Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

resim çekersen sevinirim. fikir olur bana
tabiki cnm

bnde bol et kiyma aldim stokladim indirim vardi bizim su unlu yemek magazalarimizda:)

Benim de on gün sürüyor ve ben de çok üzülüyorum. Normal zamanda da çok üxülüyorum on gün çok uzun bir süre.

Bugünkü menüm:

7.15
1 bardak süt

10.00
Türk kahvesi
Bir incir
Birkaç fındık

12.30
Bir tabak yaprak sarması (10 taneydi)
1 bardak ayran

14.30
Türk kahvesi
Sade soda

19.00
1 tabak şehriye çorbası
2 çiğbörek
Salata

Çiğbörek yemeyeydim iyiydi:) eşime koymuştum hepsini yer sandım iki tanesini bıraktı dur dedim ucundan ısırayım..hepsini yemişim nasıl oldu anlamadım

Aksm ptlican kebabi yapamadim.esim.kofte istedi
3 minik ofte
3 4 dilim patates firinda
Yarim dilim ekmek
3 kasik yigurtlu patlican
2 kasik mantar sote

sıkma canını herşeyin kötüsünü düşünme hele bi doktora git sonra ihtimalleri düşünürsün

canım adanaya gelince buyurun gelin misafirim olun ailecek gelin çok mutlu oluruz inşallah nasipte bebişte vardır benim kuzular haftasonunda 3 gün ayrı kaldılar birbirlerine sarılmaları muhteşemdi hele ufaklık abiyi nasıl öpüyor içine sokacak kardeş çok farklı onları öyle görünce ben kendimi tutamadım

Kızlar bugün kü menümü de yazayım

Sabah
1 fincan sade türk kahvesi

Saat 10:00
Ceviz büyüklüğünde 4 tane ev poğaçası
Yeşil çay
1 kaşık meyveli yoğurt

Sade Nescafe
1 tane cezerye

Saat 15:00
1 kase tarhana çorbası

Saat 18:00
2 tane fırında baget derisiz, yağsız
2 kaşık bulgur pilavı
2 dilim fırında patates

Yarım boombastic (20 g)
Çay

Gece 2:00
Sade Türk kahvesi

İnşallah canım kalmalı gittiğimde haberleşiriz inşallah haber ederim görmek isterim seni işte bizimkide etrafta görüyor arkadaşlarının kardeşleri var hep soruyor anne benim niye yok diye, geçen mübarek gecede anlattım ona bugün mübarek kandil gecesi dua edelim oğlum istediğin şeyleri rabbimden iste dua et diye, gece uyanmıştı babasına seslendi babası gitmiş yanına yarı uykulu dönmüş demiş ki baba ben dua ettim o da ne ettin oğlum demiş kardeşim olsun dedim demiş bunları duyunca burkuluyorum yoksa çok kafama taktığım söylenemez, ama oğlumun isteği biraz üzüyor tabi

Sonra borçları tutmak daha zor canım inşallah öyle olur

Kızlar dün avm ye gittik yemeye arkadaşlarım ve çocuklarla, bol bir sofra kurduk bedavalardan :)))) ben 2 ince dilim pizza yedim yarımda hamburger aslında hamburgeri yemesem iyiydi baktım kaldı bende yedim ziyan olmasın diye

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
domates getirdim yerim inşallah birazdan

Kocam gelseydi hayırlısıyla enerjim düştü yine onsuz

Nadalcım aklıma gelmişken sana sorayım kuzum Adana' dasın bilirsin tüp bebekle ilgili Turan Çetin için duyumların nasıl ?

inşallah ağrın olmaz canım.

canım afiyet olsun .
Allah kavuştursun eşinle. ne zaman geliyor eşin

canım benim gündüz yememişsin bi şey . olsun ye artık.

bebişim afiyet olsun. boombastic nedir

detoks içeceğim .
2 salataligi 200 ml su ile blenderden cektim. sonra yarım limon sıktım. Ve 1 maden suyu koydum.

dün akşamki çok hafifti. bence ağır yemeklerin ardından içilebilir .
ama ben sadece fındık yedim.
o nedenle bu akşam havuç, salatalık , limon ile yapacağım. maden suyu kullanmayacağım bu kez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…