Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ooooo kızlar nerelerdesiniz yawww...

ben burdayım kujuum sen temizliği bitirip börekleri hazırladın mı kahvaltı menüsü için son kararını bilmiyom :44: geçmişin tamamını okuyamadım am muratlar ve tanımadığın çocuklu bi aile daha gelceğini biliyom hamurla detoks yapmana rağmen kilo verdiğinide öğrendim demiştim size bu kısın bünye ters diye

Hahaha herşeyden haberin var valla , şahanesin Ancak ki temizlik yaptım , evi şekle soktum , mamaları yarın yapıcam.
Bi de Pazar sabahı uyanıp çayı falan hazırlayabilirsem ne mutlu bana valla

"Tek adam" o..Neyi-nasıl isterse öyle yapılacak , gayrısına tahammülü yokkkk....

Dimi ama

Sağol datlumevet kesinlikle kahvaltı öncesi yürüyüşlerin sonucu bu....

Bundan sonra kahvaltımı geç yapcam öncesinde yürüyemesemde ev işi yapcam yaa tabi kaçamak da yapmamaya çalışcam sen kaçamak yapmışmıydın bu hafta ?

Haftanın en azimli ve en başarılısı benim kardeşim oldu

Hemende nasıl kardeş sevgisi doldu geçen sefer kardeşimin parmağı diye en iiyyyk parmağı yakıştıriidin kısa haftaya listeyi kim yapıyo bakiim :44:

Yürüdükçe yürüyesim geliyo kıss

Bande öyleyim gerçekten ama yürüşe başlamazsamda tam tersi totomu kaldırmak gelmiyo içimden

Kızım bizimkisi " Ayak Kardeşliği"

Hahaha herşeyden haberin var valla , şahanesin Ancak ki temizlik yaptım , evi şekle soktum , mamaları yarın yapıcam.
Bi de Pazar sabahı uyanıp çayı falan hazırlayabilirsem ne mutlu bana valla

Tabisi vaar düzenli olmasada yollarda cepten bakıyorum yazdıklarınızı ama cepten zor oluyo tabi herşeyi okuyamıyrum bazen çekmiyo falan

ayıptır sorması (tıpkı benim gibi) sende kahve içmeye gelmek isteyen komşularını bilem çağırmaya üşenmiştin nassı olduda tanımadığın hemide çocuklu aileyi de kabul ettin bu Murat tan tırsmaya başladım hayır diyemediğn bi tip galba :44:

Evet dondurma yemiştim 1 kezbir de şu var,akşamları yemeğin miktarını azalttım onun da etkisi olabilir....

Evet dondurma yemiştim 1 kezbir de şu var,akşamları yemeğin miktarını azalttım onun da etkisi olabilir....

Bir kezmii :44: öhhöms bense hergün bi tatlı türü yedim ciciim kesinlikle akşam yemeği miktarıda önemli ben öğleleri yoğurtla geçiştirdiğim zaman akşam saldırıp zor doyuyordum dolayısıyla fazla kaçırıyordum artık öğlen yemekhaneye gitcem düzenli yaff

O ailenin kocasıyla benim kocam arkadaş.Aslında o aile Muratların çok kadim dostu.Kocalar da görüşüyo kendi aralarında ama biz eşiyle tanışamadık bi türlü.Böyle bi program yaptık tanışalım diye , bakalım....Haftaya da bizim burda koşu var , hepimiz katılıcaz , koşu sonrası da bizde sosis-makarna-bira partisi var , hepiniz davetlisiniz....

Aynen , ben de hiç geçiştiremiyorum , sonra etrafımdaki herşeyi yiyorum , evdeki benjamine bile sulandığım oluyo bazan

Ha şimdi anladıım, hadi hayırlısı inşallah kafa dengidirde eğlenirsiniz ayy bayılırım makarna -sosis ve kırmızı şarap (malesef bira içemiyom )

Aynen , ben de hiç geçiştiremiyorum , sonra etrafımdaki herşeyi yiyorum , evdeki benjamine bile sulandığım oluyo bazan

benjamin ne-kim :44:

Evet 1 kez
Bende kahvaltımı geç yaptım bu 1 haftada.akşam da erken yiyince fazla yiyemedim haliyle....

Ha şimdi anladıım, hadi hayırlısı inşallah kafa dengidirde eğlenirsiniz ayy bayılırım makarna -sosis ve kırmızı şarap (malesef bira içemiyom )

benjamin ne-kim :44:

Benim de çok aram yok birayla zaten , gelsenize , ne şahane olurrrrrr.....
Benjamin bi tür salon bitkisi , çok yaygın ve örgün olarak hemen herkesin evinde vardır.Muhtemelen sizde de vardır.Bizimki annemim ex-i , çaktı bize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…