Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın hanımlar

tahmin ettiğim gibi kilo almışım. çünkü yemek yiyemiyorum. mecburen enerji vermesi ama midemde az yer kaplaması için kuruyemiş kuru meyve tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorum. su hiç içemiyorum. oruç bana hiç yaramadı. midem ve boğazım berbat durumda. çok moralim bozuk.

rumuz: izole
başlangıç: 54.1 kg
geçen hafta: 54,1 kg
bu hafta: 54.8 kg
fark: + % 1,294 ve +0,7 kg

İkimizde iyiyiz.
Benim sezeryan dikislerim hala acıyor .
İki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyoruz.
Sarılık da hafif var gibi ama atlaticaz gibi duruyor .
Sen safra kesesi ameliyatıni ne zaman olacaksın.
Canım daha çok yeni acıması normal benim enfeksiyon da vardı 2 hafta ağrıdan kıvrandım çok şükür sende öyle birşey yok hafifse sarılık atlatırsınız çok bol emzir uyandır emzir banada Dr öyle dedi bende sarılık olmasın diye sürekli emzirdim ayda 1 kilodan fazla almış şimdide çok verme diyor
Safra kesesi işini 3 ay sonraya erteledik o zaman duruma göre bakacak
2 çocukla zor diyordum ama şimdiye göre yine kolaymış Allah yardımcımız olsun ben eve yetemiyorum 2-3 çocukla çalışan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum belki bizimkilerde büyüyünce biraz rahatlarız

Canım hiç moral bozma sen orucu bu dünya için tutmuyorsun senin mükafatını verecek olan rabbim sen vücuduna en iyi gelecek şekilde tutmaya çalış aldığın kiloda çok değil 1 haftada gelen 1 haftada geri gider onu düşünme

Kilo bildirimi
Başlangıç tarihi 19 Nisan
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 88,2
Güncel kilom 87,8
Fark 400 g
Yüzde 0,458
Ortalama günlük 7000 adım

Kıpırdanma başlamış haftaya daha iyi olur inşallah
canm cok sevndim ya bravo sana
evet dereotu en cok sutu yapiyormus cnm bir de somon kesinlikle ben kalirsam yazarsiniz siz bna
Cnimcim ramazan bana da hicc yaramadi sen aslinda kalorili yedgin icin degil hcbisey yemedgin icin meto durmus o medenle verememissin bnde daha hiccc veremedim inanki 100 gram bile veremedim ama moralimin bozuk olmasinin sebebis verememek degil o kadar acliga verememek
Orucu allah icin tutuyoruz tabiki ramazani zaten kilo verme amacli dusunmememeliyiz ancak bazilarinin bedenine cok iyi uyum saglarken bazilarina da saglamiyor sanirsam izole cnim uzulme bu bizim ibadetimiz ramazan btince eski duzenine gecerein zatem reglin yaklasti senin bnde senin gbiyim suanda zaten

oy canım benim . çok geçmiş olsun .
oğlanı doktora götürseniz iyi olacak sanki.
ateş düşürücü de işe yaramıyor sanıyorum.
Allah yardımcın olsun .
iyi olur hemen inşallah

Dun aksam karnibahar hasladim uzerine kiyma kavurdum 3 kasik da tam bugdayli domatesli makarna yanina cacik
Snra 2 top dondurma
Sahur da 2 lokma ekmek 2 kasik lor 1 domates
afiyet olsun canım . güzel mamalar .

ben de bu akşam tavuk döner almıştım 2 paket . 1 paketini yapmıştım . kreple
bu akşam ikinci paketi yaparım . makarna düşünüyorum yanına .
bir de domates , soğan , biber , kekik , nane kavurup makarnanın üzerine koyup en üste sarımsaklı yoğurt koyuyorum . çok eski bi tarif bizim . ama yıllardır yapmıyordum . öğrenci yemeği.
bu akşam menü bu .
ayran aşı için haşladığım buğday hala var . çok bereketli ve zaten çok da yenilmiyor .
karpuz kavun çıktı şükür . ramazanda iftarda sahurda en sevdiğimiz meyveler .
şerbet ya da komposto sevmiyoruz . onların yerine karpuz kavun . bi de şeftalı çıkarsa tam olacak ..

oy canım benim . çok geçmiş olsun .
oğlanı doktora götürseniz iyi olacak sanki.
ateş düşürücü de işe yaramıyor sanıyorum.
Allah yardımcın olsun .
iyi olur hemen inşallah
Canım çok doktorluk bir durum değil dün akşam klimalı odada yattı üstünüde örtme huyu yok sanırım klima çarptı geçen yazdan beri ilk defa klimada uyudu alışık değil klimayı açsam bir türlü açmasam başka bir türlü dün gece de sıcaktan sabahlamıştı ateş yükseliyor duşa sokuyorum düşüyor şuan kolsuz çıtçıtlı badi var üzerinde ama onlar hasta olunca ben tükeniyorum sözde oruç değilim onlarla uğraşmaktan hala ağzıma bir lokma koyamadım

kuzum bilmem mi. Allah kolaylık versin . bu günler de geçer . hepsi büyür . sen de biraz nefes alırsın .
ama 3-4 yılın daha var .
ben de ipek bebekken çok bunalıyordum .
eşim daha 4-5 yıl rahat yüzü yok sana diyordu. hiç ümitlenme gibisinden .
gerçekten ipek 3 buçuk yaşına geldiğinde ancak huyuma gitti. hep inat , hep ağlamak , geceleri ağlamak , uyuyamamak .

uzun bi süre gibi gelse de . çocuklarla boğuşurken sürenin nasıl geçtiğini anlamayacaksın .

Çok sevindim canım.
Doğal yolla mi oldu ? Tüp bebek mi ?
Videoyu eklesene izleyelim, geçen seferki o keyif alarak izlemistim
Geçmiş olsun canim

Ben de öğlen tartıldım.
57.4 kiloyum.
Geçen hafta aynı şartlarda 58.5 çıkmıştım (yani yine oruçlu ve öğlen vakti).
Ne kadan mikemmel kilo veriyorum yareppim
Odemdir hemen gtmistir ne guzel ama is kilo degil cnim o bir sonucu sen kilona odaklanma zaten cok guzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…