Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım bu toplamda 8.5 km akşam yürüyüşüm 4km..bir kerede 8.5 km yürüyemem belimden zaten..gerçi geçen kaçamak yaptım 6 km yürüdüm akşam ama..çok zorlamıyorum korkuyorum..şu 79 u göreyim foto atarım şimdi çok fenayımm
acuka biz de yaparız..rahmetli babannem çok güzel yapardı..pazarda 5 li 6lı çubuk şeklinde renk renk baharat karışımı satılır onu salça z.yağı ceviz peynir sarımsakla karıştırıp yaparız enfes olur..
sana da afiyet olsun
geçmiş olsun canım...Allah şifa versin...

canım kesin röntgenlerini çekmişimdir ama onlarla hemşire ve dr ları daha çok birarada oluyorlar serviste biz çok sık görmüyoruz..Çok sevinmişlerdir emini..Allah razı olsun sizden..Aminnn

Kizlar merhaba.2 bucuk otobusuyle eve geldim.ortanca okulda kusmus
Kizi da aldim eve geldim.uyudu cocuklr biraz
Ediz uyaninca yine kustu. Simdi yatiyor .insallah atlatacagiz

Eve gelince 1 greyfurt
1 eksi elma
1 haslanmis yumurta
4 adet biskreem
1 kare cikolata yedim.saat 4 de yedim
Cay iciyorum.cocuk bakiyorum.
Bugun de boyle olacakmis .nasip.

Ateş felan var mi canim, midesini mi unutmuş, yediği birsey mi dokundu acaba,
Çok geçmiş olsun bu arada

Bugünkü menüm:

7.15
1 haşlanmış yumurta

12.45
1 kase tarhana çorbası

14.15
Türk kahvesi

18.00
Bir bardak ballı süt

Bugün de böyle. Cezam bitmedi:)

Toplu okuyorum o yüzden topluca tüm hastalara şifa diliyorum, tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.

afiyet olsun adacımmm

fıstık karışımı . afiyet olsun

az yemişsin . sanıyorum ara öğün yapman gerekecek . 2 kayısı ile falan gibi.
1 elma gibi
evet canim bir adet kayisi ve azcik cok az leblebi yedim

Cok hakkisin bnde son sinifta evkiyken hazirlandim esimle evli gbi degil de ogrenci gbiydik
oglan da mi hasta olmus cnim okuldan mi kaptilar acaba bisey

Ah canım geçmiş olsun..Ya hepsine aynı şey dokundu yada birbirlerine bulaştı siz de dikkat edin eşinle..Suları falan kaynatıp için..size de bulaşırsa çok fenaolur çocuklar perişan olur hepten..bardakları havluları falan ayırın...geçmiş olsun tekrardan...

günaydın kızlar...
kahvaltım

1 dilim çavdar
kaysı yumurta(z.yağlı ve limonlu)
peynir zeytin

şimdi de çay keyfim..

benim yaklaşık 3-4 aydır sırtım ağrıyordu akciğer çektirmiştim ama aklım hala karışıktı..Tabii babamdan sonra Allah korusun insan daha bi r korkuyor..dün de MR çektirdim ciğerlerimde az sıvı toplanması ve bronşit başlangıcı gibi görünüyor..bugün göğüs uzmanına görünücem...saraçoğlunun tavsiyesiyle harnup pekmezine başladım su toplamasına doğal çözüm.sanırım farkında olmadan üşüttüm..hayırlısı Allah beterinden saklasın ne diyelim..

Ateş felan var mi canim, midesini mi unutmuş, yediği birsey mi dokundu acaba,
Çok geçmiş olsun bu arada
Salgin varmis okullarda. Ates ve kusma ar. Kusma 2 kez oldu. Kiz de kustu bi kezgece. Ama eziyetsiz gecti gecemiz .uyudular. ediz saat 2 gibi atesliydi .ilac verdim uyudum.

Kuzum bilmiyirum bize bulasyi mi.anlariz bi kac gune. Okulda salgin var.mudluktan icirmiyirum.hazir su iciyoruz. Sebeke suyunda her zaman bi salgin oluyor bence. Iste genel olarak sehirde salginmis. Sukur yine. Biter gider insallah.

Canim benim.
Gecmis olsun.
Babaciginin mekani cennet olsun insallah.

Gorun ve bize haber et

Sabah canim bisey istemedi. Buyuk kupa sute kahve attim.steviya koydum.oyle ictim.canim bi sey istemiyor.insallah bulasmamistir bana hastalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…