Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bazı kırgınlıklar karşısındakini sevsen de geçmiyor zaten..Hep de insanı en değer verdikleri ,en sevdikleri acıtıyor..

Bu şiir geldi aklıma

bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız....
bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı...
bazen en tutkulu aşkla bağlı olduğumuzdan en vahşi intikamı almak isteriz...
bazen kendi duygularımdan bile kuşkuya düşeriz...
bazen sevdiğimiz kuşkulandırır bizi...
bizim yaşadıklarımızı başka yaşayanlar var mı merak ederiz...

kristal denizaltı, ahmet altan

Evet canım tam anlamıyla duruma uyuyor

bugün yediklerim
sabah z.çayım önce

kaysı yumurta
2 dilim çavdar
peynir zeytin
domates soslu biber kavurması

az önce kızımın arkadaşı geldi ders çalışıyorlar..Onlara yaptığım

1 kase makarna salatası
2 gofret(çikolatasız olanlardan)
sade soda

bu arada yağ tutucu haplarımı da aldım..Akşam için XL-S içeyim diyorum..Bakalım çok sevmedim ya içesim de yok ama bitene kadar arada öğün yerine içeceğim..

Bende ara bulmuşken yediklerimi yazayım
Sahur(kahvaltımı geceden yaptım)
4 ince dilim sucuk
1 parça peynir
3 zeytin
2 dilim salatalık
Biraz pide

1 fincan sade nescafe

Öğle(saat12:00)
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık çiriş otu
2 kaşık yoğurt

1 tane sade soda
1 çokomel

1 fincan humana süt çayı
4 tane hurma

Evde azar azar birsürü yemek var hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum ama ne yerim bilmiyorum canım yine çok tatlı istiyor eşim pazara gitti gelirken marketten dondurma al dedim ama alır mı bilmem

Çok değil yediklerini bence canım.
Nasıl geçti çocuklarla annesiz 2 gün ?

Biz de bugun esimle dondurma yemege gdecegiz insallah iftardan snra en masum tatli bnce

Çok değil yediklerini bence canım.
Nasıl geçti çocuklarla annesiz 2 gün ?
Canım sıkıştıkça babaya başvurduk asıl yarın ne yapacağımızı göreceğiz ama büyük oğlum herşeye arıza çıkartır sürekli ilgiyi kendine ister onuda bu akşam babanneye gönderdim çok zorlanacağımı düşünmüyorum dün akşam yemek işini eşim yaptı bu akşamda yemeklerim vardı ama uykusuzluk fena oluyor o da ramazan etkisi oldu bide game of thrones akşam sahura kadar izledim bitirdim artık çocuklar uyuyunca dizi izlemeyeceğim bende yatıp uyuyacağım aksi takdirde zombi gibi dolaşıyorum şimdiye kadar sahurdan önce hiç uyumadım tabi sabah erken güne başlıyorum 3 saatlik uykuyla akşamı yapıyorum

Biz de bugun esimle dondurma yemege gdecegiz insallah iftardan snra en masum tatli bnce
Afiyet olsun canım eşim ekmek kadayıflı algidanın dondurmalı tatlılarından almış az tadına bakıp uyuyacağım sabah yerim diye umuyorum abiyi uyuttum melike kalkmazsa 9 gibi yatacağım çok fenayım

Maşallah canım
Evet dizi izleme teli de eline alma, onda uyku dağıtıyor onlar uyuyunca sende uyu uykun yoksa bile gözlerim kapalı dinlen.

Biz dinlenmek için teli elimize alıp oturuyoruz, ekran görüntüsü beyni hiç dinlendirmiyormus.

Haklısın canım telefonu şarja takıp yatayım bu akşam zaten tatlıdanda vazgeçtim

Kizlar simdi ben iftarı baya fazla kaçırdım ya sizce sahur yapmasam mı ya da yapıp sadece 2 yumurta veya 1 yumurta mı yesem size de olmus muydu boyle bi durum ne yapmistiniz acaba
mesajlarını okudum . gayet güzel gitmişsin . misafir olduğu günlerde abartmak kaçınılmaz .
biz de cumartesi akşamı iftara davetliydik .
oruç değildim . malum günler . . o yüzden ispanak tarator . biraz et . biraz marul salata aldım .
ama tatlı gelince ipler koptu.
revani vardı ama üzerinde kremalı muhallebi ve meyve sos .
yedim . tepside kalan meyve sos ve kremalı muhallebiyi de tabağıma aldım . ikinci bi tabak yaptım yani.

Kızlar beni bitiren yoğun tempo falan değilmiş tamamen uykusuzlukmuş meğer bugün çok güzel uykumu aldım sabah gülen yüzle eşimi işe gönderdim kızımla uzun uzun ilgilendim oğlumun tüm haşeriliklerine rağmen çok büyük tepkiler göstermedim kızı uyutunca onunla oyunlar oynadık birlikte mutfağı topladık ıspanak yıkamaya niyetlendim ama oğlum kendini ıslatmaya başlayınca bıraktım şimdi oğlumu uyuttum kızı emzirdim birazdan onu aşıya götüreceğim sonra yemek yaparım öğleden sonra da süpürge yaparım çok şükür rabbime şükredecek çok şeyimiz var kızlar olumlu olduğumuz sürece hayat daha kolay oluyor normalde bu saatlerde benim enerji bitiyordu sonra agresif anne oluyordum artık akşamları eşimle oturmak yok sonuçta ben çocuklarla gece uğraşırken o oturmuyor uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…