Sagol canim iftarim:B Balliciklokma1234 merak ettim hangisini yedin hepsi çok güzeldi
Aaa bak o da çok güzeldiSagol canim iftarim:
330 ml su
Yarım avuc kadar yuvarlak bi ekmek
Tavuklu sezar salata
gecmis olsum cnim cokSelam kızlar...
Bu hafta 8-15 ciyim.. hastalar yine arttı..60 hasta çektim eve geldim pertim çıkmış..Duş aldım az rahatladım..Başım çok ağrıyor ve genzim akıyor..Sinüzit oldum sanırsam antibiyotik başlayacağım..Alnıma dokunamıyorum iltihaptan..
sabah
aynı lavaş arası yedim
öncesinde çay içtim
öğlen
kurufasulye
cacık
1 dilim kepek ekmek
akşama da kabak yemeğim var ondan ve kızıma yaptığım köfteden yerim heralde yanına salata ve yoğurtla..
ne guzel heryere yetisiyorsun cnm ya masallah sanaAma yine çok uykum geldi uyku uykuyu getiriyor galiba bugün ikiside ilgi manyağı oldu bunların kız hep kucağımda dursun istiyor oğlanda bırak onu ben kucağında oturacam diyor yemek falan yapamadım lego ve tahtalarla oyun oynuyorum
Dun kacirmistin cnim bak bugun sakin kacirmaSagol canim iftarim:
330 ml su
Yarım avuc kadar yuvarlak bi ekmek
Tavuklu sezar salata
Sağol canım...gecmis olsum cnim cok
ne guzel heryere yetisiyorsun cnm ya masallah sana
Dun kacirmistin cnim bak bugun sakin kacirma
Afiyet olsun..Yok be sana öyle gelmiştir fazla değildir oKizlar iftarda kahvaltilik yedik birz fazla yedim diye dusunuyorum peynir zeytin domates salatalik pide bal ve tereyagi yedim
Sagol canim bugun kacirmadim diye dusunuyorum insallahgecmis olsum cnim cok
ne guzel heryere yetisiyorsun cnm ya masallah sana
Dun kacirmistin cnim bak bugun sakin kacirma
Sersuma katılıyorum bencede sadece düşünüyorsundur sana öyle gekiyordurKizlar iftarda kahvaltilik yedik birz fazla yedim diye dusunuyorum peynir zeytin domates salatalik pide bal ve tereyagi yedim
Ayy onu benim rahmetli babaannem derdiAnnem de öyle der uyku uykunun mayasıdır..
Allah hayırlı evlat etsin, sağlıkla büyütün inşallahSelamlar hayırlı ramazanlar.
Bı haftalık suni sancı denemelerinden sonra dün aksam 8gibi bebeğimi kucağıma aldım.
Normalde ssvd olacaktı ama sancim gelmeyince acilmada olmayınca ve üstünede suyum gelince az az doktor bebeği daha zorlamayalim dedi.
Benim sırma saçlı kızım da anneler günü hediyesi olarak geldi.
Gelir gelmez emdi elhamdülillah.
Ama benim dikiş yerlerin ağrıyor.
Ayağa kalkmaya başladım .
Lavaboya falan gidebiliyorum.
Daha birkaç gün hastanedeyiz bakalım .
Sizler nasılsınız.
Hastanede olunca Ramazan'dan da bihaberim.
Bugün yediklerime bakıyorum.
Ekmek sabah bı yuvarlak yemistim.
Ama dün sabahtan beri bişey yemeyince bu şekilde oldu.
Kendime beslenme rutini olusturmam lazım.
Sizden baka baka
Filtre kahve ve çaydan hiçbir zarar gelmez benim bildiğim ama üstadlar daha iyisini bilirler:)Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
sersum hayal_hatun @demirleke A aaadddaaa kızlar simdi iftarda dedigim gibi 330 ml su+yarım avuc kadar yuvarlak ekmek+tavuklu sezar salata yedim. SONRa kahve içmeye gittik sütlü filtre kahve içtim ve garson fazla getirmiş bi de çay ikram etti bunlardan bişey olur mu acaba? Cafelerde su çok pahalıydı 7 tl diye içemedim şimdi eve geldim içiyorum bol bol tavsiyeniz var mi
ayy insallah oyledir nadalcimSersuma katılıyorum bencede sadece düşünüyorsundur sana öyle gekiyordur
cnim benim demek geldi minik prenses hemde anneler gununde allah anali babali buyutsun insallah kuzuyuSelamlar hayırlı ramazanlar.
Bı haftalık suni sancı denemelerinden sonra dün aksam 8gibi bebeğimi kucağıma aldım.
Normalde ssvd olacaktı ama sancim gelmeyince acilmada olmayınca ve üstünede suyum gelince az az doktor bebeği daha zorlamayalim dedi.
Sizler nasılsınız.
Sizden baka baka
Olmaz bemce gayet guzel idare etmissin evde bol su ic yarina susuz kalma canimAllah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
sersum hayal_hatun @demirleke A aaadddaaa kızlar simdi iftarda dedigim gibi 330 ml su+yarım avuc kadar yuvarlak ekmek+tavuklu sezar salata yedim. SONRa kahve içmeye gittik sütlü filtre kahve içtim ve garson fazla getirmiş bi de çay ikram etti bunlardan bişey olur mu acaba? Cafelerde su çok pahalıydı 7 tl diye içemedim şimdi eve geldim içiyorum bol bol tavsiyeniz var mi
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun yediklerin içtiklerin gayet normal olmuş merak etme çay kahve şekersiz olduğunda kilo yapmazAllah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
Oyy oy oy gelmiş minik prenses sözde aynı gün doğum yapacaktık benimki erkenci kuş çıktı seninkide yerinden memnun olunca araları tam 1 ay oldu analı babalı büyüsün bahtı açık olsun ömrü güzel olsun kilosu nasıl adı ne olduSelamlar hayırlı ramazanlar.
Sizler nasılsınız.
Sizden baka baka
Bencede için için bol bol içinKizlar oruc tutanlara ozellikle tavsiyemdir gunde bir soda icin muhakkak maden suyu yani artikim ben bilmem aradaki ayrimi ama icin siz icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?