- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
canım bu toplamda 8.5 km akşam yürüyüşüm 4km..bir kerede 8.5 km yürüyemem belimden zaten..gerçi geçen kaçamak yaptım 6 km yürüdüm akşam ama..çok zorlamıyorum korkuyorum..şu 79 u göreyim foto atarım şimdi çok fenayımmbu nasıl bi yürüme maşallah .
8 buçuk km ne demek. kaslı biri olmalısın sersum.
resim at be ya
canım tayin olayını beklemek gerekirse . doğum izninden sonra 2 yıl ücretsiz izine ayrılmanı tavsiye edeceğim.
bebeğini kendin büyütürsün . eşinin yanında olursun.
her zaman . kaynana edasıyla. hahahah. şaka şaka. elimden ne gelirse artık . yardımcı olmak isterim . sen de istersen .
afiyet olsun balım.
sen de salçalı yumurtaya el atmışsın .
ben de en çok ekmek üstü seviyorum aslında salçayı.
çiğ olarak tabi. bazıları pişiriyor . onu sevmiyorum.
buralarda acuka yaparlar. özellikle çerkezler güzel yapıyor. geçen biri getirdi. sırf fındıktı vallahi içi. mis gibiydi.
canım aynı zamanlarda oluyorduk demi.
bu ay bende açlık krizi olmadı ve şişkinlik yok şükür . daha var çünkü. geçen ay 5 inde mi olmuştuk ki.
senin çok erken başlıyor sanki canım stresin , sıkıntıların. başka bi şey olmasın bu. işin mi sıkıntılı acaba , bu döneme kötü yansıyor.
ay benim de en çok sevdiğim şey . kahve ve kahve çeşitleri. bu ara fazla sardım kahveye. ama selülitler de feci oluyor işte sonra. kafeinsiz kahve bulmak lazım.
afiyet olsun . az yemişsin.
ben de çok yersem midem kötü oluyor gece uyurken . sürekli uyandırıyor midemin rahatsızlığı.
5-6 saat mide boş olunca daha rahat uyuyorum.
eğer sağlıksız şeyler yemişsem . 5-6 saat boş kalsın mide. bu bile kar etmiyor . sabaha kadar rahatsız ediyor .
sana da afiyet olsunafiyet olsun sersim.
benim de kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
yarım elma.
3 kaşık marul salatası.
şimdi kahve içiyorum. sütlü yaptım. evden süt getiriyorum. ya da marketten alıyorum. süt ile yapıyorum. şekersiz .
geçmiş olsun canım...Allah şifa versin...bebişim. eve gittik. parkta bi şeyi yoktu. evde ateşi çıktı . ama aşırı değil. yanaklar kızardı. ve gündüz uyumasına rağmen koltukta uyudu kaldı.
ateş düşürücü verdim. gece belli olmaz . uyanamam . ateşi yükselir . Allah korusun.
geceyi rahat geçirdik. genelde uyuduk.
sabah ateşi yoktu. ama eşimi aradım 8 buçuk gibi . sen yine de ve ateş düşürücü diye.
sümük yok .boğazında bi şey yok. işte ellerini bu ara sürekli ağzına koyuyor. parkta vs . mikrop kaptı sanıyorum.
bazı mikroplar ateş yapar . 1-2 günlük bi şey yapar . ama o şeye karşı bağışıklığı artar.
mesela ben köyde anneannemde çok durdum .
kedi köpekle çok oynardım.
hamilelikte toksoplazma denen bi şey oluyor . çiğ ete dokunmuyorsun . eldivenle yoğuruyorsun vs . iyice pişmeden yemiyorsun .
kan tahlili yapıyor doktor .
ben küçükken bu mikrobu almışım . ve bende pozitifti. 1-2 gün ateşlenip atlatmışımdır o zaman .
o nedenle çiğ ete dokundum .
ama ablam ve kardeşim köye gelmedi öyle.
onlarda negatif . o nedenle eldiven kullandılar vs köfte yaparken falan
bu mikrobu çocuk alınca 1-2 gün ateşlenip bağışıklık kazanıyor .
yani böyle böyle bağışıklığı artıyor belki çocukların ama işte . emin olamiyoruz .
inşallah iyidir bugün kızçem. iyi olur inşallah
canım kesin röntgenlerini çekmişimdir ama onlarla hemşire ve dr ları daha çok birarada oluyorlar serviste biz çok sık görmüyoruz..Çok sevinmişlerdir emini..Allah razı olsun sizden..Aminnnsersum
canım bizim hediyeler dışkapı daki onkoloji hastanesine gitmiş .
arkadaş etiketlemiş .
