Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kuzum ben yemeyerek kilo nasıl verilmiyor düşünüyorum bi kaç gündür . meto durur demiştin sen .
yemediğin zaman vucut gerekli enerjiyi nasıl sağlıyor . mecbur yağlardan harcar . vs den harcar . onu kafam almıyor mesela.
az yediğimde veriyorum . yani yediklerimle orantılı kilo almam vermem.

yediklerin şimdi gayet az . ve bu yediklerinle kilo vermen lazım . ama akşam tabi kalori alırsan illa ki yerinde sayar kilo.
yani akşam 1 tabak sebze yemek ve yanında 1 kase yoğurt yesen . mümkün değil zayıflamaman .

öğlen yediklerimin resmini attım .
karnıbaharda kalori yoktu ama yoğurt ve 2 elma kaloriliydi. yoğurtla 1 buçuk paket eti formmm yedim . bu öğünde 600 kalori kadar aldım .

saat 2 buçuk gibi 5 kurukayısı ve biraz çubuk kraker yedim .

çekmecemde 25 kalorilik bitter buldum . mini paketler vardı önceden . hala var mı bilmiyorum .
2 paket kalmış . geçen yıllardan .
son kullanma tarihi 10 . 11. 2018 ama tadı değişmemiş . ikisini de yedim .

şimdi düşüncem şu .akşama sadece 1 bardak kahve . süt ile yapmak .
çok bi açlık olursa karnıbahar var . ama hiç canım çekmiyor . öğlende de severek yemedim . bi baharatı eksik . ya da tadını değiştiren bi baharat olmuş . belki sarımsak tozu eklerim yarın getirirken .

neyse konuyu dağıttım yine.

bu yediklerim ile bence akşamı ederim . gayet güzel yedim .

belki akşama 1 greyfurt da yiyebilirim .

bugün bi video izledim . her şey kafada bitiyor . yani sen kafanda yeme olayını bitirmediğin sürece verilmesi mümkün değil . iki ileri iki geri olur . ben de yaşadım böyle dönem dönem .
canim sanirim ben aksam ifak tefek atistiriorum ya da surekli tartidaki rakama odaklandim kaldim ya da verebilecegim kilo miktari bu kadar anlayamadim ama az yiyince meto duruyor bunu bicok kisiden duymustum kendimde de yasamisligim cok vardir tabiki benim azdan kastimi bir gorsen😊 cok cok az olir yani videona hemen bakacagim smdi cok merak ettim
İyi yapmissin cnm alıştırma olur

Cnm hamissin iyisin bende tam boyleydim hamileyken güzel gorunuyorsun maşallah bende doğuma girerken 92 ydim.

Az olmuş cnm inş.akşamda hafif geçerse eksiye gecersin
21 günlük programı biraktinmi
Yok cnimcim birakmadim saldirmiyorum wsim gdince yine atistiriorum bazen ama saldirmiyorum

beynim yandi yine

oglen ediz saat 2 bucuk gibi okul cikisi aradi.
anne biraz parkta oynayabilir miyim .diye
olur biraz oyna eve gec dedim
dunden kızgınım diye esime arattim ediz i . saat 3 buçukta
eşim tekrar aradı beni
abisi gelmis eve geçiyorar dedi

iyi dedim. içim rahat etti
aksam 5 bucukta eve giderken kız agladı park diye.
ciyak ciyak .
dur dedim parkta ineyim. nasilsa abiler evde

