tabiki cnmresim çekersen sevinirim. fikir olur bana
bnde bol et kiyma aldim stokladim indirim vardi bizim su unlu yemek magazalarimizda:)Rabbim haftaya kolaylık versin inşallah, kazasız belasız çok fire vermeden tutmayı nasip etsin, malum dönemlerde tutamıyoruz ama ben bazen migrenin azizliğine uğrayınca oruç gidiyor geçen gün olduğu gibi
Kızlar bana ramazanda hemen pratik ama evdeki ahaliyi doyuracak menüler lazım
Yardımlarınızı bekliyorum
Listemi yapmaya başladım
Benim de on gün sürüyor ve ben de çok üzülüyorum. Normal zamanda da çok üxülüyorum on gün çok uzun bir süre.Benimde reglim uzun sürüyor, başlaması 4 günü buluyor leke geliyor sonra 9 10 günde bitiyor
Geçen aylarda dükkan birası içtim. Yeşilçay, limon soda ile yapılan bir içecek. Başlama evresi daha kısa sürdü ve 4 gunde bitti. Hafta sonu yapmaya başlayacağım çünkü adetime az zaman kalmis oluyor, orucun başında regl olacağım. Hemen olurbiterim inşallah.
sıkma canını herşeyin kötüsünü düşünme hele bi doktora git sonra ihtimalleri düşünürsünAman her zamanki şeyler be canımcım geçti gitti benim çok uzun sürmez arada böyle gelip gittiği olur, rahatsızlığımla ilgili, bu ay saçma sapan adet gördüm daha doğrusu göremedim, bu kistim rezervleri azaltıyor ya erken menopoza sebep olabiliyormuş ona canım sıkıldı doktora gideceğim inşallah haftasonu, napalım rabbimin takdiri ama 28 yaşında menopoz ihtimali üzdü beni biraz
canım adanaya gelince buyurun gelin misafirim olun ailecek gelin çok mutlu oluruz inşallah nasipte bebişte vardır benim kuzular haftasonunda 3 gün ayrı kaldılar birbirlerine sarılmaları muhteşemdi hele ufaklık abiyi nasıl öpüyor içine sokacak kardeş çok farklı onları öyle görünce ben kendimi tutamadımİnşallah canım, Adanaya gideceğim tüp bebek için inşallah eşim bir gelsin de yoluna koymak lazım plan yapmak lazım, rezervleri bitirmeden harekete geçelim inşallahnasibi varsa olur yoksa da napalım kuzumuz var hamd olsun
İnşallah canım kalmalı gittiğimde haberleşiriz inşallah haber ederim görmek isterim senicanım adanaya gelince buyurun gelin misafirim olun ailecek gelin çok mutlu oluruz inşallah nasipte bebişte vardır benim kuzular haftasonunda 3 gün ayrı kaldılar birbirlerine sarılmaları muhteşemdi hele ufaklık abiyi nasıl öpüyor içine sokacak kardeş çok farklı onları öyle görünce ben kendimi tutamadım
İnşallah canım öyle zaten bıraktık bakalım akışına süreç bizi nereye götürürse artıksıkma canını herşeyin kötüsünü düşünme hele bi doktora git sonra ihtimalleri düşünürsün
Sonra borçları tutmak daha zor canım inşallah öyle olurBenimde reglim uzun sürüyor, başlaması 4 günü buluyor leke geliyor sonra 9 10 günde bitiyor
Geçen aylarda dükkan birası içtim. Yeşilçay, limon soda ile yapılan bir içecek. Başlama evresi daha kısa sürdü ve 4 gunde bitti. Hafta sonu yapmaya başlayacağım çünkü adetime az zaman kalmis oluyor, orucun başında regl olacağım. Hemen olurbiterim inşallah.
Nadalcım aklıma gelmişken sana sorayım kuzum Adana' dasın bilirsin tüp bebekle ilgili Turan Çetin için duyumların nasıl ?canım adanaya gelince buyurun gelin misafirim olun ailecek gelin çok mutlu oluruz inşallah nasipte bebişte vardır benim kuzular haftasonunda 3 gün ayrı kaldılar birbirlerine sarılmaları muhteşemdi hele ufaklık abiyi nasıl öpüyor içine sokacak kardeş çok farklı onları öyle görünce ben kendimi tutamadım
inşallah ağrın olmaz canım.Rabbim haftaya kolaylık versin inşallah, kazasız belasız çok fire vermeden tutmayı nasip etsin, malum dönemlerde tutamıyoruz ama ben bazen migrenin azizliğine uğrayınca oruç gidiyor geçen gün olduğu gibi
Kızlar bana ramazanda hemen pratik ama evdeki ahaliyi doyuracak menüler lazım
Yardımlarınızı bekliyorum
Listemi yapmaya başladım
İnşallah canım, kolay geçirmek nasip olur inşallah, rabbim bana yardım ediyor hamd olsun her sene bu sende öyle olur inşallahinşallah ağrın olmaz canım.
canım afiyet olsun .Kızlar dün avm ye gittik yemeye arkadaşlarım ve çocuklarla, bol bir sofra kurduk bedavalardan :)))) ben 2 ince dilim pizza yedim yarımda hamburger aslında hamburgeri yemesem iyiydi baktım kaldı bende yedim ziyan olmasın diye
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
domates getirdim yerim inşallah birazdan
Kocam gelseydi hayırlısıyla enerjim düştü yine onsuz
canım benim gündüz yememişsin bi şey . olsun ye artık.Bugünkü menüm:
7.15
1 bardak süt
10.00
Türk kahvesi
Bir incir
Birkaç fındık
12.30
Bir tabak yaprak sarması (10 taneydi)
1 bardak ayran
14.30
Türk kahvesi
Sade soda
19.00
1 tabak şehriye çorbası
2 çiğbörek
Salata
Çiğbörek yemeyeydim iyiydi:) eşime koymuştum hepsini yer sandım iki tanesini bıraktı dur dedim ucundan ısırayım..hepsini yemişim nasıl oldu anlamadım
bebişim afiyet olsun. boombastic nedirKızlar bugün kü menümü de yazayım
Sabah
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 10:00
Ceviz büyüklüğünde 4 tane ev poğaçası
Yeşil çay
1 kaşık meyveli yoğurt
Sade Nescafe
1 tane cezerye
Saat 15:00
1 kase tarhana çorbası
Saat 18:00
2 tane fırında baget derisiz, yağsız
2 kaşık bulgur pilavı
2 dilim fırında patates
Yarım boombastic (20 g)
Çay
Gece 2:00
Sade Türk kahvesi
sağolasın canım, cumartesi sabaha karşı canım adanadan uçtu gece iniyor oraya, 2de de ordan binecek sabah5 buçuk gibi burda olur inşallahcanım afiyet olsun .
Allah kavuştursun eşinle. ne zaman geliyor eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?