Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canlarım

kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı

kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş

:13::13::13::118::118::118:çay ve cigara 2 gündür az baya içiyorum inşallah dahada azaltırım

Ay bırak canım yaaaa sigara hiç güzel bi alışkanlık değil Çok sevindim azaltmana

Geçmiş olsun Bırdy ciiimm
Yine muratlar geliyormuş Gelsin menüler
Bende kesinlikle bisküvili ya da soğuk bir tatlı olması gerektiğini düşünüyorum. Gittiğim otel ya da cafe brunchlarda da hep o tür tatlılarla karşılaştım
Pişi de yapılabilir kahvaltıya tuzlu olarak. Mıhlama derler bizde de kıyma ya da kuşbaşıyla yapılan bi yumurta şekli dimiii :44:

kahvaltım

peynirli salçalı omlet
domates roka nane maydanoz
peynir zeytin
1 avuç kiraz
2 kuru kaysı
ceviz
2 omega3

şimdi de çay keyfim

Omegaya bi başlayamadım ya
Menüne maşallah caım

selam canlarım

kahvaltım
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı

wuuuuaaaaawwwwwwwwww Maşşaallaaahhhh

selamlar

sabah klasik kahvaltı

şu anda da 1 tabak bezelye yemeği(etli)

3 kaşık bulgur pilavı ve bol cacık içiyorum....

akşama yemek yemem.
dün akşam da yemedim....

çiğdoşum benım dedıgım muhlama mısırunu tereyegı ve kasar peynirden olusuyo senınkı daha farklı sanırsam:44:

bugünde bi koşuşturdum hiç dışarı işim bitmiyo
regl olduğum için bi yatayım dedim fena karın ağrısı çok ta geliyo ama
ben sokaktayım düşünün artık halimi kızımın okuluna gittim görüşme yaptım pazardan da süt yumurta aldım
okuldaki güvenlik bayan sabahın 7 sinde bi konuşmaya tuttu beni alınacaklar şoka gittim
derken eve geldim saat 9 buçuk osaatte kahvaltı yapamadım kızımla 12 buçukta yediğimiz için arası
az olacak diye bende aldığım sütü kaynayınca sıcak sıcak içtim sonra biraz da uyumuşum koltukta iyi geldi yavvvv
regl bitsin bu sefer başlıcam leslie bide netten basen eritici hareketler buldum yapayım diyorum
arkadaşlar bi ara ben mekik çekmiştim bırakınca karnım çıktı yapıpta bırakınca oluyomuş devamlı yapıcan yani siz de böle bişey oldumu
basen hareketi de böyleyse siz düşnün yani kötü olur yaa her zaman yapamayabiliriz
öğlen1 tabak sulu köfte 1 kase yoğurt fındık çay
akşamdeniz kenarına balık tutmaya gidicez orda pişmiş yufka almıştım artık arasına bişey koyup
ayranla hallederim yemek işini öptüm canlarım bay bay

birdy cim iyileştiğine sevindim müsafirlerin için şimdiden kolay gelsin sütlü tatlılar dan biri de olabilir canım

İşleri kolayladım kolaylamasına da karatayım kaçtıııııı :18::18::18::18:

Tatile de çok az kaldı zaten 60 la gitmem lazımdı Bakalım kaç la gidicem

Canım çok iyi gidiyorsun, 60 a da bişey kalmamış, o da gider merak etme

Canım hoşgeldin , iyi olmana sevindim, tatlı olarak Kıbrıs tatlısı da yapabilirsin, çok güzel oluyor, akşamdan yaparsın, soğuk soğuk ikram edersin, istersen tarifi veririm

selam canlarım

kahvaltım
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı

Yürüyüş için

selamlar

sabah klasik kahvaltı

şu anda da 1 tabak bezelye yemeği(etli)

3 kaşık bulgur pilavı ve bol cacık içiyorum....

akşama yemek yemem.
dün akşam da yemedim....

Canım afiyet olsun, bezelye bol nişastalı olduğu için yemiyoruz

Selam kızlar hepinize

Bu sabah da güne yürüyüşle başladım, 1 saat yürüdüm

Kahvaltım Menemen, domates, salatalık,peynir, zeytin, ceviz

Öğlen yemeği 1 pide, 2 bardak ayran

Akşama da etli karışık dolma var, pişiyor şu anda

maşallah iyi yürümüşsün

klasik kahvaltı

wuuuuaaaaawwwwwwwwww Maşşaallaaahhhh

Yürüyüş için

afiyet olsun canımyürüyüş için de

2.öğünümü de yiyip tükkanı kapadım

2 küçük karnıyarık
1 küçük kabak dolması
2 bardak yeşil ayran

merhaba kizlar nasilsiniz ??

Ben cok cok cok yorgunum. Tum gun calistim tum bolumde tek basimaydim ne kahvalti ne gle ne aksam ne yedigim belli ne ictigim gun sonunda 1 bardak su icmemistim kosturmaktan ..
simdi kendime nane cayi yaptim uzaktim ayaklarimi dinlenmeye calisiyorum!

yemeğin pişmesini bekliyorum..bi bakiim dedim..yemekten sonra da yürüyüşe gidicem..

akşam menüm

actifrayda karışık kızartma(patates yok tabii)
köfte
çiğ köfte
yoğurt

Selam dostlar :) Memlekete gittim geldim. Düğüne istediğim kıyafet ve görüntüyle katıldım. Beni herkes kızkardeşim sandı. :) :) :) :) Her zaman dediğim gibi iyi ki iyi ki iyi ki varsınız. Siz olmasaydınız başaramazdım.

iyi akşamlar arkadaşlar.
öğle:3 tane etli bulgurlu biber dolması(bitiremedim bi türlü)1 kase yoğurt,1 avuç yabanmersini ve fındık
akşam:fırında levrek,salata ve helva yalnız eşim pazardan gelince yine meyvelere dadandım3çilek,2erik,1 kayısı,2kirazkahretsin yine tutamadım boğazımı

Ne guzel canim senin adina cok sevindim, benimde onumde 4 Mayista dugun vardi orada dedigin gibi insanlarin sozleri ile cok mutlu oldum ama devaminda o kadar basarili degilim
sen kendini sakin birakma

2.öğünümü de yiyip tükkanı kapadım

2 küçük karnıyarık
1 küçük kabak dolması
2 bardak yeşil ayran
harika bir menu tebrikler

Kolay gelsin canim. yogun olunca oyle oluyor insan. ama onca kosusturmada kilo almazsin zaten/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…