Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ne kadar güzel, eşin sahur hazırlamış Allah mutluluğunuzu daim etsin, maşallah
Sağol canım inşallah.
Normalde böyle jestleri yoktur, gece 12 de nobetten geldiği icin 2 ye kadar bekleyip hazırlamış. Ramazan da 15 gün böyle calisacak. Çalıştığı günler hazırlar inşallah.

Kalkt canım mutlaka.
Bir de çalışıyorsun gün boyu ayaktaain, sahursuz çok zor olur.

günaydın kızlar

nadal cım . anne gidiyormuş memlekete.
hayırlısı . toparladın maşallah . kızlar daha başka tabi. ne güzel ki kızı da yaşadın .
akşam gidince yoğurtlu çorba ve erişte pişirdim

biber patlıcan kızartaması , yoğurtlu. az yaptım .

eşim istiridye mantarı , yumurtalı pide getirmiş . hemen kavurdum mantarı 2 yumurta kırdım .

peynir zeytin hurma.

bunlardan ne yedim dersek . 1 kırmızı elma . istiridye mantarından , 1 avuç fıstık . 1 hurma 1 kepçe çorba
yemek yerken çay demlenmişti. çayımı altım içeri geçtim . 3 tatlı kaşığı magnolya aldım tabağa.
bol çay çay çay

sahur . 2 haşlanmış yumurta . 1 avuç fıstık . biraz lor . biraz yoğurtlu kızartma. yarım elma. yarım limon sıktım suya .onu da içtim . c vitamini de lazım .
büyük oğlanda bugün oruç. 2 haşlanmış yumurta ve 1 küçük dilim pide yedi. o kadar .

safran çook sevindim kuzum . arabayı alıyormuş adam . sen de rahat et artık.
Sahurum: 2 haslanmis yumurta+ 1 light beyaz peynirli tost tam bugday ekmeginden + 3 ceviz + 3 gunkurusu + 2 cherry domates + su
afiyet olsun . Allah kabul etsin.
Sağol canım inşallah.
Normalde böyle jestleri yoktur, gece 12 de nobetten geldiği icin 2 ye kadar bekleyip hazırlamış. Ramazan da 15 gün böyle calisacak. Çalıştığı günler hazırlar inşallah.
oh oh . ne kaaa güzel.
sahursuz olmaz kuzum . kalk sen yine. sahur un verdiği güzellik başka.
sonrasında uyumak zor . ama alışıyorsun . sahurdan sonra uykuya dalana kadar gün ağarıyor . 6 buçukta saat çalıyor sonra.

dün o kadar üşüdüm ki. malum gün bugün yarın artık bilmiyorum . onun etkisi .zaten üşürdüm o dönem . kat kat arttı dün . eve gittim yemek yaptıktan sonra biraz yattım yorganın içinde. ısınamadım yine de.

geçmiş olsun canım .
benim de gözlerimde baskı, basınç gibi oldu. genelde ilk günlerde öyle olur .

haklisin cnim.bir de inanki meto duruyor sahura kalkmazsam hic kilo da gtmiyor bnde
Bnde cokkk usuyorum cnm bugun hava da serin hemde usudum zaten oruc olunca

Bende cok usudum. Acliktan sanirim

Buyuk oglan rahat tutar insallah
Yemekle.zaten arasi yok ama oruc psikolojisiyle acikir belki. Son saatler evde olacak daha kolay olur insallah

Ne yapıyorsunuz kızlar.
Benim ikinci gün daha iyi şükürler olsun. Daha 3.5 saat var ama
Dünden yemeğim de corbam da kalmıştı. Bugün onları yiyecez inşallah.

safran üşüme var . neyin nesi anlamadım . genel olarak herkes üşüyor .
ısınamıyoruz bi türlü.
kan şekeri düşmesi ve havanın da serin gitmesi sanırım . kalorifer de yanmıyor artık . ondan galiba

oğlum acıkmıştır . bi saatten sonra açlık tavan yapıyor onda. geçen yıl da öyle oldu. iftarda güzel yiyor o zaman .

ben ne yapsam bilemedim .
dünden erişte var .
patates kızartmayı düşünüyorum . bi de tavuk kızartabilirim . bilemedim . şimdi küçüklere yemek yaparsam büyük oğlan tepişiyor . açlığı artıyor . koktuğu için .

Yine de Allah razı olsun canım..Benim annem de 40 ı çıkana kadar kalabilmişti..Annesi gelemeyenleri görünce şükürler etmiştim..Artık halledersin gerisini sen..
Ohh ohh maşallah eşine
Sahurum: 2 haslanmis yumurta+ 1 light beyaz peynirli tost tam bugday ekmeginden + 3 ceviz + 3 gunkurusu + 2 cherry domates + su
Hoşgeldin aramıza..başarılar
Ben de halsizim cnim eve gtsem uyicam bir de karnim baya acikti yaa kahvalti yapayim diorum cnim cok cekti aalinda patlican kizartma yemek istiorum nedense
Ayy ne güzel olur kızartma şöyle üstüne de sarımsaklı yoğurt domatas sos..Yazı en çok kızartma için seviyorum..
Aferin oğlana aman maşallah..Açlık üşütür canım..şeker düşüyor dediğin gibi..

Selam kızlar...
bu XL-S i öğün olarak akşamları içince hiç doymadım..Arada yemeyi planlıyorum..Tokluk hissi çok iyi değil.
Ama yağ tutucuları içmeye devam..Bir de çay içmeye başladım sabahları bitki çayı arkadaşlar çok zayıflamış bakalım ben de başladım..Metoyu bayağı canlandırıyor..Hemşire arkadaşlar 7-8 kilo vermiş ...

sabah

çayımdan
1 tandır lavaşı arası
yumurta
salam peynir

öğlen

2 tavuk but
sebze çorbası
maalesef güllaç

akşama

mercimek çorbası
z.yağlı taze fasulye
1 kaşık pilav
yoğurtlu semizotu salatası

çayın yanında da biraz karışık kuruyemiş yemeyi düşünüyorum..

bizim okulda kaloriferleri yeniden yaktilar cnim oruc olunca usuduk hep
Ohhh sarımsaklı yoğurtla harika olur.
Kizlar sizde soyleyince daha bir canim cekto sanki

Demek o kadar etkiliymis demkki

Pazarda satılmaya başlamış yeşil.fasulye
Bende alacağım bu hafta özledim.

Canım ben de Herbalife almıştım, tokluk.hissi vermemişti bana da.

Arkadaşlarının kullandığı çay hangi çay ?

Allah kabul etsin kizlarr :)
Iftarim : avuc ici kadar pide+ 1 kase tarhana corbasi + peynir + pastirma + 3 kasik ispanak + 1 tabak makarna + 6 hurma + su . Hurma biraz fazla oldu sanirim ya ( sizce nasil olmus iftarim tavsiyelerinizi bekliyorum sizin nasildi :)

hayırlı ramazanlar

sahur:
bir büyük kase yoğurt
içinde müsli, kuru meyveler, kuruyemişler, yulaf kepeği, buğday ruşeymi

iftar:
çorba ve köfte.
yanında canım çekti, ketçap mayonez

çay demledim içiyorum.

bu akşam sahurda yemek yemesem mi acaba... hem reflüden dolu mideyle yatamıyorum, uykusuz kalıyorum. hem dolu mideyle su içemiyorum, susuzluktan mahvoluyorum.

bir çözüm üreteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…