Canım evet su ve yeşillik süt yapıyor ama emzirirken insanın içi kopuyor kendimiz yemek istemesekte vücut yemek istiyor bugün birsürü meyve yedim öğlende birşey yemem diyordum melike uzun uzun emince sanki içim çekildi azcık pideyle peynir alayım içim koptu dedim azcık azcık derken yarım pide oldu zor durdum ama en azından hiçbir abur cubur yemedim diye kendimi kandırıyorum minik birazdan acıkacak sonra ben daha çok acıkacam ama yemeyecem belki biraz kuruyemiş olabilir amasanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler
Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki
Bende sevmiyorumAyy ben de hiç sevmem evde kedi
Baba mesleği ile ilgili değil içinden geliyor onun çocukların bizimde baba mesleği ama büyük olanın hayvanlara hiç ilgisi yok küçük olan deli oluyor bayramda memlekete gideceğiz bakalım ne yapacak koyunların kuzuların arasına girip üstüne bile çıkabilir diye düşünüyorum ben evde bakmam ama bahçeli evim olsa yakışıklı bir köpek güzel olurduBende sevmiyorum
Hatta hiçbir hayvana bakma merakım yok, hatta şimdiye kadar hicbir kedi köpeği eğilip sevmemisimdir
@demirleke nin çocukları çok meraklı hayvanlara. Baba mesleği tabi
Blogunda görmüştüm, böcek mocek ne bulsalar ilgililer :)
simdi bakabliorum.anca cnm gormemisim.hercekten bir inceleyimCanım yine paylaştım hepsi buradada roamba san yine paylaşayım reklam gibi duruyor ondan görmedin heralde atıyorum gene link
iRobot Roomba 980 Wi-Fi'lı Robot Süpürge Fiyatı
iRobot Roomba 980 Wi-Fi'lı Robot Süpürge en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Youtube da videoları da var çok kullanışlı...
Az kaldı canım yaa sabır...
Sağol canımcım...
bundan almayı düşünüyorum canım..
bu guzel bir menu cnimKızlar benim menü
Sabah
2 kup şekersiz çilekli muhallebi
20 tane erik
4 tane kayısı küçüklüğünde şeftali
1 fincan sade nescafe
Öğle
Yarım tırnak pide
100 g taze peynir
1 fincan karışık bitki çayı
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
İçim yanıyor birazdan soda içeceğim
Canim bence menun gayeynguzel ben de duydum cok acikiliyormus ama dengeli bir beslenme oneriyorlar sanirim arkadaslarimdan diyet yaoanlar vardi 4 ayda 17 kilo verdi hic ac kalmadim dio emzirirken verdi sanirim isin sirri dengeli besinler cnimcim ayrica senin bugunku menunguzel bnceCanım evet su ve yeşillik süt yapıyor ama emzirirken insanın içi kopuyor kendimiz yemek istemesekte vücut yemek istiyor bugün birsürü meyve yedim öğlende birşey yemem diyordum melike uzun uzun emince sanki içim çekildi azcık pideyle peynir alayım içim koptu dedim azcık azcık derken yarım pide oldu zor durdum ama en azından hiçbir abur cubur yemedim diye kendimi kandırıyorum minik birazdan acıkacak sonra ben daha çok acıkacam ama yemeyecem belki biraz kuruyemiş olabilir ama
İkimizde iyiyiz.suspushanimcim canım sen nasıl oldun Zeynep kızımız nasıl sarılık falan olmadı inşallah
Yok kız yokO zamana kadar para mı biriktiriyon kız
Benim favorim senin süpürge diğeri değil
Tebrikler sersumcumGünaydın kızlar...
ilk bildirimi ben yapayım..Aslında 2-3 gün önce 87 ydim ama geri gelmiş..Regl yaklaşıyor sanırım ondan..
rumuz:sersum
diyeti:karışık+ zayıflama çayı(şimdilik pek bir işe yaramadı..Wc ye çıkartmaktan başka)
başlangıç kilo:88 kg
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:88 kg
bu hafta:87,5 kg
fark:-500 gr
yüzde:-%0.568
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km
Erken gelirsem listeyi yaparım..Dökülün garii
güzel günlerde kullan . ben de çok gördüm bu anneler günü reklamlarında . çok beğendim ama çok pahalı geldi bana .Aman maşallah...
Canım dolardan sonra iyice arrtı..Ama yaptığı işten sonra değer bence..
ah ah . ben de severim . içime sokasım gelir ama evime koyamam . çok tiksiniyorum kıl tüy vs den .Aynen canım yıllardır çalışıp didiniyoruz rahat etmek en doğal hakkımız..Kızıma yıllardır ertelediğim ve üniversite sınavından sonra hayır diyemediğim kedi sözüm var..maalesef..Tüyü en az dökülen cinsinden siyam düşünüyoruz..yıllardır kandırıyordum ama artık sınav sonucu için söz verdim..kedi için de iyi olacak..Tüye kıla hiç tahammülüm yok ama söz sözdür..
evet çok doğru . yeşillik . inek gibi yeşili yiyorsun . su içiyorsun . süt oluyor .sanirim lahusalikta sut olsun ye dediler ama sutu en cok yapan sey su ve yesillikmis kizlar daha iyi blirler
Ben hala gormedimmm sersumcum supurgeyi yaa nerde ki
ay sen bunu mu alıyorsun . ben açtım . başka bi süpürge çıktı. reklama mı bastım ki . dysooon marka açılmıştı .iRobot Roomba 896 Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
iRobot Roomba 896 Robot Süpürge en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu da bir alt model hemen hemen aynı ve fiyatı daha uygun...bir de yer silen var..
oda bu
iRobot Braava 390 Turbo Robot Paspas Fiyatı - Taksit Seçenekleri
iRobot Braava 390 Turbo Robot Paspas en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
evet bizimkiler kertenkele yılan solucan . bayılır . her türlü hayvanı severler .Bende sevmiyorum
Hatta hiçbir hayvana bakma merakım yok, hatta şimdiye kadar hicbir kedi köpeği eğilip sevmemisimdir
@demirleke nin çocukları çok meraklı hayvanlara. Baba mesleği tabi
Blogunda görmüştüm, böcek mocek ne bulsalar ilgililer :)
zamanla geçer . nadal da öyle olmuştu. enfeksiyon olmuştu gerçi nadal .İkimizde iyiyiz.
Benim sezeryan dikislerim hala acıyor .
İki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyoruz.
Sarılık da hafif var gibi ama atlaticaz gibi duruyor .
Sen safra kesesi ameliyatıni ne zaman olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?