Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum bence fiyatı çok değil. Ben 8 sene önce 3 bine mi ne almıştım Bosch un süpürgesini. Evet iyi süpürüyor ama normal süpürge sonuçta .
Şimdi baktım da benim süpürgenin şu anki fiyatı 1900 lira. Yanlış hatırlıyorum demekki çok pahalıydı bi onu biliyorum:)))

Yok canım eşim sigara içmiyor çok şükür.
Aman maşallah...
sersum bence fiyatı çok değil. Ben 8 sene önce 3 bine mi ne almıştım Bosch un süpürgesini. Evet iyi süpürüyor ama normal süpürge sonuçta .
Şimdi baktım da benim süpürgenin şu anki fiyatı 1900 lira. Yanlış hatırlıyorum demekki çok pahalıydı bi onu biliyorum:)))
Canım dolardan sonra iyice arrtı..Ama yaptığı işten sonra değer bence..

Ben yıllar önce çakmasını almıştım bunların..O bile fena değildi..Bu hem çekiş gücü hem de kıl gübür köşelerde biriken tozlar için bir de her güne süpürünce çok kolaylaştıracak işimi eminim..

Al canım al, insan hayatını kolaylaştıran şeylere para harcarken acımıyorum ben, sonuçta ne için kazanıyorsun? Bütçen el verdikten sonra hiiiç acıma.
Aynen canım yıllardır çalışıp didiniyoruz rahat etmek en doğal hakkımız..Kızıma yıllardır ertelediğim ve üniversite sınavından sonra hayır diyemediğim kedi sözüm var..maalesef. .Tüyü en az dökülen cinsinden siyam düşünüyoruz..yıllardır kandırıyordum ama artık sınav sonucu için söz verdim..kedi için de iyi olacak..Tüye kıla hiç tahammülüm yok ama söz sözdür..

Ayy ben de hiç sevmem evde kedi

sanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler
Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki

sanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler

Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki
Canım yine paylaştım hepsi buradada roamba san yine paylaşayım reklam gibi duruyor ondan görmedin heralde atıyorum gene link

Youtube da videoları da var çok kullanışlı...
Kizlar bugun nedense aclik ve susuzluk tavan yapti hiccccc enerjim yok vallahi
Az kaldı canım yaa sabır...

Ayyy harika görünüyor afiyet olsun
Sağol canımcım...
Sen bundan mi kullanıyorsun canım ?

Instagram da tembelgiller diye bir bayan var, güzel düzen önerileri var sayfasında. Onda görmüştüm ilk defa bunu.
bundan almayı düşünüyorum canım..

Bu da bir alt model hemen hemen aynı ve fiyatı daha uygun...bir de yer silen var..
oda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…