- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Biz de özlemişiz fasulyeyi iyi oldu canım..Al sende tabiiPazarda satılmaya başlamış yeşil.fasulye
Bende alacağım bu hafta özledim.
Canım ben de Herbalife almıştım, tokluk.hissi vermemişti bana da.
Arkadaşlarının kullandığı çay hangi çay ?
Maşallah bızdığa ıspanak istiyor demek..Ben A101 in dondurulmuş ıspanağını aldım geçen güzel ve pratik oldu..Biliyorsun dondurulmuş gıdalar konserveler gibi zararlı değil..stoğun bittiğinde alabilirsin kızına yazın..ben kaçtim.
az ütü yaptim.
bulasik makinasini calistirdim.
iftar gec yapilinca o tezgah hep kalabalik.
ispanak suya bastim.
bi kac tur yıkadım. ıspanak olunca daha dağılıyor tezgah.
buzluğa 3 kilo kadar attim.
yazın kızın canı çekerse diye.
arada soruyor ıspanak pişirdin mi?
Buralardayım canım. Bir yere kaybolmadım:)
Sadece içimden yazmak gelmiyor, sizleri okuyorum.
İnşallah güzel geçer çekimler canım.Günaydın kızlar...
Kızımın bugün okul foto mezuniyet çekimleri var sonrasında anıtkabire gidecekler..Evde terör estirdi resmen onu giyiyor beğenmiyor yok saçı bozulmuş yok makyajı akşamdan hazırlasa hiç sorun olmayacak ama dinlemiyor ki cadı..Çekimde giyeceği ayrı olunca onu paketle eksikleri ayakkabıları koy bir de regl olmuş ..fena trafik vardı anlayacağınız sabah sabah...onun da 2. günü çok geliyor umarım bu günü kazasız atlatır..
kahvaltım
lavaş arası her zamanki gibi...
çayımı içip haberleri izliyorum..yarım saate çıkacağım..
O salatanın yanına bir çorba yapsan yeterli olur benceAkşam yayla çorbası yapacağım. Ve buzluktan içli köfte.
Eşimin yemeğe gelmeme ihtimali var. Gelmeyeceği kesin olsa tavuklu salata yerdim iftara nohutlu. Geçenhayal_hatun un yaptığından. Ama son dk ya kadar gelip gelmeyeceğini belli olmadığı için mecbur yemek.pisirmem gerek.
Bana da gösterirse atarım canım..O kadar gıcık foto konusundaİnşallah güzel geçer çekimler canım.
Bize de at fotolar ulasinca
Ben de kabak mücverıspanak pişirdim.
tavuk incik ve göğüs doğradım. kavuracağım. ve pilav. yogurt.
ben ise meyve' tavuk ve ıspanak yerim. ve fıstık.
cay cay cay.
bugün böyle.
sizde ne var???
Maşallah canım. Hızlısın. Kaçta evde oluyorsun ?ıspanak pişirdim.
tavuk incik ve göğüs doğradım. kavuracağım. ve pilav. yogurt.
ben ise meyve' tavuk ve ıspanak yerim. ve fıstık.
cay cay cay.
bugün böyle.
sizde ne var???
makarna hurma pide cok fazla olmus cnimAllah kabul etsin kizlarr :)
Iftarim : avuc ici kadar pide+ 1 kase tarhana corbasi + peynir + pastirma + 3 kasik ispanak + 1 tabak makarna + 6 hurma + su . Hurma biraz fazla oldu sanirim ya( sizce nasil olmus iftarim tavsiyelerinizi bekliyorum sizin nasildi :)
canimcim bnde hicc sagur yapamiyordum ama baktim benim meto tek ogunle direk duruyor bnce sahurun cok guzel meyve yogurt bol su ic yeterli az da yulaf ben senin sahurunu begendim bir de sana tavsiyem sahurda bir adet soda ic bana diyetisyen vermisti soda suyu vucutta tutuyormushayırlı ramazanlar
sahur:
bir büyük kase yoğurt
içinde müsli, kuru meyveler, kuruyemişler, yulaf kepeği, buğday ruşeymi
iftar:
çorba ve köfte.
yanında canım çekti, ketçap mayonez
çay demledim içiyorum.
bu akşam sahurda yemek yemesem mi acaba... hem reflüden dolu mideyle yatamıyorum, uykusuz kalıyorum. hem dolu mideyle su içemiyorum, susuzluktan mahvoluyorum.
bir çözüm üreteceğim.
benim de yeni bitmisti sonumda gelecek sanirimBenimki sonuna denk gelecek sanırım. Yeni bitti. Kesintisiz tutacam inşallah.
Ahh cnm.bm de bu gece kalkacagim snra da okula eminim cok zor olacak bnim icin deay öyle. cocuk olunca.
erken kalkar bizimkiler de. ne var sanki 9 a kadar bari uyusalar.ya da 10 .
canım. 4 de çık dedi amircim.Maşallah canım. Hızlısın. Kaçta evde oluyorsun ?
eğer zor olacaksa sahur yapmayıp geç yatatsın. yersin. bikemedim. kendini ayarla.senKizlar dunlorlu yumurta 6 7 zeytin salata ve viraz pide yedim 1 tatli kasigi da bal ile tereyag
Yatmadan 1 avuc fistik peynir 1 dilim pide bir kare bitter
kaç kilosun canım. kilona göre yediklerin nirmal mi acaba. kilo alabilirsin ramazanda bir an öyle aklından geçtiAllah kabul etsin kizlar :)
İftarim : 3 parmak kadar pide+ light beyaz peynir,pastırma,füme,tereyagi,ceviz+ 5 yemek kaşığı et sote.
Makarna ve hurma yemiyorum bugun leblebi yiyorum biraz su an. Sizce nasil gidiyorum azaltmam gereken baska bisey var mi tavsiyelerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?