Sag ol canim.okuyorum sik sik.ayetel kursi.baren surekli.dilime dolandi derler ya. Felak nas subhaneke salli barik rabbena. Namaz sureleri olmus oluyor yani.Geçmiş olsun canım, maşallah diyorum ben hep sana, ilaçlarını tabii ki al ama kendine ve çocuklara bol bol oku
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar...
kahvaltım
1 dilim çavdar
kaysı yumurta(z.yağlı ve limonlu)
peynir zeytin
şimdi de çay keyfim..
benim yaklaşık 3-4 aydır sırtım ağrıyordu akciğer çektirmiştim ama aklım hala karışıktı..Tabii babamdan sonra Allah korusun insan daha bi r korkuyor..dün de MR çektirdim ciğerlerimde az sıvı toplanması ve bronşit başlangıcı gibi görünüyor..bugün göğüs uzmanına görünücem...saraçoğlunun tavsiyesiyle harnup pekmezine başladım su toplamasına doğal çözüm.sanırım farkında olmadan üşüttüm..hayırlısı Allah beterinden saklasın ne diyelim..
Haklısın canım benim ki tamamen suçluluk psikolojisiallah korusun cnim dogal yontemlere baslamakla iyi etmissin bur de doktora gorun bakakim o ne diyecek
bnde stevia kullaniyorum bazen en dogal tatlandirici dikkat et cnm bol sebze meyve sirkeli suda bekletilmis
dostum yemekle odul veya cez vermemelisin kitaplarimda bu yaziyor
Evet canım emziriyorum çok şükür sütüm var ama 9 aylık oldu daha dikkatli beslensem iyi olacak doğumdan sonra 23 kilo gitti ama gelen giden misafir falan derken bu ara tam cezalık oldum bende:))
Canım sen emziriyordun galiba, ben de kuzularımı 4 yıl emzirdim ve diyet diyerek sütüm azalsaydı vicdanım çok rahatsız olurdu o yüzden sen bana bakma ilerde istiyorsan ceza verirsin kendine:)
Ben 2012Evet yoksa sen de mi:)
Canim sen okurken mi evlendin ?evet cnimcim bnde yeni geziden geldim.bliyorsun ama 3 gun snra iniyor insan gercekten
Aman sakin deyim cnimcim kendine eziyet etme ben her yil ailemden hic duymadgim seyleri gorumcem ve kayinvalidemden duydum beni goren obez sanir nasil uzuluyordum anlatamam snra eve dnunce hemen ke dimi ac birakiyordum yikiliyordum derken yeme ataklari ve daha snra daha fazla kilo almayla sonuclaniyordu simdi sakin ol bu yil boyle derler ama seneye ne kadar zayifsin derler kendimize zaman vermeliyiz
nde 2011 de evlwnenlerdenim:)
Gecmis olsun canimâ. Dinlen biraz evde. Hafta sonj da geldi pazartesiye kadar uyilesirsiniz insallahCanim eve geldim.biraz yattim uyudum
Vitamin zincdayy verdi.suya koydum erittim ictim.
Sabah beri 1 bardak sut ve o vitamin tabletiyle duruyorum.
Iyiyim sanki.
Bulanti onleyici yazdi
2 gun de rapor.
Yarin da evdeyim insallah .
Birazdan enginar yemeyi dusunuyorum.midem iyi gjbi
Esimde ayni benim gibi
Ilaclardan o da icer
Ates yok sukur
23 kilo bence çok büyük başarıgeçmiş olsun canım
Haklısın canım benim ki tamamen suçluluk psikolojisi
Evet canım emziriyorum çok şükür sütüm var ama 9 aylık oldu daha dikkatli beslensem iyi olacak doğumdan sonra 23 kilo gitti ama gelen giden misafir falan derken bu ara tam cezalık oldum bende
canım tahmin ediyorum tabii musluktan içmediğinize ama bazen hazır sular bile güneşte fazla kalınca mikrop barındırabiliyor..ondan dedim...gelmiş geçmiş olsun inşallahKuzum bilmiyirum bize bulasyi mi.anlariz bi kac gune. Okulda salgin var.mudluktan icirmiyirum.hazir su iciyoruz. Sebeke suyunda her zaman bi salgin oluyor bence. Iste genel olarak sehirde salginmis. Sukur yine. Biter gider insallah.
sağol canım..AmiinnCanim benim.
Gecmis olsun.
Babaciginin mekani cennet olsun insallah.
