Sen deyince gördüm ben:)kızlar görmediniz mi süpürgeyi altta paylaştım...
Evet canım hayallerimin süpürgesi..Kısmetse seneye alacağım inşallahSen deyince gördüm ben:)
Son teknoloji bu galiba.. jet sosyetede konusu olmuştu o zaman görmüştüm.
Şimdi baktım da benim süpürgenin şu anki fiyatı 1900 lira. Yanlış hatırlıyorum demekkisersum bence fiyatı çok değil. Ben 8 sene önce 3 bine mi ne almıştım Bosch un süpürgesini. Evet iyi süpürüyor ama normal süpürge sonuçta .
Aman maşallah...Yok canım eşim sigara içmiyor çok şükür.
sersum bence fiyatı çok değil. Ben 8 sene önce 3 bine mi ne almıştım Bosch un süpürgesini. Evet iyi süpürüyor ama normal süpürge sonuçta .
Canım dolardan sonra iyice arrtı..Ama yaptığı işten sonra değer bence..Şimdi baktım da benim süpürgenin şu anki fiyatı 1900 lira. Yanlış hatırlıyorum demekkiçok pahalıydı bi onu biliyorum:)))
Ben yıllar önce çakmasını almıştım bunların..O bile fena değildi..Bu hem çekiş gücü hem de kıl gübür köşelerde biriken tozlar için bir de her güne süpürünce çok kolaylaştıracak işimi eminim..sersum bence fiyatı çok değil. Ben 8 sene önce 3 bine mi ne almıştım Bosch un süpürgesini. Evet iyi süpürüyor ama normal süpürge sonuçta .
Al canım al, insan hayatını kolaylaştıran şeylere para harcarken acımıyorum ben, sonuçta ne için kazanıyorsun? Bütçen el verdikten sonra hiiiç acıma.Aman maşallah...
Canım dolardan sonra iyice arrtı..Ama yaptığı işten sonra değer bence..
Aynen canım yıllardır çalışıp didiniyoruz rahat etmek en doğal hakkımız..Kızıma yıllardır ertelediğim ve üniversite sınavından sonra hayır diyemediğim kedi sözüm var..maalesef.Al canım al, insan hayatını kolaylaştıran şeylere para harcarken acımıyorum ben, sonuçta ne için kazanıyorsun? Bütçen el verdikten sonra hiiiç acıma.
Ayy ben de hiç sevmem evde kediAynen canım yıllardır çalışıp didiniyoruz rahat etmek en doğal hakkımız..Kızıma yıllardır ertelediğim ve üniversite sınavından sonra hayır diyemediğim kedi sözüm var..maalesef..Tüyü en az dökülen cinsinden siyam düşünüyoruz..yıllardır kandırıyordum ama artık sınav sonucu için söz verdim..kedi için de iyi olacak..Tüye kıla hiç tahammülüm yok ama söz sözdür..
19 yıldır erteliyorum..Artık pes ettim maalesef..Ayy ben de hiç sevmem evde kedi
sanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirlercanım bende hamileliğim boyunca 9 kilo aldım toplam doğum sonrası 6 kilo gitti o lohusalık yokmu o lohusalık süt gelmiyor diye 10 kilo aldım.. şu hayatta lohusalıktan nefret ettiğim bişey daha yok psikolojim alt üst olmuştu o dönem...
Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde kiAyy o oruç olunca gerilmiştir..Eşim hiç öyle değil ama kardeşim ve babam çok agresif olurlar açken..Bence bunun sebebi de açlıktan çok sigarasızlık..ikisi de sigara içer ama eşim içmez..Seninki içmiyordur inşallah..
Bunu alacağınıza benim emeklilik süpürgemden alın daha önce paylaşmıştım hiçbirinizden ses çıkmadı..Fiyatını mı beğenmediniz..
sağol canımcım..Zor ama katlabıyorum mecbur..Tatil zamanı izinler başladı..Eleman yok..iRobot Roomba 980 Wi-Fi'lı Robot Süpürge Fiyatı
iRobot Roomba 980 Wi-Fi'lı Robot Süpürge en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hımmm bak sen ben de habersiz misafirden hiç hoşlanmam...
Ayy çok feci eşimler de Cinderess de 38 i gördü ..Sizin dibiniz zaten suriye..
Hoş geldin aramıza..başarılar..
Allah yardımcın olsun cicim..Sade maden suyu da iç mutlaka bir tane mineral kaybı için..
Daha da güzel olacak canımcım..
ohh maşallah sana yaramış canım..ye gitsin..
maalesefffff
verelim cicim..
Ayyy harika görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 2269457
hamsii buğulama
sosisli spagetti
salata
Şalgam suyu ve 4 diş kadar da taze sarımsak yedim
taze sarımsağa ailecek bayılırız..Evdeyiz nasılsa kokalım gitsin
Sen bundan mi kullanıyorsun canım ?iRobot Roomba 980 Wi-Fi'lı Robot Süpürge Fiyatı
iRobot Roomba 980 Wi-Fi'lı Robot Süpürge en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Canım yine paylaştım hepsi buradada roamba san yine paylaşayım reklam gibi duruyor ondan görmedin heralde atıyorum gene linksanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler
Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki
Az kaldı canım yaa sabır...Kizlar bugun nedense aclik ve susuzluk tavan yapti hiccccc enerjim yok vallahi
Sağol canımcım...Ayyy harika görünüyor afiyet olsun
bundan almayı düşünüyorum canım..Sen bundan mi kullanıyorsun canım ?
Instagram da tembelgiller diye bir bayan var, güzel düzen önerileri var sayfasında. Onda görmüştüm ilk defa bunu.
O zamana kadar para mı biriktiriyon kızEvet canım hayallerimin süpürgesi..Kısmetse seneye alacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?