harika bir menu tebrikler
Tam olmasada coklu alintiyi yaptim galiba
Ben bugun kacamaksiz bir gun gecirdim neyseki
sabah 12 de
2 yumurta
2kk peynir
4 zeytin
biraz yer yer fistigi
aksam 18de
2 tavuk baget
marul ve patlican salatasi
bugun bol su ictim.
Yaz geliyor kizartma canim istemeye basladi. siz nasil yapiyorsunuz:44::44::44:
yürüyüşe çıkmıştım bebeemm..İyiyim datlum sen napıyon?
ne güzel canım..çok sevindim senin adınaSelam dostlar :) Memlekete gittim geldim. Düğüne istediğim kıyafet ve görüntüyle katıldım. Beni herkes kızkardeşim sandı. :) :) :) :) Her zaman dediğim gibi iyi ki iyi ki iyi ki varsınız. Siz olmasaydınız başaramazdım.
sağol canımCok guzel gorunuyor menun. kizartmalari nasil yapiyorsun
Selam karatayın şekerleri nasılsın bakalım bugün dışardayım çokda iyi oldu koçişle gezdik durduk
1 lahmacun ayran kaçamak yok
ficans yakınmışız canım yenikentteyim bende anneme daha yakınsın ama oda güzelkentte
şimdi çay zamanı koçiş bana koşu bandı aldı bundan sonra spor daha çok yapacagım
yürüyüşe çıkmıştım bebeemm..:16:
Selam karatayın şekerleri nasılsın bakalım bugün dışardayım çokda iyi oldu koçişle gezdik durduk
ficans yakınmışız canım yenikentteyim bende anneme daha yakınsın ama oda güzelkentte
şimdi çay zamanı koçiş bana koşu bandı aldı bundan sonra spor daha çok yapacagım
3 km yürürdüm geldim..
şimdi de çay keyfii
afiyet olsun yürünmüşde3 km yürürdüm geldim..
şimdi de çay keyfii
hayırlı olsun koşubandın canım
sağol canım..afiyet olsun yürünmüşde
züppersin bebeğem
sağol canım..
maşallahımız var ikimizinde bebişim. .umarım böyle devam ederim ve edersin gitsin kilolar..
sağol canım..
maşallahımız var ikimizinde bebişim. .umarım böyle devam ederim ve edersin gitsin kilolar..
leylak kadar versek bizde maşallahı var bizde vereceğiz dimi
Canlarım herkese selam ,
Topiğe girdim ama daha okuyamadan yemeğe oturduk sonra da yarına yemek yaptım falan-filan derken ancak döndüm velhasıl...
Hepiciğinizin "hoşgeldinleriniz" için kalpten teşekkürler , valla çok seviyorum sizi
Ayrıca kahvaltı sorunsalımla ilgilenip bana cevaplar yazdığınız-fikirler verdiğiniz için de çok ama çok teşekkürler ...
Papadiyam , Çiğdemim , Ficansım (başka atladığım isim var mı ) soğuk tatlı konusunda sizi dinlicem canlarım.Bisküvili pasta yapmayı düşünüyorum ...Aslında irmik tatlısı da olabilir , kararsızım...Ficansım Kıbrıs tatlısını ilk kez senden duydum ve de internetten baktım ; Kek+şerbet+muhallebi şeklinde yapılıyor galiba , çok güzel gözüküyor ama ilk kez yapıcam ya çuvallarım belki...:18::18::18:Kurabiye de benim favorim olduğu için onu da yapıcam tabe...Hmmmm Pampişim sen poğaça kraliçesisin , ancak sen sabah erken uyanıp hamur yoğurup mayalayabilirsin , o iş beni aşar bitanem ama ben bir gün önceden yapıcam ve ogün ısıtıcam.Mıhlama şahane fikir ve bende Trabzon'dan o iş için getirdiğim telli peynir var ama kalabalık olucaz , onun servisi beni kasar , o bakımdan sonra kendimize yaparım.Bi de patatesli sucuklu bişi yapıcam fırında , simit , falan-filan , ellerinin körü , zıkkımın peki
Sersumum niçün iki hafta üstüste geliyolar kısmı valla bana da biraz emrivaki oldu.Normalde gelecek hafta öğle yemeğine geleceklerdi ama sonra bi de bu kahvaltı işi çıktı.Yemek kolay da , kahvaltı çok facia bi durum be
allah yardımcın olsun canım
Canlarım herkese selam ,
Topiğe girdim ama daha okuyamadan yemeğe oturduk sonra da yarına yemek yaptım falan-filan derken ancak döndüm velhasıl...