Gorun ve bize haber et
enemmm 1 çuvalll..Ne çektin be kuzummEşim 23 nisan programı na gidince güzel bezelye bulmuş ama kocam sağolsun abartmayı sever tam millet gitti dinlenecem dedim bir çuval bezelye getirdi salı günü tüm gün bezelye ayikladim halalarda yardım etti çok şükür bitti artık gözümü kapatınca bile bezelye görüyordum
sağol canım..çok şükür önemli bir şey yok...allah korusun cnim dogal yontemlere baslamakla iyi etmissin bur de doktora gorun bakakim o ne diyecek
bnde stevia kullaniyorum bazen en dogal tatlandirici dikkat et cnm bol sebze meyve sirkeli suda bekletilmis
dostum yemekle odul veya cez vermemelisin kitaplarimda bu yaziyor
sağol canım...Geçmiş olsun canim
Pekmez baslamakla çok iyi et misin, inşallah eğer biran once
senin kuzucuklar kaç yasinda canim ??
Demek salgın sana da bulaştı, kızdan da edize bulaştı belki
Çok geçmiş olsun
Sen biran önce toparlan ki kutulara da iyi bakabilirsin.
Ne yaptın gittin mi eve?
Amirin de böyle demis kin fırsatı kacirmasaydin keske
Tüh yaa geçmiş olsun canım..Tez zamanda iyileşin inşallahCanim eve geldim.biraz yattim uyudum
Vitamin zincdayy verdi.suya koydum erittim ictim.
Sabah beri 1 bardak sut ve o vitamin tabletiyle duruyorum.
Iyiyim sanki.
Bulanti onleyici yazdi
2 gun de rapor.
Yarin da evdeyim insallah .
Birazdan enginar yemeyi dusunuyorum.midem iyi gjbi
Esimde ayni benim gibi
Ilaclardan o da icer
Ates yok sukur
sağol canım...geçmiş olsun canım
Haklısın canım benim ki tamamen suçluluk psikolojisi
Evet canım emziriyorum çok şükür sütüm var ama 9 aylık oldu daha dikkatli beslensem iyi olacak doğumdan sonra 23 kilo gitti ama gelen giden misafir falan derken bu ara tam cezalık oldum bende
Allah bağışlasın canım.Ben 2012
Senin kız 5.5 yasinda olunca 2011 diye tahmin ettim.
Benim de 3 yaşında kızım var
Canim sen okurken mi evlendin ?
Evliyim, son sene kpss ye hazırlanan demiştim
Benim de kaynanam görumcem hep laf arasında benim kisa kilolu olduğumu vurguladılar
vurguladılar
vurguladılar hamilelik haricin60 kiloyu hiç gecmedim
Gorumcem 70 li kilolarda ama eti o kadar sıkı ki benden zayıf duruyor
Ve kilo da dengeli vücud dagilmis durumda
Benim 60 kilonun 30 u popoda toplandığı için için kilolu duruyorum sanirim.
Sona benim kolulu olduğumu olduğumu eden cümleler kurmaya başlayınca bazı ortamlarda senjn kılon kaçtı due sormaya basladim hep.
Biriyle 15 kilo biriyle 20 kilo fark var aramızda, bunu gün yüzün cikarinca artık imalari kalmadı sukur
Gecmis olsun canimâ. Dinlen biraz evde. Hafta sonj da geldi pazartesiye kadar uyilesirsiniz insallah
Bir de seninkiler ne biçim insanmış yaa, insanın dış görünüşüyle değerlendirildiği devirler bitmeli değil mi artık? Kaçıncı yüzyıla geldik...Ben 2012
Senin kız 5.5 yasinda olunca 2011 diye tahmin ettim.
Benim de 3 yaşında kızım var
Canim sen okurken mi evlendin ?
Evliyim, son sene kpss ye hazırlanan demiştim
Benim de kaynanam görumcem hep laf arasında benim kisa kilolu olduğumu vurguladılar
vurguladılar
vurguladılar hamilelik haricin60 kiloyu hiç gecmedim
Gorumcem 70 li kilolarda ama eti o kadar sıkı ki benden zayıf duruyor
Ve kilo da dengeli vücud dagilmis durumda
Benim 60 kilonun 30 u popoda toplandığı için için kilolu duruyorum sanirim.
Sona benim kolulu olduğumu olduğumu eden cümleler kurmaya başlayınca bazı ortamlarda senjn kılon kaçtı due sormaya basladim hep.
Biriyle 15 kilo biriyle 20 kilo fark var aramızda, bunu gün yüzün cikarinca artık imalari kalmadı sukur
Gecmis olsun canimâ. Dinlen biraz evde. Hafta sonj da geldi pazartesiye kadar uyilesirsiniz insallah
Ayy kaynanamda gorumcemde cok duyuyorum guzelmis cirkinmis kavraminiBir de seninkiler ne biçim insanmış yaa, insanın dış görünüşüyle değerlendirildiği devirler bitmeli değil mi artık? Kaçıncı yüzyıla geldik...
