Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba guzel karatay kizlari ..

Ben inanilmaz yogunum .. Staj , son diploma odevleri aman aman ... derdim basimdan askin ..
Diyet iyi gidiyor .. guzel haraketimi de yapiyorum sorun yok tek derdim buraya girememek .. Maalesef .. Simdi biraz sizleri okuayacgim

Kizlar Kardes Turkler harika bir tencere t
awa turkusu yapmis mutlaka dinleyin .. mutlaka destekleyin..

TENCERE TAVA HAVASI (Sound of Pots and Pans) / Kardeş Türküler - YouTube

Selam kızlar , nasılsınız

Ben çok yorgunum, boğazım biraz şiş , bir de öksürük var:2:

Akşama kadar iyi gittim bugün, akşam pasta yedim yemeğin üstüne canım çok tatlı çekti, saat 5.30 du ama olmasa iyiydi, tam da tartı öncesi

Yarın bi de misafir gelecek, şimdi yapabilirsem bir kısmını hazırlayacağım

merhaba kızlar
sabah
tereyagda yumurtayla kk
aksam
kasar yogurt guya hıcbı şey yemeyecektım yarın tartı gunu dıye ama esıme yaptıgım makarnadan baya kacırdım:18:
makarna

sersum yarın ıtıbarıyla 2 haftalık bıldırım suresı doluyo benı de lısteye ekler mısın?

bı de ozellikle uzun sure bu dıyetı yapan arkadaslar hıc kuruyemısten bıktıgınız oldu mu? ben artık kahvaltıdan tıksınmek uzereyim ne yazık kı

geçmiş olsun ficanscım
:26::26:

ficansım naaptın yawww...hastasın ama bu çantayı hakettin

umarım çabuk toparlarsın bu sefer canım yaa..:26::26:

kolay gelsin..bari yaptıklarından yeme

canım ilk sayfaya bakarsan görürsün eklemiştim zaten ben seni..artık topik bizim olunca ilk sayfamızda devamlı listemiz var canım..

makarna kötü olmuş canım tartı öncesi..:18:

valla ben de öyle birşey yok :44:ama hergün de kuruyemiş yemiyorum..
ben kahvaltıyı oldum olası severim zaten..çeşitlendirmeye çalış canım ..mesela hergün aynı tarz yumurta da sıkıyor insanı..

Sevgili kk bayanlari bana bu diyeti anlatabilecek bi arkadas ariyorum ilk sayfayi okudum ama yeterli gelmedi ayrixa hepinize bol sabirli diyet gunleri diliyorum

Gözünaydın leylakım

sağol canım benim

ben bıktım meselailk başlarda kahvaltıda mutlaka yiyiyordum ama artık çoğunlukla yemiyorum

Sevgili kk bayanlari bana bu diyeti anlatabilecek bi arkadas ariyorum ilk sayfayi okudum ama yeterli gelmedi ayrixa hepinize bol sabirli diyet gunleri diliyorum
hoşgeldin

ilk sayfada ana kuralların hepsi yazıyor ve oradaki linkler de ayrıntılı bilgi veriyor canım..takıldığın yerlerde de bizler buradayız sorabilirsin tabiiki

mesela karatay menüsü linkine tıklarsan tüm yemek çeşitlerini görebilirsin..

Son düzenleme:

geçmiş olsun ficanscım
:26::26:

Sağol canım benim
ficansım naaptın yawww...hastasın ama bu çantayı hakettin

umarım çabuk toparlarsın bu sefer canım yaa..:26::26:

kolay gelsin..bari yaptıklarından yeme

Çeldiriciler çok fazla ya karşımda, bunla kalır inşallah

Sağol canım çabuk geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…