Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım uyku gerçekten çok önemli.
Bugün enerjik olmana sevindim.
Oglan öğle uykusuna neden bu kadar erken yatıyor, günde 2 kez mi uyuyor ?

Evet canım uyku gerçekten çok önemli.
Bugün enerjik olmana sevindim.
Oglan öğle uykusuna neden bu kadar erken yatıyor, günde 2 kez mi uyuyor ?
Canım hergün bu kadar erken uyumuyor ama sabah 7 de kalktı kalktığından beri çok enerjik 1 dk durmadı çok yoruldu bende uyuttum akşama yine erken uyuturum diye düşündüm bide uzun uyuyor zaten sonra akşam uyumak bilmiyor saat 1e kadar uyur akşamada 9a kadar uyutur 10 gibide ben yatarım dedim tabi benim planlar tutarsa

canım uykusuzluk zaten bitiren . haklısın .
senin kız uyuyor da uykunu alıyorsun . şükret .

uyumayan bebek olsa napardın .

Büyük sabahçı miydi canım, kaçta okula bırakıp alıyorsun ?

canım uykusuzluk zaten bitiren . haklısın .
senin kız uyuyor da uykunu alıyorsun . şükret .

uyumayan bebek olsa napardın .
Ah canım benim ben öylesinide yaşadım ilk oğlumda çok fenaydık uykusuz olmasının yanında bide sabaha kadar bağırıyordu herhalde bir sıkıntı var deyip gece hazırlanıyor doktor için evden çıkıyorduk arabaya binince susuyordu bide o zaman buradaki gibi değil doktorsuz ilçedeydik merkeze 1 buçuk saat mesafedeydik bizde yolunu bulmuştuk çok fazla bağırdığı zaman arabayla bir iki tur attırıyorduk eve dönüyordu ikincide uykusuzdu ama bağırmazdı beni uyutmazdı aşamalı iyileşme var

Sabahçıydı ama akşam babanneye gönderdim bu hafta okula gitmeyecek zaten sınıfta çok azaldılar ramazan diye millet göndermez oldu
Ayy evet canım dün yazmıştın unuttum.
Ortanci uyuyunca bende kaygilandim nasıl okula birakacan diye :))))

Ayy evet canım dün yazmıştın unuttum.
Ortanci uyuyunca bende kaygilandim nasıl okula birakacan diye :))))
Yok canım bırakamazdım babanneye gitmeseydi arkadaşı ayarlamıştım sabah babası bırakacak öğlende arkadaş kendi çocuğunu alırken benimkinide alacaktı geçerken bırakacaktı eve nasip olursa haftaya böyle olur

Uyku çok önemli canım.Bızdık uyudukça sen de uyuyacaksın ki halin dermanın kalsın..Sevindim uykunu almana

Selam kızlar...
Bu hafta 8-15 ciyim.. hastalar yine arttı..60 hasta çektim eve geldim pertim çıkmış..Duş aldım az rahatladım..Başım çok ağrıyor ve genzim akıyor..Sinüzit oldum sanırsam antibiyotik başlayacağım..Alnıma dokunamıyorum iltihaptan..

sabah
aynı lavaş arası yedim
öncesinde çay içtim

öğlen

kurufasulye
cacık
1 dilim kepek ekmek

akşama da kabak yemeğim var ondan ve kızıma yaptığım köfteden yerim heralde yanına salata ve yoğurtla..

Geçmiş olsun canım sende meyve ye biraz enerjini yüksek tutmaya çalış sinüzit fena başağrısı yapıyor yaşam kaliteni düşürüyordur

Uyku çok önemli canım.Bızdık uyudukça sen de uyuyacaksın ki halin dermanın kalsın..Sevindim uykunu almana
Ama yine çok uykum geldi uyku uykuyu getiriyor galiba bugün ikiside ilgi manyağı oldu bunların kız hep kucağımda dursun istiyor oğlanda bırak onu ben kucağında oturacam diyor yemek falan yapamadım lego ve tahtalarla oyun oynuyorum

Ama yine çok uykum geldi uyku uykuyu getiriyor galiba bugün ikiside ilgi manyağı oldu bunların kız hep kucağımda dursun istiyor oğlanda bırak onu ben kucağında oturacam diyor yemek falan yapamadım lego ve tahtalarla oyun oynuyorum

Geçmiş olsun canım sende meyve ye biraz enerjini yüksek tutmaya çalış sinüzit fena başağrısı yapıyor yaşam kaliteni düşürüyordur
Sağol canım..Evet haklısın Çok başım ağrıdı..
Annem de öyle der uyku uykunun mayasıdır..

Selam kızlar bugun de malesef disarida olacagim ama iftar menusu yemicem salata yiyim diyorum sizce hangisini yemeliyim yardim eder misiniz Eki Görüntüle 2268391
Ben olsam köri soslu tavuk salatası yerdim içindekileri beğendim ama hepsi doyurucu ve güzel salatalar canın hangini çekiyorsa onu yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…