selam canlarım
kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı
kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş
:13::13::13::118::118::118: çay ve cigara 2 gündür az baya içiyorum inşallah dahada azaltırım
Canlarım hepinize merhaba ,
Geçmiş olsun diyen , hatırımı soran herkese çok teşekkürler.Dün daha iyiydim ancak esas bugün itibariyle normale döndüm.Yüksek ateş , midede inanılmaz bir hazımsızlık ve gaz , aynı anda ishal ve kabızlık şeklinde son derece manyakça bir 3 günün ardından tekrar normale dönmek çok güzelmiş.Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah...Daha önce yazdığım gibi aşırı hazımsızlık nedeniyle hazmı en kolay olan nişastalı gıdalara yöneldim mecburen.Normal beslenmeye ancak bu akşam dönebildim.Bu akşama kadar paso ekmek , makarna , yağsız hamurişleri , peynir yedim , Allah affetsin ...
Canlarım evi bok götürüyodu , bugün banyolara giriştim , kırkladım , balkona giriştim , kırkladım.Geriye mutfak ve evin anası kaldı..Bu arada Pazar günü Muratlar52: ) ve de Muratların benim tanımadığım bi arkadaşları çoluk-çocuk bize kahvaltıya gelecekler.Biliyosunuz , en sevmediğim misafir ağırlama öğünü ama böyle denk geldi Gelecek Pazar yine aynı kadro bizde öğle yemeğinde olacaklar , hayırlısı Canlarım ve bilhassa gece-gündüz , yaz-kış demeden misafir ağırlayan Papadiyam ; ocağınıza düştüm ...Şimdi ben kahvaltı için normal kahvaltılık çeşitleri ve bir-iki sıcak yiyecek hazırlıcam.Kahvaltı bittikten sonra da kahve-kurabiye ikram etmeyi düşünüyorum.Başka bişeyler daha yapmak lazım mı sizce? Kurabiyenin yanına başka bişey daha yapmak gerekir mi ? Kahvaltı mevzuunun acemisiyim valla
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
Hepinize iyi uykular ve tatlı rüyalar diliyorum
bırdıyım hosgeldın cok gecmıs olsun bebeemmmevetttt kahvaltı mısafırı denıldımı orda duracan o işin duayeni benım sabahın karanlığında az pohaca hamuru yogurmadım kaçta gelcekler eger 11 gıbıyse 9 da güzel bır pohaca mayalar sıcak sıcak ıkram edersın canım offf sımdıden kokusu burnuma geldı valla bırde benım favorım muhlama varkı yıyıpte beğenmeyen olmadı henüz.tarıfını verırım ıstersen.kahvenın yanına ben kurabıye degıl sutlu serın bır tatlı onerırım bıskuvılı tavuk gogsu yada kedı dılı tıramısu kolay gelsın bebeem optum kocamannn
kahvaltım
peynirli salçalı omlet
domates roka nane maydanoz
peynir zeytin
1 avuç kiraz
2 kuru kaysı
ceviz
2 omega3
şimdi de çay keyfim
selam canlarım
kahvaltım
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı
Geçmiş olsun diyen , hatırımı soran herkese çok teşekkürler.Dün daha iyiydim ancak esas bugün itibariyle normale döndüm.Yüksek ateş , midede inanılmaz bir hazımsızlık ve gaz , aynı anda ishal ve kabızlık şeklinde son derece manyakça bir 3 günün ardından tekrar normale dönmek çok güzelmiş.Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah...Daha önce yazdığım gibi aşırı hazımsızlık nedeniyle hazmı en kolay olan nişastalı gıdalara yöneldim mecburen.Normal beslenmeye ancak bu akşam dönebildim.Bu akşama kadar paso ekmek , makarna , yağsız hamurişleri , peynir yedim , Allah affetsin ...
Canlarım evi bok götürüyodu , bugün banyolara giriştim , kırkladım , balkona giriştim , kırkladım.Geriye mutfak ve evin anası kaldı..Bu arada Pazar günü Muratlar52: ) ve de Muratların benim tanımadığım bi arkadaşları çoluk-çocuk bize kahvaltıya gelecekler.Biliyosunuz , en sevmediğim misafir ağırlama öğünü ama böyle denk geldi Gelecek Pazar yine aynı kadro bizde öğle yemeğinde olacaklar , hayırlısı Canlarım ve bilhassa gece-gündüz , yaz-kış demeden misafir ağırlayan Papadiyam ; ocağınıza düştüm ...Şimdi ben kahvaltı için normal kahvaltılık çeşitleri ve bir-iki sıcak yiyecek hazırlıcam.Kahvaltı bittikten sonra da kahve-kurabiye ikram etmeyi düşünüyorum.Başka bişeyler daha yapmak lazım mı sizce? Kurabiyenin yanına başka bişey daha yapmak gerekir mi ? Kahvaltı mevzuunun acemisiyim valla
İşleri kolayladım kolaylamasına da karatayım kaçtıııııı :18::18::18::18:
Tatile de çok az kaldı zaten60 la gitmem lazımdı Bakalım kaç la gidicem
selam canlarım
kahvaltım
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı
selamlar
sabah klasik kahvaltı
şu anda da 1 tabak bezelye yemeği(etli)
3 kaşık bulgur pilavı ve bol cacık içiyorum....
akşama yemek yemem.
dün akşam da yemedim....
ankaranın neresindesin yazma bakalım menüleri yürümüşsün ne güzel
maşallah iyi yürümüşsün
klasik kahvaltı
wuuuuaaaaawwwwwwwwwwMaşşaallaaahhhh
Yürüyüş için
Selam kızlar hepinize
Bu sabah da güne yürüyüşle başladım, 1 saat yürüdüm
Kahvaltım Menemen, domates, salatalık,peynir, zeytin, ceviz
Öğlen yemeği 1 pide, 2 bardak ayran
Akşama da etli karışık dolma var, pişiyor şu anda
leylakım napıyon bebişim..
Ne guzel canim senin adina cok sevindim, benimde onumde 4 Mayista dugun vardi orada dedigin gibi insanlarin sozleri ile cok mutlu oldum ama devaminda o kadar basarili degilimSelam dostlar :) Memlekete gittim geldim. Düğüne istediğim kıyafet ve görüntüyle katıldım. Beni herkes kızkardeşim sandı. :) :) :) :) Her zaman dediğim gibi iyi ki iyi ki iyi ki varsınız. Siz olmasaydınız başaramazdım.
harika bir menu tebrikler2.öğünümü de yiyip tükkanı kapadım
2 küçük karnıyarık
1 küçük kabak dolması
2 bardak yeşil ayran
Kolay gelsin canim. yogun olunca oyle oluyor insan. ama onca kosusturmada kilo almazsin zaten/merhaba kizlar nasilsiniz ??
Ben cok cok cok yorgunum. Tum gun calistim tum bolumde tek basimaydim ne kahvalti ne gle ne aksam ne yedigim belli ne ictigim gun sonunda 1 bardak su icmemistim kosturmaktan ..
simdi kendime nane cayi yaptim uzaktim ayaklarimi dinlenmeye calisiyorum!
yemeğin pişmesini bekliyorum..bi bakiim dedim ..yemekten sonra da yürüyüşe gidicem..
akşam menüm
actifrayda karışık kızartma(patates yok tabii)
köfte
çiğ köfte
yoğurt
[/QUOTE
Cok guzel gorunuyor menun. kizartmalari nasil yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?