Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar benim menü
Sabah
2 kup şekersiz çilekli muhallebi

20 tane erik
4 tane kayısı küçüklüğünde şeftali
1 fincan sade nescafe

Öğle
Yarım tırnak pide
100 g taze peynir

1 fincan karışık bitki çayı

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba

İçim yanıyor birazdan soda içeceğim

sanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler

Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki
Canım evet su ve yeşillik süt yapıyor ama emzirirken insanın içi kopuyor kendimiz yemek istemesekte vücut yemek istiyor bugün birsürü meyve yedim öğlende birşey yemem diyordum melike uzun uzun emince sanki içim çekildi azcık pideyle peynir alayım içim koptu dedim azcık azcık derken yarım pide oldu zor durdum ama en azından hiçbir abur cubur yemedim diye kendimi kandırıyorum minik birazdan acıkacak sonra ben daha çok acıkacam ama yemeyecem belki biraz kuruyemiş olabilir ama

Ayy ben de hiç sevmem evde kedi
Bende sevmiyorum
Hatta hiçbir hayvana bakma merakım yok, hatta şimdiye kadar hicbir kedi köpeği eğilip sevmemisimdir

@demirleke nin çocukları çok meraklı hayvanlara. Baba mesleği tabi
Blogunda görmüştüm, böcek mocek ne bulsalar ilgililer :)

Baba mesleği ile ilgili değil içinden geliyor onun çocukların bizimde baba mesleği ama büyük olanın hayvanlara hiç ilgisi yok küçük olan deli oluyor bayramda memlekete gideceğiz bakalım ne yapacak koyunların kuzuların arasına girip üstüne bile çıkabilir diye düşünüyorum ben evde bakmam ama bahçeli evim olsa yakışıklı bir köpek güzel olurdu

simdi bakabliorum.anca cnm gormemisim.hercekten bir inceleyim
bu guzel bir menu cnim
Canim bence menun gayeynguzel ben de duydum cok acikiliyormus ama dengeli bir beslenme oneriyorlar sanirim arkadaslarimdan diyet yaoanlar vardi 4 ayda 17 kilo verdi hic ac kalmadim dio emzirirken verdi sanirim isin sirri dengeli besinler cnimcim ayrica senin bugunku menunguzel bnce

suspushanimcim canım sen nasıl oldun Zeynep kızımız nasıl sarılık falan olmadı inşallah
İkimizde iyiyiz.
Benim sezeryan dikislerim hala acıyor .
İki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyoruz.
Sarılık da hafif var gibi ama atlaticaz gibi duruyor .
Sen safra kesesi ameliyatıni ne zaman olacaksın.

Günaydın kızlar...
ilk bildirimi ben yapayım..Aslında 2-3 gün önce 87 ydim ama geri gelmiş..Regl yaklaşıyor sanırım ondan..

rumuz:sersum
diyeti:karışık+ zayıflama çayı(şimdilik pek bir işe yaramadı..Wc ye çıkartmaktan başka)
başlangıç kilo:88 kg
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:88 kg
bu hafta:87,5 kg
fark:-500 gr
yüzde:-%0.568
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km

Erken gelirsem listeyi yaparım..Dökülün garii

Tebrikler sersumcum

Aman maşallah...

Canım dolardan sonra iyice arrtı..Ama yaptığı işten sonra değer bence..
güzel günlerde kullan . ben de çok gördüm bu anneler günü reklamlarında . çok beğendim ama çok pahalı geldi bana .

geçen yıl evdeki süpürgeyi sinirlenip kırınca biz de yeniledik . philipsss marathon aldık . 2 bin tl ye . gayet iyi süpürüyor . çok memnunum . ama kablo olayı sinir olduğum bi şey . yetişmediği yerde çekiştiriyorum . gelmese de istemsizce gelsin diye.
neyse bazen prizler yerinden çıkıyor ben çekerken . nasıl bi hırs ise .
kablo yetişmeyince evde fişten çıkarıp başka bi prize takıyorsun . ve bu beni çok gıcık ediyor . ne var sanki 2 mt daha uzun yapsalar şu kabloları.

ah ah . ben de severim . içime sokasım gelir ama evime koyamam . çok tiksiniyorum kıl tüy vs den .
ablam bakıyor ama evinde 1 tane kıl görmedim kaç yıldır .
sokak kedisi . sarı bi şey . çok da iri . dana gibi oldu. diyorum kurbana girelim 7 kişi .
bu kadar da beslenmez ki yahu. sanırsın prens çarls . öyle güzel bakıyorlar . baş tacı.

kedi bakanlar genellikle böyle oluyorlarmış . kedisine aşırı düşkün oluyorlarmış bi zaman sonra.
anlata anlata da bitiremiyorlar . geneli böyle . sersum sen de böyle mi olacaksın yoksam.

sanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler

Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki
evet çok doğru . yeşillik . inek gibi yeşili yiyorsun . su içiyorsun . süt oluyor .
en çok dereotu süt yapıyordu sanki. hem de bebekte gazı önlüyordu.

muhallebi de süt yapıyor . süt içince de süt olur .
neyse sen hele bi hamile kal . biz sana yazarız , ne yiyceğini , ne içeceğini.
burda düşük yapan hoca yeniden hamile. iğnelere başladı doktoru. meğer kan pıhtılaşması varmış . öyle işte. kontrolu vardı bugün sanıyorum . 5 haftalık . inşallah sağlıkla doğar . bi baby shower iyi gelir hepimize burda.

ay sen bunu mu alıyorsun . ben açtım . başka bi süpürge çıktı. reklama mı bastım ki . dysooon marka açılmıştı .
bunu da takip ettiğim bi youtuber kullanıyor . çok memnun . ama kendisi japonya da . bırakıyor . o her yeri süpürüyormuş . bunu anlattığı bi video da var .
.

evet bizimkiler kertenkele yılan solucan . bayılır . her türlü hayvanı severler .
büyük bi örümcekten korkuyor . hayret ediyorum .

İkimizde iyiyiz.
Benim sezeryan dikislerim hala acıyor .
İki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyoruz.
Sarılık da hafif var gibi ama atlaticaz gibi duruyor .
Sen safra kesesi ameliyatıni ne zaman olacaksın.
zamanla geçer . nadal da öyle olmuştu. enfeksiyon olmuştu gerçi nadal .
sarılık atlatılır . bol bol emzirmen lazım . zaten biliyorsundur .

günaydın . dün yazmışsınız ama ben 5 de çıktığım için görmemişim .
iftar
400 ml su
1 dilim karpuz
1 dilim kavun
6-7 adet çilek
ayran aşı , 3-4 kaşık . bitiremedim
kıymalı ıspanak yemeği 1 küçük kase
1 köfte
sarelleli pankek . 1 tane
çay çay çay
7-8 adet erik

akşam pankek yaptım . çayın yanına . çok yumuşak oldu sabah yaptığım . iftardan sonra yaparım diye düşünüyordum . bu akşam da düşünüyorum . çayın yanına iyi gidiyor . çocuklar da aburcubur aramıyor .

yatmadan canım sütlü türk kahvesi çekti. kızıma süt ısıtmıştım . az kalmıştı sütlükte . üzerine su ekleyip 1 kupa türk kahvesi yaptım . yarı yarıya süt ve su oldu.
400 ml sodalı sulu içecek

12 de yattım .
sahura
400 ml su
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
biraz örgü peyniri
2 zeytin
azcık pide
2 küçük yeşil elma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…