sersumum bacım özeline msj atıcaktım ama doluymuşdr herşey süper dedi hiçbir sorun yokmuş
4 km yürüyüş cepte.
oyyy sersumum ben de simdi cikiyorum.. karnim davul misali yarin ne olcam bilemiyorum
sersumum bacım özeline msj atıcaktım ama doluymuşdr herşey süper dedi hiçbir sorun yokmuş
4 km yürüyüş cepte.
Selam kızlar , nasılsınız
Ben çok yorgunum, boğazım biraz şiş , bir de öksürük var:2:
Akşama kadar iyi gittim bugün, akşam pasta yedim yemeğin üstüne canım çok tatlı çekti, saat 5.30 du ama olmasa iyiydi, tam da tartı öncesi
Yarın bi de misafir gelecek, şimdi yapabilirsem bir kısmını hazırlayacağım
Selam kızlar , nasılsınız
Ben çok yorgunum, boğazım biraz şiş , bir de öksürük var:2:
Akşama kadar iyi gittim bugün, akşam pasta yedim yemeğin üstüne canım çok tatlı çekti, saat 5.30 du ama olmasa iyiydi, tam da tartı öncesi
Yarın bi de misafir gelecek, şimdi yapabilirsem bir kısmını hazırlayacağım
merhaba kızlar
sabah
tereyagda yumurtayla kk
aksam
kasar yogurt guya hıcbı şey yemeyecektım yarın tartı gunu dıye ama esıme yaptıgım makarnadan baya kacırdım:18:
makarna
sersum yarın ıtıbarıyla 2 haftalık bıldırım suresı doluyo benı de lısteye ekler mısın?
bı de ozellikle uzun sure bu dıyetı yapan arkadaslar hıc kuruyemısten bıktıgınız oldu mu? ben artık kahvaltıdan tıksınmek uzereyim ne yazık kı
Gözünaydın leylakım
merhaba kızlar
sabah
tereyagda yumurtayla kk
aksam
kasar yogurt guya hıcbı şey yemeyecektım yarın tartı gunu dıye ama esıme yaptıgım makarnadan baya kacırdım:18:
makarna
sersum yarın ıtıbarıyla 2 haftalık bıldırım suresı doluyo benı de lısteye ekler mısın?
bı de ozellikle uzun sure bu dıyetı yapan arkadaslar hıc kuruyemısten bıktıgınız oldu mu? ben artık kahvaltıdan tıksınmek uzereyim ne yazık kı
, ben çıkamadım bugün, daha kötü olmayım diye
hoşgeldinSevgili kk bayanlari bana bu diyeti anlatabilecek bi arkadas ariyorum ilk sayfayi okudum ama yeterli gelmedi ayrixa hepinize bol sabirli diyet gunleri diliyorum
geçmiş olsun ficanscım:26::26:
ficansım naaptın yawww...hastasın ama bu çantayı hakettin
umarım çabuk toparlarsın bu sefer canım yaa..:26::26:
kolay gelsin..bari yaptıklarından yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?