- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Bazı kırgınlıklar karşısındakini sevsen de geçmiyor zaten..Hep de insanı en değer verdikleri ,en sevdikleri acıtıyor..
Evet canım tam anlamıyla duruma uyuyorBu şiir geldi aklıma
bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız....
bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı...
bazen en tutkulu aşkla bağlı olduğumuzdan en vahşi intikamı almak isteriz...
bazen kendi duygularımdan bile kuşkuya düşeriz...
bazen sevdiğimiz kuşkulandırır bizi...
bizim yaşadıklarımızı başka yaşayanlar var mı merak ederiz...
kristal denizaltı, ahmet altan
Bu şiir geldi aklıma
bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız....
bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı...
bazen en tutkulu aşkla bağlı olduğumuzdan en vahşi intikamı almak isteriz...
bazen kendi duygularımdan bile kuşkuya düşeriz...
bazen sevdiğimiz kuşkulandırır bizi...
bizim yaşadıklarımızı başka yaşayanlar var mı merak ederiz...
kristal denizaltı, ahmet altan
Çok değil yediklerini bence canım.Bende ara bulmuşken yediklerimi yazayım
Sahur(kahvaltımı geceden yaptım)
4 ince dilim sucuk
1 parça peynir
3 zeytin
2 dilim salatalık
Biraz pide
1 fincan sade nescafe
Öğle(saat12:00)
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık çiriş otu
2 kaşık yoğurt
1 tane sade soda
1 çokomel
1 fincan humana süt çayı
4 tane hurma
Evde azar azar birsürü yemek var hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum ama ne yerim bilmiyorum canım yine çok tatlı istiyor eşim pazara gitti gelirken marketten dondurma al dedim ama alır mı bilmem
Biz de bugun esimle dondurma yemege gdecegiz insallah iftardan snra en masum tatli bnceBende ara bulmuşken yediklerimi yazayım
Sahur(kahvaltımı geceden yaptım)
4 ince dilim sucuk
1 parça peynir
3 zeytin
2 dilim salatalık
Biraz pide
1 fincan sade nescafe
Öğle(saat12:00)
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık çiriş otu
2 kaşık yoğurt
1 tane sade soda
1 çokomel
1 fincan humana süt çayı
4 tane hurma
Evde azar azar birsürü yemek var hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum ama ne yerim bilmiyorum canım yine çok tatlı istiyor eşim pazara gitti gelirken marketten dondurma al dedim ama alır mı bilmem
Biz de bugun esimle dondurma yemege gdecegiz insallah iftardan snra en masum tatli bnce
Kizlar bugun 1.5 saat kadar yurudum suszluktan agzim yuzum kaydi vallaama yurumesem olmuyor ramzan benim metoya pek yaramiyor cnku aksam yedgim icin yiyip yattigim icin sanirsam anca yurumem falan lazim
Canım sıkıştıkça babaya başvurduk asıl yarın ne yapacağımızı göreceğiz ama büyük oğlum herşeye arıza çıkartır sürekli ilgiyi kendine ister onuda bu akşam babanneye gönderdim çok zorlanacağımı düşünmüyorum dün akşam yemek işini eşim yaptı bu akşamda yemeklerim vardı ama uykusuzluk fena oluyor o da ramazan etkisi oldu bide game of thrones akşam sahura kadar izledim bitirdim artık çocuklar uyuyunca dizi izlemeyeceğim bende yatıp uyuyacağım aksi takdirde zombi gibi dolaşıyorum şimdiye kadar sahurdan önce hiç uyumadım tabi sabah erken güne başlıyorum 3 saatlik uykuyla akşamı yapıyorumÇok değil yediklerini bence canım.
Nasıl geçti çocuklarla annesiz 2 gün ?
Afiyet olsun canım eşim ekmek kadayıflı algidanın dondurmalı tatlılarından almış az tadına bakıp uyuyacağım sabah yerim diye umuyorum abiyi uyuttum melike kalkmazsa 9 gibi yatacağım çok fenayımBiz de bugun esimle dondurma yemege gdecegiz insallah iftardan snra en masum tatli bnce
Maşallah canımCanım sıkıştıkça babaya başvurduk asıl yarın ne yapacağımızı göreceğiz ama büyük oğlum herşeye arıza çıkartır sürekli ilgiyi kendine ister onuda bu akşam babanneye gönderdim çok zorlanacağımı düşünmüyorum dün akşam yemek işini eşim yaptı bu akşamda yemeklerim vardı ama uykusuzluk fena oluyor o da ramazan etkisi oldu bide game of thrones akşam sahura kadar izledim bitirdim artık çocuklar uyuyunca dizi izlemeyeceğim bende yatıp uyuyacağım aksi takdirde zombi gibi dolaşıyorum şimdiye kadar sahurdan önce hiç uyumadım tabi sabah erken güne başlıyorum 3 saatlik uykuyla akşamı yapıyorum
Haklısın canım telefonu şarja takıp yatayım bu akşam zaten tatlıdanda vazgeçtimMaşallah canım
Evet dizi izleme teli de eline alma, onda uyku dağıtıyor onlar uyuyunca sende uyu uykun yoksa bile gözlerim kapalı dinlen.
Biz dinlenmek için teli elimize alıp oturuyoruz, ekran görüntüsü beyni hiç dinlendirmiyormus.
Afiuet olsun cnim dinlen tabiki guzelceAfiyet olsun canım eşim ekmek kadayıflı algidanın dondurmalı tatlılarından almış az tadına bakıp uyuyacağım sabah yerim diye umuyorum abiyi uyuttum melike kalkmazsa 9 gibi yatacağım çok fenayım
mesajlarını okudum . gayet güzel gitmişsin . misafir olduğu günlerde abartmak kaçınılmaz .Kizlar simdi ben iftarı baya fazla kaçırdım ya sizce sahur yapmasam mı ya da yapıp sadece 2 yumurta veya 1 yumurta mı yesem size de olmus muydu boyle bi durum ne yapmistiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?