Maşallah bugün de çok güzel kapatmissinBugünkü menüm:
7.30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
12.45
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
19.00
Şekersiz kahve eşliğinde iki kuru incir
Evet her ikisi de. Hem iticiler hem batıyorAyy kaynanamda gorumcemde cok duyuyorum guzelmis cirkinmis kavramini
En son görüştüğümüzde patladim artık
Güzellik nedir ya dedim, sen en güzel komşu kimse onla daha mi sami misin, en güzel kardeşin hangisiyse onu daha mi çok seviyorsun yada evladin dedim.
Ufff bana her lafları her hareketleri batıyor sanirim
Bakalım açığı kapatabildim mi, kapattıysam yarın normal düzenime geçeceğim inşallahMaşallah bugün de çok güzel kapatmissin
var canim var olmaz mi ustelik benim kayinvalidem guya okumus mudir olmus kadin dersin ama bu islerin hic ilgisi yok okumayla insan olmak cok baska bisey yani anliyacagin cehalet her yuzyilda varBir de seninkiler ne biçim insanmış yaa, insanın dış görünüşüyle değerlendirildiği devirler bitmeli değil mi artık? Kaçıncı yüzyıla geldik...
canim benim ben son sinifta tam vizelerde evlendim ve kpssye calistim ayni yil hem son sinif hem kpss hemde evlilik inan hicbisey anlamadim ama cok sukur o yilin sonumda hemen atandim tabi bolum de ilahiyat olunca daha rahat oldu ama ben 80 aldim zatenAyy kaynanamda gorumcemde cok duyuyorum guzelmis cirkinmis kavramini
En son görüştüğümüzde patladim artık
Güzellik nedir ya dedim, sen en güzel komşu kimse onla daha mi sami misin, en güzel kardeşin hangisiyse onu daha mi çok seviyorsun yada evladin dedim.
Ufff bana her lafları her hareketleri batıyor sanirim
var canim var olmaz mi ustelik benim kayinvalidem guya okumus mudir olmus kadin dersin ama bu islerin hic ilgisi yok okumayla insan olmak cok baska bisey yani anliyacagin cehalet her yuzyilda var
canim benim ben son sinifta tam vizelerde evlendim ve kpssye calistim ayni yil hem son sinif hem kpss hemde evlilik inan hicbisey anlamadim ama cok sukur o yilin sonumda hemen atandim tabi bolum de ilahiyat olunca daha rahat oldu ama ben 80 aldim zaten
Esimle ilk tanistigimda iriydim benim de alt taraf 38 beden ama ust kilolu gogus falan iri duruyorum taa o zamandan ilk kayinvalidem basladi kibardan soylenmeye sonra ben bir yilda nisana kadar 10 kilo verdim 55 oldum 36 beden manken gbi tabi bunlar sok oldu fakat bnde daha fazla zayiflamak ve onlara gununu gostermek icin sok diyetlere basldim iste o noktada hayatimin icine ettim ilk 2 sene muthis iradeliydim ama snra iradem gitti meto coktu kilo almaya basladim bunlar farkettti tabi strestten hizla zayiflicam diye daha da aldim toplam 15 kilo aldim iste smdi istediklerini soyleseler de aetik sabirla ve yavastan gdiyorum o kadar taktim ki kiloyu psikologa bile gittim hayatim alt ust oldu esimden bosanmak istedim hatta cok buyuttum ailesini
Ay çok sinirlendim yaa, görümce kaynana ne karışır yemene içmene hadsizlerEn son gecen hafta geziye gittimde gorumcem sagolsun az ye canim tamam mi verilmiyor kilolar dedi bnde ilk kez ben arrik takmiyorum tartilmiyorum bile dedim cok sinirlendim o da ne dese begenirsin olsun sen yine de az ye dedi
evet cnimcim bnde yeni geziden geldim.bliyorsun ama 3 gun snra iniyor insan gercekten
Aman sakin deyim cnimcim kendine eziyet etme ben her yil ailemden hic duymadgim seyleri gorumcem ve kayinvalidemden duydum beni goren obez sanir nasil uzuluyordum anlatamam snra eve dnunce hemen ke dimi ac birakiyordum yikiliyordum derken yeme ataklari ve daha snra daha fazla kilo almayla sonuclaniyordu simdi sakin ol bu yil boyle derler ama seneye ne kadar zayifsin derler kendimize zaman vermeliyiz
nde 2011 de evlwnenlerdenim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?