yarın için kolay gelsin
teyzeme selam söölee
seyredecek de bişey yok..
Sağol datlumevet kesinlikle kahvaltı öncesi yürüyüşlerin sonucu bu....
kahvaltı öncesi yürüyünce daha faydalı oluyormuş sen kendini iyice aştın km lerce yürüdün maşallah valla
Ooooo kızlar nerelerdesiniz yawww...
ben burdayım kujuum sen temizliği bitirip börekleri hazırladın mı kahvaltı menüsü için son kararını bilmiyom :44: geçmişin tamamını okuyamadım am muratlar ve tanımadığın çocuklu bi aile daha gelceğini biliyom hamurla detoks yapmana rağmen kilo verdiğinide öğrendim demiştim size bu kısın bünye ters diye
"Tek adam" o..Neyi-nasıl isterse öyle yapılacak , gayrısına tahammülü yokkkk....
Haftanın en azimli ve en başarılısı benim kardeşim oldu
Yürüdükçe yürüyesim geliyo kıss
Dimi ama
Bundan sonra kahvaltımı geç yapcam öncesinde yürüyemesemde ev işi yapcam yaa tabi kaçamak da yapmamaya çalışcamsen kaçamak yapmışmıydın bu hafta ?
Hemende nasıl kardeş sevgisi doldu geçen sefer kardeşimin parmağı diye en iiyyyk parmağı yakıştıriidin kısahaftaya listeyi kim yapıyo bakiim :44:
Bande öyleyim gerçekten ama yürüşe başlamazsamda tam tersi totomu kaldırmak gelmiyo içimden
Hahaha herşeyden haberin var valla , şahanesinAncak ki temizlik yaptım , evi şekle soktum , mamaları yarın yapıcam.
Bi de Pazar sabahı uyanıp çayı falan hazırlayabilirsem ne mutlu bana valla
Dimi ama
Bundan sonra kahvaltımı geç yapcam öncesinde yürüyemesemde ev işi yapcam yaa tabi kaçamak da yapmamaya çalışcamsen kaçamak yapmışmıydın bu hafta ?
Hemende nasıl kardeş sevgisi doldu geçen sefer kardeşimin parmağı diye en iiyyyk parmağı yakıştıriidin kısahaftaya listeyi kim yapıyo bakiim :44:
Bande öyleyim gerçekten ama yürüşe başlamazsamda tam tersi totomu kaldırmak gelmiyo içimden
Evet dondurma yemiştim 1 kezbir de şu var,akşamları yemeğin miktarını azalttım onun da etkisi olabilir....
Tabisi vaardüzenli olmasada yollarda cepten bakıyorum yazdıklarınızı ama cepten zor oluyo tabi herşeyi okuyamıyrum bazen çekmiyo falan
ayıptır sorması (tıpkı benim gibi) sende kahve içmeye gelmek isteyen komşularını bilem çağırmaya üşenmiştinnassı olduda tanımadığın hemide çocuklu aileyi de kabul ettin bu Murat tan tırsmaya başladım hayır diyemediğn bi tip galba :44:
Bir kezmii :44: öhhöms bense hergün bi tatlı türü yedim ciciimkesinlikle akşam yemeği miktarıda önemli ben öğleleri yoğurtla geçiştirdiğim zaman akşam saldırıp zor doyuyordum dolayısıyla fazla kaçırıyordum artık öğlen yemekhaneye gitcem düzenli yaff
O ailenin kocasıyla benim kocam arkadaş.Aslında o aile Muratların çok kadim dostu.Kocalar da görüşüyo kendi aralarında ama biz eşiyle tanışamadık bi türlü.Böyle bi program yaptık tanışalım diye , bakalım....Haftaya da bizim burda koşu var , hepimiz katılıcaz , koşu sonrası da bizde sosis-makarna-bira partisi var , hepiniz davetlisiniz....
Aynen , ben de hiç geçiştiremiyorum , sonra etrafımdaki herşeyi yiyorum , evdeki benjamine bile sulandığım oluyo bazan
Bir kezmii :44: öhhöms bense hergün bi tatlı türü yedim ciciimkesinlikle akşam yemeği miktarıda önemli ben öğleleri yoğurtla geçiştirdiğim zaman akşam saldırıp zor doyuyordum dolayısıyla fazla kaçırıyordum artık öğlen yemekhaneye gitcem düzenli yaff
Ha şimdi anladıım, hadi hayırlısı inşallah kafa dengidirde eğlenirsinizayy bayılırım makarna -sosis ve kırmızı şarap (malesef bira içemiyom )
benjamin ne-kim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?