Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eki Görüntüle 2269457

hamsii buğulama
sosisli spagetti
salata
Şalgam suyu ve 4 diş kadar da taze sarımsak yedim

taze sarımsağa ailecek bayılırız..Evdeyiz nasılsa kokalım gitsin
Güzel görünüyor eline sağlık bizde severiz taze sarimsak,tazecik biber,soğan yemeğin yaninda güzel gidiyor
Kuruyemiş güzel fikir ara öğünlerde yada Miden kazinirsa iyi gelir küçük bir kase
Hiç inanasım gelmiyor biz yanıyoruz siz üşüyorsunuz
İnan nadalcim burasıda soğuk oğlan hala kisliklarla geziyor evde buradada yagmur vardı bugun

Kilo bildirimi yapayım bende geç oldu ama henüz liste yapılmamış zaten
Rumuz: pamuk92
Basl.tar: kasım 2018
Basl.kilo: 92
Boy : 158 cm
Hedef : 65
İlk hedef : 76
Gecen Hafta : 78.0
Güncel Kilo : 77.7
Fark : -300
Yüzde : - 0234
Spor diyet yok suan

Sahurda sucuklu tost 2 hamburger ekmeği ile
Cay,su,
Bu aksam iftarda patates haşladım yeşilliğim boldu patates salatası düşünüyorum , salça soslu sosis,çorba ve sade makarna var artik azar azar yerim meyvede yemem lazim bugün

İftar
Ali nazik (kıymalı) bir tabak
2 kaşık yeşil fasulye

Çeyrek dilim gelin pastasi (çok şükür bitti)

4 patlıcan mahalle fırınına verdim közlenmiş çok güzel.

Küp küp doğrayıp sarımsaklı yoğurtla karistirdim. Üstüne de, geçen yaptığım karniyariktan kalan kıyma vardı. Ondan koydum, muhteşem oldu. Pratik lezzetli tavsiye ederim.

Şimdi kahve içtim sade. İlerleyen saatlerde bir de sütlü içerim.

Bu gece sahurda yanlızım. Elma yemeği planlıyorum sadece.

teşekkür ederim.

sizler olmasanız moralim çöker

Tebrikler sersumcum
Sağol cicim
Kilo bildirimi
Başlangıç tarihi 19 Nisan
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 88,2
Güncel kilom 87,8
Fark 400 g
Yüzde 0,458
Ortalama günlük 7000 adım

Kıpırdanma başlamış haftaya daha iyi olur inşallah
hadi kanka gidiyor
canımcım daha almadım hayallerimdeAyy benim kocam çok kavga eder süpürgeyle peşinden gelmeyince bağırır tekmelervalla bence de niye o kadar kısa yapıyorlar kablolarını..
yaa ben severim kedileri ama evde karşıydım hep ama kızıma söz verdim..Bu süpürgeyi de alırsam iyi olur
Evet canım..izledim senin videoyu ..O da güzel ama benim size attığım daha yeni ve performansı daha iyi..Fırçaları mesela çok inceledim ben senin gönderdiğinde fırça benimkinin eski modellerinde de fırça son modellerde değiştirip slikon yapmışlar kıllar sarılıp dolanıp kalmıyor..İnşallah alınca ben de size video çekip atarım
Geçmiş olsun canım..Klima çarpmıştır tabii kıyamam..Klimasız da olmaz..Eşim de diyor sabaha kadar çalıştırıyoruz klimaları..

Ben de öğlen tartıldım.
57.4 kiloyum.
Geçen hafta aynı şartlarda 58.5 çıkmıştım (yani yine oruçlu ve öğlen vakti).
Ne kadan mikemmel kilo veriyorum yareppim
Tebriksss
selam
bende katılabilir miyim..

ama beni gaza getirtecek arkadaş ariyorum.
Hoşgeldin aramıza..Başarılar..

Eline sağlık cnm güzel olmuş liste ben yaparım demiştin sanırım ondan el atmadim şahsen zaten pekte vaktim yok kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim kilo alanlar üzülmesin izole ramazanda bünye sasiyor sabret az kaldı düzene girer yine bende de çok kıpırdama yok bunada şükür

İftarda yedikleri mide yazayım fırsat bulmusken
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna,2 kasik soslu sosis,2 kaşık patates salatası 3 kasi k merc.corba sonra eşim geldi a101 e uğramış donmuş sufle ve çikolatalı pasta almis 2 kaşık sufle ve minikk dilim pasta yedm 2 cay ve simdi nescafe iciyirum 1 lt suyu da sahura kadar bitirmem lazim

Kızlar niye liste yapmadınız bakemmm...Falaka getireyim mi...
Ben alışverişe gittim 8 de anca geldim eve...
Cabimcim ellerine saglik liste sirasi kimde bilemedik bnde sanki ben yaparin gbi bisey gordum sevgili kaptan bnce liste yapma sirasi yapalim yeniden

benim iftar
1 kücük kase kıymalı ıspanak
1 kase mantarli domatesli kavurma
1 kasık makarna
1 kaşik tavuk döner
1 orta boy pankek.
1 bardak tam yağlı süt.
1 kuru incir.
azcık çekirdek.

sahur için
2 haşlanmış yumurta.
domates
2 yesil elma
.nasipse bunları yerim.
eşime gözleme yaparım bunların yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…