- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Sağol canım inşallah.ne kadar güzel, eşin sahur hazırlamışAllah mutluluğunuzu daim etsin, maşallah
Kalkt canım mutlaka.gece yataeken cok zorladi cnim ama bu sabah iyiyim biraz daha bundan snra sahura kalkmayi dusunuyorum insallah
erkenden toplamana cok sevndim.cnim bnm
Afiyet olsun cnm esin hazilamis ne guzel bnde artik sahura kalkayim diorum cnku benim meto tek ogunle direk duruyor
afiyet olsun . Allah kabul etsin.Sahurum: 2 haslanmis yumurta+ 1 light beyaz peynirli tost tam bugday ekmeginden + 3 ceviz + 3 gunkurusu + 2 cherry domates + su
oh oh . ne kaaa güzel.Sağol canım inşallah.
Normalde böyle jestleri yoktur, gece 12 de nobetten geldiği icin 2 ye kadar bekleyip hazırlamış. Ramazan da 15 gün böyle calisacak. Çalıştığı günler hazırlar inşallah.
sahursuz olmaz kuzum . kalk sen yine. sahur un verdiği güzellik başka.gece yataeken cok zorladi cnim ama bu sabah iyiyim biraz daha bundan snra sahura kalkmayi dusunuyorum insallah
erkenden toplamana cok sevndim.cnim bnm
Afiyet olsun cnm esin hazilamis ne guzel bnde artik sahura kalkayim diorum cnku benim meto tek ogunle direk duruyor
geçmiş olsun canım .İyi akşamlar
Baş ağrım.cok.fazlalasti.
Cami çıkışı sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım.
Eve gelip kızımı karşı komşuya bırakıp uzandim biraz. İyi geldi baya.
4 buçuk gibi de karşı komşudan kızı ve arkadaşını aldım. 6 ya kadar da bizde oynadılar.
Yemek olarak mercimek çorba ve kabak dolması yaptım. Birde salata yapacağım..
haklisin cnim.bir de inanki meto duruyor sahura kalkmazsam hic kilo da gtmiyor bndesafran çook sevindim kuzum . arabayı alıyormuş adam . sen de rahat et artık.
afiyet olsun . Allah kabul etsin.
oh oh . ne kaaa güzel.
sahursuz olmaz kuzum . kalk sen yine. sahur un verdiği güzellik başka.
sonrasında uyumak zor . ama alışıyorsun . sahurdan sonra uykuya dalana kadar gün ağarıyor . 6 buçukta saat çalıyor sonra.
Bnde cokkk usuyorum cnm bugun hava da serin hemde usudum zaten oruc oluncadün o kadar üşüdüm ki. malum gün bugün yarın artık bilmiyorum . onun etkisi .zaten üşürdüm o dönem . kat kat arttı dün . eve gittim yemek yaptıktan sonra biraz yattım yorganın içinde. ısınamadım yine de.
Bende cok usudum. Acliktan sanirimdün o kadar üşüdüm ki. malum gün bugün yarın artık bilmiyorum . onun etkisi .zaten üşürdüm o dönem . kat kat arttı dün . eve gittim yemek yaptıktan sonra biraz yattım yorganın içinde. ısınamadım yine de.
Yine de Allah razı olsun canım..Benim annem de 40 ı çıkana kadar kalabilmişti..Annesi gelemeyenleri görünce şükürler etmiştim..Artık halledersin gerisini sen..Canım maalesef annem cumartesi gidiyor babamı daha fazla yalnız bırakmak istemiyor Allah razı olsun 1 aydır bizimle uğraşıyor bende iyiyim çok şükür ağrı yok kızda güzel büyüyor çarşamba kontrollerimiz var erkeklerden sonra kız bana iyi geldi sakin maşallah gazı bile olsa yavrum kendi kendine kıvranıyor yinede çok bağırmıyor erkekler çok fenalar bugün abileri avm ye götürdüm kızı evde anneme bıraktım ipin salmış gibi koşturuyorlar sahip olmakta zorlandım eve geldiğimde pestilim çıkmıştı
Ohh ohh maşallah eşineSahur
Yumurtalı peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
2 lokma bal kaymak
Bol tuzsuz köy peyniri
Yeşil çay
Sahuru eşim hazırladı. Yeşil çay demlemis. Ramazanda yeşil çay içmemek gerekiyormuş aslında, çok su atıyor diye. Bugünde böyle olsun bakalım.
