Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gecmis olsum cnim cok
ne guzel heryere yetisiyorsun cnm ya masallah sana
Sagol canim iftarim:
330 ml su
Yarım avuc kadar yuvarlak bi ekmek
Tavuklu sezar salata
Dun kacirmistin cnim bak bugun sakin kacirma

Selamlar hayırlı ramazanlar.
Bı haftalık suni sancı denemelerinden sonra dün aksam 8gibi bebeğimi kucağıma aldım.
Normalde ssvd olacaktı ama sancim gelmeyince acilmada olmayınca ve üstünede suyum gelince az az doktor bebeği daha zorlamayalim dedi.
Benim sırma saçlı kızım da anneler günü hediyesi olarak geldi.
Gelir gelmez emdi elhamdülillah.
Ama benim dikiş yerlerin ağrıyor.
Ayağa kalkmaya başladım .
Lavaboya falan gidebiliyorum.
Daha birkaç gün hastanedeyiz bakalım .
Sizler nasılsınız.
Hastanede olunca Ramazan'dan da bihaberim.
Bugün yediklerime bakıyorum.
Ekmek sabah bı yuvarlak yemistim.
Ama dün sabahtan beri bişey yemeyince bu şekilde oldu.
Kendime beslenme rutini olusturmam lazım.
Sizden baka baka

Allah hayırlı evlat etsin, sağlıkla büyütün inşallah

Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
sersum hayal_hatun @demirleke A aaadddaaa kızlar simdi iftarda dedigim gibi 330 ml su+yarım avuc kadar yuvarlak ekmek+tavuklu sezar salata yedim. SONRa kahve içmeye gittik sütlü filtre kahve içtim ve garson fazla getirmiş bi de çay ikram etti bunlardan bişey olur mu acaba? Cafelerde su çok pahalıydı 7 tl diye içemedim şimdi eve geldim içiyorum bol bol tavsiyeniz var mi

Filtre kahve ve çaydan hiçbir zarar gelmez benim bildiğim ama üstadlar daha iyisini bilirler:)

Sersuma katılıyorum bencede sadece düşünüyorsundur sana öyle gekiyordur
ayy insallah oyledir nadalcim
cnim benim demek geldi minik prenses hemde anneler gununde allah anali babali buyutsun insallah kuzuyu
Sen bir iki gun kendine gel oturtursum bir duzen ama sut olsum diye asla hamurisi yok bol su var sadece dimi bir de sagljkli yiyecekler
Olmaz bemce gayet guzel idare etmissin evde bol su ic yarina susuz kalma canim

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun yediklerin içtiklerin gayet normal olmuş merak etme çay kahve şekersiz olduğunda kilo yapmaz

Oyy oy oy gelmiş minik prenses sözde aynı gün doğum yapacaktık benimki erkenci kuş çıktı seninkide yerinden memnun olunca araları tam 1 ay oldu analı babalı büyüsün bahtı açık olsun ömrü güzel olsun kilosu nasıl adı ne oldu
Beslenme düzeni içinde acele etme çok bol su iç vücut ödemini atsın benim 1 ay oldu ancak yeni yeni düzen kurmaya çalışıyorum sadece su değil bulduğun her türlü sıvıyı tüket kuru meyvelerden az su koyarak şekersiz kaynatın süte çok faydası oluyor hem miktarını arttırıyor hemde kalitesini arttırıyor kuru erik kayısı incir ve üzümü doğruyordum ben az su koyuyordum sonrada tanelerini kaşıklıyordum humana ve lactamil içebilirsin 10 günden sonra gazlanmaya başlıyor onun içinde tohum olarak kimyon ve rezene aldım onu demleyip içiyorum ayrıca ne yersen içine bol bol kimyon koy hem senin hem bebeğin gazına iyi gelir
Yara yerine şimdi hastanede pansuman yaparlar çıkıncada ihmal etmeyin günlük pansuman yapın ben duşta su geçirmez bantlardan kullandım nemli bırakmamak gerekiyor almışsındır ama hastanede ve çıkıncada ilk 10 gün depend kullanmak çok büyük kolaylık oluyor
Kızın ne yaptı kardeşini gördümü
Ssvd de nasip işi canım olmadı diye sakın üzülme hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…