canim sanirim ben aksam ifak tefek atistiriorum ya da surekli tartidaki rakama odaklandim kaldim ya da verebilecegim kilo miktari bu kadar anlayamadim ama az yiyince meto duruyor bunu bicok kisiden duymustum kendimde de yasamisligim cok vardir tabiki benim azdan kastimi bir gorsenkuzum ben yemeyerek kilo nasıl verilmiyor düşünüyorum bi kaç gündür . meto durur demiştin sen .
yemediğin zaman vucut gerekli enerjiyi nasıl sağlıyor . mecbur yağlardan harcar . vs den harcar . onu kafam almıyor mesela.
az yediğimde veriyorum . yani yediklerimle orantılı kilo almam vermem.
yediklerin şimdi gayet az . ve bu yediklerinle kilo vermen lazım . ama akşam tabi kalori alırsan illa ki yerinde sayar kilo.
yani akşam 1 tabak sebze yemek ve yanında 1 kase yoğurt yesen . mümkün değil zayıflamaman .
öğlen yediklerimin resmini attım .
karnıbaharda kalori yoktu ama yoğurt ve 2 elma kaloriliydi. yoğurtla 1 buçuk paket eti formmm yedim . bu öğünde 600 kalori kadar aldım .
saat 2 buçuk gibi 5 kurukayısı ve biraz çubuk kraker yedim .
çekmecemde 25 kalorilik bitter buldum . mini paketler vardı önceden . hala var mı bilmiyorum .
2 paket kalmış . geçen yıllardan .
son kullanma tarihi 10 . 11. 2018 ama tadı değişmemiş . ikisini de yedim .
şimdi düşüncem şu .akşama sadece 1 bardak kahve . süt ile yapmak .
çok bi açlık olursa karnıbahar var . ama hiç canım çekmiyor . öğlende de severek yemedim . bi baharatı eksik . ya da tadını değiştiren bi baharat olmuş . belki sarımsak tozu eklerim yarın getirirken .
neyse konuyu dağıttım yine.
bu yediklerim ile bence akşamı ederim . gayet güzel yedim .
belki akşama 1 greyfurt da yiyebilirim .
bugün bi video izledim . her şey kafada bitiyor . yani sen kafanda yeme olayını bitirmediğin sürece verilmesi mümkün değil . iki ileri iki geri olur . ben de yaşadım böyle dönem dönem .

Yok cnimcim birakmadim saldirmiyorum wsim gdince yine atistiriorum bazen ama saldirmiyorumİyi yapmissin cnm alıştırma olur
Cnm hamissin iyisin bende tam boyleydim hamileyken güzel gorunuyorsun maşallah bende doğuma girerken 92 ydim.
Az olmuş cnm inş.akşamda hafif geçerse eksiye gecersin
21 günlük programı biraktinmi