Hepiciğinizin "hoşgeldinleriniz" için kalpten teşekkürler , valla çok seviyorum sizi
Ayrıca kahvaltı sorunsalımla ilgilenip bana cevaplar yazdığınız-fikirler verdiğiniz için de çok ama çok teşekkürler ...
Papadiyam , Çiğdemim , Ficansım (başka atladığım isim var mı ) soğuk tatlı konusunda sizi dinlicem canlarım.Bisküvili pasta yapmayı düşünüyorum ...Aslında irmik tatlısı da olabilir , kararsızım...Ficansım Kıbrıs tatlısını ilk kez senden duydum ve de internetten baktım ; Kek+şerbet+muhallebi şeklinde yapılıyor galiba , çok güzel gözüküyor ama ilk kez yapıcam ya çuvallarım belki...:18::18::18:Kurabiye de benim favorim olduğu için onu da yapıcam tabe...Hmmmm Pampişim sen poğaça kraliçesisin , ancak sen sabah erken uyanıp hamur yoğurup mayalayabilirsin , o iş beni aşar bitanem ama ben bir gün önceden yapıcam ve ogün ısıtıcam.Mıhlama şahane fikir ve bende Trabzon'dan o iş için getirdiğim telli peynir var ama kalabalık olucaz , onun servisi beni kasar , o bakımdan sonra kendimize yaparım.Bi de patatesli sucuklu bişi yapıcam fırında , simit , falan-filan , ellerinin körü , zıkkımın peki
Sersumum niçün iki hafta üstüste geliyolar kısmı valla bana da biraz emrivaki oldu.Normalde gelecek hafta öğle yemeğine geleceklerdi ama sonra bi de bu kahvaltı işi çıktı.Yemek kolay da , kahvaltı çok facia bi durum be
saol canim en kisa zamanda denicem.sağol canım
afiyet olsun canım,senin menü de tam karataylık olmuş
ben kızartmayı fırında yapıyorum.istediğin sebzeyi doğrayıp zeytinyağı ve tuzla harmanlayıp fırında pişirebilirsin
Tebrik ediyorum seni, kosu bandin hayirli olsun. Bende spor salonuna bir turlu zaman bulamiyorum. akaydimi yaptirdigim halde bir turlu gidemedim. En dogrusu evde yapmak galiba,Selam karatayın şekerleri nasılsın bakalım bugün dışardayım çokda iyi oldu koçişle gezdik durduk
sağol canım
ben tefal actifrayda küçük küçük doğrayıp 1 kaşık zeytinyağıyla pişiriyorum çok güzel oluyor.ama onu almadan önce leylakımın dediği gibi sebzeleri yağla harmanlayıp fırında pişiriyordum aynısı yanii..hem de karataya uygun ..ama yağın zeytinyağı veya fındıkyağı olmalı
Ben eskiden beri kizartma pek yapmam sagliksiz oldugu icin. zaten biz surekli zeytin yagi kullaniyoruz. Baska yag kullanmam. Karataydan bu yana tereyagda kullanmaya basladim. tefal actifrayi bendemi alsam acaba cunku hic inanmiyordum bir kasik yagla pisirdigine ama yapiyomus3 km yürürdüm geldim..
şimdi de çay keyfii
Canım , bitanem , çok sağol Kardelenim , hallolur hepsi (umarım yani)
Sen de koşu bandını güle güle kullan , bol bol yürü inşallah ...
aplam allah kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?