saat 6 ceyrekte esime dedim ediz i ara merak etmesinler beni .diye

aramiş ki ediz hala parkta eve giymemiş.
3 bucuk saat canyasi montu vs. parkta durmuş . .
delirdim zaten yine.
ediz aradi anne ben parktayim biraz daha durabilir miyim diye. sen daha eve gitmedin mi diye soylendim. git.adim dedi
eve hitmeye çalışıyorum. tuvaletim de geldi. kiz yürümüyor. ciyak ciyak. bıraktım onu parkta. bu kez pesime koştu
matketin önünden geçerken market diye bacaklarıma sarılıyor. ben ise donuma yapcam artık. zorla yürüyorum. bi yandan çekiştiriyorum.
millet çocuk kaçırıyorum diye beni izliyor. gitmiyor . takibe aldı beni. bi müdahale edecekler ama emin olamıyorlar.
rezillik yine aksam aksam
eve geldim ediz e bağırdım. nasil eve gelmedin. bitaz kal demistim diye.
anlamadı. diyor.
babası ile konusmasini da baska türlü anlatıyor

büyük oglana da kızdım. ediz eve gelmedı .neden bjr kac saat sonra bu cocuk nerede diye çıkıp bakmıuorsun.aramıyorsun vs.çok yoruldum yine pert oldum
Canım.
İnan ne desek boş.
Onlar çocukluğunu yapiyor.
Oyuna falan dalmıştır.
Sen çok çok haklısın.
Ama işte sabret inşallah geçecek diye düşün.
Peki esin çok müdahale edemiyor mü?
Birazda seni bu yıpratıyor sanırım.
Çocuklar artık biliyor ki baba geç gelecek.
Sana eziyet ediyorlar.

beynim yandi yine

eşim tekrar aradı beni

ciyak ciyak .

delirdim zaten yine.
ediz aradi anne ben parktayim biraz daha durabilir miyim diye. sen daha eve gitmedin mi diye soylendim. git.adim dedi
eve hitmeye çalışıyorum. tuvaletim de geldi. kiz yürümüyor. ciyak ciyak. bıraktım onu parkta. bu kez pesime koştu
matketin önünden geçerken market diye bacaklarıma sarılıyor. ben ise donuma yapcam artık. zorla yürüyorum. bi yandan çekiştiriyorum.
millet çocuk kaçırıyorum diye beni izliyor. gitmiyor . takibe aldı beni. bi müdahale edecekler ama emin olamıyorlar.
anlamadı. diyor.

büyük oglana da kızdım. ediz eve gelmedı .neden bjr kac saat sonra bu cocuk nerede diye çıkıp bakmıuorsun.aramıyorsun vs.çok yoruldum yine pert oldum
Ayy bugun bnde cok fenayim yarin okulda 12 mart programi var sunuculuk yaoaxagim kaymakam bey gelecek tum gun calistik bir yandan cocuklarin sesleri baya bir yorucuydu eve gekdim hemen yemek yaotim esimi kendimi doyurdum onu ise gonderdim yarin giyecekkerimi hazirladim yarinki yemegi yaptim esim kurabiye kek vs istedi onlari yaptim koydum ayaklarim cok agriyor bugun
Senin de bu ara yogun geciyor cnimcim baya cocuklrla videoyu izledim bayildim tam beni anlatiyor hic sevmiorum uzun uzun kilo verme surecini

Canım.
İnan ne desek boş.
Onlar çocukluğunu yapiyor.
Oyuna falan dalmıştır.
Sen çok çok haklısın.
Ama işte sabret inşallah geçecek diye düşün.
Peki esin çok müdahale edemiyor mü?
Birazda seni bu yıpratıyor sanırım.
Çocuklar artık biliyor ki baba geç gelecek.
Sana eziyet ediyorlar.
aslinda onunla konuşmuştuk bugün.bundan sonra esime pasladim çocuklari.tamam bana birak dedi. etkili cocuklar üzerinde.

ama bu olay oldu. işte .daha ben işten eve geçmeden

az önce geldi esim.
cocuklar babadan cok cekiniyor.
umarım etkili olur.