Hoşgeldin aramıza..başarılarSahurum: 2 haslanmis yumurta+ 1 light beyaz peynirli tost tam bugday ekmeginden + 3 ceviz + 3 gunkurusu + 2 cherry domates + su
Ayy ne güzel olur kızartma şöyle üstüne de sarımsaklı yoğurt domatas sos..Yazı en çok kızartma için seviyorum..Ben de halsizim cnim eve gtsem uyicam bir de karnim baya acikti yaakahvalti yapayim diorum cnim cok cekti aalinda patlican kizartma yemek istiorum nedense
Aferin oğlana aman maşallah..Açlık üşütür canım..şeker düşüyor dediğin gibi..safran üşüme var . neyin nesi anlamadım . genel olarak herkes üşüyor .
ısınamıyoruz bi türlü.
kan şekeri düşmesi ve havanın da serin gitmesi sanırım . kalorifer de yanmıyor artık . ondan galiba
oğlum acıkmıştır . bi saatten sonra açlık tavan yapıyor onda. geçen yıl da öyle oldu. iftarda güzel yiyor o zaman .
ben ne yapsam bilemedim .
dünden erişte var .
patates kızartmayı düşünüyorum . bi de tavuk kızartabilirim . bilemedim . şimdi küçüklere yemek yaparsam büyük oğlan tepişiyor . açlığı artıyor . koktuğu için .
Ohhh sarımsaklı yoğurtla harika olur.Ben de halsizim cnim eve gtsem uyicam bir de karnim baya acikti yaakahvalti yapayim diorum cnim cok cekti aalinda patlican kizartma yemek istiorum nedense
bizim okulda kaloriferleri yeniden yaktilar cnim oruc olunca usuduk hepsafran üşüme var . neyin nesi anlamadım . genel olarak herkes üşüyor .
ısınamıyoruz bi türlü.
kan şekeri düşmesi ve havanın da serin gitmesi sanırım . kalorifer de yanmıyor artık . ondan galiba
oğlum acıkmıştır . bi saatten sonra açlık tavan yapıyor onda. geçen yıl da öyle oldu. iftarda güzel yiyor o zaman .
ben ne yapsam bilemedim .
dünden erişte var .
patates kızartmayı düşünüyorum . bi de tavuk kızartabilirim . bilemedim . şimdi küçüklere yemek yaparsam büyük oğlan tepişiyor . açlığı artıyor . koktuğu için .
Yine de Allah razı olsun canım..Benim annem de 40 ı çıkana kadar kalabilmişti..Annesi gelemeyenleri görünce şükürler etmiştim..Artık halledersin gerisini sen..
Ohh ohh maşallah eşine
Hoşgeldin aramıza..başarılar
Ayy ne güzel olur kızartma şöyle üstüne de sarımsaklı yoğurt domatas sos..Yazı en çok kızartma için seviyorum..
Aferin oğlana aman maşallah..Açlık üşütür canım..şeker düşüyor dediğin gibi..
Kizlar sizde soyleyince daha bir canim cekto sankiOhhh sarımsaklı yoğurtla harika olur.
Demek o kadar etkiliymis demkkiSelam kızlar...
bu XL-S i öğün olarak akşamları içince hiç doymadım..Arada yemeyi planlıyorum..Tokluk hissi çok iyi değil.
Ama yağ tutucuları içmeye devam..Bir de çay içmeye başladım sabahları bitki çayı arkadaşlar çok zayıflamış bakalım ben de başladım..Metoyu bayağı canlandırıyor..Hemşire arkadaşlar 7-8 kilo vermiş ...
sabah
çayımdan
1 tandır lavaşı arası
yumurta
salam peynir
öğlen
2 tavuk but
sebze çorbası
maalesef güllaç
akşama
mercimek çorbası
z.yağlı taze fasulye
1 kaşık pilav
yoğurtlu semizotu salatası
çayın yanında da biraz karışık kuruyemiş yemeyi düşünüyorum..
Pazarda satılmaya başlamış yeşil.fasulyeSelam kızlar...
bu XL-S i öğün olarak akşamları içince hiç doymadım..Arada yemeyi planlıyorum..Tokluk hissi çok iyi değil.
Ama yağ tutucuları içmeye devam..Bir de çay içmeye başladım sabahları bitki çayı arkadaşlar çok zayıflamış bakalım ben de başladım..Metoyu bayağı canlandırıyor..Hemşire arkadaşlar 7-8 kilo vermiş ...
sabah
çayımdan
1 tandır lavaşı arası
yumurta
salam peynir
öğlen
2 tavuk but
sebze çorbası
maalesef güllaç
akşama
mercimek çorbası
z.yağlı taze fasulye
1 kaşık pilav
yoğurtlu semizotu salatası
çayın yanında da biraz karışık kuruyemiş yemeyi düşünüyorum..
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımSağol canım inşallah.
Normalde böyle jestleri yoktur, gece 12 de nobetten geldiği icin 2 ye kadar bekleyip hazırlamış. Ramazan da 15 gün böyle calisacak. Çalıştığı günler hazırlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?