımı 4 yıl emzirdim ve diyet diyerek sütüm azalsaydı vicdanım çok rahatsız olurdu o yüzden sen bana bakma ilerde istiyorsan ceza verirsin kendine:)
Evet canım emziriyorum çok şükür sütüm var ama 9 aylık oldu daha dikkatli beslensem iyi olacak doğumdan sonra 23 kilo gitti ama gelen giden misafir falan derken bu ara tam cezalık oldum bende

@demirleke çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sana ve ailene şifa versin
Bende bugün minik kuzumu doktora götürdüm çok yoruldum azıcık dinleneyim yarım saat sonra büyük kuzumu okouldan almaya gideceğim

Evet yoksa sen de mi:)
Ben 2012
Senin kız 5.5 yasinda olunca 2011 diye tahmin ettim.
Benim de 3 yaşında kızım var

Canim sen okurken mi evlendin ?
Evliyim, son sene kpss ye hazırlanan demiştim

Benim de kaynanam görumcem hep laf arasında benim kisa kilolu olduğumu vurguladılar
vurguladılar
vurguladılar hamilelik haricin60 kiloyu hiç gecmedim
Gorumcem 70 li kilolarda ama eti o kadar sıkı ki benden zayıf duruyor
Ve kilo da dengeli vücud dagilmis durumda
Benim 60 kilonun 30 u popoda toplandığı için için kilolu duruyorum sanirim.

Sona benim kolulu olduğumu olduğumu eden cümleler kurmaya başlayınca bazı ortamlarda senjn kılon kaçtı due sormaya basladim hep.

Biriyle 15 kilo biriyle 20 kilo fark var aramızda, bunu gün yüzün cikarinca artık imalari kalmadı sukur
Gecmis olsun canimâ. Dinlen biraz evde. Hafta sonj da geldi pazartesiye kadar uyilesirsiniz insallah

23 kilo bence çok büyük başarı

Kuzum bilmiyirum bize bulasyi mi.anlariz bi kac gune. Okulda salgin var.mudluktan icirmiyirum.hazir su iciyoruz. Sebeke suyunda her zaman bi salgin oluyor bence. Iste genel olarak sehirde salginmis. Sukur yine. Biter gider insallah.
canım tahmin ediyorum tabii musluktan içmediğinize ama bazen hazır sular bile güneşte fazla kalınca mikrop barındırabiliyor..ondan dedim...gelmiş geçmiş olsun inşallah
Canim benim.

Gecmis olsun.
Babaciginin mekani cennet olsun insallah.

Gorun ve bize haber et
sağol canım..Amiinn
çok şükür önemli bir şey yok..

enemmm 1 çuvalll..Ne çektin be kuzumm

sağol canım..çok şükür önemli bir şey yok...

sağol canım...
Tüh yaa geçmiş olsun canım..Tez zamanda iyileşin inşallah

sağol canım...

selam kızlar...
dr a gittim çok şükür önemli değilmiş durumum..ama ben gene de pekmeze devam edeceğim..

öğlen

mantar çorbası
tavuk
ayran

arada çeyrek simit

akşam

ciğer şiş
yarım lavaş
yeşillik
ayran

kahve yanında 2 kibrit kutusu kadar tatlandırıcılı sütlü tatlım

Allah bağışlasın canım.
Benim de kilolar alt tarafta:)) üst ince olduğu için insanlar beni zayıf zannediyor ama maalesef alt taraf öyle demiyor. Kıyafetler kamufle ediyor:))

Bir de seninkiler ne biçim insanmış yaa, insanın dış görünüşüyle değerlendirildiği devirler bitmeli değil mi artık? Kaçıncı yüzyıla geldik...

Bugünkü menüm:

7.30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

12.45
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt

19.00
Şekersiz kahve eşliğinde iki kuru incir

Bir de seninkiler ne biçim insanmış yaa, insanın dış görünüşüyle değerlendirildiği devirler bitmeli değil mi artık? Kaçıncı yüzyıla geldik...
Ayy kaynanamda gorumcemde cok duyuyorum guzelmis cirkinmis kavramini
En son görüştüğümüzde patladim artık
Güzellik nedir ya dedim, sen en güzel komşu kimse onla daha mi sami misin, en güzel kardeşin hangisiyse onu daha mi çok seviyorsun yada evladin dedim.

Ufff bana her lafları her hareketleri batıyor sanirim

Evet her ikisi de. Hem iticiler hem batıyor

var canim var olmaz mi ustelik benim kayinvalidem guya okumus mudir olmus kadin dersin ama bu islerin hic ilgisi yok okumayla insan olmak cok baska bisey yani anliyacagin cehalet her yuzyilda var

canim benim ben son sinifta tam vizelerde evlendim ve kpssye calistim ayni yil hem son sinif hem kpss hemde evlilik inan hicbisey anlamadim ama cok sukur o yilin sonumda hemen atandim tabi bolum de ilahiyat olunca daha rahat oldu ama ben 80 aldim zaten
Esimle ilk tanistigimda iriydim benim de alt taraf 38 beden ama ust kilolu gogus falan iri duruyorum taa o zamandan ilk kayinvalidem basladi kibardan soylenmeye sonra ben bir yilda nisana kadar 10 kilo verdim 55 oldum 36 beden manken gbi tabi bunlar sok oldu fakat bnde daha fazla zayiflamak ve onlara gununu gostermek icin sok diyetlere basldim iste o noktada hayatimin icine ettim ilk 2 sene muthis iradeliydim ama snra iradem gitti meto coktu kilo almaya basladim bunlar farkettti tabi strestten hizla zayiflicam diye daha da aldim toplam 15 kilo aldim iste smdi istediklerini soyleseler de aetik sabirla ve yavastan gdiyorum o kadar taktim ki kiloyu psikologa bile gittim hayatim alt ust oldu esimden bosanmak istedim hatta cok buyuttum ailesini

En son gecen hafta geziye gittimde gorumcem sagolsun az ye canim tamam mi verilmiyor kilolar dedi bnde ilk kez ben arrik takmiyorum tartilmiyorum bile dedim cok sinirlendim o da ne dese begenirsin olsun sen yine de az ye dedi

En son gecen hafta geziye gittimde gorumcem sagolsun az ye canim tamam mi verilmiyor kilolar dedi bnde ilk kez ben arrik takmiyorum tartilmiyorum bile dedim cok sinirlendim o da ne dese begenirsin olsun sen yine de az ye dedi
Ay çok sinirlendim yaa, görümce kaynana ne karışır yemene içmene hadsizler

Aşkım evet çok haklısın yani direk suratına söyleyince insan bir tuhaf oluyor gerçekten yaaa

Bugün ki menü;

Saat. 12.45

Yemek öncesi 400ml su

Çorba acılı
1 dilim fırında basemal soslu erişte

Saat: 14.00
1 Türk Kahvesi
1 soda
400ml su

Saat. 16.30
1 Ülker çikolatalı Gofret

400ml su

Saat. 19.30

Sebzeli köfte
Patates kızartması
Çay

Saat.21.00
1 filtre kahve

Uyumadan 1 bardak su

hayal_hatun bak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…