sanki aaadddaaa konuşuyor :KK66:
haklısın canım akşamları çıkarmam gerek bende bazen şişiyorum sonra gün içinde iniyor ikinci hamilelikte hep balon gibiydim hiç inmedim mevsimin çok etkisi var sıcaklarda hiç inmiyor
ben şimdiden 92,5 oldum daha 1 aydan fazla var:KK17:
ne mutlu sana anneni sık sık görme şansın var aynı şehirdesin sen git kuzum değerini bil keşke anneme hemen gidebilecek mesafede olsamda gitsem ben anama anam torunlarına hasret:işsiz:
Cnm , annem yakın sağolsun geldi aslında benim gitmem lazımdı çocuklarda çok ozlemiş küçük dedi ananeme cay ver dedi durdu dur oğlum yeni demledim israrla verdirdi oturmamış çayı
Havalar düzeldi bol bol yürüyüş yapki daha sağlıklı gidersin doğuma
Havalar orda yaz gibi maşallah
sobani kaldirdinmi burada bu hafta güzeldi yarından itibaren bozuyor yine nisana kadar yanar bizde soba
pamuk gözün aydın.
anneciğin gelmiş gitmiş

ben de simdi biraz fistik ve yagda 1 yumurta yedim.
1 bardak sute turk kahve yaptim iciyorum

nadal olsun. dogur hele veririsin

hayal hatun afiyet olsun
Sağol cnm
Afiyet olsun sanada
beynim yandi yine

eşim tekrar aradı beni

ciyak ciyak .

delirdim zaten yine.
anlamadı. diyor.

Büyüğün sorumluluk alması lazim bütün yük omuzlarinda telefonu varmı sizi arayıp haber verse ,etrafa da aldırma sanki kimsemi çocuk buyutmemis kimi çocuk ısrarcı mızmız olabiliyor anlayışlı olmak gerek

makarna yaptirdim buyuk oglana. peynirli.
yetisemiyorum artik diye.
yedi yatti.ona da fırca kaydım.
arkadaşlari olsa merak eder gider arar .kardeşini aramaz.

ada bence videonun bir kac dakikası can alıcı
hangi dakka hatırlamıyirum ama bedenimiz degil beynimiz aç.diyor ya o kısımlar bende etki yarattı. katılıyirum

makarna yaptirdim buyuk oglana. peynirli.
yetisemiyorum artik diye.
yedi yatti.ona da fırca kaydım.
arkadaşlari olsa merak eder gider arar .kardeşini aramaz.

ada bence videonun bir kac dakikası can alıcı
hangi dakka hatırlamıyirum ama bedenimiz degil beynimiz aç.diyor ya o kısımlar bende etki yarattı. katılıyirum
xanim ben ona zaten oyle cok katiliyorum ki ben asla bedenim icin yemem hep zihnim ye diyor surekli ye diyor yoksam ben acikmiorum
kurabiye tarifi isterim starrbucksss
Tabiksi cnim veriorum hemen

2244565
Canimcim tarif bu tum malzemeleri karistir buyuk bir rulo yap ve strec filme sarip buzdolabina koy iyice donsun sonra rulo seklinde zaten dikim dilim kes ve tepsiye koy 15 20 dk saniyorum 180 derecede pisir

xanim ben ona zaten oyle cok katiliyorum ki ben asla bedenim icin yemem hep zihnim ye diyor surekli ye diyor yoksam ben acikmiorum

Tabiksi cnim veriorum hemen
evet adaa . aç olsan bile aç değilim diye beynini şartlarsın bile. savaş zamanı ,kıtlık zamanı insanlar öyle hayatta kalmış. az bir şeyler yiyerek demi.

Eki Görüntüle 2244565
Canimcim tarif bu tum malzemeleri karistir buyuk bir rulo yap ve strec filme sarip buzdolabina koy iyice donsun sonra rulo seklinde zaten dikim dilim kes ve tepsiye koy 15 20 dk saniyorum 180 derecede pisir
tesekkur ederim kuzum. malzemeleri alıp yapmam lazım. . kaydedyim bir yere. sağ ol.

bir de senin akışkan bi tatifin vardı.
sufle. onu hala yapıyor musun. hic denemedim. sen garanti kıvam diyordun.