Allah hepsine şifa versin inşallah.
bana 11 yaş şevval ile 4 yaş özgür gelmişti. belki tanıdığın hastalardır .
Allah hepsini korusun . Rabbim kimseleri evlat ile sınamasın inşallah
Ateş felan var mi canim, midesini mi unutmuş, yediği birsey mi dokundu acaba,Kizlar merhaba.2 bucuk otobusuyle eve geldim.ortanca okulda kusmus
Kizi da aldim eve geldim.uyudu cocuklr biraz
Ediz uyaninca yine kustu. Simdi yatiyor .insallah atlatacagiz
evet canim bir adet kayisi ve azcik cok az leblebi yedimafiyet olsun adacımmm
fıstık karışımı . afiyet olsun
az yemişsin . sanıyorum ara öğün yapman gerekecek . 2 kayısı ile falan gibi.
1 elma gibi
Cok hakkisin bnde son sinifta evkiyken hazirlandim esimle evli gbi degil de ogrenci gbiydikInşallah canim
Benim sinav süreci çok yıprattı.
Çünkü bu 3. Hazirlanmam
1. Hazirlanmamda 12 ay ders çalıştım
2. Hazirlanmamda 3-5 ay çalışmıştım
Bunda da 11 Ay hazırlanmış oluyorum.
Cok uzun yipratici bir süreç
Evliyken zor, çocuk varken daha da zormuş.
oglan da mi hasta olmus cnim okuldan mi kaptilar acaba biseyKizlar merhaba.2 bucuk otobusuyle eve geldim.ortanca okulda kusmus
Ah canım geçmiş olsun..Ya hepsine aynı şey dokundu yada birbirlerine bulaştı siz de dikkat edin eşinle..Suları falan kaynatıp için..size de bulaşırsa çok fenaolur çocuklar perişan olur hepten..bardakları havluları falan ayırın...geçmiş olsun tekrardan...Kizlar merhaba.2 bucuk otobusuyle eve geldim.ortanca okulda kusmus
Maşallah sersum4.5 km cepte..bugün toplamda 9.3 km
sağol canımcım..Maşallah sersum
Çok iyi yuruyorsun
Salgin varmis okullarda. Ates ve kusma ar. Kusma 2 kez oldu. Kiz de kustu bi kezgece. Ama eziyetsiz gecti gecemiz .uyudular. ediz saat 2 gibi atesliydi .ilac verdim uyudum.Ateş felan var mi canim, midesini mi unutmuş, yediği birsey mi dokundu acaba,
Çok geçmiş olsun bu arada
Kuzum bilmiyirum bize bulasyi mi.anlariz bi kac gune. Okulda salgin var.mudluktan icirmiyirum.hazir su iciyoruz. Sebeke suyunda her zaman bi salgin oluyor bence. Iste genel olarak sehirde salginmis. Sukur yine. Biter gider insallah.Ah canım geçmiş olsun..Ya hepsine aynı şey dokundu yada birbirlerine bulaştı siz de dikkat edin eşinle..Suları falan kaynatıp için..size de bulaşırsa çok fenaolur çocuklar perişan olur hepten..bardakları havluları falan ayırın...geçmiş olsun tekrardan...
Gecmis olsun.günaydın kızlar...
kahvaltım
1 dilim çavdar
kaysı yumurta(z.yağlı ve limonlu)
peynir zeytin
şimdi de çay keyfim..
benim yaklaşık 3-4 aydır sırtım ağrıyordu akciğer çektirmiştim ama aklım hala karışıktı..Tabii babamdan sonra Allah korusun insan daha bi r korkuyor..dün de MR çektirdim ciğerlerimde az sıvı toplanması ve bronşit başlangıcı gibi görünüyor..bugün göğüs uzmanına görünücem...saraçoğlunun tavsiyesiyle harnup pekmezine başladım su toplamasına doğal çözüm.sanırım farkında olmadan üşüttüm..hayırlısı Allah beterinden saklasın ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?