evet adaa . aç olsan bile aç değilim diye beynini şartlarsın bile. savaş zamanı ,kıtlık zamanı insanlar öyle hayatta kalmış. az bir şeyler yiyerek demi.
Evet cnim katiliyorum diorum ya ben zaten acikmiyorum neden yiyorum blmiorum😔
Evet o benim cok sevdgim bir tarif yapiorum cnim onu da

Cnm , annem yakın sağolsun geldi aslında benim gitmem lazımdı çocuklarda çok ozlemiş küçük dedi ananeme cay ver dedi durdu dur oğlum yeni demledim israrla verdirdi oturmamış çayı
Havalar düzeldi bol bol yürüyüş yapki daha sağlıklı gidersin doğuma
Havalar orda yaz gibi maşallah
sobani kaldirdinmi burada bu hafta güzeldi yarından itibaren bozuyor yine nisana kadar yanar bizde soba

Sağol cnm
Afiyet olsun sanada

Büyüğün sorumluluk alması lazim bütün yük omuzlarinda telefonu varmı sizi arayıp haber verse ,etrafa da aldırma sanki kimsemi çocuk buyutmemis kimi çocuk ısrarcı mızmız olabiliyor anlayışlı olmak gerek
evet konuştuk . sürekli ediz e vuruyor. vanından geçerken falan. bunu bırakacak. rdiz onu ciddiye almıyor o zaman.abilik yapmıyor . birbirlerine karsı sorumlular. eşim geldi. büyük korkudan gitti yattı. ağlamış sanırım . gözleri şişmiş.
büyüğün telefonu var.
arayabilir aslında. aklına gelmiyor. ama arkadaşlarından biri olsa merak ederdi de.
hepsi yaptıklarından pişman oldu. ediz de cok ağladı.

umarım sorun olmaz daha.
bakıcı teyzesi ile görüşeceğimi söyledim.
tekrar bakıcıya devam. çünkü tek başımıza basaramıyoruz eve gidiş gelişleri diye.
istemiyorum diye ağladı.
o zaman kurallara uyup herkes gibi okul çıkışı eve geleceksin diye.
bakacağız .inşallah. ümitliyim.

evet konuştuk . sürekli ediz e vuruyor. vanından geçerken falan. bunu bırakacak. rdiz onu ciddiye almıyor o zaman.abilik yapmıyor . birbirlerine karsı sorumlular. eşim geldi. büyük korkudan gitti yattı. ağlamış sanırım . gözleri şişmiş.
büyüğün telefonu var.
arayabilir aslında. aklına gelmiyor. ama arkadaşlarından biri olsa merak ederdi de.
hepsi yaptıklarından pişman oldu. ediz de cok ağladı.

umarım sorun olmaz daha.
bakıcı teyzesi ile görüşeceğimi söyledim.
tekrar bakıcıya devam. çünkü tek başımıza basaramıyoruz eve gidiş gelişleri diye.
istemiyorum diye ağladı.
o zaman kurallara uyup herkes gibi okul çıkışı eve geleceksin diye.
bakacağız .inşallah. ümitliyim.
bakicii birakmis miydiniz cnim ipege kim bakiyor ben orayi karistirmisim
beynini yenmelisin. yaparsın. beynini sen yönetiyorsun.
Evet yanmeliyim cnim kesinlikle haklisin bu konuda

bakicii birakmis miydiniz cnim ipege kim bakiyor ben orayi karistirmisim

Evet yanmeliyim cnim kesinlikle haklisin bu konuda
ediz in bakıcı teyzesi vardı. yarım gün bakıyirdu ama 2. dönem okul tam güne dönünce bakıcıya az bir kaç saat ihtiyaç oldu. ama onu da yaparım dedi. abi de okuldan geliyor zaten 1 saat sonra.
yagmurlu günlerde sorun yoktu .eve geliyordu hemen ama havalar güzel gitmeye başlayınca bozdu işi.

ipek krese gidiyor tam gün. 1 bucuk sene oldu onun kreste.

Back
X